2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Off az önce test yaptım tek çizgi. Çok mutlu oldum.koçiş üzülüyor delirtti beni. Yapalım o zaman dedim. Rüyamda erkek bebek gördüm zaten... Hala da midem bulanıyor niye bilmem. İldauni haklı belki h içi doktora gideceğim. Rabbim olmayana versin inş.

sutum cogaldı ama kızım hala tam olarak emmiyor ben de emzırma kampını deneyecegım umutluyum bu yöntemden bakalım.
Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 3: Peki sütü arttırmak için ne yapmalıyız? Emzirme Kampı!
Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 7: Mamaya Başlamış Bebekler İçin Emzirme Kampı
Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 2: Doktor mama önerdi!
konuların altındakı yorumları da okumanızı onerırım uzun yazılar yorumlarda oyle ama umarım faydalı olur arkadaslar

Fatmacım maşallah sütüne bağışlanmak cokguzelde süt kardeslıgı durumu var gercı çok bılgım yok ama bı araştır ıstersen

Haklısın canım ama sütleri dökmeye gönlüm razı olmadı, erkek bebek olursa sıkıntı olmaz benim için ama kız bebek olursa da arada görüşürüz, ileride de oğluma uygun bir dille anlatırız. Hayırlısı olur İnşallah...

Merhabalar hanımlar
40 na kadar kırk kere huy değiştirir bebekler derlerdi. 40 bitti huy değiştirme bitmedi :) bu günkü en uzun uyuma rekorumuz 15 dkcık. Bir haftadır iyi idik gündüz düzenli 2 kere uyuyorduk. Bugün yok o uykular mızmızız hep memede duralım istiyoruz. 2 aylık aşıları Perşembe yaptırdık. Onun etkisi bu kadar geç çıkmaz herhalde.

Aaa kızlar daha sımdıden pes etmeyın eslerlede ılgılencez bebıslerlede ama esler bebeklerden daha çok ılgı ısıtıyorlar üstelik sızın 1tane ben napım ergenıde var besıktede esıktede ama hepsı cooooook tatlı

hadı gozunaydın canım:)))))))))))))9

vallahı cnm onunde saygıyla egılıorum,bensımdıden havlu attım

Linkler açılmıyor canım

inceledim çok beğendim. bu akşamdan itibaren ben de başlayacağım. oruç da tutuyorum acaba bıraksam mı?

inceledim çok beğendim. bu akşamdan itibaren ben de başlayacağım. oruç da tutuyorum acaba bıraksam mı?

sen bılırsın canım ama benım fıkrımı sorarsan sonra tut bol sıvı almak onemlı ya oruçlu ıken zor hem de sık sık beslenmek de onemlı

Ayyyy hadi gecmis olsun canim ayni gun dogum yapmistik seninle bende ayni durmdayim bugun yine bayildim merdimenden dustum allahtan son iki basamak kala kolum tutmuyor simdi midem cok kotu adetim gelmiyor korkuyorum dr gorustum cok dikkat et emzirirken kolay hamile kalabiliyosun dedi hatta bi test yap dedi cok korktum yaptirmadim hamile olsam anlarim hemen ama lkafamda kurcalan miyor degil napcam bilmiyorum (

yasemıncım sana nekadar tesekkur etsem az
emzırmeyle ılıglı bende cok sorun yasıorum mastıt oldum,sonra hasta oldum sutum azaldı kızım emmeyı bırakmak uzereydı
sadeve gunde 2 kez emıodu ve gecede mama verıorum 3 kez..ılk once gunde 1 kez verıodum
aynen yazıdakı gıbı gıttıkce sut azalıp mama cc sı arttı..
ama benım kızım kolık uyanık oldugu her daım aglıo
bılmıorum onuc alabılrımııym benım esım hiç sabırlı bırı değilkı sabretsın kızın ağlamasına
cocuk açlıktan ağlasa mama verelım gıtsın der benım dırencimi kırar..cok buyuk bır es desteği lazım bu konuda
hafta ıcı her gun gelen yardımcım var aslında uygulayabılırım ama
göğsumun bırısı ozellıkle(kızımın emmeyı sevmediği) nerdeyse kurumak uzere sbaah kadar sagmadığım halde sabah sadce 50 cc cıkıo..buna ragmen artar mı acaba..
yıende denıcem en azından sonradan vijdan azabı duymam yapmadım demem
ama oncelıkle su lactatıon aıd yapmam lazım en azından bi sure bı kaç gun...kızımın yenıden emmeyı hatırlaması lazım
cok saol cnm

emzırmeyı bırakmayacak olmana cok sevındım ben emzırmeyı o kadar cok ıstemıstım kı o yüzden sonna kadar dırenecegım cunku cok güzel bı duygu bı kere anne sutu almakla emzirmek farklı seylermıs ben de bu yazıları bulunca cok mutlu olmuştum ve benım drumumda olan anneler de faydalansın ıstedım yadımcı olabıldıysem ne mutlu bana yardımcın varmıs butun gun ıslerı o yapsın aksama hıc ıs kalmasın sen d bebegınle bı odada kal bı kac gun esın destek olmazsa ayrı uyusun olmaz mı bebekle kendı yatağında yatsan nasıl olur kolık ıcın ne yapılabılır bılmıyorm ama bellı zamanlarda geliyor bıldıgım kadarıyla ağrılar o saat gelmeden ılac versen benım kızımda aksama doğru huzursuzlasıyo mesela ben gunduz anlıyorum huysuzlaşacağını gaz ılacını verıyorum sab sımplex 3 defa ver dedı dr basta 3 verıyodum 2 ye dustum sımdı ıhtıyacı olacak gıbı olunca verıyorum .benım kızım da bı tarafı severek emıyo ben ıstemedıgı tarafın sutu bıtmesın dıye o memeye daha sık aralıklarla pompa yapıyorum su an sut sağıyorum mesela sut sağma seansları aynı zamanda ınternet zamanı oldu benım ıcın canım bı de gece mutlaka bır kere sag sut az olan memeyı gece sut ureten hormon daha cok çalışıyor ya hanı o bakımdan 3-5 güne farkı gorursun bence bol su ve uyku dınlenme ıhmal etme ev ıslerıne ne güzel yardımcın varmış benım yardımcı kadın yok ama esım cok destek sagolsun onun destegı olmasa belkı depresyondaydım su an.
ben de etrafımdakilerden muzdarıbım hala mı sagıyosun mama ver diyenlerden bıktım bırbırımıze destek olalım burdan canım ınsallah kızın emıcek ben ınanıyorum benım kızımda emıcek 2 yasına kadar emzırcem ben lütfen sen de pes etme olurmu her seyı deneyelim mutlaka bı gun emecekler bence
canım bı de pompa hastane tıpı olanlar en ıyı sonucu verıyo ben kıraladım elektrıklılerden daha ıyı yanı bılgın olsun medela benımkı

Son düzenleme:

O yöntemi nasıl deniyceksin canım ben gödüm çok hoşuma gitti kolik saattinde memeyi tutmadığı için mama veriyorum gerçi biberonu bile zor içiyor ağlamaktan o yöntemi denemek istedim ama malzemeyi nası temin edicez bilemedim sen ne yapmayı düşünüyorsun

Kizlar sol gogsum tam bosaldiginda bi sizlama oluo sanki icinden yanio gibi sonra gecio yavas yavas bu sanci ucundanmi yoksa ictenmu geluo anlamiorum bole yasayan varmi normalmi sizce yoksa dr gtmelimiyim luttfen cevap yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…