2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
rabbim şifa versin bebeğine canım. inşallah bizde o güzel haberini bekliyoruz. dualarımız seninle ve bebeğinle..

nurayy inş. bebeğin yoğun bakımdan çıkacak dularım seninle allah umutlarınızı boşa çıkarmasın

Ben 10 tabe okudum simdilik okudukca yaarim yine

50 de ben okudum 350 kaldi allah yardimcisi olsun

60 tane fatihada ben aldım

50 de ben okuyorum kızlar kaldi 300

66 günlük olduk cok teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için çok mutlu ettiniz beni hala yoğun bakımda benim bebeğim ama iy sükür toparladı sorununu buldular tedavisini bulmaya calışıyolar tedavisi bilinmeyen bi rahatsızlık silöz asit diyorlar lenf damarlarında kacak var sızdırıyor ve karın boşluğuna doluyor oda bebeğimin karnını şişiriyor özel mama ile beslemeye devam ediyoruz eger cok ilerlerse ameliyat olacak ameliyat çok tehlikeli imiş karın boşluğuna sant takılıp kalbe gönderilecek sıvı kalpte böbreklere pompalayaca böbreklerde emilip atılacakmış ama cok riskli diyorlar sandostatin diye bi ilacvar damar yolundan onu verip karnındaki sıvının azalmasını bekliyorlar cok teşekkür ederim dualarınız için RABBİM hiç kimseye evlat acısı vermesin evladı ile imtihan etmesin çok zor bebeğim bebekliğini yasayamıyor bende onu doyasıya saramıyorum bağrıma ama geçecek bu günler inanıyorum RABBİM yaradanım verecek şifamızı inşallah

40 tanede ben okurum.. 200 kaldı

50 tane daha okudum kaldi 150...

50 de ben okudum kaldı 100.

50 tanede ben okurum kaldı 50.

Alinti yapamadinm kaldi 30 iyi geceler kizlar

BEn de 30 okudum bitti allah bebege sifa versin en kisa zamanda evine kavussun

Allah acil şifalar versin umarım bir an önce kızına kavuşursun

nurray canım kızına allah şifalar versin inşallah. Sürekli dualarımızdasın. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. İnşallah allahın izniyle en kısa zamanda yavrunla evine dönersin.

66 günlük olduk cok teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için çok mutlu ettiniz beni hala yoğun bakımda benim bebeğim ama iy sükür toparladı sorununu buldular tedavisini bulmaya calışıyolar tedavisi bilinmeyen bi rahatsızlık silöz asit diyorlar lenf damarlarında kacak var sızdırıyor ve karın boşluğuna doluyor oda bebeğimin karnını şişiriyor özel mama ile beslemeye devam ediyoruz eger cok ilerlerse ameliyat olacak ameliyat çok tehlikeli imiş karın boşluğuna sant takılıp kalbe gönderilecek sıvı kalpte böbreklere pompalayaca böbreklerde emilip atılacakmış ama cok riskli diyorlar sandostatin diye bi ilacvar damar yolundan onu verip karnındaki sıvının azalmasını bekliyorlar cok teşekkür ederim dualarınız için RABBİM hiç kimseye evlat acısı vermesin evladı ile imtihan etmesin çok zor bebeğim bebekliğini yasayamıyor bende onu doyasıya saramıyorum bağrıma ama geçecek bu günler inanıyorum RABBİM yaradanım verecek şifamızı inşallah

canım onu ben emzirirken yasıyorum benimki memeyi reddediyor...sözde emiyomus gibi yapıp yutmuyor sonra bir anda tıkanıyorr nefes alamıyor hemen yüzüstü yatırıp sırtına hafifce vuruyommm tabiii kızarıyorr ama o an cok kötü oluyosunnn .bi de kasıkla sütümü verirken oluyo..sonucta nefes alamıyooo ben cok kez yasıyorum her defasında panik oluyomm........

Bende nukun kaucuk emzigini alicam kizlar odulleri falan varmis ebebekte 4 kusur lira memem hasat oldu kucuk boga yuzundn emip emip kusuyo sipa memeyi birakamadigi icin bariz emzik istiyo ama silikonlari almadi.

canım bende nukun kaucuk emzigini kullanıyom bebişş atıyo ben tıkıyom agzına...ama inat ettim alıscak...ben memnunum...cok acıkmıssa bi de cok kızgınsa cok aglıyosa emzigi alıyo 5-10dk emiyo hemen atıyo agzından ....cok kibar güzel bir emzikkk...

Fiyati da uygun cok tskler canim alacagim ins en kisa zamanda:)

Nuk un emziği damaklı mı yoksa normal mi benim kızım damaklıyı kesinlikle almıyor.benim göğüs uçlarım büyük onun gibi olsun istiyor

:)) geçen hafta sonu yazlığa gittik ordaki fön makinesini beğenmedi hanımefendi :) bizde taşıcaz bugidişle sanırım :))

rabbim şifasını versin inşallah...

:)) geçen hafta sonu yazlığa gittik ordaki fön makinesini beğenmedi hanımefendi :) bizde taşıcaz bugidişle sanırım :))

internette videolardan indirebilirsiniz. ben indirdim mesela telefona onu açıyorum bazen.. huysuzluk yapınca bile rahatlatıyor..

bizim de sık sık oluyor ters çevirip sırtına vuruyorum.. başka yapcak pek bişi yok sanırım..

Kızlar bir şey sorucam bebeğim 1 hafta 3 kez yeşil kaka yaptı endişeleniyorum, sizce sebebi ne olabilir doktora ulaşamadım, bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa cok memnun olurum

Kızlar bir şey sorucam bebeğim 1 hafta 3 kez yeşil kaka yaptı endişeleniyorum, sizce sebebi ne olabilir doktora ulaşamadım, bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa cok memnun olurum

Bir de söylemeyi unuttum emdikten hemen sonra kesik süt gibi peynir gibi çıkarttı ağzından

canım ben zamanında doğum yapmış olsaydım haziran annesi olacaktım ama 25 mayısta doğurdum bizim topikte bugün bi arkadaş yazmıştı onunda bebeğinde aynı sorun varmiş dr gitmişler mikrop kapmış bebeği ilaç falan verilmiş..bi dr git istersen ihmal etme
kesik süt gibi benim bebiştede oluyo..sanırım bi sıkıntı yok normaldir heralde

nurray çok geçmiş olsun umarım bir an önce bebeğine sağsalim kavuşursun her şey güzel olacak yavrucuğun hissediyordur yanında olduğunu

Allah yardımcınız olsun size sabır meleğinize güç versin inşallah

Bebekler üşütünce yeşil kaka yapıyorlar diye biliyorum. Kesik kesik süt gelmesi de midesindeki fazlayı çıkartıyordur. Hemen hemen herkesin bebeğinde olur sanırım. Ama kakayı Dr nuza sormanızda fayda var

Canım eğer bu yeşil kaka aynı zamanda mukuslu ve kötü kokuluysa bence bir doktora gidip kaka tahlili yaptırın. Benimde bebişim yeşil kaka yapıyordu başka hiçbir problemi yoktu gittik tahlil yaptırdı dr kan çıktı kakasında. İnek sütü alerjisi varmış ben süt ve süt ürünleri yediğimde bağırsaklarında kanama oluyormuş. Geçmiştede burda yazmıştım uzun uzun inşallah seninki çok basit bişeydendir çünkü bazen normal olabiliyomuş yeşil kaka. Bize şimdi süt ve ürünleri kırmızı et kuruyemiş yasak.

Kesik sütüde drum sütün yarıyor demekki demişti

ınternetten aldım canım memeyı ben
markası bambınoymus sıtenın adını unuttum sımdı bak
ıstersen eve gıdınce bakıp soylerım
nuk un emzıklerıne de baktım ama genelı damaklı dıye almadım
bakalım su bakkal memesınıde almazsa nuk marka denıcem
bıde wee nın varmıs daha ufak boy anne memesıne daha yakın
bunlar cok buyuk gelıyo cocugun agzına
okdr meme ucu olurmu hıc halıyle kanmıyo cocuk.
Memelerı 2 ayda bı yenılemek gerekmıs sende en kotu netten al barı
dısarda bende bulamadım zaten
memlekette bakkal kalmadı kı

Teker teker tesekkurler hanimlar carsambaya randevu aldim doktor izinliymis bakalim ne diyecek rabbim yavrularimizi korusun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…