2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım arada bızdede oluyor hele ilk sezeryanlıyım eşim biberonla mama veriyor sütüm gelmemişti kimsede yok evde kızım öyle kıpkırmızı ldu genzine kaçtı eşim koş annemi çağır aşagıdan ama o acı yla nasıl fırkadım bilmiyorum panikledik sırtına vurdu eşim kapıdan döndüm şimdi burnunun üstünün alnının çekiyorum yukarı doğru sırtını çevirip vuruyorum memede oluyor ya hemen tepki vermiyor ya silkeliyorum yani bazende elim ayağım dolaşıyor çok zor durum çok dikakt etmek lazım hele benim kızım yüzünü örtü ile örtüp uyumaya alıştı boğazına eme eme çeker diye gündüz hiç uymuyorum uyuduktan sonra alıyorum ama belli olmuyor yavaş yavaş artık vazgeçirmem lazım bir kere alıştı hep öyle istiyor örttüğüm an gözlerini kapıyor böyle bir alışkanlık dikkat etmek lazım birde bizim güçlü soğuk kanlı olmamaız lazım çünkü don odun gibi kalmştım ben o günü unutamıyorum nasıl fırladığımı biliyorum kaç saat ağladım hem korkudan hem acıdan

ben biberon olarak chicco nun yeni doğanı kullanıyorum sadece akşamalrı mama verdiğim için anlamıyr sanırım biberon olduğunu meme gibi emiyo çekemiyor :)

emzikte chıccınun aldım ama almadı wee baby ne onun damaklısını aldım czaneden o iyi geldi onu kullanıyorum 4.5 tl idi

ramazanda geldi borç hanesine ekledik otuz günü :) seneye erkenden başlamak lazım tutmaya

fırsat bulunca erkendn yemek yapmak lazım düzenli yemek yapmayalı bayağı oldu tek çeşit anca gidiyorum

Perşembe işbaşı ve is çıkışı tarihim..6 aylık doğum izni de yalan oldu dimi kızlar

Aynen öyle doğum izni yalan oldu. Özel sektör patronlar izin 6 ay olursa kadın istihdamını azaltırız demişler. O yüzden çıkmayacak uzun bi süre gibi gözüküyor. Yada farklı yollar arayacaklar.

Resmini yollayabilir misin acaba cnm bn onu denedim ama gene uyandırdı kendini hareket etmeye çalışırken

ramazanda geldi borç hanesine ekledik otuz günü :) seneye erkenden başlamak lazım tutmaya

fırsat bulunca erkendn yemek yapmak lazım düzenli yemek yapmayalı bayağı oldu tek çeşit anca gidiyorum

Günlerin en kısa olduğu zaman özenle takip edilip kaza etmeli oruçları :) yemek işi beni de çok korkutuyor bugün öğle yemeğini saat 5 te yiyebilmiş biri olarak inş Rabbim bebeklerimize Ramazan huzuru verir de babacıklara yemekler yapılabilir.

Selam kızlar.Nasılsınz ? Ya benim aklıma bişey takıldı.Bugun 40.gunu dolduruyoruz çok sukur.Son haftalarda çok az kahverengi lekenmeler oluyodu ama dun aksamdan beri kanamaya dondu,ama çok az.Regl oldugunu dusuncem ama regl gibi degil iste.Normal mi bunlar ?

bizde 2 ayı bitirdik zaten günler aynı hala emmez ise deliriyor mama takviyesi yaptığım halde belki 3 ay bitikten sonra düzene girer diye düşünmeye başladım bende

bizde 2 ayı bitirdik zaten günler aynı hala emmez ise deliriyor mama takviyesi yaptığım halde belki 3 ay bitikten sonra düzene girer diye düşünmeye başladım bende

Ben kabullendim artık bu durumu huzursuzsa mızıklanıyorsa gazı varsa emziriyorum. Sakinliyor bi miktar. Montofon inek modunda görüyorum kendimi artık:)

Son düzenleme:
slm güzel anneler... nasılsınız?bebekleriniz nasıllar bizim yarın 2. ay aşımız var bakalım nasıl geçecek.. doktor kontrolüne de gideceğiz.. inşallah güzeldir he şey.. göz tarama testini soracağım mutlaka doktora.. bakalım ne diyecek.. onun dışında zaman zaman oğlumda hazımsızlık oluyor gaz sancısı gibi değil bizim ki ona emin oldum artık.. zinco işe yarıyor şükür.. oğluş çok emmeye ve hazımsızlık çekmeye başladı.. karnı kocaman olana kadar içiyor nefes almadan gazını çıkarmama bile izin vermiyor tıka basa doymadan.. napacağımı şaşırıyorum.. süt var şükür sıpa daha çok emdikçe o da arttı.. 3 saat içinde emzirmezsem taş gibi oluyor onun dışında ağlarken bile kızgın kızgın bişeyler mırıldanıyor artık.. dün babamız videoya çekti bizi auu yaparken ama oğluş hemen su koyuverdi ağlamaya başladı.. sıpam şimdi bile bişiler diycem diye uğraşıyor ağzı şekilden şekile giriyor.. onun dışında kaka çiş normal bir de oğluş 2 gündür elini yalıyor evet evet emmiyor artık dilini çıkarıp yalamaya başladı.. dili sürekli dışarda.. napcam bilmem.. dondurma yalar gibi.. zaten emerken çiş yapıyor bu aralar sıcak sıcak.. üstten veriyorum alttan çıkıyor anında.. yaramıyor mu ne anlamadım...

Canim bizde yarin 60 gunluk oluyoruz ve 2.ay asilarimiz ve kontrolumuz var asidam cok korkuyorum bakalim me olacak. Benim kiziminda kaka dirumu diliyle oyunlar uapmasi emmesi konusmaya calismasi senin oglusimla ayni durumda buyuyolar artik masallah:) ha bide benim kiz uzun zamandir tikmugimfen minin bazende buyuk balomcuklar yapmaya nasladi memdilleri bastirmadan silincede guluyo sipa ama ben artik kahkaha ve mitluluk cigliari atsin istiyorum ins:)

Selam guzel anneler ve melekleri
Bizim basimiz gazla dertte artik bezdim valla herseyi denedim denebilir ama gecmiyor artik benimde basim agriyor bir ara hic sut urunu tuketmedim bebege gaz yapiyor diye o sira kemik agrisindan uyuyamadim perisanim gecsin artik bu sancilar o oyle agladikca ben perisan oluyorum (
Allah hepimizin yardimcisi olsun

canım benimde oldu 2 defa çok korktum ters çevirdim sırtına 2-3 defa sert vurdum kendine geldi ama oda korktu başladı ağlamaya

aynı durumdayım canım dr tavsiyeleriyle biraz rahatladık 3 saat arayla emziriyorum gece bile olsa gazını çıkarmadan hiç yatmıyoruz biz zaten sabah 7,30 uyanıyoruz gece 10,30 uyuyoruz gündüz hiçbir şekilde uyumuyor çok ağlarsa belden aşağısını ılık suya sokuyorum ılık havlu koyuyorum akşama kadar sadece onunla uğraşıyorum heryerim ağrıyor artık eşim bugün salıkcak sipariş etti tenteli olanlar var 3-4 yaşına kadar binebiliyor bahçede kullanabiliyorsun evdede 140 lira biz arkadaşımın evinde denedik sevdi uyumadı ama keyif yaptı içinde bakalım ilk defa o kadar zaman ağlamadan durdu yada hep ayağımda sallamam lazım

selam kızlar.biz bugün tam 2 aylık olduk.9 mayıta doğmuştu oğluşum.aşlarımızı olduk.çok ağladı.gitmeden önce calpol verdim.sizde verin mutlaka.hemşire sabah aradı şurubunu ver yarım saat sonra gel dedi.şimdilk bir sorun yok gibi.inşl olmaz.

merhaba annelerrr doğum kilolarıyla aranız nasıll ben 24 kilo aldım hamileliğim boyunca şuan 7 kilo fazlam var ve 2 ay oldu doğum yapalı ama sanki zayıflayamayacakmışım gibi geliyor sizde durumlar nasıl....

merhaba annelerrr doğum kilolarıyla aranız nasıll ben 24 kilo aldım hamileliğim boyunca şuan 7 kilo fazlam var ve 2 ay oldu doğum yapalı ama sanki zayıflayamayacakmışım gibi geliyor sizde durumlar nasıl....

ben sureklı acıkıyrum emdiği için sanırım ağzımda butun gun boş durmuyor kı benımde senın kadar kldı fazllığım gören karnn duruyor diyor sanki sor yapabiliyoruz da kokudan bişey oclak dıye ama gıder zamanla

uzun zamandan sonra mercimek çorbası içicem yaptım kaç zamandır canım istıyor gaz felan yapmaz inş. bu saatten sonra domdurma yıyorum ne yapayım herkes yeme içme hamileliktede dikkat ettım barı şimdi rahat edeyımm sızler yıyormusunuz

Valla zor ya allah yardimcimiz olsun ins ise yarar salincak yararsa buraya yaz belki bende alirim

Tesekkurler bilgiler icin cogunu yapiyorum bikac tane var yapmadigim denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…