2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar sol gogsum tam bosaldiginda bi sizlama oluo sanki icinden yanio gibi sonra gecio yavas yavas bu sanci ucundanmi yoksa ictenmu geluo anlamiorum bole yasayan varmi normalmi sizce yoksa dr gtmelimiyim luttfen cevap yazin

Canim sut dolarken yasadigin sizlama olabilirmi benimde memeler bosalimca oluyor sizlama tarzinda...

cnm benım cok tesekkur ederım hem msjın hem bılgıler ıcın..ne kadar ıhtıyacım vardı bı bılsen
kucuk bı ılcedeyız cnm bız nasıl kıralarım nerden bulurum bılmıyorum benım lansınohun elektrıklı cıft baslıklı..ama ben vakıt bulamıorum kızım sureklı mızmız oldugu ıcın sağmaya..gecede sagayım desem ınan dınlenmeye vaktım olmayacak..onun ıcın sağmak yerıne su emzırmeyee dırenıcem bakalım..almak ıstemdiği göğsümede göğüs kalkanı almıstık onu bı denıcem uyudu sımdı bakalım
sabahtan berı 3 kez emzırdım..cok sukur ama sadece sol göğsumu..öbürünü almadı
bide uykuluyken emzırmeyı dene cnm benımkı ağlarken asla emmmıo..değil emmek bıberonu bıle 3-4 defada zor verıorum fön eşiliğnde..
almadığı göğsümü o serumlarda buluna hortum yardımıyla sütü vermeye calısıcam yada
o nettekı o aparatta sipariş vericem cnm..asıl önemlı olan akaşama doğru ve akşam nasıl emzırcem cumku sabah bıraz daha keyıflı oluo..akşama doğru cıvıtıo benım kızım..burdan yazısaşlım hep cnm destek olalaım dediğinb gibi..dun drumda aynı seyı soledı..kolaya alışmıs onun ıcın emmek ıstemıo senı dedi..biberonu kesmek lazım onun ıcınde..mutlaka basarıcaz cnm once ınanmal lazım

cnm bıraz önce,önce battanıyenın rasında salladık esımle uyudu gibi oldu alıp emzırdım pıspışlayarak bırazda ayakata gezrdım
emdı bıraz şükür..ama dediğim gibi zaten sancıları tutunca bıberonu bıle almıo plates topunun ustunde verıodum bakalım akşama napıcaz..sutumu sabaha kadar sağmadıgım ıcı depodan ıctı sımdı söndu göğüsler bakalım nolcak
sende uykulyken vermeye çalış..yada uyyanacakken kıpırdaıgı zaman dene cnm..ne kadarını basarırsak kar napalım

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.. testi ben idrardan yaptım çıkmadı ama doğumdan hemen sonra hamile kalınca çabuk belli olmuyormuş sanırım.. hala mide bulantısı baş dönmesi var ama her zaman olmuyor.. geceleri ve sabah emzirmeye kalktığımda tavan yapıyor.. her şeyden tiksiniyorum bir anda. gece sütümü sağarken sütümden tiksindim ,gece yatmadan önce tv de tereyağı gördüm ondan tiksindim.. yani bir tiksinti geliyor bana, sonra geçiyor.. akıntım arttı falan.. ama hep midem bulanmıyor.. hamileyken de böyle miydim bilemiyorum... ama çok midem bulanmazdı onu biliyorum.. doktora gideceğim son çare..

bu arada bı elım kızı sallıo oburuyle sıze yazıorum arada malt ıceceği ıcıorum
besıye aldım kendımı..
yorumları okudum tomrısı yazılarına
su kanıya vardım suan ozlelıkle bebeğim ememdiği gonsumde sut cokaz bu sekılde kolık bı bebekle kampa gırenmem
sole yapıcam,bebeğin alamdıgı göğsu 2 saate bır sagıp diğerını emzırıcem sureklı doymadıgı zamanlarda
sagdığımsutu verıcem mamayıda azaltıcam bu bır hafta
ben her sagamad makınayı sterılıze edıodum cok zor oluodu dolapta sakladıgın surece gun boyu bıkez sterıl etmk yetıomuş
o cok rahatalttı vbenı..cok zor oluodu sureklı sterıl etmeye calışmk..
sutumun bıraz arttıgını gördgumdede kmapı uygulayacm ınsallah

Emzirdigimiz icin bizdeki vitaminler hep gidir o yuzdén oluyor tahminim dr bana bir suru vitamin verdi icmekten biktim resmen ama yinede dr git onemli olabilir sonucta

Kizlar bende emzirmeden cok yoruldum bazén disari cikinca cok zor oluyor makine kiralayip disarda biberon vereyim diyorum ama biberon aldiramiyorum illa beni emcek ama cok sicak 3 4 defa banyo yapiyorum gunluk fayda etmiyor acayip terliyorum

kızlar bugün yine test yaptım ben.. bişi çıkmadı.. ebeyi aradım sağlık ocağını olabilir falan dedi.. idrar sonuçları çok sağlıklı olmuyormuş sanırım.. dün rüyamda okula gideceğim üst üste 2 gömlek giydim bu sabah baktım ki çiçeğim yaprağını açmış ama diğer yaprağın üstüne.. yani asla öyle açmayan çiçek üst üste yaprak verdi.. kociş bunlar bebek gelecek diyor.. bir de şunu öğrendim ilişkinin olduğu yaklaşık yumurtlama günü kahverengi bir kanama olmuştu bir damla kadar o yumurtalama kanaması olabilirmiş.. bugün bulantım çok yok ama her an olcak diye korkuyorum.. dün tiksindiğimi bugün yiyorum bugün yediğimden yarın tiksinebiliyorum.. bu nasıl bir şey. hamileyken böyle olan var mı? bunalıma gircem valla.. oğluma bakamıyorum kaç gündür kaldırcak halim olmuyor.. emzirirken midem bulanıyor başım dönüyor.. hamile gibi hissediyorum ama hissetmemek istiyorum bulantım geçiyor gibi oluyor sonra yine aynı... adet olmasam hiç şüphelenmezdim ama kırkım çıkmadan adet de oldum.. offf offf... bir yorum yapın lütfen hamileyken nasıl oluyordu bir senede unutmuşum ya..

Canım bu kadar kendini sıkıntıya niye sokuyorsun ki kanda gebelik baktırsana en kesin sonucu o verir. Ona göre düşünürsün gerisini

Kizlar bende emzirmeden cok yoruldum bazén disari cikinca cok zor oluyor makine kiralayip disarda biberon vereyim diyorum ama biberon aldiramiyorum illa beni emcek ama cok sicak 3 4 defa banyo yapiyorum gunluk fayda etmiyor acayip terliyorum

bendede aynı sorun bebeğim biberon alımıyor bide 1 ay sonra işe başlıcam sağdığım sütleri nasıl vereckler bilmiyorum

Kızlar merhabalar benım basım donüyor halsızlık kalp çarpıntısı oluyo kansızlık var herhalde sızdede oluyomu doğumdan sonra kan ılacı kullandınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…