- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.881
Bebeğinin gaz sancısı çok fazlaysa uyku düzenini oturtmak çok zor oluyor. bebeğin sürekli uykusu bölünüyor. Bende başta doktorum metsil verdi diye kullandım fakat hiç bir yararını görmedim.sonra tavsiye üzerine nurse harvey's diye bir bitkisel ilaç kullandım. çokta memnunum tavsiye ederim. Gaz sorunu çözülmeden birşeyleri düzene oturtmak zor çünkü.
kızlar merhaba kızımın dün verem aşısı vardı ama sağlıkocağında aşı kalmamış cuma gününe aldık tarihi fakat endişeleniyorum ateşi olucak diye. Şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım çok şükür. İllaki ateş yaparmı bu aşı??
aynı şeyleri yaşadığım için çok haklısın hiçbirşeyin düzeni olmuyor.ne yattığı ne emdiği hiçbirşey belli değil.annenim durumuda ortada oluyor bel baş ayak yok durumda :)2 aylığız hala düzen yok.o ilacı duymadım hiç hemen bende alıp denicem inşl faydası olur.
birde arkadaşalr temiz havadn bahsetmiş azcık rüzgar olsa bile korkuyorm ben hadi hava yutarsa die.yutmuyormu sizinkiler zaten gözünü açamıyorki :)
slm kıslar ben doğumdan bu yana sadece 2 gun yalnız kaldım
once annem sonra kayınvalıde kayınpeder vardı yarın gıdıolar
sankı kendım yetemeyecekmısım gibi gelıyor..cunku kızım uyanık kaldıgı her daı mızmız
kucak ıstıo sureklı ve ayakta oyalayacaksın..kolığimiz var zaten akşam ağlamaları azaldı ama bukezde
gun boyu mızmız yerıne yatırır yatırmaz uyanıo kucakta uyuo..
bazen hiçbişey eskısı gıbı olmıcak gıbı gelıo eşimle ilişkımız hayatımız..dısarı cıkamıyoruz anneme gidemedım daha..mesela..
tüp bebekle cok ısteyerek sahıp olduk ama bukadar zor oldugunu bılmıodum bebek bakımının..allahım evlatlarımıza sglık versın
cok kolay bebeklerde var...sizden ricam nasıl dayanıosunuz tek basınıza o tempoya..gunduzlerı yardımcı gelıyr
olmazsa onun ıslerını azaltıp daha cok bbekle ılgılenelım derım dıorum....yardımları kadar streslerıde oluo du tabıkı..2 aylık olduk
sız ne dersınız okadar zor olmz fılan demenıze ıhtıyacım var sanırım..[/Q
merhaba canım,benımde annem vardı 2 ay boyunca yanımda,o iki ayın nasıl gectıgını anlamadım,gideli 15gün oluyor,nasıl bakıcam dedim bişey olursa panık yaparmıyım dedim o gıdınce cok agladım cok üzüldüm,ama İNANKİ ALLAH kolaylık verıyor,ev işlerinide yapıyorum yemeğimide yapıyorum,eşimlede vakit geçiriyoruz,aksamları eşimle beraber yıkayıp yatırıyoruz,önemliolan senın kendını rahat huzurlu hissetmen,çünkü senin sıkıntın bebeğine yansıyor ve bu onu daha da huzursuz yapıyor,kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür,bebeğinle bu zamanların tadını çıkar çünkü bu zamanların bir tekrarı yok..
kızlar merhaba
kızımdan anca fırsat bulup yazabiliyorum.
bizde dün doktor kontrolüne gittik kuzucuğum ishaldi geçmeyince endişelendim doktor ben ishal deyince ilk 3 ay kakasının sıvı olması normal dedi onlara göre herşey normal ye bakalım...
bide sizdede çene titremesi var mı? Doktora sordum tam cevap veremedi kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi takip edelim dedi ama ben tam tatmin olmadım. internette sinir sisteminin gelişmesinden kaynaklanır diyor yada sese verdiği tepkiyle o yöne doğru çenesini titretebilirmiş.
uyku düzeni ne zaman oturacak acaba bazen gerçekten bunalıyor insan...
bu arada emosderin dediğin gibi bizde artık eşimle yabancı gibiyiz yani daha doğrusu bebek öncelikli olduğu için hiç birbirimize vakit ayıramıyoruz. ben fırsat buldukça uyuyum diyorum bazen onunla oturayım vakit geçirelim diyorum ama sonra ben perişan oluyorum pufff nolcaksa böle böle...
bide doğum kilolarım hiç gitmedi nerden baksak 17-18 kilo fazlam var hiçbir kıyafetim olmuyor bu da moralimi bozuyor dışarı çıkmak bi işkence benim için
bu eşle münasebet konusunda bende çok sıkıntılıyım hamilelikte zaten hiç olmadı doğumdan beri de tık yok
ben çok yoruluyorum gündüzleri pertim çıkıyor gece oğlum uyuyunca da direk uyumak istiyorum nolcak böyle bilmem :18:
:)))) herkeste aynı sorun sanırım.benimde aynı.adam kaçacak birgün bakalım nezaman.tek gündüzle kalmıyorki gecede yoruluyorsun.
slm kıslar ben doğumdan bu yana sadece 2 gun yalnız kaldım
once annem sonra kayınvalıde kayınpeder vardı yarın gıdıolar
sankı kendım yetemeyecekmısım gibi gelıyor..cunku kızım uyanık kaldıgı her daı mızmız
kucak ıstıo sureklı ve ayakta oyalayacaksın..kolığimiz var zaten akşam ağlamaları azaldı ama bukezde
gun boyu mızmız yerıne yatırır yatırmaz uyanıo kucakta uyuo..
bazen hiçbişey eskısı gıbı olmıcak gıbı gelıo eşimle ilişkımız hayatımız..dısarı cıkamıyoruz anneme gidemedım daha..mesela..
tüp bebekle cok ısteyerek sahıp olduk ama bukadar zor oldugunu bılmıodum bebek bakımının..allahım evlatlarımıza sglık versın
cok kolay bebeklerde var...sizden ricam nasıl dayanıosunuz tek basınıza o tempoya..gunduzlerı yardımcı gelıyr
olmazsa onun ıslerını azaltıp daha cok bbekle ılgılenelım derım dıorum....yardımları kadar streslerıde oluo du tabıkı..2 aylık olduk
sız ne dersınız okadar zor olmz fılan demenıze ıhtıyacım var sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?