2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet bizde çok rahatladık tek derdimiz yarım saat emmeye alışmaya çalıştırıyoruz bizimkisi yapışınca bir anda nefes almadan emmiyor o yüzden kısa sürede sütümü çekiyor. O saatler bayağı iyi oldu çünkü 1 saat önce olsa uyanma saati 6 oluyor çok erken, e geç olsada yatış saati gecikmiş oluyor bu sistem bayağı iyi oldu.

çünkü gündüz sık aralıklarla emmeye başladı 1,1.5 saat gibi bu yüzden reflü sorunumuz başladı ve tabi kusma. Nedeni sık emmesiymiş. Huzursuzluğuda bayağı azaldı diyebilirim çünkü düzgün sistemli emdiği için gazımız azaldı. Rahatlatmak için ben emzik kullanıyorum. meme verdikçe daha çok gaz ve beraberinde huysuzlanma sorunu oluıyor. birde her istediğinde emme bnm bildiğim sadece ilk 6 hafta sonrasını hiçbir uzman önermiyor. Ben 3 doktor değiştirdim 3üde en az 2.5 saatte emzirmek gerekiyor diyordu.

güzel yonem bizde öyle yapıyoruz üç saatte bir ama nedense göğüslerim eskisi gibi sertleşmiyor ya gün gün yumusuyor mu ne

bnmde sertleşmiyordu ama 3 saate geçmemle sertleşmeye başlaması bir oldu bu arada ben humananın süt arttırıcı çayınada başladım iyi gibi şimdilik.

Canım benim bebeğim kolik olduğu için dr 3 saatte bir emzir dedi gündüz o kadar zor olmuuyo ayağımda sallıyorum kucağımda gezdirip oyalıyorum zaten gündüz uyku düzeni oluşturmam mümkün değil ama kolik ağlamalarımız ve gaz sancımız daha azaldı şükür gerçi dün düzensiz besledim oğlumu saat 7 de ağlamaya başladı 11 de arabayla gezerken uyudu

Ya kizlar bu konu milyon kez konusuldu farkindayim ama gogus uclarim berbat yarildi herkes halime aciyor ve asil problem surekli sagdigim icin biberona kanbosaliyor ne kullaniyim ne aliyim lutfen yardim.

kuzum gecmiş olsun bende bu dertten muzdaripim ama kantaron yagını önerdiler onu kullanıyorum sende dene istersen belkiii iyilesir yaraların......... =)

Kızlar bnm oğlum uyumuyor yaaaaa bugün max 15 dk kadar uyudu. Uykusu var belli ama dalıp gidemiyor. 1 saat memede kaldı şimdi tam uyudu dedim yatağa koydum gözlerini açtı. Ne yapıcam ben ya

kuzum gecmiş olsun bende bu dertten muzdaripim ama kantaron yagını önerdiler onu kullanıyorum sende dene istersen belkiii iyilesir yaraların......... =)

Kizlar cok tezekkur ederim cevaplar iniz icinopuyorum

benimde kızımın karnı tam doyunca direk yatağa koyup gözünü örtünce hemen iki sallamayla dalıyor ben buna kanaat getirdim gün ortası mama verdim gündüz uykusu uymayınca memede yetecek kadar olmadı mama verdım 3 4 saat uyudu

Kizlar benim kizi yanliz birakamiyorum koltuga falan donmelerimiz basliyor gece yatagin bi ucundan bi ucunda buluyorum korkutuyor masallah cok hareketli bir gun kucamdan dusurmekten korkuyorum vala

kızlar bebegımızın kullandıkları bakımları yazalımm memnunıyetlerımızi

bez : prima
ıslak bez: prıma

şampuan : johnson baby( bebek arası alırken hediye vermişlerdi ) bitti şuan dalin
pişik kremi : johnson baby bebantol bitti yine hediye olandan kullanıyorum cok güzel
bakım yağı: aynı marka yine
el vücüt kremi : dalin vazalin
deterjanları ve yumuşatıcaları: dalin

bitince hediye olanlar daline devam edicem

dalin dain şampuan neşeyle çkarım banyodan hehehe:)

Bez : prima premium care kullanıyordum artık prima yeni bebek e geçicem sızdırmazlık çok daha iyi :)
Islak mendil : prima

Şampuan : sebamed
Sabun : bübchen. ( kafasını şampuanla vücudunu sabunları yıkıyorum)
Bakım yağı: saf zeytinyağı ( vücudu çok kuru pul pul dökülüyor bebe yağları çözüm olmadı. )
Pişik kremi : zdrave bebe
Deterjan : hacı Şakir toz. Yumuşatıcı kullanamıyorum 1 yaşına kadar izin vermedi doktorum.

Son düzenleme:

bubchen gecene civile gittim orda gördüm kremi çok iyi bademli felan ama ilk duydum ne bileyim hiç işim olmamıştı şimdiye kadar benim kızım tırnakların kesiyorum ama yinede çiziyor yanaklarını krem sürüyorum onu alacakım bilemedim
lifliyormusun bebeği ben lifliyorum pullukları gitti süngerle yıkamıyorum deri değişiyormuş kv demişti kabuklanıyor

bende lifle yıkadım 2 kerede değişti derisi bacak derilerimiz döküldü bizim kafasınıda 2 kere zeytinyağıyla yağlamıştım bir daha yapmadım dr yağla 10 dk sonra yıka demişti biz baya saçlı doğduk

bebek bezirima aktif
şampuan sebamed
vücut yağı sebamed
pişik kremi bübchen
ıslak mendil huggies kullanıyordum dün unnadoda indirim vardı son anda gördüm prima bez ve ıslak mendilleri %30 indirimliydi kargo ücretide yokmuş prima bez ve ıslak mendil aldım hepsinden menmunum

molfix bez almıştım hiç menmun kalmadı asla almam bir daha birde primanın uyu ve oyna olanlarının bezleri biraz sert geldi en güzelleri bana prima care ve aktif bebek bezleri güzel .

Son düzenleme:
bez : prima premium care (huggiestan çok memnun olanlar var deniycem açıkçası ama molfix berbat bence)
ıslak bez: uni baby veya fresh'n soft doğal pamuk ve sulu
şampuan : sebamed
pişik kremi : kesinlikle DESİTİN(arkadaşlar evet biraz pahalı ama doktorlar başka marka önermiyor-motor yağı sanayi yağı kullannılma durumu söz konusu kremlerde-, sorun doktorunuza mutlaka bunu)
bakım yağı, el ve vücut kremi:böyle bir şey kullanmıyorum şu sanayi yağı olaylarından dolayı kullanırsam sızma zeytinyağı olur:))
deterjanları:: dalin granül sabun.

Ya kizlar bu konu milyon kez konusuldu farkindayim ama gogus uclarim berbat yarildi herkes halime aciyor ve asil problem surekli sagdigim icin biberona kanbosaliyor ne kullaniyim ne aliyim lutfen yardim.

garmastan pomad tavsıye ederım canım
ben bastan berı onu kullanıyorum
gecen hafta bnmde cok fenaydı gogusler smdı rahatladı bıraz
bıde tahın yagı cok ıyı kabuk ve sertlesme olursada onu sur hemen yumusatıp kabugu alıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…