- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.801
benim bildigim yesil kaka oldugunda bebek ya usuttu ya bir yeri agriyor ya da enfeksiyon kapti demek canimKızlar bir şey sorucam bebeğim 1 hafta 3 kez yeşil kaka yaptı endişeleniyorum, sizce sebebi ne olabilir doktora ulaşamadım, bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa cok memnun olurum
oyle kusmasi normaldir, zaman ilerledikce biraz daha parcali gibi kusabiliyorlarmis. su gibi kusma ilk zamanlarda daha cok oluyordu. benimki de arada oyle kusuyor, o konuda endiselenme benceBir de söylemeyi unuttum emdikten hemen sonra kesik süt gibi peynir gibi çıkarttı ağzından
slm ksılarr bebeğim kolık oldugu ıcın gelemıyorum hiç
battanıyenın arasında sallmaya alıstırdık cok fena fırocum senınde bebk oleydıs anırım nasıl bıraktırcaz bılmıorum
ıkı kısıyı rehın alıo benım kız napcaz bılmıorum
rabbim şifasını versin inşallah...
nurray çok geçmiş olsun umarım bir an önce bebeğine sağsalim kavuşursun her şey güzel olacak yavrucuğun hissediyordur yanında olduğunu
Allah yardımcınız olsun size sabır meleğinize güç versin inşallah
Bebekler üşütünce yeşil kaka yapıyorlar diye biliyorum. Kesik kesik süt gelmesi de midesindeki fazlayı çıkartıyordur. Hemen hemen herkesin bebeğinde olur sanırım. Ama kakayı Dr nuza sormanızda fayda var
benim bildigim yesil kaka oldugunda bebek ya usuttu ya bir yeri agriyor ya da enfeksiyon kapti demek canim
istersne doktoruna danis bir
oyle kusmasi normaldir, zaman ilerledikce biraz daha parcali gibi kusabiliyorlarmis. su gibi kusma ilk zamanlarda daha cok oluyordu. benimki de arada oyle kusuyor, o konuda endiselenme bence
canım ben bizimkininde kolik olduğuna kara verdim sabah 4,5 5 gibi kalkıyor bi sıkıntısı olmadığı halde ağlıyo bugün fön makinasını denedim ama netten değil erçeğini onun sesiyle kucağımda uyoyor bi dene istersen
teşekkür ederim arkadaşlar inş. iy olucaz
battanıyenın arasında sallmaya alıstırdık cok fena fırocum senınde bebk oleydıs anırım nasıl bıraktırcaz bılmıorum
Kızlar bnm bebeğim sırt üstü yatıp uyumuyor. Yatağa koyduğum gibi kalkıyor. Bunun için bana önerisi olabilecek biri varmı acaba
günaydın bebeğın sırt ustu yatmamaıs daha iyi canım yan yatması lazım onun için yan yatma yastıkları bile var. o nedenle dert etme hem zbuyudukce donmeyı öğrenecek ve sekilden şekile girerek uyuıyacak.
Canım sorun şu ki yan da uyumuyor hareketli bi bebek uyurken de sürekli kıpırdanıyor. Yan yatırınca hareketlenıpsırt üstü yuvarlanıyor ve uyanıp ağlıyor. Bebek ziyaretine gelen bi Dr arkadaşım sürekli yüzüstü uyursa göğüs kafesi küçük kalır akciğeri yeterince büyüyemez dedi. Sırt üstü yatmaya alıstır bi an önce dedi sıkıntı yaptım kendime ya
Canım sorun şu ki yan da uyumuyor hareketli bi bebek uyurken de sürekli kıpırdanıyor. Yan yatırınca hareketlenıpsırt üstü yuvarlanıyor ve uyanıp ağlıyor. Bebek ziyaretine gelen bi Dr arkadaşım sürekli yüzüstü uyursa göğüs kafesi küçük kalır akciğeri yeterince büyüyemez dedi. Sırt üstü yatmaya alıstır bi an önce dedi sıkıntı yaptım kendime ya
Perşembe işbaşı ve is çıkışı tarihim..6 aylık doğum izni de yalan oldu dimi kızlar
Perşembe işbaşı ve is çıkışı tarihim..6 aylık doğum izni de yalan oldu dimi kızlar
evet canım doğum izini ekime ertelenmiş bir şeyi beceremediler piyango bize vurmadı
biogaia sab siplex bizide rahatlattı ağlamalarda azalmaya başlıyor sanırım
birden ''white noise'' diye bir olay var o da sakinleştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?