- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.861
tunaydın kızlar nasılsınız yeni bir günnn
ve öğlen oldu bizde iki ayımız bitti 2 sinde gündüz uykumuz düzenliydi ama ne olduysa sizler gibi pırpırlaıyor sıcakta kucağada almak istemiyorum eziliyor etleri şimdi açtım bezini felan boş yatırıyorum rahat etsin
kundak sıcak diye yapmıyorum ama bir bucuk ay kundakladım şimdi ellerini yüzüne çok götürüyor gozune sokuyor ya kızarıyor gözü bile çıkartıcan kızım diyorum ovuştuuyor daha kulagını saçını kavrayamadı bile :)))
ayakları hep havada idi akşam acaba mercimekmi yaptı ki dedim sancı felan gaz
vucudum o kadar yorgun ki ayakta devrilcek gibiyim resmen
Selamlar annele, biz ayin 4unde olduk 2.ay asilarimizi.38 oldu atesimiz.1kez calpol verdik. Vermeyebikirdik, hensire 38.5te verin dedi ama korktum, verdim.
Ama aksam itibariyle halsizlesmeye basladi. Uyudu, uyanamadi filan ben birde gece boyu nemli tulbent ile islattim vucudunu, basini.
Aranizda rotavirus asisi yaptiracak olan var mi, ne dusunuosunuz bu konuda
Kizlar bugun tam 2 aylik olduk asilarimizi yaptirdik geldik cok agladi kuzum icini ceke ceke tabi sulugoz ben dururmuyum uyudu kaldi kollarimda bende simdi ates takininfeuin olmaz ins
slm kıslar ben doğumdan bu yana sadece 2 gun yalnız kaldım
once annem sonra kayınvalıde kayınpeder vardı yarın gıdıolar
sankı kendım yetemeyecekmısım gibi gelıyor..cunku kızım uyanık kaldıgı her daı mızmız
kucak ıstıo sureklı ve ayakta oyalayacaksın..kolığimiz var zaten akşam ağlamaları azaldı ama bukezde
gun boyu mızmız yerıne yatırır yatırmaz uyanıo kucakta uyuo..
bazen hiçbişey eskısı gıbı olmıcak gıbı gelıo eşimle ilişkımız hayatımız..dısarı cıkamıyoruz anneme gidemedım daha..mesela..
tüp bebekle cok ısteyerek sahıp olduk ama bukadar zor oldugunu bılmıodum bebek bakımının..allahım evlatlarımıza sglık versın
cok kolay bebeklerde var...sizden ricam nasıl dayanıosunuz tek basınıza o tempoya..gunduzlerı yardımcı gelıyr
olmazsa onun ıslerını azaltıp daha cok bbekle ılgılenelım derım dıorum....yardımları kadar streslerıde oluo du tabıkı..2 aylık olduk
sız ne dersınız okadar zor olmz fılan demenıze ıhtıyacım var sanırım..
sankı kendım yetemeyecekmısım gibi gelıyor..cunku kızım uyanık kaldıgı her daı mızmız
kucak ıstıo sureklı ve ayakta oyalayacaksın..kolığimiz var zaten akşam ağlamaları azaldı ama bukezde
bazen hiçbişey eskısı gıbı olmıcak gıbı gelıo eşimle ilişkımız hayatımız..dısarı cıkamıyoruz anneme gidemedım daha..mesela..
tüp bebekle cok ısteyerek sahıp olduk ama bukadar zor oldugunu bılmıodum bebek bakımının..allahım evlatlarımıza sglık versın
cok kolay bebeklerde var...sizden ricam nasıl dayanıosunuz tek basınıza o tempoya..gunduzlerı yardımcı gelıyr
olmazsa onun ıslerını azaltıp daha cok bbekle ılgılenelım derım dıorum....yardımları kadar streslerıde oluo du tabıkı..2 aylık olduk
kızlar dün aşı olduk 2 aylık olduk 3 tane ası olduk cok agladı kuzum iç cekmesı yokmu içim gııtııı( neysekı ateşi cıkmadı ama yarım kasık dolven ateş düşürücü verdım bıse sorucam kullanma talımatında 6 ay ve üstü yazıyo uygundur dıyo ama hemsıre bana bunu verdı kullanan varmıı aranızdaa
Bizde dolven kullaniyoruz 1 cay kasigi veriyorum ama atesi hic dusmedi hep 38 veya 38.5 bende yarim fitil verdim cok huzursuz pasam orucluyumda hem yorgun hem uykusuzum Allah yardimcimiz olsun
Fitili verdim dustu cok sukur.yok mama kullanmiyoruz boyle 1 kac gun deniycem sutum nasil diye dun iyiydi bugun biraz az gibi ama dunden beri hic uyumadim dinlenmedim onunda etkisi var saniirim eger azalirsa tutmam herhaldehı düşer inş oruc tutuyormusun mamada verıyormusunn
kızlar oruc tutuyor musunuz????? ben emzirmeye calıstıgım için ve aksama sütüm azaldıgı için oruc tutamıyom.........zaten ucu ucuna yetiyorr sütümm.......hatta gece cok ac oluyo memeyi veriyom yıkıyo ortalıgı içini ceke ceke aglıyo aclıktan mememi sıktıgımda cokk cok az süt geliyo...ama bebegi doyuramıyomm...bu yüzden haricen az mamada veriyomm....
bişi daha sorcammm...kızlar ben sözlesmeli personelim 4b...ama inş. kadroya geccez.... arkadaslar maddi yönden sıkıntılıyım dogum iznim biter bitmez ise baslayacagım bir kac ay calıstıktan sonra ücretsiz izne ayrılma hakkımız var mı????bende 2ay işte calıstıktan sonra ücretsiz izne ayrılmak istiyom ama bu konuda bilgim yokk bana yardımcı olur musunuzz????
slm kızlar nurraydan haber varmı
Benim kizim 37 gunluk oldu ama gunduzleri bi uyku duzeni tutturamadik.gundyzleri yatirinca 5-10 dakikada bir uyaniyo..doymuyor mu?sancisi mi oluyor ona mi uyaniyor anlamiyorum.derin uykuya dalmada sorun yasiyoruz.arada bariz gaz sancilari oluyor.metsile basladik.bakalim faydasini gorcek miyiz?
Sizin uyku duzeninuz nasil hanimlar? Tavsiyelerinizi almak isterim..
kızlar ben 2 gündür emzirmeye calısıyorum komsumuz emzirme taktiği verdi gögsümü büzdürerek vermeye calısıyom o da bazen ucundan bazen kenarlarından tutmayı basarıyoo arada sagdıgım sütümü de veriyomm idare ediyoz işte...inat ettim inş. emzirecem..kızlar bişi sorcam bebegim emmek istiyor lakin emmeye basladıktan bi kac dakika sonra tepinmeye baslıyo arada aglıcak gibi oluyo memeyi saga sola cekiyo tabi bu cok canımı yakıyooo ...ama hep yapıyo bunu..gögüs ucumu sıktırdıgımda sütte geliyo anlam veremedim bebek neden tepiniyo neden aglıyor neden mememisaga sola cekip duruyoo??????? bebekler böyle mi emiyoo benimkii hiç sakin degilll........offffffff
kızlar yaa abartıyorum gibi gelebilir ama benim oğlan benimle konuşuyor resmen.. ne dediği anlaşılmıyor agu şeklinde söyledikleri ama resmen sohbet ediyor gibi sesler çıkarıyor.. bazen alçak bazen yüksek tondan gülücükler atıyor bazen kaşları çatıyor.. beni taklit ediyor sanırım.. videoya çekicem o halini.. yani derler ya bir konuşabilse neler söyleyecek diye öyle yapıyor sıpam.. gırtlaktan ses çıkarmaya çalışıyor.. ben konuştukça konuşuyor..kahkahalar falan..
Kızlar bir şey sorucam bebeğim 1 hafta 3 kez yeşil kaka yaptı endişeleniyorum, sizce sebebi ne olabilir doktora ulaşamadım, bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa cok memnun olurum
Merhaba 47 gu.luguz bugun bebegim kakasini yapmadi kac gunde yapiyr sizinkiler
Benim ilk ikihafta annem ve kvalidem yanimdaydi her kafadan bir ses cikmasi beni com bunaltti ve artik gelmenize gerek yok ben başımın caresine bakarim dedim o gün bu gündur yalnız im basta gozumde coj buyuttum nasil yapicam her seyi bebek ev isi vs. Diye ama inan her şey zamanla oturuyor. Bebek duzene giriyor aranizdaki bag gucleniyor. Göreceksin kizinla nasil guzel vakit gecireceksin :) bu gjnlerin tadini cikarmak lazim ne kadar zorlansakta opuyorummslm kıslar ben doğumdan bu yana sadece 2 gun yalnız kaldım
olmazsa onun ıslerını azaltıp daha cok bbekle ılgılenelım derım dıorum....yardımları kadar streslerıe oluo du tabıkı..2 aylık olduk
Merhaba 47 gu.luguz bugun bebegim kakasini yapmadi kac gunde yapiyr sizinkiler
Benim kizim 37 gunluk oldu ama gunduzleri bi uyku duzeni tutturamadik.gundyzleri yatirinca 5-10 dakikada bir uyaniyo..doymuyor mu?sancisi mi oluyor ona mi uyaniyor anlamiyorum.derin uykuya dalmada sorun yasiyoruz.arada bariz gaz sancilari oluyor.metsile basladik.bakalim faydasini gorcek miyiz?
Sizin uyku duzeninuz nasil hanimlar? Tavsiyelerinizi almak isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?