2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm ksılarr bebeğim kolık oldugu ıcın gelemıyorum hiç
battanıyenın arasında sallmaya alıstırdık cok fena fırocum senınde bebk oleydıs anırım nasıl bıraktırcaz bılmıorum
ıkı kısıyı rehın alıo benım kız napcaz bılmıorum

Kızlar bir şey sorucam bebeğim 1 hafta 3 kez yeşil kaka yaptı endişeleniyorum, sizce sebebi ne olabilir doktora ulaşamadım, bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa cok memnun olurum
benim bildigim yesil kaka oldugunda bebek ya usuttu ya bir yeri agriyor ya da enfeksiyon kapti demek canim
istersne doktoruna danis bir
Bir de söylemeyi unuttum emdikten hemen sonra kesik süt gibi peynir gibi çıkarttı ağzından
oyle kusmasi normaldir, zaman ilerledikce biraz daha parcali gibi kusabiliyorlarmis. su gibi kusma ilk zamanlarda daha cok oluyordu. benimki de arada oyle kusuyor, o konuda endiselenme bence

canım ben bizimkininde kolik olduğuna kara verdim sabah 4,5 5 gibi kalkıyor bi sıkıntısı olmadığı halde ağlıyo bugün fön makinasını denedim ama netten değil erçeğini onun sesiyle kucağımda uyoyor bi dene istersen

rabbim şifasını versin inşallah...

nurray çok geçmiş olsun umarım bir an önce bebeğine sağsalim kavuşursun her şey güzel olacak yavrucuğun hissediyordur yanında olduğunu

teşekkür ederim arkadaşlar inş. iy olucaz

Canim cok saol insallah enfeksiyon degildir carsamba doktora goturecegim

ahh cnm ılk gunden kesfettık fonumuzu bozduk da yenısını bıle aldık:)tesekkur ederım yınede cvp ıcın
sende bıo gaıa damla yı deneyebılırsın bız faydasını görduk sab sımplex le bırlıkte

Canim benim esim duvari delip eski usul besik yapmayi koydu kafasina bugun yarin yapacak bakalim kizim kendini iyi hissetsinde duvar gitsin bakalim Allah tan sadece aksam kolik saatinde istiyor butum gun oyle oldugunu dusenemiyorum. Bende fon makineside cok ise yariyor uc gun sallamadim sadece onunla sakinlestirip uyuyuttum ama bugun uemedi numarayi tekrar sallaarak atlattik mecburen...

Bir de sunu farkettim kizimi kucagimda daha fazla tasidigimda koynuma alip uyudugumda aksam daha hafif atlatiyoruz kriz anini siddetide sureside azaliyor bende artik gun icinde isi gucu birakip onunla oynuyorum uyuyorum kucagmda uyutuyorum ve kakasini mutlaka kucagima aldigimda yapiyor rahatliyor kuzum:)

Kızlar bnm bebeğim sırt üstü yatıp uyumuyor. Yatağa koyduğum gibi kalkıyor. Bunun için bana önerisi olabilecek biri varmı acaba

günaydın bebeğın sırt ustu yatmamaıs daha iyi canım yan yatması lazım onun için yan yatma yastıkları bile var. o nedenle dert etme hem zbuyudukce donmeyı öğrenecek ve sekilden şekile girerek uyuıyacak.

Canım sorun şu ki yan da uyumuyor hareketli bi bebek uyurken de sürekli kıpırdanıyor. Yan yatırınca hareketlenıpsırt üstü yuvarlanıyor ve uyanıp ağlıyor. Bebek ziyaretine gelen bi Dr arkadaşım sürekli yüzüstü uyursa göğüs kafesi küçük kalır akciğeri yeterince büyüyemez dedi. Sırt üstü yatmaya alıstır bi an önce dedi sıkıntı yaptım kendime ya

su doktorlar da herseyi abartıyor bence. benim kızımda dort donuyor 3 ay yan yatma yastıgında yatırdım sonra zaten yastıgın içinden kendi cıkmaya basladı suan gorsen yatısını şaşıp kalırsın şekilden şekile giriyor. yataga sığmıyor :) cocugu rahat birak kotuseylerde dusunme. benim buyuyene kadar tek korkum uyurken kusarsa ve farketmezsem di . allaha sukur oyle bır soru cıkmadı. her duydugunu kafanda buyutme.

bebekler ılk 3 ay kollarının hareketını kontrol edemiyorlar ve kendılerını uyandırıyorlar benım kızım da kollarını hareket ettırıp uyanıyor uytuyamayınca huysuzlaşıyor ben onun kollarını kundakla sarıyorum cok boynuna getırmıyorum kı hava sıcak pısmesın sıcaktan dıye kollarını hareket ettırmesın yeterlı cok da sıkı olmayacak sekılde sarıyorum cok güzel uyuyor ılk zamanlar gunduzlerı pek uyumuyordu karnını doyurup altını temızledıkten sonra bıraz vakıt gecırıyoruz sonra uyutuyorum bu rutıne alıştı sımdı rahatım cok sukur

Perşembe işbaşı ve is çıkışı tarihim..6 aylık doğum izni de yalan oldu dimi kızlar

evet canım doğum izini ekime ertelenmiş bir şeyi beceremediler piyango bize vurmadı

biogaia sab siplex bizide rahatlattı ağlamalarda azalmaya başlıyor sanırım

birden ''white noise'' diye bir olay var o da sakinleştiriyor

Perşembe işbaşı ve is çıkışı tarihim..6 aylık doğum izni de yalan oldu dimi kızlar

evet canım doğum izini ekime ertelenmiş bir şeyi beceremediler piyango bize vurmadı

biogaia sab siplex bizide rahatlattı ağlamalarda azalmaya başlıyor sanırım

birden ''white noise'' diye bir olay var o da sakinleştiriyor

slm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor

benim kızım da hareketli yan yatırıyorum yine istediği tarafa donuyor dik koyuyorun enlemesine uyanıyor ben nasıl yatırısam hiç öyle bulmuyorum yapacak bişey yok zaten çok hassas bızıklamıyorum :) uyanmasın diye

bizde aşıdan sonra yeşil kaka yaptı ben sadece üşütmeden dolayı diye biliyordum ama nette çok araştırdım bir çok sebebi varmş
kullandığım kan ilacından da ferrum olabiliyormuş benim yediğim içtiklerimden üşütmekten enfeksiyondan
ve düzensiz beslenmeden her saat başı emmke gibi artık iki ayı bitti 3 saatte bir günde 5 öğün emmesi gerekiyor normal şartlarda uzmanların dediği gibi ama bazen alamasın diye tutturuyoruz birde netten bakındığım kadarıyla şundanda bahsetmişler ilk süt son süt olayı bende takpteyim bakalım düb ve bugun hala kaka yapmadı bakıcam olmadı dr göstercem onlarda iğne ilaç daha şimdiden hemen veriyorlar şimdiki dr ilaç delisi

bağırsaklardan hızlı geçen besinler yeşil kakayada neden oluyormuş ve mama ve süt ikilisi ile birlikte olanlar gibi ama genel olarak herkesin dr normal bir durum olduğundan bahsetmiş taabiki ciddi durumlarıda olabilir ihmal etmemek gerek takip etmeli bende şimd takipteyim ayağından çorap çıkmıyor ama nasıl üşütüyoruz anlamıyorum bazen

birileri üç çocuk yap demsini biliyor ama yararlı icraat yok kaç aydır onaylayamadı taki 6 aylık hamileydim hale bir umut bekliyorum ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…