2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayyy canım ne yapmak lazım bilemedimki..sağa dön olmaz sola dön olmaz sırt üstü olmaz...gece uyuyamadım oturdum ağladım ağrıdan ya..bide gaz sorma.. bebişim iyi olsunda dayanırım..

sen içini ferah tut canım, kişiden kişiye değişiyor belirtiler kimisi daha şiddetli şikayetlerle geçiriyor hamileliğini, dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da hangi acılara katlanılması gerekiyorsa katlanırız tabii ki.

sağol canım az da olsa içimi ferahlattın..yinede bi arıyım dr u gel derse giderim..

Günaydın güzel anne adaylarıı

Hepinize çookk çoook güzel bir gün olsun
Bugün pıtpıt günümüz, dua edin bizde duyalım, bizde artık koca bir ohhh diyelimm :18::26:

ya arkadaşlar kramp nası bişey ya ben şimdiye kadar yaşamadım diye biliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmediğim için belkide yaşamışımdır bide bu dönemde artık olur dendiği için tam olarak nasıl bişey oluğunu merak ediyorum doğrusu... bu arada benimde son 2-3 gündür acaip bulantım var günün her anı dün toz zencefil yuttum boğazıma takıldı az kalsın kusuyodum:S,

Günaydın Kızlar nasılsınız
Mide bulantım var kahvaltı yapmayı canım hiç istemiyorum. Çıkarmadım hiç ama her an çıkaracakmışım gibi yediklerim ağzımda çoğalıyor

Gecede bir gaz sancım vardı sormayın öyle kabızlığım yok bir sıkıntım yok ama arada bir sancı giriyor ne yapsam gitmiyor.
Hiç uyuyamadım bu gece (

Günaydın tüm Mayıs annesi adaylarına,

Öncelikle inşallah sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız....

Bende mayıs annesi adayıyım Allah'ın izni ile. Burada çoğunuz çoktan bebişinin pıtpıtlarını duymuş bile. benim SAT'ım geçen perşembeydi, henüz doktora gitmedim pazartesi gideceğim ama cumartesiden beri aralıklarla bazenleri çok şiddetli bildiğiniz adet sancısı gibi sancılarım oluyor. kanamam filan yok, ama daha önceden boş gebelikten dolayı düşük yaptığım için çok korkuyorum. Normal mi bu, sizde de :18ldu mu???

GÜNAYDIN KIZLARR ya ben bişi sorcam benim hamileliğin başından beri belim çok ağrıyo yatamıyorum..sizdede aynı sorun varmı yada yaşadınız mı..

benim son 5 gun oldu herhalde
onceden hic cekmedim
ama simdi yatakta, uzanirken, yemek yaparken agriyor
bu sabah yataktan kalkarken cok agridi mesela kalcama dogru bir agri var

evet ara ara adet sancilari yasadim
bu cok normal
hatta bazen karnimin sizlamasindan dolayi geceleri uyaniyordum
adet olacakmis gbi agrilar hamilelikte normal

meraba arkadaşım benimde ilk günlerde adet ancısı gibi sancılarım oluyodu hatta ben hep olumsuz durumlara karşı kendimi hazırlamaya çalıştığım için adet sancısı olduğuna kendimi inandırmıştım inşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıklarla alırız bebeklerimizi kucağımıza Allah yardımcın olsun

günaydınlar herkese..evet doktora gittim keseyi gördüm ancak kalp atışları yoktu.birde bhcg değerim 124479.77 çok yüksek sizlerin nasıldı

bu kacinci gunku deger ?

ben sadece adete bir hafta kala ve adet gunu olctum. adet gunu 254 tu deger.
sonra iki gune bir idrar testi yaptim ve cizgim koyulasti
ikisi de ayni koyulukta olunca, ve adetm 9 gun gecince keseyi gormeye gittim

sağol cevabın için, bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama internette araştırdım kimi birkaç adet döneminde aynı adet ağrıları olabilir demiş, kimileri bukadar erken olan sancılar düşük belirtisi demiş pöfff, hakkımızda hayırlısı, 4 gün daha kafayı yiyeceğim herhalde

günaydın kızlar beni de beni de listeye ekleyinnn =)

yaş 25
sat 7 Ağustos
ilk bebişim
cinsiyet ?...
tdt 14 Mayıs

evet 4 gün daha sabret zaten şimdi gitsende belkide göremiyceksin keseyi sonuçta ama gidip bi bhcg için test yaptırsan belki biraz rahatlarsın bende cumatesi gidicem inşallah

dusukte uzun sureli sanci olmuyor bence
ben dusuk yaptigimda hicbir belirti yoktu
bir sabah kalktim ve direk adet sancisiyla kanama bir anda ve dusuk gerceklesiyor

o yuzden sen bize guven, bu cektigin adet sancilari ara ara gelenler cok normal, rahim tepki veriyor. adet olmadin adet olacakmis gibi tepkiler vermesi cok normal.ilerleyen gunlerde geciyor zaten bu sancilar tabi ilk 3 ay adet donemine denk gelen zamanlarda ayni sikayteleri olanlar oluyor

evet 4 gün daha sabret zaten şimdi gitsende belkide göremiyceksin keseyi sonuçta ama gidip bi bhcg için test yaptırsan belki biraz rahatlarsın bende cumatesi gidicem inşallah

senin ne kadarlık? pıtpıt duyma safhasını geçtin mi?

yaa haklısın orası öyle de işte benim bir önceki düşüğümde lekelenmelerim vardı birkaç gün, ondan sonra en son düşük olamdan önceki gün sancılarım başlamıştı. insan birkez onu yaşayınca paranoyak oluyo sanırım

ben 9 haftanın içindeyim en son 3 hafta önce gittim sabah doktor dediki kese var gibi ama tam göremiyorum vajinal muayene yapalım ben istemedim ama cok korktum çünkü bi önceki gidişimde kese var rahmin içinde demişti şimd dalga geçiyo gibi var gibi diyince cok korktum meğer sıkışık değilmişim ve benim rahim arkaya doğruymuş öğleden sonraki gittiğimde anlaşıldı çok şükür tekrar beta hcg istemişti değerlerde düzgün çıktı kalbinide dinletti:) cok kısa ama olsun.. ama şimdi karnımda hiç bi belirti şisme filan yok artık belli olması gerekmiyomu diyede düşünüyorum cok zayıf biri değilim belkide ondan bilmiyorum neyse hayırlısı inşallah:)

oo sen büyütmüşsün bıdığını belki rahim arkaya doğru olduğu için çıkmıyodur göbişin. benim bir arkadaşım bu ay doğum yapacak ve aşırı zayıf bir insandı, yani göbeği içeri doğruydu o derece:) ona rağmen anca 4üncü ayda filan çıktı hafiften göbeği. pıtpıtları duyduysan sıkma canını yani

inşallah diyim ne diyim:) benim bi ark da 2.5aylıkken baya belliydi alt göbeği etekten cok belli oluyoduda o aklımda kalmış ama çok zayıf bi kızdı belkide ondan neyse görücez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…