2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim benim bebegimde seninkingibi aksamlari agliyordu koligi tutuyordu su sira gecti sukur bu sefrde gunduz uykusuzlugu basladi hic uyumuyo hep kicagimda is mis hak getire boyle boyle mi duzeleekler acaba?

Canim benim bebegimde seninkingibi aksamlari agliyordu koligi tutuyordu su sira gecti sukur bu sefrde gunduz uykusuzlugu basladi hic uyumuyo hep kicagimda is mis hak getire boyle boyle mi duzeleekler acaba?

aynı canım benimkide 6-10 arası kesintisiz ağlıyordu kolik bebekmiş ağlamız yarım saate falan düştü ama gündüz uykusu gitti daha önce 11-2 arası ve 4-6,30 arası düzenli uyuyor sonra ağlıyorduk şimdi ne oldu bilmiyorum

kızlar merhaba

berayın inatçı katılır derecedeki ağlamaları 4 gündür kesildi... maşallah hiç ağlamıyor artık ara mızırdamaları oluyor tabi ama onlar normal artık :)) yavaş yavaş oturuyor demekki düzeni.. perşembe günü aşımız var korkuyorum ateş yapar diye aşı olan bebişler nasıl çok ateş oldumu?

Ben uzun zamandır mercimek kuru fasülye hepsini yiyorum yaaaa :) canım istiyo resmen :) baklagil özellikle mercimek bebek için çok yaralı imiş. Köpüklü suyunu güzel alırsan gaz olmuyor bence.

Sunny baby pandora salıncak aldım çok işime yaradı onda vakit geçirmeyi çok sevdi ramazanda oruç tutuyorum iyiki almışım kucakta gzmk istyordu bazen kendi kendine uyuyor orda elektrkli dönnceli müzikli ışıklı ve kumndalı almsk istyenlere bu markanın bu modelini tvsye ederim araştrarak aldım

Benim en dayanamadığım uykuszluk arkadaşlar bıraksalar hep uyucam burayada giremiyorum artık çok yoruluyorum yanlız bakanlardanım

Selamlar annele, biz ayin 4unde olduk 2.ay asilarimizi.38 oldu atesimiz.1kez calpol verdik. Vermeyebikirdik, hensire 38.5te verin dedi ama korktum, verdim.
Ama aksam itibariyle halsizlesmeye basladi. Uyudu, uyanamadi filan ben birde gece boyu nemli tulbent ile islattim vucudunu, basini.
Aranizda rotavirus asisi yaptiracak olan var mi, ne dusunuosunuz bu konuda

resım ekleyemedim ama bıldıgımız kundak yapıyorum aslında sadece boynuna cok degmemesıne çalışıyorum kundağın bı de ayak kısmını acık bırakıyorum bu yöntem ıse yaradı bızda

Son düzenleme:

Canim seninkide kendini cok kadiyormu uykusuz kalinca elini kolinu cok cirpindiriyormu benimki kendini bile uyandiriyor kundal yapiyorum ama ne zaman gecerki. Bu arada bebeklerimizin sikintilari bire bir ayni

resım ekleyemedim ama bıldıgımız kundak yapıyorum aslında sadece boynuna cok degmemesıne çalışıyorum kundağın bı de ayak kısmını acık bırakıyorum bu yöntem ıse yaradı bızda

Ben beceremiyorum kundaklama yapmayı sanırım ondan sordum. Çünkü yaptıgım kundaklama ellerini çıkarabiliyor. Çıkarmaya uğraşırken gene uyanıyor. :)

Ben de cok kararsizim rota konusunda bi arkadasim mutlaka yaptir dedi. Yeni bi doktora gitmeye basladik o Doktorda yaptir dedi ama bezmi alem universitesinin eski rektoru var Turkiyenin en iyi cocuk doktorlarindan birisi ona sordurdum o da cok onemli bi asi degil cok fazla asiya gerek yok yaptirmasanizda olur demis. Hatta yengemin cocuklarina bakiyor yengem yaptirmamis en kucuk oglu 2 yasinda... 3. Aya kadar vakti var dusunucez biz biraz daha

Kizlar bugun tam 2 aylik olduk asilarimizi yaptirdik geldik cok agladi kuzum icini ceke ceke tabi sulugoz ben dururmuyum uyudu kaldi kollarimda bende simdi ates takininfeuin olmaz ins

biz dün olmuştuk aşımızı hiç bir sorun yoktu.sanırım ağrı kesicinin etkisiyddi.geçine başladı ağlamaya ayağı ağrıyor sanırım sol ayağnına dokundurtmuyor kuzum.neden üçünü bir arada yapıyorlarsa artık.hala ağlamaya devam ediyor.inşl bebişleriinzde böyle olmaz.

tunaydın kızlar nasılsınız yeni bir günnn

ve öğlen oldu bizde iki ayımız bitti 2 sinde gündüz uykumuz düzenliydi ama ne olduysa sizler gibi pırpırlaıyor sıcakta kucağada almak istemiyorum eziliyor etleri şimdi açtım bezini felan boş yatırıyorum rahat etsin

kundak sıcak diye yapmıyorum ama bir bucuk ay kundakladım şimdi ellerini yüzüne çok götürüyor gozune sokuyor ya kızarıyor gözü bile çıkartıcan kızım diyorum ovuştuuyor daha kulagını saçını kavrayamadı bile :)))

ayakları hep havada idi akşam acaba mercimekmi yaptı ki dedim sancı felan gaz

vucudum o kadar yorgun ki ayakta devrilcek gibiyim resmen

ben aşı günü kontrol vardı dr da rota vürüsüde yaptı zaten emen çocuklar pek ateşlenmiyormuş öyle dedi kv dem
bende calpol aldım eve geldik sabah olmutu aşıyı öğlen sonası gibi biraz ağladı sonra uyudu ben huzursuzluğu gitsin diye verdim çay kaşığı kadar o gün omazsa ertesi güne kalmıyor zaten inş. rotavürüsünde ilerde faydasını görürüz hastalılardan korusun allah

kızlar dün aşı olduk 2 aylık olduk 3 tane ası olduk cok agladı kuzum iç cekmesı yokmu içim gııtııı ( neysekı ateşi cıkmadı ama yarım kasık dolven ateş düşürücü verdım bıse sorucam kullanma talımatında 6 ay ve üstü yazıyo uygundur dıyo ama hemsıre bana bunu verdı kullanan varmıı aranızdaa

bizde bu hafta gideceğiz doktor kontrolüne gidecğiz rota virüsünü bende soracağım
bizde de taşınma işleri var hem bebiş hemde yeni bir hayat bakalım
biz hala gündüzleri az uyuyoruz emmek hız kesmden devam
kolay gelsin herkse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…