- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.681
kızlar internete araştırıp doğum sonrası çatlaklarım için krem aldım rennue diye bir krem ve emzirirken kullanılabiliyor.. henüz kullanıma başlayalı 1 hafta olmadı ve beyaz çizgiler büyük oranda silindi kırmızı çizgilerim ise beyazlaştı kociş hayretler içinde tabi... mutlaka tavsiye ederim bende baya bir işe yaradı şükür o iğrenç kırmızı çizgilerden kurtulmak üzereyim.. 9 hafta sonunda hiç kalmayacağını iddaa ediyor krem.. 1 hafta olmadan böyle sonuç verdiyse 1 aya kadar (bir kutu biter sanırım) hiç bir iz kalmayacak inş. paylaşayım didim
bu krem karnımdaki kop koyu kahve rengş çizgiyede iyi gelir mi acep??? çok çirkin duruyor bu çizgi ya((
kızlar bebekleri çok kusanlar var mı? benim oğlan her gün her öğün kusuyor nerdeyse.. gaz çıkardıktan sonra özellikle.. bazen de emdikten bir süre sonra ağzından su akıyor.. sütüm de var ama az kilo alıyor gibi.. 2 aylık 5500 çıktı doğum kilosu 3700.. bu aralar tükürüğünden baloncuklar yapmaya başladı bir de sıpa.. göğsüyle birlikte kafayı tutuyor 2 gündür.. yüz üstü yatırıyorum gündüzleri baya faydası oldu.. (yanından ayrılmıyorum) bu kusmaya bir çözüm yok mu?
Bakiyorum cogumuz kusmalardan sikayetci benimki hep kusar alistim ama dungeceden beri emdigi her sutu cikardi enson 2 saat once cok degisik yogun oivam kustu az once emzirdim nihayet kusmadan uyudu doktor gitsemmiesim 1 gun daha bekliyelim diyo
selam kızlar bende sürekli kızımla uğraşmaktan giremiyorum nete. İnşallah hepiniz iyisinizdir. bebişlerinizde günden güne büyüyor artık.
benim Zeynep'imde 49 günlük oldu bugün. kızlarda gaz olmaz diyorlar ama benimki çok gazlı. özellikle geceleri ve sabah saatlerinde sürekli ıkınmakta, sürekli kendini kasıp duruyor. kıp kırmızı oluyor. uykusundan hayır yok kızımın. ne zaman geçecek bu gazlar . doktor bio gaia , herbacol ve bir tanede göbeğini yağlamak için merhem verdi. ama çok fayda etmedi. o öyle kasıldıkça içim acıyor ya(((
annelik bu olsa gerek.
benimde sütüm kızımı tam doyurmuyormuş o sebeple bizde mama veriyoruz. kilo alımımız çok yavaş bakalım 10 gün sonra 2. ay kontrolünde görücez mama takviyesi işe yarıyacak mı?
selam kızlar bende sürekli kızımla uğraşmaktan giremiyorum nete. İnşallah hepiniz iyisinizdir. bebişlerinizde günden güne büyüyor artık.
benim Zeynep'imde 49 günlük oldu bugün. kızlarda gaz olmaz diyorlar ama benimki çok gazlı. özellikle geceleri ve sabah saatlerinde sürekli ıkınmakta, sürekli kendini kasıp duruyor. kıp kırmızı oluyor. uykusundan hayır yok kızımın. ne zaman geçecek bu gazlar . doktor bio gaia , herbacol ve bir tanede göbeğini yağlamak için merhem verdi. ama çok fayda etmedi. o öyle kasıldıkça içim acıyor ya(((
annelik bu olsa gerek.
benimde sütüm kızımı tam doyurmuyormuş o sebeple bizde mama veriyoruz. kilo alımımız çok yavaş bakalım 10 gün sonra 2. ay kontrolünde görücez mama takviyesi işe yarıyacak mı?
merhaba canım benım oglumda gece yedırıp yatırıyorum sabaha kadar uyanmıyor doktora sordum arada kalkıp vereyımmı acıkmasınımı beklıym dedım kalkma dedı o acıkınca zaten aglar dedı.ılk 1 ay olsa 3 saat te bır doyurman lazım sekereı dusmememsı ıcın dedı ama artık oyle bır sorun kalmamıs .ıcın rahat olması ıcın doktora danıs benceyaa kızlar benim kzıımında iştahı azaldı bu aralar. bir de cok fazla uyumaya başladı geceleride 6,7 saat uyanmadan uyuyor ac kalıyor uyandırıncada emmiyor uyumaya devam ediyor sağdığım sütü veriyorum çok az içip uyumaya devam ediyor. sizce bu normal mi endişelenmeli miyim sizce?
kızlar merhaba...
beray artık okadar az emiyorki göğüslerim sertleşmiyoraptamil içiyo benide uykudan uyandığı ilk an emiyo oda 5 dk dan fazla sürmüyor malesef.... aramızda mama veren arkadaşlarım varsa kaç saatte bir kaç cc ile besliyor bebişlerini? paylaşırsanız memnun olurum. beray 2 - 2.5 saatte bir biraz beni emiyo üstünede 60 cc aptamil içiyor... eğer çok uyanık kalırsa yine acıkıyor bazen 30 cc daha yapıyorum içiyo sonra fön makînesini açıyom emziğini tutturuyom kendi uyuyo. ama bazende uyumak bilmiyo uyuyamadığı içinde ciyak ciyak ağlıyo of nasıl büyücek bu bebişler bilmiyom.. bide benim ikinci :) birincide hiç böyle şeyler görmedim ben?
canım benim de gögüs ucum yok ve süt kanallarımdan cok az süt geliyor bebegi emzirmeye calısıyom olmuyo tam oluyo gibi bu seferde bebek bol bol hava yuttugu için emdigi az sütü oldugu gibi kusuyo yutamıyor....sonra mama vereyim dedim onuda oldugu gibi kustu.u ..tek care acep sütüm mü az diye düşündüm bi de sütümü sagıp da vereyim dedim...hava yutmasına engel olan biberonlardan aldım sagdıgım sütü verdim şıpır şıpır içti......o gün bugündür kendimi süt sagma makinasıyla hasır nesir buldum resmen makinaya bagladım kendimi...ama bebegim için feda olsun...1,5-2 saat arayla sütümü sagıyom onu içiriyom...baska care bulamadım...sende dene sütünü sag da ver o zaman bebeginde anne sütünden mahrum kalmaz.......
merhaba canım benım oglumda gece yedırıp yatırıyorum sabaha kadar uyanmıyor doktora sordum arada kalkıp vereyımmı acıkmasınımı beklıym dedım kalkma dedı o acıkınca zaten aglar dedı.ılk 1 ay olsa 3 saat te bır doyurman lazım sekereı dusmememsı ıcın dedı ama artık oyle bır sorun kalmamıs .ıcın rahat olması ıcın doktora danıs bence
Saol cnm cevabin icin doktora sordum o da özgür birakin dedi ama annelik ise:)
off offf hıc emzıremedım sutum hıc yoktu olanı da sagıp verdım ve 1 haftadır tamamen bıttı sutum doktor bana sutunu ver sonra 60 cc mama yap eger yıyorsa bı 30 daha yap demıstı .
ben suanda sut vermıyorum 3 saatte bır 90 cc yıyor
Eger profesyonel bir sey istemiyorsan lansinoh cift baslikli var bende tavsiye ederim. Ama eger profesyonel bir seye ihtiyacin varsa ameda sbm kiraladim ben 90 tl aylik cekimi bebek emisini taklit ediyor benimki nadiren emiyor sagip verdigim icin bunu kiraladim.Kızlar hangi süt sagma makinesi iyi acaba cevap verirseniz sevinirim
Canim benim isimde evime 1.5 saa5 uzak pqzartesi ya da cuma gunu olarak isyerimden izin istiycem ama verirler mi bilmiyorum insallah verirler yoksa erken cikmamin hic 1 anlami yok. Bu arada benim ogluma ilk nazari degdi dun mevlide gittik herkes ay ne guzel bebek ne tombis bebek uyutmadilar cocugunu gelen elledi giden optu bu sabah 1 kalktik oglumun gozu kan toplamis.bebeginizi uyurken uyandiran oluyo mu kimseyi kirmak istemiyorum ama uyuyan bebege dokunulmaz ki ben mi cok abartiyorum
Kızlar hangi süt sagma makinesi iyi acaba cevap verirseniz sevinirim
comepcim bende senle aynı durumdayım evde sabah pijama akşam pijama kız zaten sürekli kirletiyor üstümü:) valla ben annem gelip almasaydı hayatta cesaret edemezdim bebekle yolculğa çıkmaya bende normalde yemek yemeye bile zor vakit buluyorum
bursaya geldiğimde görüşelim isterim senin hala özel açık değil dimi?
bu arada tüm annelere iyi haftasonları
Biz bugün tam 50 günlük olduk. Fazla gazlı bi bebek değil o yüzden herhangi birşey kullanmıyorum. Bnm içtiğim süt çayının ona faydası oluyor sanki. Dün içemedim bugün çok huysuz sabah kalktığından beri hiç keyfi yok
Siz kaç günlük oldunuz ?
Selam kuzular,kuzucuklar.Artik pek giremiyorum.Bebis,ev isleri falan filan zaman su gibi akip geciyo.Hamileyken zaman hizli gecsin diye yalvariyodum simdi de biraz daha yavas gecsin diyorum =))).
Benim minnos biraz aglak ama cok sukur fena gitmiyoruz.Sizler nasilsiniz ? Bu arada emzik kullaniyomusuz ? Kullanan varsa ne kadar siklikta kullaniyosunuz az cok ? Agladiginda nasil sakinlestiriyosunuz ? Mucuk herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?