- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.981
Canım bizim çok gaz sıkıntımız olduğu için 2 haftadır 3 saatte bir emziriyorum biraz daha rahatladık zaten dolu dolu emince 1 saat sonra emzirmek istesende almıyor memeyi kv alıştırmışsın bak emmiyor diyor gazımızda daha rahatladı zaten kolik bebeğiz o saatlere uyman şart değil 3 saatte bir kendin ayarla saatini
Dr nuz neden böyle bir düzen oluşturdu neden gerek gördü merak ettim. İlk 3 ay her talep ettiğinde bebek emzirilmesi gerekiyor diye biliyorum ben çünkü bazen sadece huzursuzluğunu geçirmek için emmek istiyor. O zamanlarda ne yapıyorsunuz ?
güzel yonem bizde öyle yapıyoruz üç saatte bir ama nedense göğüslerim eskisi gibi sertleşmiyor ya gün gün yumusuyor mu ne
kıslar tek tek alıntı yapamadım ama bebeğe yalnız bakmayla ılgılı sorularıma cvp verdiğiniz ıcın cok tesekkur ederım
okudum moral oldu..ve dediğiniz gibi okadarda zor olmuo hatta duzen olusturmaya calısıorum
mudahale eden yok benı sinir eden yok:)
duzen kurmaya calısıorum dedım ama bu okadar kolay olmuyor 3 saatte bır beslemek enb ıyıısymıs
ben hastalanıunca sutum azalmıstı..emip hepsınbı cıkarmıodu kızım bende sagarak verıorum..ama 2 satte bır 60-70 cc ıcıo kızım
67 gunluk olduk..koliğiz ayrıca hanı ağlı zaten ağlata ağlata 3 saati bekletemem.
3 satte bır beslemeyı basaran anneler siz nasıl basardınız azar azar mı sureyı uzattınız yoksa 2 saat olunca pat dıe başlıo ağlamaya
90cc versem ıyıce doysun desem içmıo okadarınıda tavsıyelerınızı beklıorum ve tebrık edıorum basaranları ozellıkle uykularını saatlere göre ayarlyabılenlerı..benım kızım kolık olunca duzen kurmak cok güç
Ya kizlar bu konu milyon kez konusuldu farkindayim ama gogus uclarim berbat yarildi herkes halime aciyor ve asil problem surekli sagdigim icin biberona kanbosaliyor ne kullaniyim ne aliyim lutfen yardim.
siyah sen ne iş yapıyorsun ist geldiniz raporun bitiyor demişin
cnm bana e vıtamını kapsullerı ıyı gelmıstı patlatıp gogsune sur acık gez vevde en az yarım saat..lansınoh zeytonyagı okadar etkılı olmamıstı bende..bıde her sagmadan once lanolın kren surkı nemlı olsun
kuzum gecmiş olsun bende bu dertten muzdaripim ama kantaron yagını önerdiler onu kullanıyorum sende dene istersen belkiii iyilesir yaraların......... =)
Kizlar soran olmus uyku nasil cok uyuycaklar diye 3 ayimiza 10 gun kaldi 11 yatirdim mi. 6 yada 9 arasi uyaniyor artik duzeltiyor kendi buyudukce
maşallah bizde ağustos 2 de gircez 3 ayımıza hiç o kadar uzun süre uymuyor :) emiyormu bebeğin
Evet canim anne sutu veriyorum sade ama oyle 3 2 saat yok bizde ne zaman istedi mi veriyorum 1 hafta bile onemli canim duzeltir zamanla
kızlar bebegımızın kullandıkları bakımları yazalımm memnunıyetlerımızi
bez : prima
ıslak bez: prıma
şampuan : johnson baby( bebek arası alırken hediye vermişlerdi ) bitti şuan dalin
pişik kremi : johnson baby bebantol bitti yine hediye olandan kullanıyorum cok güzel
bakım yağı: aynı marka yine
el vücüt kremi : dalin vazalin
deterjanları ve yumuşatıcaları: dalin
bitince hediye olanlar daline devam edicem
dalin dain şampuan neşeyle çkarım banyodan hehehe:)
Bez : prima premium care kullanıyordum artık prima yeni bebek e geçicem sızdırmazlık çok daha iyi :)
Islak mendil : prima
Şampuan : sebamed
Sabun : bübchen. ( kafasını şampuanla vücudunu sabunları yıkıyorum)
Bakım yağı: saf zeytinyağı ( vücudu çok kuru pul pul dökülüyor bebe yağları çözüm olmadı. )
Pişik kremi : zdrave bebe
Deterjan : hacı Şakir toz. Yumuşatıcı kullanamıyorum 1 yaşına kadar izin vermedi doktorum.
Ya kizlar bu konu milyon kez konusuldu farkindayim ama gogus uclarim berbat yarildi herkes halime aciyor ve asil problem surekli sagdigim icin biberona kanbosaliyor ne kullaniyim ne aliyim lutfen yardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?