- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.841
canım benimde oldu 2 defa çok korktum ters çevirdim sırtına 2-3 defa sert vurdum kendine geldi ama oda korktu başladı ağlamaya
aynı durumdayım canım dr tavsiyeleriyle biraz rahatladık 3 saat arayla emziriyorum gece bile olsa gazını çıkarmadan hiç yatmıyoruz biz zaten sabah 7,30 uyanıyoruz gece 10,30 uyuyoruz gündüz hiçbir şekilde uyumuyor çok ağlarsa belden aşağısını ılık suya sokuyorum ılık havlu koyuyorum akşama kadar sadece onunla uğraşıyorum heryerim ağrıyor artık eşim bugün salıkcak sipariş etti tenteli olanlar var 3-4 yaşına kadar binebiliyor bahçede kullanabiliyorsun evdede 140 lira biz arkadaşımın evinde denedik sevdi uyumadı ama keyif yaptı içinde bakalım ilk defa o kadar zaman ağlamadan durdu yada hep ayağımda sallamam lazım
Canim benim bebegimde seninkingibi aksamlari agliyordu koligi tutuyordu su sira gecti sukur bu sefrde gunduz uykusuzlugu basladi hic uyumuyo hep kicagimda is mis hak getire boyle boyle mi duzeleekler acaba?
Ben kabullendim artık bu durumu huzursuzsa mızıklanıyorsa gazı varsa emziriyorum. Sakinliyor bi miktar. Montofon inek modunda görüyorum kendimi artık:)
uzun zamandan sonra mercimek çorbası içicem yaptım kaç zamandır canım istıyor gaz felan yapmaz inş. bu saatten sonra domdurma yıyorum ne yapayım herkes yeme içme hamileliktede dikkat ettım barı şimdi rahat edeyımm sızler yıyormusunuz
kızlar merhaba
berayın inatçı katılır derecedeki ağlamaları 4 gündür kesildi... maşallah hiç ağlamıyor artık ara mızırdamaları oluyor tabi ama onlar normal artık :)) yavaş yavaş oturuyor demekki düzeni.. perşembe günü aşımız var korkuyorum ateş yapar diyeaşı olan bebişler nasıl çok ateş oldumu?
Aynen öyle doğum izni yalan oldu. Özel sektör patronlar izin 6 ay olursa kadın istihdamını azaltırız demişler. O yüzden çıkmayacak uzun bi süre gibi gözüküyor. Yada farklı yollar arayacaklar.
Resmini yollayabilir misin acaba cnm bn onu denedim ama gene uyandırdı kendini hareket etmeye çalışırken
Günlerin en kısa olduğu zaman özenle takip edilip kaza etmeli oruçları :) yemek işi beni de çok korkutuyor bugün öğle yemeğini saat 5 te yiyebilmiş biri olarak inş Rabbim bebeklerimize Ramazan huzuru verir de babacıklara yemekler yapılabilir.
aynı canım benimkide 6-10 arası kesintisiz ağlıyordu kolik bebekmiş ağlamız yarım saate falan düştü ama gündüz uykusu gitti daha önce 11-2 arası ve 4-6,30 arası düzenli uyuyor sonra ağlıyorduk şimdi ne oldu bilmiyorum
resım ekleyemedim ama bıldıgımız kundak yapıyorum aslında sadece boynuna cok degmemesıne çalışıyorum kundağın bı de ayak kısmını acık bırakıyorum bu yöntem ıse yaradı bızda
Selamlar annele, biz ayin 4unde olduk 2.ay asilarimizi.38 oldu atesimiz.1kez calpol verdik. Vermeyebikirdik, hensire 38.5te verin dedi ama korktum, verdim.
Ama aksam itibariyle halsizlesmeye basladi. Uyudu, uyanamadi filan ben birde gece boyu nemli tulbent ile islattim vucudunu, basini.
Aranizda rotavirus asisi yaptiracak olan var mi, ne dusunuosunuz bu konuda
kızlar merhaba
berayın inatçı katılır derecedeki ağlamaları 4 gündür kesildi... maşallah hiç ağlamıyor artık ara mızırdamaları oluyor tabi ama onlar normal artık :)) yavaş yavaş oturuyor demekki düzeni.. perşembe günü aşımız var korkuyorum ateş yapar diyeaşı olan bebişler nasıl çok ateş oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?