2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

o zmn bende ıdrara sıkısık gıdeyım daha kolay gorunurse

muhtemelen sabah erken gıderım ben hep oyle gıdıyorum ılk ıdararla gıderım daha net olur ınsallah gırurum kesemızı yaa

adet gunu degerin cok iyiydi benim de senden biraz dusuk ve ikiz olabilecegini soylediler begendiler degeri
o yuzden tahminen simdi binlerde guzel bir deger olmustur
haftaya gorursun gibi geliyor bana persembe gunune

adet gunu degerin cok iyiydi benim de senden biraz dusuk ve ikiz olabilecegini soylediler begendiler degeri
o yuzden tahminen simdi binlerde guzel bir deger olmustur
haftaya gorursun gibi geliyor bana persembe gunune

yanı sana ıkız dedıler se benımde ıkız olma ıhtımalı yuksek off ne guel olurrr1 tane bulamıyorduk sımdı ıkıze heveslenıyorz
bırsey kalmadı bugunde bıttı sayılırpersembe sabahın bı koru gıdıcem zaten 2 guncuk

ben gebelık testı yapmadım ya kanda gordum yarın saglık ocagına gıdıcem testler verdıler onları yaptırmaya unutmazsam alayımda bakıyım cızgı ne durumda

cok sukur bu gunleri de gormek varmis
cizgiye bakip duruyorum
ama sonra bir kramp basladi arka arkaya anlatamam cok gerildim yattim gecer herhalde
2 bucuk kilo tasidim marketten eve muz ve uzum aldim iste agir gelmisler
hic tasimiyordum esimi beklemedim canim isteyince kendim gittim
birsey olmaz di mi :44: korktum yine

hosgeldın tatlımmm ne ıyı yaptın da geldın guzel anneee

oyyy o senin güzellign bidanewmmmm mayis annesi olcan demek he ben normal sartlarda nisan ayinin sonlarina dogru bebegimi dünyaya getrcem Allahin izniyle bakarsin mayisa bile kayabilir yani.. keseyi görmek için sabirsizlaniyon demi, ben o telasla gittim doktora normalde ilk randevumu 13 eylüle vermisti, keseyi gördüm siyah bi nokta findik büyüklügünde bisey hissetmedim desem yeridir bidahaki randevuyu 6 eylüle verdi ins ozamana bebegimi görürüm kalbinin atisini duyarim.. zaman geçmek bilmiyo nilayy ya gün sayar oldummmmmmmmmmmm

tasımasan ıyı olurmus ama boylede nereye kadar yat bı sure kalkma allah buyuk bebısımız sımsıkı tutunmustur bıze ınsallah elını göbegıne koyup dua oku ben hep nas suresını okuyorum fatıha fln okuyorum...allaha emanet bebişlerımız

insallah birsey olmaz

birazdan yemek hazirlamaya kalkicam
bir daha yok tasimam
zaten kalp atislarindan sonra duzenli yuruyuse cikicam bebegin oksijene de ihtiyaci var
hem dogumun da rahat gecmesi icin sanirim yuruyus cok iyi olacaktir
ama once doktor kontrolune gitmek lazim tabi

o zmn senı mayıs annelerıne ekleyelım nolucakkiii hep beraber paylasırız bu surecı eskıden oldugu gıbı

delı gıbı sabırsızlanıyorum hemde endıselıyım ya gozukmezse dıye sen ne kadar zamanda gordun cnm benım hesaplamama gore persembe gunu 5+3 olucam gorebılırmıyım acaba

o gunlerı bızde sayıyoruz hep bı heyecan sımdı kese sonra kalp atısı sonra test sonucları sonra cınsıyet hep boyle 9 ay bı telase ama rabbım bu guzel duyguyu nasıp ettı ya bunlarda sekelrerı olsun

dınlene dınlene yap cnm bırden yorma kendını ...

bende oyle dusunuyorum sımdı zaten yatıyoruz doktorla konusucaz ne dıcek bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…