2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet canım eıgtımde esımle beraber hep not tuttuk
martta yıne gıdıcem busefer gorsel olarak not almadan bılgılerımı tazelıcem
umarım faydası olur hepımıze notların
canım hadi yaa o kadar mı cidden ben yazılı notlardan buraya aktardıgını düşünmüştüm.............ohoooooo sen bide orda not almışsın tek tek.....ellerine saglık gerçekten.
bugün kızımla randevum var :) sanırım bunu balinam da hisseetti dur durak bilmiyor

bizimde bugun kontrolumuz var bakalım ne diycek kel doktorum :)))

bugün kızımla randevum var :) sanırım bunu balinam da hisseetti dur durak bilmiyor

oy maşallah hareketli olsun ya yoksa aklımız hep onlarda kalıyor inşallah güzel güzel gösterir kendini prenses , benim en son gittiğimde yüzünü bize dönmüş agzını açıp kapayıp beş parmağınıda agzına sokuyordu hiç aklımdan çıkmıyor o şeker görüntüsü oy yerim onu

günaydın kızlar keyifler nasıl bugün yarın cuma yaşasın. ama bu haftasonu babamız eğitime gidiyor 15 gün yok simdiden sıkıntılar basmaya basladı bizi oğlumla.

oluyor arada böyle ayrılıklar canım bu dönem nedense daha bir merak basıyor uyku tutmuyor eşim şehir dışına falan çıkınca , ama allahın izniyle çabucak kavuşursunuz böyle vakti belli ayrılıklar olsun sadece allah sevdiklerimizin hep bizimle olmasını nasip etsin, sıkılma bebişte huzursuz olmasın tadını çıkar oğlunla başbaşa takılın

günaydıııııııııııııııııın. bugün çok depresifiz. hava kapalı ve soğuk pöf pazara da çok var. ama oğluşumu görmeye gidicemm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi güzel haberlerle gel, şükretmemiz lazım nerdeyse kış görmedik denebilir bu sene bizim şansımıza herhalde , tabi doğuda olanların allah yardımcısı olsun az kaldı yaza

Günaydın anneler

bikaç gündür kuru öksürüğüm var :2::2::2:

bu da tabii haliyle rahatsızlık veriyor....

gülsevdam cnmm notları okudum ellerine sağlık

geçmiş olsun ılık şeyler tüket canım rahatlarsın

güzel haberlerle gelin inşallah

kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:

benimde henüz yok ama daha doğuma 2 ay var ne olacak sonumuz bilemiyoruz tabiii, hayırlısı olsuunn

Arkadaşlar ben kıyafet dışında bebeğe bir şey almadım neler alıcam kafam karışık lusumsuz şeyler almak istemiyorum biberon nasıl olmalı bakım malzemesi nasıl??

ben biberon olayını baya araştırdımmm:) avent ve dr browns olarak 2 tane marka var en iyileri bunlar, ama ben e-bebek mağazasına gittim alışveriş için oradaki kızlar dr browns ın hiç damlatmadığını bu sayede ben aynı anne memesinde olduğu gibi çekerek emme yapabiliyor, dolayısıyla anne memesi sanıyormuş, aventin üstünde damlatabileceğine dair bir uyarı var zaten bu da emmeyi kolaylaştırıyor ve bebek anneden değil biberondan emmeyi daha cazip görüyor, benim tercihim dr. browns olacak ikisinin de cam biberonu yok yanlız plastik ama bebeğe hiç zararı olmayan bir plastikmiş...

Senin heycanin onuda etkilemistir ...gebelik boyunca kac kere goruyosunuz bebisinizi??? Herkes dr giderken mutlu oldunu yaziyor ben gitmeye tiksindim bizim 15 gunde bir randevu var ama vajina Dan yapiliyor 3 kere bebegimizi gorme hakkimiz var ..

vajinadan zor oluyordur mutlaka arkadaşım burada bebek her ay izlenebiliyor usg den yapılan araştırmalar zaten ultrason cihazının hiçbir zararı olmadığına dair bulgular içeriyor, vajina kontolleri son haftalarda yapılıyor sanıyorum

bencedee erken yapmak lazım ama şeker hamuru 10 gün sonra falan tazeliğini yitiriyormuş senin içinde erken değil mi birde nerden aldın malzemeleriniiii sen yap bana taktik ver:))) bende yapmak istiyorum çünkü

artık mart sonu yapmaya karar verdım ben 10 gun fln duruyormus:)

kalıpları bır arkadasımdan aldım cnm seker hamurunu da ıst pendık ten aldım ama emınonunde de varmıs

Senin heycanin onuda etkilemistir ...gebelik boyunca kac kere goruyosunuz bebisinizi??? Herkes dr giderken mutlu oldunu yaziyor ben gitmeye tiksindim bizim 15 gunde bir randevu var ama vajina Dan yapiliyor 3 kere bebegimizi gorme hakkimiz var ..

canım neredeyse benım de ılk günden beri vajınal muane yapılıyor ılk haftlarda usg de vajınaldı 13 haftya kadar sonra da açılmam oldu ondan beri de gelen elledi giden elledi bugün bile muane oldum

ö hö ö hö biz geldik :) kızımla albeni ve meyve suyu keyfi yapıyoruz ödüllendirdik kendimizi ♥ ♥ nst güzel çıktı en yüksek sancı değeri 30 çıktı kasılmaları saymaya devam.. açılmamız yokmuş.. tansiyonumuz 110/85 çıktı şekerimiz 117 çıktı.. bunlar benım ölçülerim.. gelelim küçük sera domatesime... çok hareketliydi bugün :) nst de 20 dk 58 kere oynadı :) 2495gr. fl 6,71di.. AC şok olacaksınız 36+4 haftalık çıktı kızımın çok yeri varmış hanımefendinin o yüzden keyfi yerinde fink atıyor içerde.. en güzel şey doktorumun ağzından normal doğum gb gözküyor demesi oldu şoka girdim :) tek el kulagında tekı ağzındaydı :) bizden haberler böyle idrar tahlili verdik öğleden sonra alacağız...

gunaydınnnnnayy rruyamda oglusum dogmustu esımle onu ortamıza almısız yatakta oynuyorduk bırde ayakları buz gbı olmus ayakalrını ısıtıyordukk ne kadar guzeldıı yaaa

bu arada gulsevdam arkadasımızın yazmıs oldugu notları sayfanın basına kopyalıcam yanlız sorun cıkıyor sayfa yonetımıne maıl attım olbılırse ordan takıp daha kolay olacak eger yaapbılırsem haber verırım sızlere

tututututuutu masallahhhh cnm hersey yolunda sukurr 36 haftalık mı cıktıııyawriii sen doguma gıdıcen 2 haftaya heee allah korusun

artık mart sonu yapmaya karar verdım ben 10 gun fln duruyormus:)

kalıpları bır arkadasımdan aldım cnm seker hamurunu da ıst pendık ten aldım ama emınonunde de varmıs

evet cnm çok dayanmıyor kurabiyeler hiç denedinmii bu arada nasıl oluyor diye şeker hamurunun kalıpları ayrı mı oluyor , şanslısın sen benim çevremde yok kimse kendim alıcam kalıpları evet bende eminönünde olduğunu duydum,,,,

ahhh kıyamaaam oğlumun adaşınaa:=) üşümüş demeeek bende görüyorumm yaa oğlumu 3. kezdir görüyorum hatta her gördüğümde de çooook seviniyorum:) allah hayıra yazsın inşaallah

canım neredeyse benım de ılk günden beri vajınal muane yapılıyor ılk haftlarda usg de vajınaldı 13 haftya kadar sonra da açılmam oldu ondan beri de gelen elledi giden elledi bugün bile muane oldum
acil
Acilma devam mi hala Gecmis olsun az kaldi saten canim 1 2 hafta sonra olsa normal sayiliyor artik..tahminim
Allah yardimcimiz olsun artik nelere sabrediyoruz onun Icin :/ benim birde épilation rsndevum var yarin grlene ac gidene ac bi Tuaf oldum bu nu da atlatayim bi hayirlisiyla artik

maaşallah tüm sonuçlar güzel çıkmış tabiki bebeğinin de iyi olması ayrı bir mutluluk

Forumda hafta olarak en önde sen olduğum için sen bir çok heyecanı bizden önce yaşıyorsun doğumda öyle olacak sanırım ( diğer arkadaşların bebeklerinden daha aceleci bir yaramaz çıkmazsa tabi )

Nst ye hangi haftadan sonra almaya başlıyorlar?

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım benim

notlar nerde kızlar..ben mi görmedim yoksa mail adresine mi yolladı..bende istiyoruummm

Notlar tahminim 3 4 sayfa once galiba d'un saatine bakarsan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…