- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.821
Kızlar merhaba dün akşam çok kötü bir oay yaşadık kızımı banyo yaptırdım akşam sonra gaz ilacını veriyordum şırınga gibi bir aparatı ile son damlayı verirken birden alamak istedi ama o sırada ilaç fensine kaçtı ağlamamadı ve nefesi kesildi çok panikledim annem hemen aldı ters çevirdi ve baş aşağı çevirdi sonra soğuk suyun altına tuttu ağlamaya başladı o kadar korktumki yavruma birşey olacak diye sonra kendine gelişede hemen acile götürdük kontrol için doktor sorun yok dedi ama ben eve gelince çok ağladım eşimde yok yanımda ben annemlerdeydim birde eşime laf anlatmaya çalıştım oda beynine birşey olmuş olabilir mi falan diye kızdı sürekli bana.(((benm gibi böyle sorun yaşayan oldu mu?allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın o an yaşadıklarımı anlatmaya kelimeler yetmez
Perşembe işbaşı ve is çıkışı tarihim..6 aylık doğum izni de yalan oldu dimi kızlar
bebekler ılk 3 ay kollarının hareketını kontrol edemiyorlar ve kendılerını uyandırıyorlar benım kızım da kollarını hareket ettırıp uyanıyor uytuyamayınca huysuzlaşıyor ben onun kollarını kundakla sarıyorum cok boynuna getırmıyorum kı hava sıcak pısmesın sıcaktan dıye kollarını hareket ettırmesın yeterlı cok da sıkı olmayacak sekılde sarıyorum cok güzel uyuyor ılk zamanlar gunduzlerı pek uyumuyordu karnını doyurup altını temızledıkten sonra bıraz vakıt gecırıyoruz sonra uyutuyorum bu rutıne alıştı sımdı rahatım cok sukur
ramazanda geldi borç hanesine ekledik otuz günü :) seneye erkenden başlamak lazım tutmaya
fırsat bulunca erkendn yemek yapmak lazım düzenli yemek yapmayalı bayağı oldu tek çeşit anca gidiyorum
slm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor
benim kızım da hareketli yan yatırıyorum yine istediği tarafa donuyor dik koyuyorun enlemesine uyanıyor ben nasıl yatırısam hiç öyle bulmuyorum yapacak bişey yok zaten çok hassas bızıklamıyorum :) uyanmasın diye
bizde aşıdan sonra yeşil kaka yaptı ben sadece üşütmeden dolayı diye biliyordum ama nette çok araştırdım bir çok sebebi varmş
kullandığım kan ilacından da ferrum olabiliyormuş benim yediğim içtiklerimden üşütmekten enfeksiyondan
ve düzensiz beslenmeden her saat başı emmke gibi artık iki ayı bitti 3 saatte bir günde 5 öğün emmesi gerekiyor normal şartlarda uzmanların dediği gibi ama bazen alamasın diye tutturuyoruz birde netten bakındığım kadarıyla şundanda bahsetmişler ilk süt son süt olayı bende takpteyim bakalım düb ve bugun hala kaka yapmadı bakıcam olmadı dr göstercem onlarda iğne ilaç daha şimdiden hemen veriyorlar şimdiki dr ilaç delisi
bağırsaklardan hızlı geçen besinler yeşil kakayada neden oluyormuş ve mama ve süt ikilisi ile birlikte olanlar gibi ama genel olarak herkesin dr normal bir durum olduğundan bahsetmiş taabiki ciddi durumlarıda olabilir ihmal etmemek gerek takip etmeli bende şimd takipteyim ayağından çorap çıkmıyor ama nasıl üşütüyoruz anlamıyorum bazen
bizde 2 ayı bitirdik zaten günler aynı hala emmez ise deliriyor mama takviyesi yaptığım halde belki 3 ay bitikten sonra düzene girer diye düşünmeye başladım bende
Hayırlı ramazanlar hanımlar :)))
slm güzel anneler... nasılsınız?bebekleriniz nasıllarbizim yarın 2. ay aşımız var bakalım nasıl geçecek.. doktor kontrolüne de gideceğiz.. inşallah güzeldir he şey.. göz tarama testini soracağım mutlaka doktora.. bakalım ne diyecek.. onun dışında zaman zaman oğlumda hazımsızlık oluyor gaz sancısı gibi değil bizim ki ona emin oldum artık.. zinco işe yarıyor şükür.. oğluş çok emmeye ve hazımsızlık çekmeye başladı.. karnı kocaman olana kadar içiyor nefes almadan gazını çıkarmama bile izin vermiyor tıka basa doymadan.. napacağımı şaşırıyorum.. süt var şükür sıpa daha çok emdikçe o da arttı.. 3 saat içinde emzirmezsem taş gibi oluyor onun dışında ağlarken bile kızgın kızgın bişeyler mırıldanıyor artık.. dün babamız videoya çekti bizi auu yaparken ama oğluş hemen su koyuverdi ağlamaya başladı.. sıpam şimdi bile bişiler diycem diye uğraşıyor ağzı şekilden şekile giriyor.. onun dışında kaka çiş normal bir de oğluş 2 gündür elini yalıyor evet evet emmiyor artık dilini çıkarıp yalamaya başladı.. dili sürekli dışarda.. napcam bilmem.. dondurma yalar gibi.. zaten emerken çiş yapıyor bu aralar sıcak sıcak.. üstten veriyorum alttan çıkıyor anında.. yaramıyor mu ne anlamadım...
Kızlar merhaba dün akşam çok kötü bir oay yaşadık kızımı banyo yaptırdım akşam sonra gaz ilacını veriyordum şırınga gibi bir aparatı ile son damlayı verirken birden alamak istedi ama o sırada ilaç fensine kaçtı ağlamamadı ve nefesi kesildi çok panikledim annem hemen aldı ters çevirdi ve baş aşağı çevirdi sonra soğuk suyun altına tuttu ağlamaya başladı o kadar korktumki yavruma birşey olacak diye sonra kendine gelişede hemen acile götürdük kontrol için doktor sorun yok dedi ama ben eve gelince çok ağladım eşimde yok yanımda ben annemlerdeydim birde eşime laf anlatmaya çalıştım oda beynine birşey olmuş olabilir mi falan diye kızdı sürekli bana.(((benm gibi böyle sorun yaşayan oldu mu?allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın o an yaşadıklarımı anlatmaya kelimeler yetmez
Selam guzel anneler ve melekleri
Bizim basimiz gazla dertte artik bezdim valla herseyi denedim denebilir ama gecmiyor artik benimde basim agriyor bir ara hic sut urunu tuketmedim bebege gaz yapiyor diye o sira kemik agrisindan uyuyamadim perisanim gecsin artik bu sancilar o oyle agladikca ben perisan oluyorum(
Allah hepimizin yardimcisi olsun
merhaba annelerrr doğum kilolarıyla aranız nasıll ben 24 kilo aldım hamileliğim boyunca şuan 7 kilo fazlam var ve 2 ay oldu doğum yapalı ama sanki zayıflayamayacakmışım gibi geliyor sizde durumlar nasıl....
canım benimde oldu 2 defa çok korktum ters çevirdim sırtına 2-3 defa sert vurdum kendine geldi ama oda korktu başladı ağlamaya
aynı durumdayım canım dr tavsiyeleriyle biraz rahatladık 3 saat arayla emziriyorum gece bile olsa gazını çıkarmadan hiç yatmıyoruz biz zaten sabah 7,30 uyanıyoruz gece 10,30 uyuyoruz gündüz hiçbir şekilde uyumuyor çok ağlarsa belden aşağısını ılık suya sokuyorum ılık havlu koyuyorum akşama kadar sadece onunla uğraşıyorum heryerim ağrıyor artık eşim bugün salıkcak sipariş etti tenteli olanlar var 3-4 yaşına kadar binebiliyor bahçede kullanabiliyorsun evdede 140 lira biz arkadaşımın evinde denedik sevdi uyumadı ama keyif yaptı içinde bakalım ilk defa o kadar zaman ağlamadan durdu yada hep ayağımda sallamam lazım
Tesekkurler bilgiler icin cogunu yapiyorum bikac tane var yapmadigim denicemSelam Güzel Anneler,
19 mart doğumlu prens annesiyim bende, bizimde ilk zamanlar gaz problemi ve uyku sorunlarımız vardı, şimdi çok şükür birşey kalmadı, sizlere de bu konuda yardımcı olmak isterim
Gaz sıkıntısı olan güzel anneler ; ANNESİNİN PRENSİ: Ve Gaz Problemi Başladı....
Uyku düzeniyle sorunu olan annişler ; ANNESİNİN PRENSİ: Uyku Notaları - 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?