2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım benim bebeğim gazı olduğu yada kaka yapmaya çalıştığı zaman öyle yapıyor kaldırıp biraz pışlıyorum sonra emmeye devam ediyor bu arada biz kolik bir bebeğiz 4 gündür gündüzleri ağlıyoruz saat 6-10 arası çığlık çığlığayız dün gece yine dr aradık öğün aralarını açın dedi birde belden aşağısını ılık suya sokun sıcak havlu koyun son çare arabayla gezeceksiniz başka çaresi yok dedi ben arandıkça emzirdim durdum sağolsun kv aranıyor emzir dedi durdu sinir şey meğer çocuk gaz dolmuş bu sabah emziedikten sonra ağlamaya başladı ılık suya soktuk bekledi sonra battaniyeye sardık ısınsın diye orda uyudu artık 3 saat arayla emziricem başka çare yok dr sordum bu arada emsede aranıp duruyor aç olabilirmi diye bebekler refleks olarak hep aranır emmek ister aç olduğu için değil dedi

Canım benimde oğlum şu normal 3,5 liraya aldığım silikon emziği kesinlikle kabul etmedi öğürdü çocuk sonra eltim almış yeni doğan bebekler için chicconun kauçuk emziğini aldı sadece zaten dişi çıkmamış bebeklere silikon emzik tavsiye edilmiyormuş bu kauçuk olanlar yumuşacık ama dişleri çıkınca kullanamazmış parçalanırmış

Benim oğlumda meme secti kaç tane aldım kauçuk aldım cokta güzel yakışıyor agzına ama onuda emmedi orta boy silikonlu meme emiyor oda bazen almıyor tatşlı bişeye batırıp veriyorum cokta rahat ediyorum uykuya cabuk dalıyor onu emerken

merhaba anneler:)

sanırım be deprosyondayım yada değilim bilemiyorum annem bile artık beni çıldırtıyor.
şu koca ile de münasebet işi nasıl olacak bilemiyorum kendimi bir garip hissediyorum hala

çok doğru.. benim kız gündüz fön makinesi ile uyuyo malesef... ama gece yatırıyom kendi kendine uyuyo oda karanlık olduğu için....

bizde ayın yedisinde 2 aylık olucaz nasipse :) nekadar çabuk geçiyor.....

Kızlar ya biz bu kuzucukları bırakıp nasıl işe başlayacağız Aklıma geldikçe üzülüyorum keşke evhanımı olsaydım diyorum...

Son düzenleme:
[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Benim kızım gazı olunca öyle yapıyor ondan olabilir mi bir dene istersen bu arada bir kaşığa sütünden azıcık sağ ve memeni almadan göğsünden biraz akıt oda memeni tutmayı kolaylaştırıyor

Kızlar merhaba dün akşam çok kötü bir oay yaşadık kızımı banyo yaptırdım akşam sonra gaz ilacını veriyordum şırınga gibi bir aparatı ile son damlayı verirken birden alamak istedi ama o sırada ilaç fensine kaçtı ağlamamadı ve nefesi kesildi çok panikledim annem hemen aldı ters çevirdi ve baş aşağı çevirdi sonra soğuk suyun altına tuttu ağlamaya başladı o kadar korktumki yavruma birşey olacak diye sonra kendine gelişede hemen acile götürdük kontrol için doktor sorun yok dedi ama ben eve gelince çok ağladım eşimde yok yanımda ben annemlerdeydim birde eşime laf anlatmaya çalıştım oda beynine birşey olmuş olabilir mi falan diye kızdı sürekli bana.(((benm gibi böyle sorun yaşayan oldu mu?allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın o an yaşadıklarımı anlatmaya kelimeler yetmez

Kizlar oglum 50 günlük ve haftaya persembe is basi yapmam lazim..calistigim pozusyom kapatıldı baska bir departmana alabilirlermis ama hemen isbasi yapmami istiyorlar..bende 4ay ucretsiz izin kullanmak istiyorum dedim..o kadar bekleyemeyiz çıkışını vermek zorundayiz dediler. .biraz üzüldüm ama oglumda cok küçük. .hayırlısı olur insallah. .oglumda hasta bu arada antibiyotik basladik geniz akintisi ve burun tıkanıklığı var..

Melicim slm hani seni cikartmaya calisan is yeri mi burasi bu konuda konusmustuk seninle degil mi

Evet canim..simdi secenek olarak bir is sunuyorlar ama bir iki hafta icinde baslamami istiyorlar. .ucretsiz izin bile kullansam bisey değişmeyecek gibi..

peki ne yapacaksın? başlayacak mısın? sizinkiler de bi alem o kadar üzdüler seni hamile hamile izne çıkarken. şimdi de hemen gel başla.
ben sanırım ayrılıcam. çok alıştım çalışmaya ama hem bırakacak kimsem yok hem de olsa bile kimseye güvenemiyorum. değişik bi korku gelişti bende biraz sıkıntım var o konuda.
bu arada geniz akıntısını nasıl anladın. benimkinin de burnu sürekli tıkalı serum fizyolojik pek işe yaramıyor.

Evet canim bi garip durum hayırlısı olsun annem bakar ama 2aylik bebegi bırakmak ne kadar dogru bilmiyorum. .sanirim isten ayrilicam 6-8 ay sonra is bakarım artik..
1aydir bogazinda hirilti vardı surekli bogazina bisey gelmis gibi yuzu eksiyerek yutkunuyodu..20gunlukken goturdum burnu tikali deyip serum fizyo verdiler..gittikçe hirilt iartti..pPazartesi yine goturdum yine ayni seyi soyleyip burun aspiratoru yazdi..bi boruyla bebegin burnundakileri cekiyosun..es i m cekti hicbisey gelmedi..annem dedi bogazinda hirilti dr.lar anlamıyor dedi..bi de cocuk arada az kusuyodu sumuksu bisey oluyodu kusmugunda..carsamba kbb doktoruna gittim kamerayla bakti..burun tikali sinuzit gibi bogazi kizarik ve geniz akıntısı var..antibiotiksuz gecmez dedi..cocuk doktoru bu kadar küçük bebekte geniz akintisi olmaz henüz demisti..ama oglumun hastaligi 1ayda ilerledi iste..iyiki icim rahat etmeyip kbb dr.una goturdum..sende hislerine guven canim..emerken burnundan ses geliyomu sessiz mi emiyor yoksa hep burnu tikali gibi mi emiyor ona dikkat et. .birde burnu tikaliysa gunde 2kez 6-7 damla serum fizyo damlatip eczaneden alacagin burun aspiratoruyle cek..ben chicconun pompali aspiratorunu almistim ama doktor bizim boruyla çektiğimiz aspiratoru yazdi

canım bende de 2 tane chıcco var kaucuk damaklı
onu almıyo daha dogrusu alıyo fakat agzında tutmuyo fırlatıverıyo
elınle tutarsan belkı bıkac sanıye cekıyo
sılıkonda aldım bebedor onuda begenmedı
kaucuk daha ıyı ona gore.
sımdı bıde su bakkal emzıgını denıcem bakalım
son care artık naparım bılemıyorum belkı onu alır
pek umudum yok ama..
Bıberon bıle tutmuyo benımkı
varsa yoksa meme. Iyı guzelde ıste boyle ha bıre meme oluncada
ben yıpranıyorum yara oldum valla.

ay olamaz! emerken sürekli zor nefes alıyo gibi ve nefesi de hafif ıslıklı ama burnun da hep sümük var ben temizliyorum bi peçete ucuyla hiç aspiratörle çekmedim. alerjik olduğunu düşünmüştüm. bizim bütün ailenin bünyesi alerjik çünkü. bi de iki kere böyle sümüksü kustu. yedikleri de ağzına geri geliyo gibiydi annem refludur normal demişti. boğaz hırıltısını nasıl bilmiyorum ama doğduğundan beri meme ararken böyle genizden hırıl hırıl sesle arıyor ama ilk zamandan beri. sanki horlarsın ya işte onun gibi ses çıkarıyor. ben normal olduğunu düşündüm çünkü ilk günden beri meme ararken aynı sesi çıkarıyor. neyse yarın dr a gidicez inşallah çıkmaz bişey.

iş konusunda da hayırlısı olsun. zaten tecrüben var inşallah bulursun gönlüne göre. tazminattı rapor ödemesiydi derken inşallah rahatlatır seni biraz.

Canim korkma seninki gercekten tikanma olabilir.benim oglusun da horlar gibi bi sesi vardi ama hirilti farkliydi..bi de benimki emerken bazen hic burundan ses yoktu sadece bogazdan duyuyordum sesi o yuzden doktora inanmadim..insallah iyidir bebeğin

bakkal memesini nerden buldun. benim kızımda hiç bir emziği almadı.seninki gibi benim göğsümü emzik olarak kullanıyordu. sonra bir arkadaşımın oğluda aynıymış bir tane ondan kalma bakkal memesini verdi bana dene diye. onu tuttu kızım. kauçuk ve yumuşak aynı zamanda büyük olduğu için seviyor onu. ama meme çabuk yıranıyor. yenisini de bir türlü bulamadık.

çok doğru.. benim kız gündüz fön makinesi ile uyuyo malesef... ama gece yatırıyom kendi kendine uyuyo oda karanlık olduğu için....

Benimkide gece ve oglen uykularina gcerken fon makinesiyle uyuyor iyi dalarsa ki herleri cok sukur sorunsuz oluyor emip uyuyor uyandikca bide alsam kolik hibi aglamalari var 6-10 arasi bu yuzden battaniyeyle sallanmaya alismisti simdi vazgecirmeye calisiyorum ama fon makinesi bagimliligimiz artti gittigim yerlere bile goturuyorum nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum...

Bende nukun kaucuk emzigini alicam kizlar odulleri falan varmis ebebekte 4 kusur lira memem hasat oldu kucuk boga yuzundn emip emip kusuyo sipa memeyi birakamadigi icin bariz emzik istiyo ama silikonlari almadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…