2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu sabah yaptigim gebelik testim
cuma gunu yaptigim gebelik testim ne dersiniz gelisme varmi kizlarr

kasik batmalari ve idrar sikintim bide kabizlik var onun disinda asiri sicakliyorum bu sabah atesimi olctum 36.4 cikti nedense hep 36 .8 ve uzeri seyrederken usudummiki bizim burda havalar sogumaya basladi

ben de haftaya pazartesi gidicem kese gormeye senin daha erken degil mi?

bu sabah yaptigim gebelik testim
cuma gunu yaptigim gebelik testim ne dersiniz gelisme varmi kizlarr
iste buuuuu benim de ikinci boyle cikmisti sonra kana gittim 254 cikti
bebisin tutunmus annesi gozun aydin
kasik batmalari ve idrar sikintim bide kabizlik var onun disinda asiri sicakliyorum bu sabah atesimi olctum 36.4 cikti nedense hep 36 .8 ve uzeri seyrederken usudummiki bizim burda havalar sogumaya basladi
canim ates olcme bosver
benim adet donemi bildigin dusuktu ates sasirdim hatta baya
gun ici baya dusuktu ama bebis yerlesirken ates dusuk oluyor
seni bosuna strese sokmasin bence dereceyi kaldir bir yerlere
ben oyle yaptim

ben de pazartesi gidicem son 1 haftamiz kaldi

benim bazen karnimin alti sizliyor ama aslinda cok ustune dusmesem normal haytaima devam ediyorum
sadece arada kisa sureli kramp oluyor gunde 2 kere falan gerisi normal
ruyamda bulantilarim baslamisti

mujdemı ısterım
müjdeler senin olsun guzelimmmm

8. haftada gideyim diyorum bnde sabredebilsem

benim bazen karnimin alti sizliyor ama aslinda cok ustune dusmesem normal haytaima devam ediyorum
sadece arada kisa sureli kramp oluyor gunde 2 kere falan gerisi normal
ruyamda bulantilarim baslamisti
aynen ole yawwwwwww aklimda hep unutamiyorum acaba ne olacak gorecekmiyim birsuru soru isareti kafamda
ruyamda test yaptim esim aldi testi bak dedi gebelik varmi ben yaptim bacim bakti gebelik vardi esime yok dedik ruyamda teyit ettim yani gebe oldugumu
tesekkur ederim canim cok guzel avatarlar ben de sectim iclerinden gobisli

gule gule kullan cnm

ilk hamilelğimde 6.haftada başlamıştı ve 18. haftaya kadar 1dakika ara vermeden devam etmişti ama ozaman bel ağrım hiç olmamıştı..
benımde belım cok agrıyor canım nıormal sanırım...gecen saglık ocagındakı hemsıre 2 hafta sonra baslar bulantıların dedı bana

sende mı persembe gıdıceksın:) inşallah goruruz keseyı yaa
inşallah ben geçen perşembe gittiğimde idrara sıkışık gel görelim dedi 2buçuk litre su içtim göremedik.bu hafta inşallah görürüz..

doktor görebiliriz dedi bilmiyorumki 5.hafta bitmiş olucak görünür bence..yine ben yazarım görünüp görünmediğini..

kızlar hepiizi tebrik ederim ne kadar güzel mayıs 2013 anneleride gelmeye başlamış bende 2012 mayıs annesiyim hoş 30 nisanda doğum yaptım ama olsun mayıs annesiyim sonuçta:)güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim seneye bu zamanlar kuzucuklarınız kucağınızda olacak inşallah rabbim sizlerede yaşatsın muhteşem bir duygu hele bebeğinizle kavuştuğunuz ilk an ömre bedel hakkınızda hayırlısı olsun bakalım hiç birşeyi dert etmeden bu günlerin tadını çıkarın ben hamileliğimi özledim bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…