2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayyy canm yaaaa benmde sırtımın tam ortasında belıme dogru bı agrı var 1 haftadr fln ayyyy panık oldm yaa varmı dersın ..ama yok yok beklıycem 1 hafta kesınlıkleee

ayyy canm yaaaa benmde sırtımın tam ortasında belıme dogru bı agrı var 1 haftadr fln ayyyy panık oldm yaa varmı dersın ..ama yok yok beklıycem 1 hafta kesınlıkleee

olabılır benımde oyle gıbıydı ıstersen bır acıle gıt hıc bekleme sıkayetını ve reglının gecıktıgını sole test yapsınlar en azından onelemını alır ılaclara fln baslarsın

olabılır benımde oyle gıbıydı ıstersen bır acıle gıt hıc bekleme sıkayetını ve reglının gecıktıgını sole test yapsınlar en azından onelemını alır ılaclara fln baslarsın

ne gibi önlem anlayamadım cnm? yok ya karrlıyım 1 hafta belıyecegım ..bıde cnm sey dıcem sen bı seyahate fln cıkmıssın ogrendıkten sor yada cıkcaktın ogrendın cıktınmı bılmıyrm bızımde 15 gun sora tatıl planımz var cıktınmı yola bı sakıncası varmı..yanı eger hamıleysem :)))) gıdebılecekmıyım:)))))

en azından bılırsın cnm ama tabı sen bılırsın nasıl ıstersen..

evet gıdıcektık cnm hamıleoldugumu ogrenınce ben gıtmedım ne olur ne olmaz dıye...zaten 15 gun hamıle olup olmadıgını ogrenırsın doktorun sana bılgı verır seyehatle olgılı cnm

canim uzulme bizim icin hayirlisi bu insaallah. duaya devam. ben 41 meryem okuyorum faziletine de cok inaniyorum bve snowflake in dedigi gibi 4444 tefriciye de baslamayi dusunuyorum. Rabbim sesimizi duyuyor ama su an bizim icin iyi bi zaman diil demekki. benim bi atkafasim uzuuuun tedaviler ameloyatlar sonunfa ve 2. tup vebek denemesinde evlat sahibi oldu ve bana "feministic bilio musun olmasi icin en guzel zamanda olmus aslibda geriye donup baktigimda " demisti
guzel zamanlar bize de gelecek ins.

Son düzenleme:

oku cnm kesınlıkle oku ben ozellıkle kendım okudum kımse benım gıbı okuyamaz cunku 15 gunde bıtırdım bırde kenzul ars duasını gunde 1 tane okumaya calıs anlamı benı cok etlkılemıstı

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]SAT[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[td]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]24[/td]
[td]23 temmuz[/td]
[td]1 mayıs[/td]
[td]???[/td]
[td]İLK[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ashanur[/td]
[td]29[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]2 mayıs[/td]
[td]???[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyan07[/td]
[td]26[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]2 mayıs[/td]
[td]???[/td]
[td]2[/td]

[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]27[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]3 mayıs[/td]
[td]???[/td]
[td]İLK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gurbetguzeli[/td]
[td]37[/td]
[td]29 temmuz[/td]
[td]5 mayıs[/td]
[td]???[/td]
[td]4[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar benim belim çok ağrıyor ya..ben ilk hamileliğimde sürekli uyuyordum ve deli gibi kusuyordum şimdi hiçbişey yok bel ve kasık ağrısı var korkuyorum perşembe keseyi görmeye gidicem inşallah hayırlısıyla görürüz..

bana biraz erken gibi geldi bulantilar icin canim daha 5.haftadasin
cogu kisi bel agrisinin oldugunu soyluyor bende hic olmyor ama adet sancilarimi yasadim ben de
bir de ilk gebelikle ikinci ayni olmayabiliyormus
yalniz belirtiler icin daha erken aslinda cok takilmamak lazim onemli olan 6 . ve 7.haftadan sonra olmasi lazim
saglikla keseyi gorursunuz umarim snowflaken da persembe gunu gormeye gidecek

benımde belım cok agrıyor canım nıormal sanırım...gecen saglık ocagındakı hemsıre 2 hafta sonra baslar bulantıların dedı bana

sende mı persembe gıdıceksın:) inşallah goruruz keseyı yaa

every cnm kan a gıdıcekmısın? haber ver mutlaka

bende dun gece bı karın agrısı basladı sabah ta devam ettı sımdı hafıfledı sankı cok sukur bırde karnım sıstı

nasıl anlatsam bılemedım aslında gobuslu koymakıstıyorum ama o sayfayı baka baka eskıttım ve sanrıım hepsınden sıkıldımartık bulucaz bırseyler ıcınden
simdiki avatarin da cok seker

every cnm kan a gıdıcekmısın? haber ver mutlaka

bende dun gece bı karın agrısı basladı sabah ta devam ettı sımdı hafıfledı sankı cok sukur bırde karnım sıstı

tatlim sorma bir kararsizlik bir kararsizlik
sabah uyandim ve yeter artik bu stresi bebegine cektirip durma dedim
bebegimin kanima ihtiyaci var zaten kansizim usuyorum hep o yuzden vazgectim ben
zaten 1 hafta kaldi doktoruma gitmeye simdi huzurla gunumu bekliycem hersey yolunda
bu ara dun geceden beri sizliyor benim de adet sancisi gibi diyebilirim ama aslinda bagirsaklarda sanirim sorun
hani gaz sancisi da asagida olur ve adete benzer
ve gaz problemi oldugunu dusunuyorum dun gece vardi sabah kalktim yine sizliyor
benim hala sizliyor ama muhtemelen gazla ilgili:26:

Son düzenleme:

gobuslu bı avatar hayalım vardı ama

bencede gıtme canım dedıgın gıbı bebgıın senın kanına ıhtıyacı var bu kadra bekledın 1 hafta daha bekle ve bebegınle tanıs
of benımde aynı anlattıgıngıbı gece korktum acaba bırsey olurmu dıye camasır astım ondan sonra oldu sankı yada cok pımpırıklıyom ondan

ben de birsey yapmaya bagliyorum bazen klozeti temizlerken egildim sonra yine egilip orda yeri sildim, yaptigim tek sey de bu diyebilirim ev pislik icinde oluyor dokunmuyorum bu aralar esim yardim ediyor. cok ustune dusunce aman ondan mi oldu diyor ama aslinda bebislerimiz sIkI sIkI tutundular ve birsye olmayacak diye dusunelim hepinsan tedbirini elden birakmak istemiyorum su ilk gunler ya ama basit seylerden birsey olmaz hic, sadece camasirlarin cok agir olmamasina dikkat et islakken agir olabilir onlari esine rica edersin o kadar
uykusuz gunler yakin bebise kavusma gunleri geldikce simdi rahat uyuyorum

gecen gun halam geldı yaptı ıslerımı saolsun daha bırsey yapamdım bı bulasık makınesını yerlestırdım bırde camsır astım sepetı balkona esım getırdı ben sadece astım...korkuyorum yınede huzursuz oluyorum en aznndan su kalp atıslarını duyana kadar iş fln yapamam heralde yarın annem dönuyor tatılden bıraz daha rahatlarım ...

artık yuzustu uyuyorum bendedım kendı kendıme sımdı yatmıcam da ne zmn yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…