2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar internete araştırıp doğum sonrası çatlaklarım için krem aldım rennue diye bir krem ve emzirirken kullanılabiliyor.. henüz kullanıma başlayalı 1 hafta olmadı ve beyaz çizgiler büyük oranda silindi kırmızı çizgilerim ise beyazlaştı kociş hayretler içinde tabi... mutlaka tavsiye ederim bende baya bir işe yaradı şükür o iğrenç kırmızı çizgilerden kurtulmak üzereyim.. 9 hafta sonunda hiç kalmayacağını iddaa ediyor krem.. 1 hafta olmadan böyle sonuç verdiyse 1 aya kadar (bir kutu biter sanırım) hiç bir iz kalmayacak inş. paylaşayım didim

bu krem karnımdaki kop koyu kahve rengş çizgiyede iyi gelir mi acep??? çok çirkin duruyor bu çizgi ya((

selam kızlar bende sürekli kızımla uğraşmaktan giremiyorum nete. İnşallah hepiniz iyisinizdir. bebişlerinizde günden güne büyüyor artık.

benim Zeynep'imde 49 günlük oldu bugün. kızlarda gaz olmaz diyorlar ama benimki çok gazlı. özellikle geceleri ve sabah saatlerinde sürekli ıkınmakta, sürekli kendini kasıp duruyor. kıp kırmızı oluyor. uykusundan hayır yok kızımın. ne zaman geçecek bu gazlar . doktor bio gaia , herbacol ve bir tanede göbeğini yağlamak için merhem verdi. ama çok fayda etmedi. o öyle kasıldıkça içim acıyor ya(((

annelik bu olsa gerek.

benimde sütüm kızımı tam doyurmuyormuş o sebeple bizde mama veriyoruz. kilo alımımız çok yavaş bakalım 10 gün sonra 2. ay kontrolünde görücez mama takviyesi işe yarıyacak mı?

bu krem karnımdaki kop koyu kahve rengş çizgiyede iyi gelir mi acep??? çok çirkin duruyor bu çizgi ya((

canım bende o çizgiden oluşmadı ama zamanla geçer diyorlar..

bu arada gaz sorunumuz geçen hafta başladı bizim de.. 67 günlüğüz bu arada.. yani 2 ay sonra çıktı ama hastalık gibiydi bizim ki geçti sanırım.. zinco verdim iyi geldi ama ishal gibi yapıyor o da.. gerçi kolay oluyor kaka yapması ama süt yaramazsa diye korkmaya başladım.. gaz için elma yağı sürüyorum her altını değiştirmede.. göbek deliğine,kasıklarına, popo deliğine ve bezine, ayaklarının altına.. her alt almada bunu yapıyorum en sonda mustela pişik önleyici sürüyorum pırt pırt yapıyor oğluş.. yüz üstü yatırmak da çok etkili.. boyun kasları güçlendi benimkinin..

Selam kuzular,kuzucuklar.Artik pek giremiyorum.Bebis,ev isleri falan filan zaman su gibi akip geciyo.Hamileyken zaman hizli gecsin diye yalvariyodum simdi de biraz daha yavas gecsin diyorum =))).
Benim minnos biraz aglak ama cok sukur fena gitmiyoruz.Sizler nasilsiniz ? Bu arada emzik kullaniyomusuz ? Kullanan varsa ne kadar siklikta kullaniyosunuz az cok ? Agladiginda nasil sakinlestiriyosunuz ? Mucuk herkese

Bakiyorum cogumuz kusmalardan sikayetci benimki hep kusar alistim ama dungeceden beri emdigi her sutu cikardi enson 2 saat once cok degisik yogun oivam kustu az once emzirdim nihayet kusmadan uyudu doktor gitsemmi esim 1 gun daha bekliyelim diyo

aynı sorun bizde de var tam 1 aydır kusuyor doktorlar normal diyor ateş ishal ve kilo kaybı yoksa müdahele etmiyoruz dedi kilo alımını takip edip durma veya azalma olursa öyle gidin bence çünkü onlarda öyle diyecek ben 3 farklı doktora gittim

canım nurse harvey's diye bitkisel bir gaz ilacı var. benimde kızım çok gazlı ve senin de dediğin gibi sürekli ıkınıyordu fakat bu ilacı kullandığımdan beri çok rahatız. çok şükür güzel uyuyor şimdi. bir tek bu ilaç fayda etti ve yan etkiside yok. tavsiye ederim.

canım ben emzik veriyorum ama sadece uyuturken... uykuda bir müddet sonra kendi atıyo birdahada istemiyo şükür! benimlide çok ağlıyo anca dolaştırırsak biraz sakinleşiyo.. ama dolaşırken bizde şekilden şekile gitiyoruz :) uykusu geldimi eğer dalamaz ise çok ağlıyo... bayaa katılır derecede hemde.. 15 günlüktü başladı bu ağlamalarımız nezaman kesilcek bu ağlama nöbetleri merak ediyorum çok kötü oluyorum ağladımı.. 2.5 yaşında bir kızım daha var oda rahatsız oluyor üzülüyor kardeşi bukadar ağladımı

Bnm oğlum da 50 günlük ne kadar kilo aldı kızınız acaba? Burada okuyorum da bnm oğlum yazılanlara göre düşük kiloda acaba bnm de mi sütüm yeterince beslemiyor diye korkmaya başladım

merhaba canım benım oglumda gece yedırıp yatırıyorum sabaha kadar uyanmıyor doktora sordum arada kalkıp vereyımmı acıkmasınımı beklıym dedım kalkma dedı o acıkınca zaten aglar dedı.ılk 1 ay olsa 3 saat te bır doyurman lazım sekereı dusmememsı ıcın dedı ama artık oyle bır sorun kalmamıs .ıcın rahat olması ıcın doktora danıs bence

off offf hıc emzıremedım sutum hıc yoktu olanı da sagıp verdım ve 1 haftadır tamamen bıttı sutum doktor bana sutunu ver sonra 60 cc mama yap eger yıyorsa bı 30 daha yap demıstı .
ben suanda sut vermıyorum 3 saatte bır 90 cc yıyor

bende 2.5 ay boyunca sagıp verdım o sutu sagarken ıcımı sıkıntı kaplıyordu resmen bogazım dugum dugum oluyordu merak edıyorum sızde de oluyomu sorun bendemı?:)

günaydın güzel anneler... evet dün öğlen ve akşam olan gaz krizimizii ninni söyleyerek çözdüm.. oğluş ninniyi duydukça sakinleşti.. ya da benim ki gaz değil de şımarıklıktan mı acaba? :s gaz ilacını zinco veriyordum dün sadece sabah verdim vermesem olcakmış hatta bugün kakayı falan sorunsuz çıkardı gece emzirdikten sonra yüz üstü yatırdım ben süt sağdım o arada gazını hem üstten hem alttan çıkardı sıpa sabaha da rahat uyandı..

Kızlar hangi süt sagma makinesi iyi acaba cevap verirseniz sevinirim
Eger profesyonel bir sey istemiyorsan lansinoh cift baslikli var bende tavsiye ederim. Ama eger profesyonel bir seye ihtiyacin varsa ameda sbm kiraladim ben 90 tl aylik cekimi bebek emisini taklit ediyor benimki nadiren emiyor sagip verdigim icin bunu kiraladim.

ay ebecik olmazmı sallıyorum uyutuyırum kv ay özledim alt katta yani birde kokusunu çekeyim yok bilmem ne zaten pır pır çok assas ayar oluyorum ama bişey diyemiyorum bendede peygamber sabrı var yoksa şimdiye kadar pek hoş şeyler olmazdı doğumdan beri

mesaj sayım yuz olmalı evet çok sevinirim görüşelim mutlaka aklımda yazıcam

kızlar gunaydın bol motıveli huzurlu gunler

benim kızın elini ağzına götürmeyi öğrendi emiyor elini ya bir kaç gündür hep takip diyorum onceden gözlerini ovusturuyordu şimdi ağzını öğrendi elini götürüp duruor sizinde oyle oluyormu

bizde bugün 61 günlük olduk 3 ayımıza girdik
dr bize ilk ay kontrolunde acd vitamin takviyesi ve iberogast verdi onları veriyorum benim kız sallanmalı uyuduğu için çok gazı olmuyor ama gazlı yiyecekler yediğimde domdurma salata bende gaz yapıyor onada geçiyordur diye dsüşünüyorum

emzik benim kurtarıcım bu aralar fırlatıyor ağzından ama yinde tutturuyorum ağladıığnda emdikten sonra veriyorum uyrkende ağzında sonra kendi atıyor aşırı ağladığındada memeye veriyorum bazen baş edemiceksem yada hava almaya balkona felan çıkarıyrum bezini açıyorum sıkıldığını düşünüyorum evcilik oynar gibi zaman geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…