- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.961
Arkadaşlar biizde 59 günlük olduk 40ımda kanamam sona ermişti fakat tekrar koyu renkli ve adetin ilk belirtileri gibi kanamam başladı ama devamı gelmiyor aranızda bunu yaşayan var mı?
Selam kızlaaarrr
pel1905 benim de 40ımda kanamam bitti , fakat geçen gün tekrardan kanamam gelmiş , ben de adet oldum zannettim , 2-3 gün boyunca gelir diye bekledim fakat bir daha kanamam gelmediO zaman o kanama neyin nesiydi ben de anlamadım..Bir daha da tekrarlamadı.Şu sıcaklarda kanama filan hiç çekilmez , inşallah biraz zaman geçer de öyle başlar adet dönemimiz di mi ama
Ya kızlar ben aslında foruma gırıyorum ara ara ama burayı hiç takip edemiyorum keşke mail grubu falan oluşturabilsek ne güzel olurdu... astirid,gülsevdam,anne34,umutsevgim,kucukmeleklerim,hayal2012 ,lavantalavanta ve diğer tüm güzel anneler...Hepinizi öpüyorum bebişlerinize ve kendniize iyi bakın canınızı da hiçbirşeye sıkmayın olur mu
Bizde bebek telsizi kullanıyoruz kraft memnunuz, cızırtı yapmıyor bizimkisi, eğer sokakta yan apartmanlarda falan telsiz kullanan çok varsa parazit yapıyordur hangisi olsa farketmez hepsi yapar sanırım bizim buralarda pek yok:)
Oyun halısı bizde almayı düşünüyoruz 3. aydan sonra özellikle bayağı iyi oluyor tabi oynarlarsa:)
Arkadaslar pazartesi gunu oglum Allah nasip ederse sunnet olacak 2 ay 10 gunluk Falan, icim gidiyor kiyamiyorum ama sonradan rahat olacak diye dik durmaya calisyorum, keske ilk 20 gun icinde yaptirsaymisim daha kolay oluyormus cunku, dua edin lutfen pazartesi gunu saglikla, rahatlikla atlatalim insallah, su gibi gitsin islerimiz insallah....
Kızlar önemli birşey sorucam bebeklerinizin teri tuzlumu acaba anne karnında dr genetik bir rahatsızlıktan şüphelenmişti şimdi korkuyorum ilk belirtileri teri aşırı tuzlu olmasıymış ama nasıl anlarım bilemedim bana tuzlu geldi sizinkiler nasıl
Selam kizlar; yavrum uyurken bir bakayim kim ne yapiyor diye:)
benim kuzu yumruugnu sapur supur emiyo uykudada meme emer gibi dudak hareketleri
Saat basi emme istegi var bazen bos meme veriyorum emzik niyetine kullaniyor cunku ve benimkide 1 haftadir bacaklarini kaldiriyor
Park besigin alt acma unitesine vuruyor:)
Cepten girdigim icin alinti yapamadim ebecik bende oruc tutuyorum ramazan orucu oldugu icin
Benim bildigim bozarsan 61 gun kefaret gerekir diye biliyorum...
Kizlar benim bebiste kansizlik var doktor kan ilaci sabah aksam iccek dedi ama benimki arada kusuyo o ilaci
reflusu icinde midesurubu gunde 3 defa iciyor kuzum
Hergun enaz 1 2 saat disari cikartip gunes temiz hava aldiriyorum sonrasi banyosu iftar hazirligi derken gun bitiyo
Herkese kuzulariyla hayirki ramazanlar dileyip uyumaya calismaya gidiyorum
Ah ne zaman 4 5 saat araliksiz uyucaz:)
Selam arkadaşım bir şey sorucam reflü şurubu ne kullanıyorsunuz acaba ? Bizimkisindede hafif reflü durumu söz konusu (sık emzirmeden kaynaklı oluşmuş) doktor gaviscon verdi fakat açıkçası bitkisel bir çözüm arıyorum ben.
Bu arada ne zaman 4-5 saat aralıksız uyucaz demişsin:)) Yeni bir doktora gidiyorum emzirme düzeni ayarladı 07:00-10:00-13:00-16:00-19:00-22:00-04:00( yada 1de kalkıp 4ü es geçicek) her emzirme yarım saat sürüyor 15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüs gerçekten 1,1.5 saatte acıkan biizm kız 3 saate çıkardı ve geçen gece 5.30 saat kesintisiz uyuduk inanamadım bende bebek 2 göğüsü dolu dolu tam alınca acıkmıyo. Mide sütü 1.5 saatte sindiriyor evet ama annenin göğsü 3 saatte tam doluma ulaşıyormuş zorlamaylada olsa ben uygulmaya çalışıyorum ve gerçekten işe yarıyor.
Cnm senin dediğin o terdeki tuz miktarı özel bir tahlille ölçülüyor. Onu sen anlayamazsın bence. Kistik fibrozis hastalığından bahsediyorsun sanırım. Terin tuzlu olmadı dışında devamlı boğaz enfeksiyonu hırıltılı solunum astım şikayetleri benzeri bağırsak şikayetleri hazımsızlık kabızlık eşlik etmeli.
Selam arkadaşım bir şey sorucam reflü şurubu ne kullanıyorsunuz acaba ? Bizimkisindede hafif reflü durumu söz konusu (sık emzirmeden kaynaklı oluşmuş) doktor gaviscon verdi fakat açıkçası bitkisel bir çözüm arıyorum ben.
Bu arada ne zaman 4-5 saat aralıksız uyucaz demişsin:)) Yeni bir doktora gidiyorum emzirme düzeni ayarladı 07:00-10:00-13:00-16:00-19:00-22:00-04:00( yada 1de kalkıp 4ü es geçicek) her emzirme yarım saat sürüyor 15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüs gerçekten 1,1.5 saatte acıkan biizm kız 3 saate çıkardı ve geçen gece 5.30 saat kesintisiz uyuduk inanamadım bende bebek 2 göğüsü dolu dolu tam alınca acıkmıyo. Mide sütü 1.5 saatte sindiriyor evet ama annenin göğsü 3 saatte tam doluma ulaşıyormuş zorlamaylada olsa ben uygulmaya çalışıyorum ve gerçekten işe yarıyor.
Dr nuz neden böyle bir düzen oluşturdu neden gerek gördü merak ettim. İlk 3 ay her talep ettiğinde bebek emzirilmesi gerekiyor diye biliyorum ben çünkü bazen sadece huzursuzluğunu geçirmek için emmek istiyor. O zamanlarda ne yapıyorsunuz ?
Selam kizlar; yavrum uyurken bir bakayim kim ne yapiyor diye:)
benim kuzu yumruugnu sapur supur emiyo uykudada meme emer gibi dudak hareketleri
Saat basi emme istegi var bazen bos meme veriyorum emzik niyetine kullaniyor cunku ve benimkide 1 haftadir bacaklarini kaldiriyor
Park besigin alt acma unitesine vuruyor:)
Cepten girdigim icin alinti yapamadim ebecik bende oruc tutuyorum ramazan orucu oldugu icin
Benim bildigim bozarsan 61 gun kefaret gerekir diye biliyorum...
Kizlar benim bebiste kansizlik var doktor kan ilaci sabah aksam iccek dedi ama benimki arada kusuyo o ilaci
reflusu icinde midesurubu gunde 3 defa iciyor kuzum
Hergun enaz 1 2 saat disari cikartip gunes temiz hava aldiriyorum sonrasi banyosu iftar hazirligi derken gun bitiyo
Herkese kuzulariyla hayirki ramazanlar dileyip uyumaya calismaya gidiyorum
Ah ne zaman 4 5 saat araliksiz uyucaz:)
Ya kizlar bu konu milyon kez konusuldu farkindayim ama gogus uclarim berbat yarildi herkes halime aciyor ve asil problem surekli sagdigim icin biberona kanbosaliyor ne kullaniyim ne aliyim lutfen yardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?