- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.061
tecrubelı annelerden tavsıye ıstıyorumm...
merhaba arkadasslar!ben allah nasıp ederse agustos annesı olacagımm!!kuzumu kucaklamayı o kadar cok arzuluyorum kıı!yavas yavas haızrlıklarımız bıttı sayılır ama ben yıne de sızın gıbı tecrubelı annelerden tavsıye ıstıyorumm!hastaneye gotur dıyecegınız,evde bebek ıcın kullandıgınız olmazsa olmazlarınız,sunu al bunu alma dıyecegınız neler var!ınanaın cok makbule gecer onerılerınız,,,sonucta benım ılk dogumumm,ılk bebegım!!fazladan bısey almak ıstemıyorum!evdekı oturma odası-salon ılıskısıne donmesınn!!bır suru para verıp ,kullanmayıpda bı kenarda kalmasını ıstemıyorumm! sımdıden cok tesekkur ederım !
gunaydınn annişler
ıkı gun once kuduran kızımla, cok sukur dun daha az ağlamayla atlattık
gece cayı verdim onunmu faydası oldu acaba
bakalım bugunde vereyım faydası olursa diğer kolık annelerı sızde kullanabılırsınız..
bidecok ağladıgında plates topunun ustunde zıplıorum hem gazını cıkarıo hem sakınlesıo
hatta battnıyenın arasında sallamayı unutturdum gunduzlerı,plates topunun ustunde zıplaya zıplaya uyuyoz
yerın ekoyuorum uyanıo hemen alıorum yenıden zıplaıorum yenıden koyuorum yenıden uyanıo 3-4 denemde dalıo bıraz daha
ben nerdeyse eskı kıloma dondum boyle olunca ama göbek var bıraz plates yapmıstım daha onceden
eşim cok kasmadan karın kaslarını çalıştırabılırsın dedı..plates topunun ustunde zıplarken karnını sık dedı
ama kıza sureklı pişş pişşş dediğim ıcın sıkamıorum
korse aldım sırtım ıcın..kız sureklı kucağımda cok ağrıodu
reflum var bu stresle yorgunlukla azıo zaten, onuda takamıorum sıkı seyler gıyme dedı dr,bırak korseyı
sızler nele yapıosunuz göbek için 54 kıloyum ama göbek kötü duruo cok yok ayva göbeğinden hallıce ama
benım eskıden dumduzdu..
kızlar arada ben de takip ediyorum burayı. 15 mayıs doğumlu 2. kızım. ilki de 22 şubat 2011 yani 26 ay arayla doğdular. ilk kızım 9 aylık oluncaya kadar inanılmaz kolay bir bebekti. daha doğrusu ben ne kadar kolay bir bebek olduğunu anca ikincim olduktan sonra anladım:) sizin şimdi burda çok zorlandığınızı yetişemediğinizi filan okuyorum. ayyyynen ben de böyleydim diyorum ve o günlerime üzülüyorum. her türlü gereksiz ayrıntıya o kadar çok takılıyormuşum ki. bir de ağlasa aman ne var bişi mi olacak filan diye endişeden hayatı zindan ediyordum kendime. sürekli bi melankoli halindeydim. kızımın yanından ayrılmadım 7-24 hep birlikteydim hiç bir kimseye bırakmadım. eşimden başka kimseye bezini bile değiştirtmedim aşırı kendime bağladım filan filan:)
ama inanın peşpeşe 2. bir çocuğunuz olsa o kadar rahat büyütürsünüz ki. resmen 2. kızımı saldım kendi kendine büyüyor:)) hem de akşamları ağlayan ve süper gazlı bir bebek. gazını çok zor çıkardığımızdan hiç uzun bi uykusu yok. her bakımdan daha zor olmasına rağmen ben hiç endişelenmiyorum. biliyorum ki bütün bu dönemler geçici. kolik ağlamaları 3-4 ayda gececek. sonra dişler başliicak onlar da dönem dönem ve geçecek 2 yaşında çocuğun büyük ölçüde işi bitiyor zaten. şimdi babası alır da büyük kızımı dışarı çıkarlarsa filan ooohh diyorum. tek çocukla kaldım deyip bi mutlu bi mutlu kahvemi yapıyorum içiyorum:) küçük kızımla rahat rahat konuşuyorum seviyorum. zira büyük kızım hala çok kıskanıyor:)
neden bu kadar uzun uzun anlattım. hayatı zindan etmeyin kendinize diicem. aslında tahmininizden daha hızlı büyüdüklerini göreceksiniz. naçizane fikrim bu. rahat olun. bebişler stresi hemen hissediyorlar ve kendilerine alıyorlar. ha bir de şunu gördüm ilk 6 ayında bebeklerin hepsi birbirinden farklı oluyor sanki. kimisi çok ağlıyor kimisi çok uyuyor vs. ama sonra hepsi birbirine benzemeye başlıyor. hele 1 yaşından sonra 3 aşaa 5 yukarı hepsi aynı. düzen olarak yani:) lütfen rahat olun.
Canim bunu bende arastirdim en sonunda tiny love tekmele oyna oyun halisini aldim bizim sipanin ilgisinide cekti bir cok odul almis zaten tavsiye ederim
Ben de tiny love tekmeleme minderinden aldim.int.te bi siteden 165tl fiyati.ertesi gun elime ulasti..bizimki sevecek mi sevdi mi pek anlamadim..ilerleyen gunlerimizde daha cok ilgisini ceker diye umuyorum.
Tiny love ana kucagi almayi dusunuyorum..kullanan arkadaslar memnun musunuz? Titresimiyle yada sallantisiyla uykuya dalabiliyor mu minikleriniz?
Aşımızı ollduk bugün ama öncesinde ve sonrasında durduk yere sakın ateş düşürücü verme dedi ebe 37.5 geçerse verirsin dedi kontrol edicem artık napayım ilacın etkisini azaltıyormuş galiba
Canim bunu bende arastirdim en sonunda tiny love tekmele oyna oyun halisini aldim bizim sipanin ilgisinide cekti bir cok odul almis zaten tavsiye ederim
Bunlar için biraz erken sanki. Ancak 4 aylık olunca bunlarla oynayabilirler el ile kavrama olayları o zaman gelişiyor büyük oğlumdan biliyorum.
Evet haklısın cnm doymayınca huysuz oluyorlar çok şkür bizim böyle bir sorunumuz olmadı (sütümü sağdığım için ne kadar aldığını biliyorum)sorun keşke bu olsaydı sorunumuz en azından emmesini artıttırır yada mama takviye yapardım ama bizim 24 saat içerisinde sadece 20:30 ve 22 saatleri arası problemimiz var kolik gibi ama deil her gün aynı saatlerde ağlıyor durdurulamaz bir ağlama, sonrasında mideden gazını çıkarıyor tabi 2 saat kucakta sıvazlıyoruz ve bu sorunumuz 2 ayımız bitti yeni başladı doktor midesinin çok hassas olduğunu söyledi. gazını ne kadar alırsam alıyım hızlı emdiği için çok fazla hava yutuyor gün iiçinde hep birikiyor ve akşam saatlerinde patlama yaşıyoruz maalesef, o saatlerden birini yeni bitirdik Allah sabır versin kolikli ailelere çok zor gerçekten, insanın içi gidiyor bebeğini öyle görünce.
slm kızlar 70 gunluk kızım var bugun kalca ultrasonu cekıldı ıyı cıktı cok şükür dr rota asını söyledı zehırlı ıhsal için arastırdım genelde olumlu ve olumsuz acıklamalar var sızce ne yapmalıyım bıde bu ası ıshale yakalanmasını engellemı sadece şiddetı azaltıyomuşşş
Aşımızı ollduk bugün ama öncesinde ve sonrasında durduk yere sakın ateş düşürücü verme dedi ebe 37.5 geçerse verirsin dedi kontrol edicem artık napayım ilacın etkisini azaltıyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?