- Konu Sahibi snowflakeN
-
hatırlamazmıyım hiççç hangınızı unutabılırımki....evet cnm hepımız cok zor gunler yasadık ama rabbım sırasıyla gulduruyor yuzumuzu ...hakkında hayırlısı olsun bellımı olur belkı sende mayıs annesı olucaksın...
canım benım adet gununden 10 gun oncesınde belıme sancı gırıyordu bacaklarım ve sırtım da agrıyordu 2 gun hiç kalkamadan yattım meger hamılymısm
ayyy canm yaaaa benmde sırtımın tam ortasında belıme dogru bı agrı var 1 haftadr fln ayyyy panık oldm yaa varmı dersın ..ama yok yok beklıycem 1 hafta kesınlıkleee
olabılır benımde oyle gıbıydı ıstersen bır acıle gıt hıc bekleme sıkayetını ve reglının gecıktıgını sole test yapsınlar en azından onelemını alır ılaclara fln baslarsın
ne gibi önlem anlayamadım cnm? yok ya karrlıyım 1 hafta belıyecegım ..bıde cnm sey dıcem sen bı seyahate fln cıkmıssın ogrendıkten sor yada cıkcaktın ogrendın cıktınmı bılmıyrm bızımde 15 gun sora tatıl planımz var cıktınmı yola bı sakıncası varmı..yanı eger hamıleysem :)))) gıdebılecekmıyım:)))))
kızlar yeni yazabiliyorum çünkü şoklardaydım ve kendimi uykuya verdim unutmak için ancak uyanabildim neyseki biraz iyi geldi... bugün hastaneye gitmeyi düşünürken ovulasyon testindeki silik kafama takılmıştı aceba diğer adetime yakın yumurtladım o da sönmeye dönünce silik cizgi cıkmış olabilir mi diye tekrar nöbetçi eczaneden normal gebelik testi aldım ve test yaptım sonuç nedir dersiniz...!! TEK ÇİZGİ..!!!!!! ovu testini satıp gönderen adamı bulup dövesim geldi o kadar hırslandım ki lavaboya kilitlenip ağladım :84:... testi ilk yaptığımda a aklımdan hemen gecmişti genelde 22. gün e sonraları yumurtam çatlar yine öyledir diye ama sonra kendi kendimin aklına girdim klomen kullandın bahar tabiki bu ay normal günlerde yumurtlamışındır ve bu son güne kadar yumurta falan kalmaz diye ben de aranızdan ayrılmak zorundayım çok sinir bozucu hala da regl olmadım iyiki boşuna kan testi vermemişim bari onunla teselli olayım... burdaki bütün hamişlere mutlu ve saglıklı hamilelik süreci ve bebek diliyorum benim gibi adayların da tez vakitte hamile kalmalarını diliyorum.. BELKİ BİR GÜN BEN DE.....
canim uzulme bizim icin hayirlisi bu insaallah. duaya devam. ben 41 meryem okuyorum faziletine de cok inaniyorum bve snowflake in dedigi gibi 4444 tefriciye de baslamayi dusunuyorum. Rabbim sesimizi duyuyor ama su an bizim icin iyi bi zaman diil demekki. benim bi atkafasim uzuuuun tedaviler ameloyatlar sonunfa ve 2. tup vebek denemesinde evlat sahibi oldu ve bana "feministic bilio musun olmasi icin en guzel zamanda olmus aslibda geriye donup baktigimda " demisti
guzel zamanlar bize de gelecek ins.
hep bakıyorum ama hıc ıstedıgım gıbı bulamadım ben yaaaaaa
kızlar benim belim çok ağrıyor ya..ben ilk hamileliğimde sürekli uyuyordum ve deli gibi kusuyordum şimdi hiçbişey yok bel ve kasık ağrısı var korkuyorum perşembe keseyi görmeye gidicem inşallah hayırlısıyla görürüz..
nasil bir sey iistiyonuz anne adayi
kızlar benim belim çok ağrıyor ya..ben ilk hamileliğimde sürekli uyuyordum ve deli gibi kusuyordum şimdi hiçbişey yok bel ve kasık ağrısı var korkuyorum perşembe keseyi görmeye gidicem inşallah hayırlısıyla görürüz..
simdiki avatarin da cok sekernasıl anlatsam bılemedımaslında gobuslu koymakıstıyorum ama o sayfayı baka baka eskıttım ve sanrıım hepsınden sıkıldım artık bulucaz bırseyler ıcınden
every cnm kan a gıdıcekmısın? haber ver mutlaka
bende dun gece bı karın agrısı basladı sabah ta devam ettı sımdı hafıfledı sankı cok sukur bırde karnım sıstı
simdiki avatarin da cok seker
tatlim sorma bir kararsizlik bir kararsizlik
sabah uyandim ve yeter artik bu stresi bebegine cektirip durma dedim
bebegimin kanima ihtiyaci var zaten kansizim usuyorum hepo yuzden vazgectim ben
zaten 1 hafta kaldi doktoruma gitmeyesimdi huzurla gunumu bekliycem hersey yolunda
bu ara dun geceden beri sizliyor benim de adet sancisi gibi diyebilirim ama aslinda bagirsaklarda sanirim sorun
hani gaz sancisi da asagida olur ve adete benzer
ve gaz problemi oldugunu dusunuyorum dun gece vardi sabah kalktim yine sizliyor
benim hala sizliyor ama muhtemelen gazla ilgili:26:
gobuslu bı avatar hayalım vardı ama
bencede gıtme canım dedıgın gıbı bebgıın senın kanına ıhtıyacı var bu kadra bekledın 1 hafta daha bekle ve bebegınle tanıs
of benımde aynı anlattıgıngıbı gece korktum acaba bırsey olurmu dıye camasır astım ondan sonra oldu sankı yada cok pımpırıklıyom ondan
ben de birsey yapmaya bagliyorum bazen klozeti temizlerken egildim sonra yine egilip orda yeri sildim, yaptigim tek sey de bu diyebilirim ev pislik icinde oluyor dokunmuyorum bu aralar esim yardim ediyor. cok ustune dusunce aman ondan mi oldu diyor ama aslinda bebislerimiz sIkI sIkI tutundular ve birsye olmayacak diye dusunelim hepinsan tedbirini elden birakmak istemiyorum su ilk gunler ya ama basit seylerden birsey olmaz hic, sadece camasirlarin cok agir olmamasina dikkat et islakken agir olabilir onlari esine rica edersin o kadar
uykusuz gunler yakin bebise kavusma gunleri geldikcesimdi rahat uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?