- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.101
babyhome.com.tr burda var canım 120 ml lik 29.95 tl 240 ml lik olan da 27.95
butik bebe de var bugün bende dr.browns düşünüyorum cam ve yavaş akış almayı düşünüyorum
sizler alışverişe başlamışsınız ben daha başlamadım geç kalacam galiba
canım doktorun yaptığı çok normal bi hareket neden öyle tepki verdin ki... onlar ilmiyle yapıyor eger uyuyorsa ya da dönmediyse sallıyor vuruyor doktor oyle de olmazsa çık gez tatlı ye gel diyorlar... amin canım Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar merhaba...bgn oğluşumu görmeye gttik çok şükür bzden de haberler gzl yalnz bgn dktorn az daha üstüne uçacaktım neymiş efendm bzm oglan uyuyomuş onu uyandrmak için gümgüm karnıma vurmasın mııı???ayyy dedm napıosunuz ben ki pimpirkli bi anneye.))) korkma deyip karnımı bu defada elleriyle iki taraftan tutup saga sola sallamasın mı.!!!! amannn doktor dedm bırak benm oğlan uyusun.)))tabi eşimde frsatta istifade hemen orada şikayetlenmeye başlamasın mıı!!! napcam bilemedm.)))
Allah hepimize bebişlerini sağlıklıca kavuştrsun inşallah.))))
slm millet ben geldim doktordan kızım oluyomuş :) kesin mi diye sordum isim bulucaz dedim kesin dedi doktorum.1200gr olmuş kuzum.27.haftadayım şeker testi yaptırdım ama sonuç için telefon edicem akşamüstü...benden böyle şimdilik :))
süpersin:))) sahiden var hemen istiyorumm e-bebek mağazsına da arada geliyormuş ama hemen tükeniyormuş
çok zor bulunuyor cam olanı ben bayağı gezindimmm ama saolsun myhos sayesinde şimdi bulabildim bence sende kaçırmaa
maşallah bebişine :)) canım yol uzun olunca uyuyor şekerlerbenimkide uyur genelde biraz dinlenip girince biraz daha hareketli, benimkide başta şikayetçiydi neymiş niye bayan doktora gitmiyomuşum :) şimdi oda geliyo kontrollere beyeniyo doktoru :) bide doktora güvenmek lazım bende elimi sürmüyordum göbüşe sakin olsun rahatsız olmasın diye ilk bende tedirgin oldum sonra alıştım devletteki doktorum daha bir oynuyor göbüşle diğeri rahatsız etmiyor , ama devletteki doktora gidince benimki artık hemen hareketleniyor :) anlıyo herhalde ugraşmasın diye hareketleniyo bunlar güzel telaşlar
ya sanırım ben biraz fazla pimpirikliyim.))))gerçi onunda sebebi başta brz zor zamnlar geçrmemzden kaynklanıo ama çok şükür geçti o günler...bazen abartıorum evet ama napiim herşey oğluşumn sağlığı için.)))
ya sanırım ben biraz fazla pimpirikliyim.))))gerçi onunda sebebi başta brz zor zamnlar geçrmemzden kaynklanıo ama çok şükür geçti o günler...bazen abartıorum evet ama napiim herşey oğluşumn sağlığı için.)))
benimde yapasım var dur hevesimizi kırma:)))) becerebilecek miyiz bakalım kurabiye kolay da şeker hamuru olayı zorlar ama kalkıcaz altından inşallah
keşke bugün cuma olsaydı....:18:
ben uzandığımda iki tarftan severgibi yapıyorum çok bastırmadan,bazen dürtüyorum azıcık tepki veriyor :)) krem sürerkende bi otarafa bi bu tarafa gidiyor.:))
cnm cok gecmış ılsun
yenımı farkedıldı ayrıntılı usg demı farkedıldı cnm
kan uyuşmazlıklarında olusan bı durummuş esıme sordum dr kendısı
ılk cocukmu onu sordu direk
cnm allhın mucızesı okadar cokkı sen yeterkı ona guven tıbbı olark napılması gerekıyorsayapılsın
gerısı allahın ol demesı cnm allahım şifa versın derdınıze derman olsun cnm
ne demek canım burası bu yüzden var bu yüzden seviliyor site maksat paylaşım
yapılamaz demedim ki! yapın yapın :)) bizlerede yollayın:))ben size güveniyorum hanımlar. biara benide heveslendirdiniz ama önce izine ayrılmalı, sonra ruh halime bakmalıyım :)) bendede yok bebek kurabiye kalıplları eminönünde var biliyorumda..normal kalıplarla yapıp süslesemmi bakiimm denersem ...:))
sao cnm :) bebek bakım ürünlerinde hangisini kullansak acaba, herkes sebamed diyor ama bübchen de alman teyzem almanyada kızlarında sürekli bundan kullanırdı ve çok rahat etti şimdi ikisi arasında kaldım sanki biraz:)
19 haftalıkken fark edildi bütün tetkikler yapıldı hersey temiz cıktı simdi 30 haftalık olcaz RABBİM yardımcım olsn inş. 2 çocugum her saglıklı insanın basına gelebilirmiş genetik hersey temiz cıktı nedeni bilinmiyo ama organlarına zarar vermemiş herseye hazırlıklı olun diyor doktorlar sizde gebesiniz sanırım RABBİM hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin Allah im kimseye evlat acısı vermesin ilk çocugum 5 yasında ve cok sükür saglıklı gebeliktede bi sorun yasamamıştım Rabbim herseyin hayırlısını versin bu sıkıntıllı günlerin sonunda yavrumu kucaklamayı bütün acıları unutmayı nasip etsin YÜCE MEVLAM
valla bnde bi ara bunun araştrması içerisndeydm aklımda sebamed ve chicco vardı sonra burada brz öneri aldktan snra hç aklımda olmayan mustelaya karar verdm içinde paraben falan yokmuş anlıcan bebişlere uygun.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?