- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.041
slm kıslar herkeste bı kolık baslamıs ama sansılısını bukadar zaman rahat etmısınız bız 22 gunlukten buyana koliğiz
dun artık 2 de uyudu 1 gıbı artık baktık suusmuo arabayla gezdırdık o saatte yıneuyumadı..
esım cok sınırlenıo 4. tup bebek denemsınde zorla lede edılmıs bır bebek..buna ragmen adam mutlu olmuo
benı sucluo hatta ben cok ıstemısım bebeğim olsun dıe onun ıcın bu ımtıhanı vermıs allah daha neler neler bı yandan
bebeğim ağlıo o da bana bıyandan laf sayıo..sankı bebeğimın kolık olması benım sucummuş gibi..cok kırıldımm ıncındımm
kızım yıne aglıo bızım gunduzde kolğiz gıttım ben
mrb cnm..bizim miniğimiz de tüp bebek. eşinin dediklerine üzülmen normal tabi. karşılıklı isteyerek zor yollardan geçerek,en çok biz kadınlar zorlanarak kucağımıza aldık bebişlerimizi. tabiki kolik olması senin benim suçum değil. onun da elinden birşey gelmediği için sana kızıyordur.babaların da içi gitmezmi onlar ağladığında. bebeğin için sen üzülmemeye çalış daha sakin olmaya çalış.biz huzursuz olduğumuzda bebişler de huzursuzlanıyor. En yakın zamanda ggeçer ağlamaları inş.
Bizde bugün 2. ay aşılarımızı olduk. çok ağladı yavrum. dr ateşi 38 olursa calpol verdi. şimdi uyuyor kuzum. inş ateşi yükselmez. Herkese bebişiyle sağlıklı günler...
mrb cnm..bizim miniğimiz de tüp bebek. eşinin dediklerine üzülmen normal tabi. karşılıklı isteyerek zor yollardan geçerek,en çok biz kadınlar zorlanarak kucağımıza aldık bebişlerimizi. tabiki kolik olması senin benim suçum değil. onun da elinden birşey gelmediği için sana kızıyordur.babaların da içi gitmezmi onlar ağladığında. bebeğin için sen üzülmemeye çalış daha sakin olmaya çalış.biz huzursuz olduğumuzda bebişler de huzursuzlanıyor. En yakın zamanda ggeçer ağlamaları inş.
Bizde bugün 2. ay aşılarımızı olduk. çok ağladı yavrum. dr ateşi 38 olursa calpol verdi. şimdi uyuyor kuzum. inş ateşi yükselmez. Herkese bebişiyle sağlıklı günler...
Kızlar bebişlerin şaşı bakma olayı ne zaman geçiyor ? Bu arada göz rengi degisen var mı ?
Biz de bugün 2. ay aşılarımızı yaptırdık, şimdi uyuyor ama huzursuz kaşlarını çatmış öyle uyuyor, benim de çok uykum var ama yatamıyorum arada uykusunda ağlıyor gidip ayılmadan sallıyorum, babası da işten erken geldi uykum var dedi gitti yattı, babalık böyle bşey sanırım o arada oğlum çok ağladı yattığı yerden bağırıyor ne oldu diye ne olacak ağlıyor dedim
hemşire ateşi çıkabilir ateş üşürücü verirsiniz demişti çıkmaz inş.
ızlar bugün 3. gün ve biraz önce Allaha şükür kaka yaptı oğlum bir bez dolusu yine altın sarısı ama biraz daha kıvamlı ama zaten yavaş yavaş kıvamlı olması lazımmış belkide ondan yapamıyordu Allah tan çok zorlanmadı bu arada bizde 35 günlükten beri kolik bebeğiz akşamları kesintisiz ağlamamız var eşim evde olursa 5 dk gezdirip bu anne istiyor diyip yapıştırır kucağıma ama hep şükrediyorum çok zor oldu bebeğim 5. senemizde ve çektiğim onca rezilliklerden sonra yani dr gidip gelerek kan pıhtışlaşmam olduğunu öğrendik 10 ay boyunca hergün iğne oldum sezeryanla doğum yaptım annem sadece 6 gün kaldı yanımda kv de 6 gün kaldı ama hiçbir yardımı olmadı oğluna yemek yaptı akşamları sadece o haldeyken çok zorlanıyordum dikişlerimi zorladım sonra oğlumun gazı başladı tam gaz işini halledicez derken kolik ağlamaları başladı geceleri arabalarda gezmeye başladık şimdi kabız olduk ama çok şükür 3 gündür gündüzleri uyuyor ve aguluyor konuşuyor benimle dünyalar benim oluyor mis gibi kokuyor tekrar içime sokasım geliyor çok seviliyormuş evlat bir başkaymış
Bu sasi bakma olayi esimle benim canimi cok sikiyodu normal olmasina sevindim.bu arada kizlar benim oglumda 2 ay 10 gunluk dogdugu gunden beri gunduz hic uyumuyodu 2 gundurde surekli uyumak istiyo ve uyuyo hasta degil atesi yok ama gece gunduz uyuyo normal mi ki var mi boyle 1 sey yasiyan
Rabbim sabır versin size oğlunuza da çok zor. Ama hayırlısı ile hepsi gelip geçecek inşah bu babalar diyip baslayayim yazmaya uzuuun zaman oldu giremedim. 14 mayis da Tarik imi kucagima aldim sukur tabi riskli gebeliğin dogumuda riskli oldu neyse hatırlamak istemiyorum. olanda hayir vardir. bizim babamizda gece uykulari azalinca cilgina dondu birde ramazan yaramadi babamiza Tarik in butun bakimi bana kaldi neyse bir yil öncesini dusununce sukur evladimiz kucagimizda.
birde dua edin arkadaşlar bizim daha dogmadan ogrendigimiz bir problemimiz vardi Ayaklarimiz carpikti sukur tedavisi olan birsey.her iki ayagimizda haftalik degismek uzere iki ay alcidaydi. oğlumun ayaklari 8 günlükken alcilanmaya basladi beni oyle uzduku hamileliğimde cektigim acilarin hepsi viz geldi.evlat baskaymis gecen cuma kucuk bir operasyon oldu narkoz aldi simdi hic cikmamak uzere iki ayagimiz alcida kalacak tam 1 ay sonrada ortez diye ozel bir ayakkabı giycez uzun bir tedavi.ah annem opmeye kiyamadigim oğlum. tabi butun bunlari burada ifade edebiliyorum nedense guclu gözükmek zorundaymisim gibi hissediyorum kendimi ama buraya yazmaya baslayinca anladim ne kadarda coooook uzuldugumu.aman neyse arkadaşlar iyi olcak oğlum inslh su Ramazan ayi hürmetine. benim lohusalık patlamasi yeni oldu galiba.. bu yüzden cok sik gelemiyorum
hepinize bebislerle saglikli huzurlu günler olsun
ızlar bugün 3. gün ve biraz önce Allaha şükür kaka yaptı oğlum bir bez dolusu yine altın sarısı ama biraz daha kıvamlı ama zaten yavaş yavaş kıvamlı olması lazımmış belkide ondan yapamıyordu Allah tan çok zorlanmadı bu arada bizde 35 günlükten beri kolik bebeğiz akşamları kesintisiz ağlamamız var eşim evde olursa 5 dk gezdirip bu anne istiyor diyip yapıştırır kucağıma ama hep şükrediyorum çok zor oldu bebeğim 5. senemizde ve çektiğim onca rezilliklerden sonra yani dr gidip gelerek kan pıhtışlaşmam olduğunu öğrendik 10 ay boyunca hergün iğne oldum sezeryanla doğum yaptım annem sadece 6 gün kaldı yanımda kv de 6 gün kaldı ama hiçbir yardımı olmadı oğluna yemek yaptı akşamları sadece o haldeyken çok zorlanıyordum dikişlerimi zorladım sonra oğlumun gazı başladı tam gaz işini halledicez derken kolik ağlamaları başladı geceleri arabalarda gezmeye başladık şimdi kabız olduk ama çok şükür 3 gündür gündüzleri uyuyor ve aguluyor konuşuyor benimle dünyalar benim oluyor mis gibi kokuyor tekrar içime sokasım geliyor çok seviliyormuş evlat bir başkaymış
slm kızlar 70 gunluk kızım var bugun kalca ultrasonu cekıldı ıyı cıktı cok şükür dr rota asını söyledı zehırlı ıhsal için arastırdım genelde olumlu ve olumsuz acıklamalar var sızce ne yapmalıyım bıde bu ası ıshale yakalanmasını engellemı sadece şiddetı azaltıyomuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?