- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.741
İyi geceler kızlar
Bizde bugün 63 olduk elimizi ağzımıza götürüp emiyoruz yarın ası gunü biraz tedirginlik var bende umarım sorunsuz geçer
Bu arada hamilelik dönemimden itibaren cok yakın hissediyorum hepinize karşı hiç görmediğim arkadaslarım oldunuz yanlizlik azaldı sayenizde bazen korkular sarıyor sanki hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi hissediyorum kişilik dönüşümü geçiriyorum gibi birde aileler ayrı bir sorun kusura bakmayın dertlerinde rahatsızlık vermek istemem hepimizin ısı basından askın
Bizde kocisle daha iliski durumlarına geçemedik bakalım hayırlısı ne zaman olacak
Herkese sevgiler
Benim kizim 37 gunluk oldu ama gunduzleri bi uyku duzeni tutturamadik.gundyzleri yatirinca 5-10 dakikada bir uyaniyo..doymuyor mu?sancisi mi oluyor ona mi uyaniyor anlamiyorum.derin uykuya dalmada sorun yasiyoruz.arada bariz gaz sancilari oluyor.metsile basladik.bakalim faydasini gorcek miyiz?
Sizin uyku duzeninuz nasil hanimlar? Tavsiyelerinizi almak isterim..
bizim de 10 temmuzda randevumuz... hem doktor kontrolü hem aşı.. doktorda rota virüs aşını da yaptırcaz.. off yaa umarım sorun olmaz nasıl takip edicem bilmiyorum..
kızlar ben 2 gündür emzirmeye calısıyorum komsumuz emzirme taktiği verdi gögsümü büzdürerek vermeye calısıyom o da bazen ucundan bazen kenarlarından tutmayı basarıyoo arada sagdıgım sütümü de veriyomm idare ediyoz işte...inat ettim inş. emzirecem..kızlar bişi sorcam bebegim emmek istiyor lakin emmeye basladıktan bi kac dakika sonra tepinmeye baslıyo arada aglıcak gibi oluyo memeyi saga sola cekiyo tabi bu cok canımı yakıyooo ...ama hep yapıyo bunu..gögüs ucumu sıktırdıgımda sütte geliyo anlam veremedim bebek neden tepiniyo neden aglıyor neden mememisaga sola cekip duruyoo??????? bebekler böyle mi emiyoo benimkii hiç sakin degilll........offffffff
kızlar ben 2 gündür emzirmeye calısıyorum komsumuz emzirme taktiği verdi gögsümü büzdürerek vermeye calısıyom o da bazen ucundan bazen kenarlarından tutmayı basarıyoo arada sagdıgım sütümü de veriyomm idare ediyoz işte...inat ettim inş. emzirecem..kızlar bişi sorcam bebegim emmek istiyor lakin emmeye basladıktan bi kac dakika sonra tepinmeye baslıyo arada aglıcak gibi oluyo memeyi saga sola cekiyo tabi bu cok canımı yakıyooo ...ama hep yapıyo bunu..gögüs ucumu sıktırdıgımda sütte geliyo anlam veremedim bebek neden tepiniyo neden aglıyor neden mememisaga sola cekip duruyoo??????? bebekler böyle mi emiyoo benimkii hiç sakin degilll........offffffff
Aaa bende yaptiricam onu istege bagli mi yapiyolar. Dr mu yaziyor nasil oluyor.
Emzirme çabanı takdir ediyorum.Kızım 51 günlük bugün.doğumdan sonraki ilk 10 gün perişan olduk.ememedi yavrum,memelerimde süt birikti ağrı ateş yaptı.sağarak verdim ne ağladım ne ağladım.sonra hemşire bir arkadaşım gösterdi inatla ısrarla hiç yılmadan emzirme çabalarıma devam ettim.toplumsal baskı da etkili oldu ne yalan söyleyeyim.kendi sütümü veriyordum biberonla ama görenler sanki mama veriyormuşum gibi tepkiliydi.herkese dert anlat nereye kadar.resmen depresyona girmiştim. nette bir blog var.tomrisin emzirme notları diye kadın doktor .sağolsun nasıl candan nasıl bilimsel anlatmış onu okudum çok faydasını gördüm.birçok soruma cevap verdi.canım şimdi emzirmeye devam et sakın bırakma doğru teknikle emzirmeye çalış meme uçlarım yara olmuştu benim.ha dedim kuzum sen misin meme diye tutturan dedi acısını çıkarıyor diye düşündüm.o nasıl bir acı anlatamam.resmen uçları yarıldı ağlata ağlaya emzirdim.ama tekniği tutturduk o da geçti.öğreniyoruz annesi..herşey kuzularımızın iyiliği için.öpüyorum sizleri..boş sütlü günler..kızlar ben 2 gündür emzirmeye calısıyorum komsumuz emzirme taktiği verdi gögsümü büzdürerek vermeye calısıyom o da bazen ucundan bazen kenarlarından tutmayı basarıyoo arada sagdıgım sütümü de veriyomm idare ediyoz işte...inat ettim inş. emzirecem..kızlar bişi sorcam bebegim emmek istiyor lakin emmeye basladıktan bi kac dakika sonra tepinmeye baslıyo arada aglıcak gibi oluyo memeyi saga sola cekiyo tabi bu cok canımı yakıyooo ...ama hep yapıyo bunu..gögüs ucumu sıktırdıgımda sütte geliyo anlam veremedim bebek neden tepiniyo neden aglıyor neden mememisaga sola cekip duruyoo??????? bebekler böyle mi emiyoo benimkii hiç sakin degilll........offffffff
Merhaba herkese, emerken tepinme ve gogusu saga sola cekistime benimkinde de var ama sadece sol gogsume yapiyor, tepinirken sag gogsume aliyorum guzel guzel emiyor bende anlamadim neden. Size bir kitap Tavsiye etmek istiyorum TRACY HOGG "BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCIZE COZUMLER" hakikaten harika bir kitap guzel taktikler var, Ben kitaba uyku bolumunden basladim ve de faydasini cok gordum. Kitabin icinde beslenme, davranis, tuvalet egitimi konularida var ama henuz okumadim onlari, yani bebekler 3-4 yasina gelene kadar basucu olacak bir kitap. Kitabi yazan kisi Amerikali bir bebek hemsiresi. Kesinlikle Tavsiye ederim....
Merhaba herkese, emerken tepinme ve gogusu saga sola cekistime benimkinde de var ama sadece sol gogsume yapiyor, tepinirken sag gogsume aliyorum guzel guzel emiyor bende anlamadim neden. Size bir kitap Tavsiye etmek istiyorum TRACY HOGG "BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCIZE COZUMLER" hakikaten harika bir kitap guzel taktikler var, Ben kitaba uyku bolumunden basladim ve de faydasini cok gordum. Kitabin icinde beslenme, davranis, tuvalet egitimi konularida var ama henuz okumadim onlari, yani bebekler 3-4 yasina gelene kadar basucu olacak bir kitap. Kitabi yazan kisi Amerikali bir bebek hemsiresi. Kesinlikle Tavsiye ederim....
maşallah canım... benim kızda öyle agular gugular havada uçuyo ama babası onunla konuştumu dediğin gibi resmen dile geliyo döktürüyo :)) birde anakucağına koydummu taa aşağı kadar iniyo kaktıra kaktıra kendini... sabahta yatağında kensini ta yatağın ortasından başıcuna kadar çekmiş nasıl çektiyse! çok hareketli maşallah :) biraz destek alsın ayağıyla poposunu attırıp yan dönmeye çalışıyo :) bu boğa bebekleri biraz aceleci gelişim konusunda sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?