- Konu Sahibi snowflakeN
-
o zmn senı mayıs annelerıne ekleyelım nolucakkiii hep beraber paylasırız bu surecı eskıden oldugu gıbı
delı gıbı sabırsızlanıyorum hemde endıselıyım ya gozukmezse dıye sen ne kadar zamanda gordun cnm benım hesaplamama gore persembe gunu 5+3 olucam gorebılırmıyım acaba
o gunlerı bızde sayıyoruz hep bı heyecan sımdı kese sonra kalp atısı sonra test sonucları sonra cınsıyet hep boyle 9 ay bı telase ama rabbım bu guzel duyguyu nasıp ettı ya bunlarda sekelrerı olsun
mumkunse karnının ustune koyma altına yastık yada benım koltugun kenarında duruyor uzattım ayklarımıda
bence onu yapma
nrmlde bile radyasyon yayiyor yumurtaliklar icin iyi degil
simdi bebislisin
hic olmadi yastik koyup onun ustune koyabilirsin kucagindayken
Valla bilmiyorumki tatlim 6 eylüle kadar bekleyelim ozaman tam bi tarih vercek doktor, suan imzamdaki tarih uymuyo.. ben gittigimde kesin bisey söyleyemedi daha çok küçük oldugu için anlasilmamis.. bende 5 haftaliktm ozaman iste sadece keseyi görebilmistik, sen kesin görürsün ozaman Allahin izniyle tabi. Hemde tecrübe edinmis olursun ilk heycani yasamis olursun bidahaki gittiginde daha rahat izlersin bebegini, ben ilk gittigimde çok endiseliydim neyin nasil olcagini bilmiyordum, ikinci muayene daha raht geçecek smdi Allhn izniyle
:26: Hadi ya sagoln anneciklerimkitap neyin aldim kütüphaneden, ne yiyip ne yemeyecegime dikkat ediyorum, hazir meyve sularindan ikram etti annem geçenlerde iiih zararli bebegime dedim, bukadarda pimpirikli olma diye kiziyo bana sise suyu tasiyorum pesime gülüyo halime
Ins görürsün dadlum, ya benim yumurtlamam geç olmus herhalde normalde imzamdaki kadar olmam gerekiyodu doktorda öyle söyledi ama bikaç gün geriden geliyomusum, ben gittigimde kalbinin sesinide duyarim ümidiyle gitmistim ama o bikaç gün çok fark ediyomus ultrasonda, iki hafta sonraya verdi yani 7-8 haftalik oluyorum ozman.. burdaki doktorlar ilk kontrolu 8 haftaya veriyorlar kalp atisini duymus oluyosun ilk gittiginde iste..tmm tatlım ama nısan olması sorun degıl ben hep dıger bebek topıklerım-ne bakıyorum tecrubelerıne fln onlarda da bır ondekı ayın annelerı
keseyı gorelım sımdılık ıdare eder beni inşallahpekı kalp atısı ıcın kac gun sonraya randevu verdı cnm?
çok heyecanlıyım hemde çookkk
iyi yapıyorsun cnm bende netten bakınıyorum sureklı
bende cok sukur sıgarayı bıraktım 1 kere ıctım hamıle oldugumu ogrendıkten sonra çok pısman oldum ama canım cokıstıyor sankı sadece onu aserıyorum
İnşallah ben de 3 mayısta mayıs annesi olacağım. :)
hosgeldinİnşallah ben de 3 mayısta mayıs annesi olacağım. :)
hosgeldin
ben de ben de 3 mayisssssss
Ins görürsün dadlum, ya benim yumurtlamam geç olmus herhalde normalde imzamdaki kadar olmam gerekiyodu doktorda öyle söyledi ama bikaç gün geriden geliyomusum, ben gittigimde kalbinin sesinide duyarim ümidiyle gitmistim ama o bikaç gün çok fark ediyomus ultrasonda, iki hafta sonraya verdi yani 7-8 haftalik oluyorum ozman.. burdaki doktorlar ilk kontrolu 8 haftaya veriyorlar kalp atisini duymus oluyosun ilk gittiginde iste..
canm kullanma sakinsaglikli seylere aser aaa getirtme beni oralara kadar Allah yardimcn olsn canm ben kullanmiyorum anlayamam seni ama zor oluyodur senin için, bebegini düsün hakim ol kendine
İnşallah ben de 3 mayısta mayıs annesi olacağım. :)
Ya ben bebegimi kucagima istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm onu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm minigimin ellerini avuçlarimin içine almakkkk yüzüne doya doya bakmak onu öpüp koklamakkkkk kokusunuuu içime çekmekkkkkkk gögsümde uyutmakkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm, bekleyemiyorum bennnnn
onu çok merak ediyorummmmmm çok özlüyorumbugüne kadar neyi beklemisim ben, ne güzel bi duyguymus oysa nasil geçecek su 7 buçuk ayy nasillllllllllllllllllllllllllllllll
Ya ben bebegimi kucagima istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm onu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm minigimin ellerini avuçlarimin içine almakkkk yüzüne doya doya bakmak onu öpüp koklamakkkkk kokusunuuu içime çekmekkkkkkk gögsümde uyutmakkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm, bekleyemiyorum bennnnn
onu çok merak ediyorummmmmm çok özlüyorumbugüne kadar neyi beklemisim ben, ne güzel bi duyguymus oysa nasil geçecek su 7 buçuk ayy nasillllllllllllllllllllllllllllllll
bence bu anın da tadını cıkar hamılelık te cok guzel bırsey bak herseyı sırasıyla yasadık sıra hamılelıkte doya dıya yasa somra doya doya op kokla melegını inşallahhh
Günlük tutuyorum, günlügmde konusuyorum bebegimle, eger kiz olursa, evlendiginde ve hamile kaldiginda ona bunu vermek istiyorum.. Nerden nereye geldik dmi nilay.. çok sükür bugnlerimize..
ne guzel canım cok guzel bır anı olur bence cok ıyı dusunmuussun....
evet cnm ya bugunlerbelkıde hayaldi ama yaptık oldu
Vajinal ultrasonlami baktircaksn doktora gittiginde?yoksa karindanmi?
cnm gecen gıttıgımde ıkısındende baktı keseyı gorebılmek ıcın .once karından goremeyınce vajınal ultrason la ...inşkarın dan gorur de gerek kalmaz vajınale
Bana hiç karindan bakmadi direk daha çok erken en az 10 hafta olmalisinki karindan bakalim dedi direk vajinal ult. bakti :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?