- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.121
siyah yerleştinmi alıştınmı havasına buranın nasıl gidiyor
kızlar benım kızımın uykusu çok hafif ya üstünü açmış mı dıye bakmaya gidiyorum hemen kımıldıyor ya
yoldan araba geçer ona bile pırpırlanıyor sizlerin nasıl
fatma maşallah diyelimi ilk önce sütünün çokluğunu neye borçlusun neler yapıyorsun
vede hastanelere de verebilirsin
kızlar çok kötüyüm ben.. 26 nisanda doğum yaptım 40 ımın çıkmasına 2-3 gün kala adet oldum gibi azdı ama adet oldum dedim.. haziranın 4 üne tekabül ediyor. haziran 14-16 sı gibi antalyada tatildeyken kaza oldu işte.. hatta ertesi gün çok az bir lekelenme oldu tekrar adet oldum sandım ama 1 damlaydı önemsemedim.. 2-3 gün önce gece uyurken birden başım dönüp midem bulanmaya başladı çıkardım.. dün gece tam uyuyacakken yine aynısı oldu.. az önce yine başım döndü birden midem bulandı çıkardım. sabah çok zor duruyordum ayakta. şükür oğluş uyuyor şimdi.. sürekli emziriyorum ve sağıyorum.. ilk 4 günden snra hiç mama vermedim sadece emziriyorum.. sütüm de var şükür az olsa yine neyse.. test yapmaya çok korkuyorum. daha önce hamileliğimde de böyle olmuştu gece bulantı şeklinde başlamıştı. yoksa halsiz mi kaldım anlamıyorum ki... :2: nolur bişiler söyleyin ya.. bebeğimi emzirmek istiyorum ben hamile kalmak neyse.. ama hamileyken de emziriliyormuş biraz rahatladım gibi yine de rabbim isteyenlere versin ya.. ilki de böyle kaza olmuştu.. bir türlü konduramamıştım.. midem çooook bulanıyor...
Kızlar çok şükür sütüm bebeğime fazla geliyor, bebeğime de sağarak veriyorum ve onun bitiremediği sütleri buzluğuma koyuyorum. Ancak buzluğum dolmaya başladı, derin dondurucum yok. Birkaç hafta içinde yer bulamazsam en eski tarihliden başlayıp atmak zorunda kalacağım. Nereye bağışlayabilirim? Bir fikri olan var mı? İstanbul, Beykoz'da yaşıyorum. İhtiyacı olan tanıdığınız biri varsa lütfen benimle irtibata geçsin yada ben kiminle irtibata geçebileceksem onun bilgisini verin...
Halilefe naptin nasilsin? Seni merak ediyorum noldu hamilelik isi diye. Valla benim ilk oglumda hemen hamile kaldim ikincisi yani bunun icin tam 6 yil bekledim olmadi ne uzuldum ne agladim sonra kendiliginden geldi kuzucum, iki kardes aralari 12 yastir bu yuzden. Benim ikinci oglum 6 yil olmadi diye simdi pek dikkat etmiyorum yani korunmuyorum, senin yazdiklarini okuyunca kendi adimada korktum. Durumdan haber dar edersen sevinirim....
beni çok onure ettiniz arkadaşlar çok teşekkür ederim. düzenimizi tam oturtmuşken tekrardan yeni bi düzene geçiyoruz yine zorlanıyoruz ama olsun sütüm artsın oğlum mamayı kessin inş.
sabah emmekte çok zorlandı gazı vardı sanırım çıkarmaya çalıştım çıkmadı. gece boyu da 3 kere felan emdi. hızlı hızlı 3-5 kere emip uyuyakalıyor. mama yaptım ilkinde içmedi 2. meme denemesnden sonra hepsini iştahlı şekilde içti. doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum. açlığından ölmez herhalde düzen oturtana kadarbi de evet yılmadım hep memeyi verdim almasa da vermeyi denedim ama alması benim başarım değildi. yer gök duaymış esmaül hüsna okuyup üstüne üfledim ben onun mucizesi diyorum
Fatmacım maşallah sütüne bağışlanmak cokguzelde süt kardeslıgı durumu var gercı çok bılgım yok ama bı araştır ıstersenSağol canım, şu 10 gün içinde soran olmazsa oğlumun doktor kontrolünde doktoruna soracağım. Belki o tanıyordur ihtiyacı olan birilerini.
Canım sütümü mümkün olduğunca düzenli sağmaya çalışıyorum 3-4 saatte bir. İlk ay göğüs uçlarım çok yara olmuştu, emzirirken canımdan can gidiyordu, hatta 2-3 hafta mama takviyesi bile yaptım bebeğime. sonra geceleri sağıp gündüzleri emzirmeye devam ettim, böylece göğüslerimi de dinlendiriyordum. Sonra baktım oğlum göğüslerimi boşaltamıyor ve biberona alıştı, şimdi sürekli sağıyorum, çok seyrek emziriyorum. Hafta başında sünnet ettirdik, meme ile hiç zorlamıyorum bu aralar.
Emziren annelere tavsiyem özellikle geceleri bebek emdikten sonra yatmasınlar, göğüslerini sağıp boşaltsınlar. En çok süt üretimi gece oluyor ve bebekler geceleri çok az süt emiyor. Beyin ne kadar çok uyarılırsa süt üretimi o kadar artıyor.
Bir de internetten naturpy diye bir süt çayı araştırması yaptım, bugün siparişini verdim. Sütümü arttırmaktan ziyade içeriği için deneyeceğim. Bebeğim gazlı ve çok sıkıntısı oluyor. Kullananlar bu açıdan memnunmuş, bebekleri rahatlamış. İstiyorsanız siz de deneyin...
Sağol canım, şu 10 gün içinde soran olmazsa oğlumun doktor kontrolünde doktoruna soracağım. Belki o tanıyordur ihtiyacı olan birilerini.
Canım sütümü mümkün olduğunca düzenli sağmaya çalışıyorum 3-4 saatte bir. İlk ay göğüs uçlarım çok yara olmuştu, emzirirken canımdan can gidiyordu, hatta 2-3 hafta mama takviyesi bile yaptım bebeğime. sonra geceleri sağıp gündüzleri emzirmeye devam ettim, böylece göğüslerimi de dinlendiriyordum. Sonra baktım oğlum göğüslerimi boşaltamıyor ve biberona alıştı, şimdi sürekli sağıyorum, çok seyrek emziriyorum. Hafta başında sünnet ettirdik, meme ile hiç zorlamıyorum bu aralar.
Emziren annelere tavsiyem özellikle geceleri bebek emdikten sonra yatmasınlar, göğüslerini sağıp boşaltsınlar. En çok süt üretimi gece oluyor ve bebekler geceleri çok az süt emiyor. Beyin ne kadar çok uyarılırsa süt üretimi o kadar artıyor.
Bir de internetten naturpy diye bir süt çayı araştırması yaptım, bugün siparişini verdim. Sütümü arttırmaktan ziyade içeriği için deneyeceğim. Bebeğim gazlı ve çok sıkıntısı oluyor. Kullananlar bu açıdan memnunmuş, bebekleri rahatlamış. İstiyorsanız siz de deneyin...
Sağol canım, şu 10 gün içinde soran olmazsa oğlumun doktor kontrolünde doktoruna soracağım. Belki o tanıyordur ihtiyacı olan birilerini.
Bir de internetten naturpy diye bir süt çayı araştırması yaptım, bugün siparişini verdim. Sütümü arttırmaktan ziyade içeriği için deneyeceğim. Bebeğim gazlı ve çok sıkıntısı oluyor. Kullananlar bu açıdan memnunmuş, bebekleri rahatlamış. İstiyorsanız siz de deneyin...[/QUOTE
Bende kullanmaya başladım o çayı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?