2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım maşallah ıyı yinede hiç alamayan bebekler de oluyr benim kızımla aynı kg da bende yarın gidicem bakalım kaç kg sanki bu ara verdi gibi geliyo bana kusma ilk ay çok yasadık su gibi deviriyor kesikte değil şimdide biraz biraz bir haftadır takip ediyorum ya ıkınırken kusuyor ya gaz çıakrken birşekilde kusuyor kusan çocuk iyidir diyorlar büyükler bende midesine inmiyor diye üzülüyordum ama bakalım yarın dr der bişeyler

evet emıyoo sapur supur hemde

mesaj sayım yuz olmalı evet çok sevinirim görüşelim mutlaka aklımda yazıcam

Günaydın
Bende cok sevinirim
Bu arada biZ hala memeden vaZgecemiyoruz emzik hak getire bakalım arada parmağını götürüp dürüyor ama cok uzun süreli oyalayamiyor

Günaydın
Bende cok sevinirim
Bu arada biZ hala memeden vaZgecemiyoruz emzik hak getire bakalım arada parmağını götürüp dürüyor ama cok uzun süreli oyalayamiyor

ay ya memede durması süreklı zor bir durum calışmayacaksın allahtanda sıkıntı olmaz benim kız alışşa bir ay sonra iş başı gözküyor nasıl olurdu düşünemiyorum

doğduğundan beri emiyor tatlım.. gören aç bu emzir diye diye bitirdi hatta beni.. benim oğlan da bu aralar emzirirken eliyle yüzümü okşuyor ( emzirirken elleri öpüyorum ondan alıştı sanırım,bir de elleri genelde yumruk ama yüzüme dokunurken açıyor yumruklarını) mememi sıkıp bırakıyor,yakamı asılıyor hatta acıkmışsa bulduğu her yakayı asılıyor,(geçen görümcemin yakasını tuttu, doğum için hediye almadı hala, dedim alacağı var herhâlde ondan asılıyor :) ) kolu ileri geri yaptırarak mememe değip değip çekiyor elini oyun oynuyor..hele sürekli iki çekip memeyi bırakması yok muuu kızamıyorum ki.. bir de oğluş emerken sürekli göz teması istiyor başka bir yere baksam hemen itiraz ediyor bir şekilde.. kocacımla sohbet bile edemiyorum emzrirken çok kıskanıyor, kocişin kucağında bile durmuyor artık iyice bağlandık birbirimize nolcak böyle bilmem...

ay ya memede durması süreklı zor bir durum calışmayacaksın allahtanda sıkıntı olmaz benim kız alışşa bir ay sonra iş başı gözküyor nasıl olurdu düşünemiyorum

İstanbulda olsam çalışacaktım bende ama ilk etapta hemen is bulamam Bursa'da bakalım nasıl olacak bende ayırmıyorum memeden şimdilik bakalım ne alıyorsa alsın mantığı var bende de

Hehe kıyılmıyor dımı seni cok iyi anlıyorum akrabalar zaten ayrı bir dert evlilik desen bence bitti gitti yani :) hepimize kolay gelsin

Hehe kıyılmıyor dımı seni cok iyi anlıyorum akrabalar zaten ayrı bir dert evlilik desen bence bitti gitti yani :) hepimize kolay gelsin

valla evliliğin ne olduğunu anlayamadım ki malum durumdan ondan önce 8 ay beraber kaldık ama eğlenceliydi iyi ki bir çok şeyi yapmış dolu dolu yaşamışız bebekle her şey farklı ama bir o kadar güzel oluyor.. eylülde başlıyorum naparım bilmem iş,ev çocuk bir de kociş nasıl halledicez korkmuyor değilim.. gerçi okul benim yarım gün öğlen en geç 2 de evde olucam ama onda da yemek mi,temizlik mi, ütü mü hangi birini yapıcam oğluştan fırsat bulup.. yaa temizliğe bayan çağırmak istiyorum etraf eşimin akrabaları dolu.. diyecek ben yaparım, ablam yapar olmaz diyor.. etrafta evine temizliğe bayan çağıran benim gibi çalışan kadın hiç yok.. halbuki ayda birini çağırsam ne kadar rahat ederim.. eğer çok sıkışırsam nolursa olsun ya o temizlikten bıkana kadar yaptırcam (doğru düzgün de yapmıyor erkek işi ne de olsa) ya da bulcam birini.. bakım için uygun birini bulsam ona da extra verip yaptırmayı düşünüyorum ama daha bebeğime bakıcak uygun bir kişi bile bulamadım... napıcam ben... görümcem var ama eşim de,ben de onu istemiyoruz. diğer görümcem de uzak.. kv yaşlı bakamaz.. evimde bakılmasını istiyorum hiç olmadı görümceye bırakana kadar okulun etrafında birini bulup oraya götürcem kocişe söyledim tamam dedi.. offf yaa nasıl emanet edicez çocuklarımızı başkalarına.. kimse ben gibi bakamaz ki babası bile aldığında tedirgin olurken nasıl bırakcaz bir damlacık kuzuları başka ellere? düşündükçe ağlayasım geliyor...

çalışan annelerin işi zor gerçekten uyurken bile özlüyor merak ediyor insan ikide bir başına gelip bakıyorum ne vaziyette diye ben hamile kalmadan 2 ay önce işten ayrılmıştım yeniden başlarmıyım allah kerim bebekle zor kreş dönemine gelince belkii:26:

Son düzenleme:
Bnm oğlum da 50 günlük ne kadar kilo aldı kızınız acaba? Burada okuyorum da bnm oğlum yazılanlara göre düşük kiloda acaba bnm de mi sütüm yeterince beslemiyor diye korkmaya başladım

benimki 10 gün önce 4090 gr dı. zaten 3370 gr doğdu.doktorda kilo alımının az olduğunu söyledi.

bende 2.5 ay boyunca sagıp verdım o sutu sagarken ıcımı sıkıntı kaplıyordu resmen bogazım dugum dugum oluyordu merak edıyorum sızde de oluyomu sorun bendemı?:)

sendemi emziremeyenlerdensin cnm ya ben tam 2 ay savaşdım olmadı sütüm hep azdı olanda bitti sağıp verdim her verdiğimde üzüntüden öldüm o kadar istiyordum ki emzirmeyi ama nasip değilmiş şuan sadece mama alıyor 3satte 120 cc içiyor benim kız 71 günlük olduk bu arada birde hangi mamayı veriyorsunuz

idareciydim bıraktım öğretmenlik yapıcam okul öncesi öğretmeniyim .. yürümeye başlasın yanımda okula falan götürürüm, gözümün önünde olur hem kv o zaman bakabilir ama işte bir sene sıkıcaz dişimizi.. izin alsam düğünden yeni çıktık doğum falan kociş sıkışır, borç var.. hayat mücadelesi işte.. offf hem büyüsün diyorum hem büyümesin..

benimki 10 gün önce 4090 gr dı. zaten 3370 gr doğdu.doktorda kilo alımının az olduğunu söyledi.

biraz az olmuş kilo alımı evet doktorunuzla görüşün ama sağlığı iyiyse eğer kilo çokta sorun değil bi şekilde toparlıyorlar kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil sonuçda

yüz üstü yatırınca benimkızım süekliağlıyor , ağlamaktan kıpkırmızı oluyor. siz nasıl alıştırdınız yüz üstü yatırmaya?

aynısını benim kızımda yapıyor, o elini ağzına götürdükçe ben çıkarıp emzik veriyorum

ben işe başladım canım çok zor çok kv bakıyor Mina ya allaha şükür bi sorun yok şimdilik başlamak zorunda kaldım raporum bitti özel hastanede çalışıyorum rapor kesinlikle kabul etmediler yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim kolay yenidoğan hemşiresi bulamadıkları için izinde vermidiler zaten bende evlenir evlenmez hamile kaldım bi süre çalışamadım borç falan var yoksa işi bırakırdım ama işte borçları eşimin üstüne yıkmak istemedim malum bebekde ayrı bir masraf maması falan derken çok zorlanacaktı eşim kıyamadım ve içim yana yana gidip çalışıyorum ne yapalım hayat şartları bunları gerektiriyor ve kv gerekden çok iyi bakıyor gözüm arkda kalmıyor o konuda sadece özlüyorum :2::2:

Bu arada kızlar adet olan varmı ben dün oldum ve inanılmaz ağrım var ben bekarken böyle adet sancısı yaşamadım buda mı sezeryanla bağlantılı bir ağrı acaba ?

yüz üstü yatırınca benimkızım süekliağlıyor , ağlamaktan kıpkırmızı oluyor. siz nasıl alıştırdınız yüz üstü yatırmaya?

ilk başta benimki de öyle ağlıyordu gaz sancısı başlayınca yüz üstü yatırdım hoşuna gitti şimdi yatıyor, hem elini kolunu oynatmayınca güzel de uyuyor.. dün gece bir türlü gazını çıkaramayınca yüz üstü yatırdım hem alttan hem üstten çıkardı..

en zor olanı özlemek zaten.. Allah hepinize yardım etsin. yokluklarını göstermesin...

Bu arada kızlar adet olan varmı ben dün oldum ve inanılmaz ağrım var ben bekarken böyle adet sancısı yaşamadım buda mı sezeryanla bağlantılı bir ağrı acaba ?

ben kırkım çıkmadan bir kaç gün önce oldum gibi ama çok çok az oldu 3-4 gün sürdü 2 hafta sonra bir kere lekelenme oldu daha bir şey yok.. 67 günlük olduk.. ama benimkiler adet gibi değildi yani öyle ped falan koymadım 3-4 günde sadece 3-4 parça leke zor olmuştur.. kociş de sinir ediyor beni süt korur falan diye tutturmuş işine nasıl gelirse öyle.. hamile kalırsam diyorum olsun birlikte büyürler diyor.. deli yaa deliiiii....

canım sakın süt korur lafına kanma bunları büyütmeden ikincisini düşünemiyorummm adetimin ikinci günü sütüm yok zaten yasmin başlıcm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…