- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.781
rabbim şifa versin bebeğine canım. inşallah bizde o güzel haberini bekliyoruz. dualarımız seninle ve bebeğinle..
Uzun zamandir giremiyorum hepinizi ozledim vala nadilsiniz gecmisi okuyaladim fazla nuray cim gecmis olsun canim konu ne pek anlamadim ama allah yatdimcin olsun .... Gelelim bana gazli bi kizim var hic uyumuyor kirk takla atiyorum uyutmak icin ama gulmeye agulamaya basladik 2 3 haftadir cok tatli oluyor yaaaaa butun yorgunlugum gidiyor bu ara da 54 gunluguz buyuyoruz hizli bi qekilde bu ara acayip gelenim var bebek gormeye hafta nin 3 4 gun misafir oluyor ama gina geldi diyebilorim yani kizim da eziyetli simdi ablasida yapmadigi seyleri yapiyor ikisinin arasinda kaldim ... Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyorum ben gibi olan varmi sanki bisey olcak gibi kizlarima zarar gelcek gibi yanimdan ayirmak istemiyorum hic araba bile kullan mak istemiyorum sanki bisey olur uzak gitmek istemiyorum , hep telefonuma bakiyorum biri arayip kotu haber vercek gibi dr sordum dogumdan sonra olabiliyomus bazi kadinlarda gecici surec ama seni. Elînde korkunu yenmen lazim dedi ama nasil yapcam bilmiyorum
herzaman yapmıyor ama ara ara özellikle gündüz uykularında hep homur homur sanki biriyle konuşuyor gibiaguluyor içini çekiyor inliyor bende ağrısı var sanıyorum uyanınca cin gibi keyfi yerinde oluyo normal sanırım araştırdım biraz internetten olabiliyormuş böyle şeyler doktoru arayıp sorucam bi ara
rabbim meleğine şifa versin kokusunu içine çekmeyi nasib etsin dualarım sizinle
ben milupanın rezene çayından (günde 2-3 kez öğün aralarında 15er cc veriyorum) ve demlenmiş kimyondan memnun kaldım patır patır yaptırıyor hem gazı hem kakayı doktorumuz da hiç ilaç yanlısı değil damla vermek istemiyor pek bunların işe yaradığını söyledim devam edebilirsin dedi dene istersen
nurayy inş. bebeğin yoğun bakımdan çıkacak dularım seninle allah umutlarınızı boşa çıkarmasın
slm anneler nasılsınızz
benım kızım kolık oldugu ıcın gelemıyorum hiç aarda hzıuloca okuyup cıkıorum
nurray hep aklımdasın hep dualarımdasın ama dularımıza bıraz hız verelım kızlar
kızımı bı hocaya götürduk okutalım barı dedık belkı bıraz rahatltır o fatıhayı önerdi
şifa verıomus ıcten ınanarak okunursa
nurrayın kızı ıcın 500 fatiha okuyalım cumaya bıyter duasınıda ben toplarım allahın ıznıyle ınsallh kızım durrusa bıraz
sımdı herkes okudugu sayıyı yazarak toplam sayıdan cıkarsın cunku ben takıp edemem kızımdan mumkun değil
wcye gıdemıorum:)
ne dersınız okuyabılırız dimi
hepınızı öpuoruz
Ben 10 tabe okudum simdilik okudukca yaarim yine
bizimki ateş yapmadı hepatit b ateş yapmıyormuş bundan sonraki aşılar ateş yapabilirmiş onun için de fitil verdi doktor her ihtimale karşı gece ateşlenirse elimizde bulunsun diye
ilk zamanlar bende içtim oğluma da verdim şimdi yalnızca ona içiriyorum önceleri düzenli içiriyordum günde iki kez şimdi yalnızca çok emdiği günlerde hazmı kolaylaştırsın diye veriyorum
oğlum için yarım çay bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı toz kimyon 4/1 küp şeker koyup soğumaya bırakıyorum emzirmeden önce 2 çay kaşığı veriyorum günde 1 ya da 2 kez en çok gazının olduğu saatlerde vermeye çalışıyorum gazı yoksa vermiyorum hiçbirşey
nurayın bebeği için 10 tane de ben okudum devam edicem boş bir zamanımda bebeğine şifa olsun inşallah
500 fatihadan kaldı 480 okumak isteyen varsa mesajdan alıntı yaparak devam etsin ki sayılar karışmasın
30 tanede ben okudum 450 kaldı okudukca yazıcam yıne
allah kabul etsın ınsallah dularımızı
kendımı yerine bile koyamıorum
allah nurray arkaadsımıza güç kuvvet versın
yer gök duayla ınsallh şifa olacak ben ınanıorum dularımızla
hızla ıyılesecek kızın nurraycım hepimiizn kalbi dualrı sizinle..
çok iyi düşünmüşsünüz. allahım şifa versin inşallah nurrayın kuzusuna. ne kadar çok farklı ağızdan çıkarsa o kadar makbul olur inşallah dualar. 50 de ben okuyorum devam edince yazarım. Kaldı 400.
50 de ben okudum 350 kaldi allah yardimcisi olsun
60 tane fatihada ben aldım
50 de ben okuyorum kızlar kaldi 300
66 günlük olduk cok teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için çok mutlu ettiniz beni hala yoğun bakımda benim bebeğim ama iy sükür toparladı sorununu buldular tedavisini bulmaya calışıyolar tedavisi bilinmeyen bi rahatsızlık silöz asit diyorlar lenf damarlarında kacak var sızdırıyor ve karın boşluğuna doluyor oda bebeğimin karnını şişiriyor özel mama ile beslemeye devam ediyoruz eger cok ilerlerse ameliyat olacak ameliyat çok tehlikeli imiş karın boşluğuna sant takılıp kalbe gönderilecek sıvı kalpte böbreklere pompalayaca böbreklerde emilip atılacakmış ama cok riskli diyorlar sandostatin diye bi ilacvar damar yolundan onu verip karnındaki sıvının azalmasını bekliyorlar cok teşekkür ederim dualarınız için RABBİM hiç kimseye evlat acısı vermesin evladı ile imtihan etmesin çok zor bebeğim bebekliğini yasayamıyor bende onu doyasıya saramıyorum bağrıma ama geçecek bu günler inanıyorum RABBİM yaradanım verecek şifamızı inşallah