- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.921
Selam kizlar..bugun oglum halsiz halsiz bakiyo zsurekli uyuyorgece de huzursuzdu. 12den sabah 7ye kadar uyudu cok miralim bozuk takipteyim belki yarin dr.a goturucem. .zaten geniz akintisi vardi antibiotik kullandik daha persembe bitti. .kontrolde dr. Bisey demedi.. iyidir inşallah
Cok zormus annelik..tek basima zorlaniyorum..oglum gece 12-1 den önce uyumuyor bir duzen oturtamadim..haftaya cumarteside ayvaliga kayinvalidemin yanina gidecez ama korkuyorum orda komşular akrabalr bebegi kucakran kucaga gezdirirmi, hava degisikligi hasta mi eder, huyu mu degisir bin tane sey düşünüyorum. .bir taraftan gidersem bana iyi olacak cok yoruldum bebek cok zor..cocuga da temiz hava olur. .diger taraftan hic gitmesemmi kusen küssünmu bilemedim. .
Merhabalar..
Uzun zamandır foruma bakamıyorum..Oğlum tüm zamanımı alıyor...çok şükür sağlıklı bir bebek ama bu dönemde fazlasıyla anneye gereksinimleri oluyor...
Allah herkesin yardımcısı olsun..Güç kuvvet, sabır versin...Gerçekten kolay değil annelik...
Vaktim az ama sizlere bir şey danışmak istiyorum...
Ben sezeryanla doğum yaptım...40'ım çıktı...36 gün sürdü kanamam...Sonra kesildi..Fakat 40'dan sonra önce adet gibi kanamam oldu fakat çok az seviyede..Sonrasında ise kahverengi lekelenmeler halinde devam ediyor...
Acaba bir enfeksyon yada mantar benzeri bir durum mu diye düşünürken yakınlarımdakiler sezeryanla doğum yapanlarda bu durum olabilir..Çünkü rahim normal doğumda olduğu gibi temizlenmediğinden lekelenmeler sürecektir dediler...Kadın doğum doktorum 40Dan sonra gel demişti ama artık muayenelerden tırsar oldum...Tekrar yaşamak istemiyorum...Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
Selam kizlar..bugun oglum halsiz halsiz bakiyo zsurekli uyuyorgece de huzursuzdu. 12den sabah 7ye kadar uyudu cok miralim bozuk takipteyim belki yarin dr.a goturucem. .zaten geniz akintisi vardi antibiotik kullandik daha persembe bitti. .kontrolde dr. Bisey demedi.. iyidir inşallah
Cok zormus annelik..tek basima zorlaniyorum..oglum gece 12-1 den önce uyumuyor bir duzen oturtamadim..haftaya cumarteside ayvaliga kayinvalidemin yanina gidecez ama korkuyorum orda komşular akrabalr bebegi kucakran kucaga gezdirirmi, hava degisikligi hasta mi eder, huyu mu degisir bin tane sey düşünüyorum. .bir taraftan gidersem bana iyi olacak cok yoruldum bebek cok zor..cocuga da temiz hava olur. .diger taraftan hic gitmesemmi kusen küssünmu bilemedim. .
kalça ultrasonuna gittik,sorun çıkmadı kalçada.ultrasonla heryerine baktılar,böbreklerin bir tanesinde genişleme var dedi dr.ama önemli değil dedi,3 ay sonra isterseniz tekrar baktırın dedi.aynı durumda olan varmı veya bu konuda bilgisi olan
ben gözümün önündeyken ancak yatırıyorum o da çok uzun süreli değil 10-15 dk maksimum gazını çıkarması için ve azcık egzersiz olsun diye ani bebek ölümleri yüzüstü yatırılan bebeklerde çok oluyormuş kafasını çeviremeyip yatağa gömülüyorlarmış nefessiz kalıyorlarmış kontrolsüz yatırmayın allah korusun çok tehlikeli bu konuyu okuyun mutlaka
bızım kız süeklı bacaklar havada acaba neden üstünü örttürmüyor şimdi uyuyor üstü açık hafif örtü örtüyorum anlıyor ayaklarıyla teiniyor son iki haftadır bacaklar havada uyurken uyumak uzereyken sancısı felan olsa ağlar keyifmi alıyor liste yapıcam dr onu sorcam bunu sorcam diyoum unutyuyorum mesela yastık kulanmıyorum küçük uyku seti yastığı gelan kimi dr kullanmasnı söylemiş bazı ark.larıma
Bnm oğlum devamlı yüzüstü uyuyor. Sırt üstü yatırırsam yattığı gibi kalkıyor. Yüzüstü uyansa da kendi kendine dalabiliyor tekrar. Dr a sordum anne karnında öyle uyuyordur o yüzden böyle rahat ediyordur dedi. Ama gaz sorununa büyük çözüm yatırıyorum sırtını okşuyorum hemen gırklıyor.
Bu arada kızlar bebeğimin cildi çok kuru. Banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yaparak vücudundaki kepeklenmeler geçti ama başımız hala kepekli. Kafasına zeytinyağı sürmek istemiyorum saçları kurumaz üşürse diye. Önerisi olan varmı bu konuda acaba.
bizde yorucu bir yolculuktan sonra geldik bursaya aşırı yorgunum sanki hiç bitmeyecekmiş gibi yorgunluk
yeni eve de yerleşme derken zor bu işler zor
bizimde kilomuz 5.200 olmuş doktor normal dedi arada yine mama takviyesi yapmaya devm ediyoruz
Kizlar en bastan beri oruc tutuyorum ama az evvel orucumu bozmak zorunda kaldim.oglum cok agladi goguslerimden cok az sut geldi kendimi cok kotu hissediyorum hem ogluma karsi haksizlik yaptigim icin hemde Rabbime karsi utandim illk kez oruc bozdum napsam bilmiyorum 1 gun tutup 1 gun tutmasam mi acaba
Bnm oğlum devamlı yüzüstü uyuyor. Sırt üstü yatırırsam yattığı gibi kalkıyor. Yüzüstü uyansa da kendi kendine dalabiliyor tekrar. Dr a sordum anne karnında öyle uyuyordur o yüzden böyle rahat ediyordur dedi. Ama gaz sorununa büyük çözüm yatırıyorum sırtını okşuyorum hemen gırklıyor.
Bu arada kızlar bebeğimin cildi çok kuru. Banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yaparak vücudundaki kepeklenmeler geçti ama başımız hala kepekli. Kafasına zeytinyağı sürmek istemiyorum saçları kurumaz üşürse diye. Önerisi olan varmı bu konuda acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?