2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
babyhome.com.tr burda var canım 120 ml lik 29.95 tl 240 ml lik olan da 27.95

süpersin:))) sahiden var hemen istiyorumm e-bebek mağazsına da arada geliyormuş ama hemen tükeniyormuş

butik bebe de var bugün bende dr.browns düşünüyorum cam ve yavaş akış almayı düşünüyorum
sizler alışverişe başlamışsınız ben daha başlamadım geç kalacam galiba

çok zor bulunuyor cam olanı ben bayağı gezindimmm ama saolsun myhos sayesinde şimdi bulabildim bence sende kaçırmaa

slm millet ben geldim doktordan kızım oluyomuş :) kesin mi diye sordum isim bulucaz dedim kesin dedi doktorum.1200gr olmuş kuzum.27.haftadayım şeker testi yaptırdım ama sonuç için telefon edicem akşamüstü...benden böyle şimdilik :))

ya sanırım ben biraz fazla pimpirikliyim.))))gerçi onunda sebebi başta brz zor zamnlar geçrmemzden kaynklanıo ama çok şükür geçti o günler...bazen abartıorum evet ama napiim herşey oğluşumn sağlığı için.)))

maşallah bebişine :)) canım yol uzun olunca uyuyor şekerler benimkide uyur genelde biraz dinlenip girince biraz daha hareketli, benimkide başta şikayetçiydi neymiş niye bayan doktora gitmiyomuşum :) şimdi oda geliyo kontrollere beyeniyo doktoru :) bide doktora güvenmek lazım bende elimi sürmüyordum göbüşe sakin olsun rahatsız olmasın diye ilk bende tedirgin oldum sonra alıştım devletteki doktorum daha bir oynuyor göbüşle diğeri rahatsız etmiyor , ama devletteki doktora gidince benimki artık hemen hareketleniyor :) anlıyo herhalde ugraşmasın diye hareketleniyo bunlar güzel telaşlar

gözün aydın canım bir prensesin olacak ne güzel allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

ne demek canım burası bu yüzden var bu yüzden seviliyor site maksat paylaşım

zaten dktr bn telaş yapınca daha bn şöle şöle yapıorum korkma deyip bi kç harekt daha göstermeye kalknca bndeki şok halini görüp tamm deyip bıraktı.)))evet blki yaptığı normal amaaa annelk içgüdüsü işte sanki o rahtsz olackmş hissi kaplıo içimi...alıştık alışcz derkn bebişlerimizi alsaydık bi sağlıklıca kucagımıza işte ozmn brz rahtlıcam.)))

ben uzandığımda iki tarftan severgibi yapıyorum çok bastırmadan,bazen dürtüyorum azıcık tepki veriyor :)) krem sürerkende bi otarafa bi bu tarafa gidiyor.:))

benimde yapasım var dur hevesimizi kırma:)))) becerebilecek miyiz bakalım kurabiye kolay da şeker hamuru olayı zorlar ama kalkıcaz altından inşallah

yapılamaz demedim ki! yapın yapın :)) bizlerede yollayın:))ben size güveniyorum hanımlar. biara benide heveslendirdiniz ama önce izine ayrılmalı, sonra ruh halime bakmalıyım :)) bendede yok bebek kurabiye kalıplları eminönünde var biliyorumda..normal kalıplarla yapıp süslesemmi bakiimm denersem ...:))

ben uzandığımda iki tarftan severgibi yapıyorum çok bastırmadan,bazen dürtüyorum azıcık tepki veriyor :)) krem sürerkende bi otarafa bi bu tarafa gidiyor.:))

valla ben kndin severkn de sıkıntı yokk amaaa yalan yok tpki versn die hiç dürtmedm:s eşim bile elini haff bastrsa napıosn die yaygara koparan biriyim... evt eveettttt kabul ediorum ben çoooooooookkkkk pimpirkliyim.)))

19 haftalıkken fark edildi bütün tetkikler yapıldı hersey temiz cıktı simdi 30 haftalık olcaz RABBİM yardımcım olsn inş. 2 çocugum her saglıklı insanın basına gelebilirmiş genetik hersey temiz cıktı nedeni bilinmiyo ama organlarına zarar vermemiş herseye hazırlıklı olun diyor doktorlar sizde gebesiniz sanırım RABBİM hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin Allah im kimseye evlat acısı vermesin ilk çocugum 5 yasında ve cok sükür saglıklı gebeliktede bi sorun yasamamıştım Rabbim herseyin hayırlısını versin bu sıkıntıllı günlerin sonunda yavrumu kucaklamayı bütün acıları unutmayı nasip etsin YÜCE MEVLAM

ne demek canım burası bu yüzden var bu yüzden seviliyor site maksat paylaşım

sao cnm :) bebek bakım ürünlerinde hangisini kullansak acaba, herkes sebamed diyor ama bübchen de alman teyzem almanyada kızlarında sürekli bundan kullanırdı ve çok rahat etti şimdi ikisi arasında kaldım sanki biraz:)

evet evet sende yap hatta:))) bende izne ayrıldıktan sonra yapıcam ilk başta deniycem:)) becerememek de var işin ucundaaaa izne ayrılıcam sonra görümcecimle eminönüne gidicem oradan alıcaz yapmaya çalışıcam inş.

valla bnde bi ara bunun araştrması içerisndeydm aklımda sebamed ve chicco vardı sonra burada brz öneri aldktan snra hç aklımda olmayan mustelaya karar verdm içinde paraben falan yokmuş anlıcan bebişlere uygun.)))

canım çok geçmiş olsun tahmin bile edemiyorum üzüntünü ama allahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin , allah kaldıramayacagımız dert vermez bu zamana kadar gelmişsiniz bak bir sorunda yok allaha şükür sıkıntı yapma

valla bnde bi ara bunun araştrması içerisndeydm aklımda sebamed ve chicco vardı sonra burada brz öneri aldktan snra hç aklımda olmayan mustelaya karar verdm içinde paraben falan yokmuş anlıcan bebişlere uygun.)))

mustela nerenin malı acabaa??? bübchen alman malı canım biliyorum ve almanyada en çok tercih edilen ürünler diye biliyorum hatta teyzoşumdan:) onda da paraben yok sebamed de falan da ama chiccoyu bilmiyorum varmı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…