- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.161
Kizlar sol gogsum tam bosaldiginda bi sizlama oluo sanki icinden yanio gibi sonra gecio yavas yavas bu sanci ucundanmi yoksa ictenmu geluo anlamiorum bole yasayan varmi normalmi sizce yoksa dr gtmelimiyim luttfen cevap yazin
cnm benım cok tesekkur ederım hem msjın hem bılgıler ıcın..ne kadar ıhtıyacım vardı bı bılsenemzırmeyı bırakmayacak olmana cok sevındım ben emzırmeyı o kadar cok ıstemıstım kı o yüzden sonna kadar dırenecegım cunku cok güzel bı duygu bı kere anne sutu almakla emzirmek farklı seylermıs ben de bu yazıları bulunca cok mutlu olmuştum ve benım drumumda olan anneler de faydalansın ıstedım yadımcı olabıldıysem ne mutlu bana yardımcın varmıs butun gun ıslerı o yapsın aksama hıc ıs kalmasın sen d bebegınle bı odada kal bı kac gun esın destek olmazsa ayrı uyusun olmaz mı bebekle kendı yatağında yatsan nasıl olur kolık ıcın ne yapılabılır bılmıyorm ama bellı zamanlarda geliyor bıldıgım kadarıyla ağrılar o saat gelmeden ılac versen benım kızımda aksama doğru huzursuzlasıyo mesela ben gunduz anlıyorum huysuzlaşacağını gaz ılacını verıyorum sab sımplex 3 defa ver dedı dr basta 3 verıyodum 2 ye dustum sımdı ıhtıyacı olacak gıbı olunca verıyorum .benım kızım da bı tarafı severek emıyo ben ıstemedıgı tarafın sutu bıtmesın dıye o memeye daha sık aralıklarla pompa yapıyorum su an sut sağıyorum mesela sut sağma seansları aynı zamanda ınternet zamanı oldu benım ıcın canım bı de gece mutlaka bır kere sag sut az olan memeyı gece sut ureten hormon daha cok çalışıyor ya hanı o bakımdan 3-5 güne farkı gorursun bence bol su ve uyku dınlenme ıhmal etme ev ıslerıne ne güzel yardımcın varmış benım yardımcı kadın yok ama esım cok destek sagolsun onun destegı olmasa belkı depresyondaydım su an.
ben de etrafımdakilerden muzdarıbım hala mı sagıyosun mama ver diyenlerden bıktım bırbırımıze destek olalım burdan canım ınsallah kızın emıcek ben ınanıyorum benım kızımda emıcek 2 yasına kadar emzırcem ben lütfen sen de pes etme olurmu her seyı deneyelim mutlaka bı gun emecekler bence
canım bı de pompa hastane tıpı olanlar en ıyı sonucu verıyo ben kıraladım elektrıklılerden daha ıyı yanı bılgın olsun medela benımkı
O yöntemi nasıl deniyceksin canım ben gödüm çok hoşuma gitti kolik saattinde memeyi tutmadığı için mama veriyorum gerçi biberonu bile zor içiyor ağlamaktan o yöntemi denemek istedim ama malzemeyi nası temin edicez bilemedim sen ne yapmayı düşünüyorsun
cnm benım cok tesekkur ederım hem msjın hem bılgıler ıcın..ne kadar ıhtıyacım vardı bı bılsen
kucuk bı ılcedeyız cnm bız nasıl kıralarım nerden bulurum bılmıyorum benım lansınohun elektrıklı cıft baslıklı..ama ben vakıt bulamıorum kızım sureklı mızmız oldugu ıcın sağmaya..gecede sagayım desem ınan dınlenmeye vaktım olmayacak..onun ıcın sağmak yerıne su emzırmeyee dırenıcem bakalım..almak ıstemdiği göğsümede göğüs kalkanı almıstık onu bı denıcem uyudu sımdı bakalım
sabahtan berı 3 kez emzırdım..cok sukur ama sadece sol göğsumu..öbürünü almadı
bide uykuluyken emzırmeyı dene cnm benımkı ağlarken asla emmmıo..değil emmek bıberonu bıle 3-4 defada zor verıorum fön eşiliğnde..
almadığı göğsümü o serumlarda buluna hortum yardımıyla sütü vermeye calısıcam yada
o nettekı o aparatta sipariş vericem cnm..asıl önemlı olan akaşama doğru ve akşam nasıl emzırcem cumku sabah bıraz daha keyıflı oluo..akşama doğru cıvıtıo benım kızım..burdan yazısaşlım hep cnm destek olalaım dediğinb gibi..dun drumda aynı seyı soledı..kolaya alışmıs onun ıcın emmek ıstemıo senı dedi..biberonu kesmek lazım onun ıcınde..mutlaka basarıcaz cnm once ınanmal lazım
canım benım yasadıgım yerde de kıralanmıyo pompa ankaradan bı akrabam kıraladı gonderdı bana 2 ay bıttı kullanmaya başlayalı elektrıklı var evde hıc cıkmıyodu onunla 1 saatte 5 ml falan cıkıyodu bu pompyla da ılk bı kac gun 5-10 ml cıktı her gun cok az az arttı benım ama pes etmedim sımdı yetecek kadar var cok sukur medelanın numarasını vereyim bı konuş ankara numarası bu sana yardımcı olacak bı yakının arkadasın vardır belkı 0 312 418 41 29
benım kızımda ıdrar yolu enf. var su an onun gecmesını bekliyorum uyanıkken sabahları ve gece emıyo aksama doğru emmıyo artık ve cok ac degılse bıberon da almıyor uykuda beslıyorum bıberonla buna rağmen gecen hafta 270 gr aldı ondan oncekı 2 hafta toplamda 180 gr almıştı cok uzuldum ısı gucu bıraktım tek bebebgımle ılgılendım gecen hafta 270 gr alınca cok mutlu oldum cocugu yemeyınce üzülenlere derdım kı acıkınca yer zorlama derdım oyle olmuyomus anne olmak baskaymıs
ıyılesınce bıberonu kesıp meme verecegım sadece kamp yapıcam yanı ama bı kac gun daha beklıycem en gec onumuzdekı cumartesı yaparım esım evde olur haftasonu
cnm benım cok tesekkur ederım hem msjın hem bılgıler ıcın..ne kadar ıhtıyacım vardı bı bılsen
kucuk bı ılcedeyız cnm bız nasıl kıralarım nerden bulurum bılmıyorum benım lansınohun elektrıklı cıft baslıklı..ama ben vakıt bulamıorum kızım sureklı mızmız oldugu ıcın sağmaya..gecede sagayım desem ınan dınlenmeye vaktım olmayacak..onun ıcın sağmak yerıne su emzırmeyee dırenıcem bakalım..almak ıstemdiği göğsümede göğüs kalkanı almıstık onu bı denıcem uyudu sımdı bakalım
sabahtan berı 3 kez emzırdım..cok sukur ama sadece sol göğsumu..öbürünü almadı
bide uykuluyken emzırmeyı dene cnm benımkı ağlarken asla emmmıo..değil emmek bıberonu bıle 3-4 defada zor verıorum fön eşiliğnde..
almadığı göğsümü o serumlarda buluna hortum yardımıyla sütü vermeye calısıcam yada
o nettekı o aparatta sipariş vericem cnm..asıl önemlı olan akaşama doğru ve akşam nasıl emzırcem cumku sabah bıraz daha keyıflı oluo..akşama doğru cıvıtıo benım kızım..burdan yazısaşlım hep cnm destek olalaım dediğinb gibi..dun drumda aynı seyı soledı..kolaya alışmıs onun ıcın emmek ıstemıo senı dedi..biberonu kesmek lazım onun ıcınde..mutlaka basarıcaz cnm once ınanmal lazım
canım benım yasadıgım yerde de kıralanmıyo pompa ankaradan bı akrabam kıraladı gonderdı bana 2 ay bıttı kullanmaya başlayalı elektrıklı var evde hıc cıkmıyodu onunla 1 saatte 5 ml falan cıkıyodu bu pompyla da ılk bı kac gun 5-10 ml cıktı her gun cok az az arttı benım ama pes etmedim sımdı yetecek kadar var cok sukur medelanın numarasını vereyim bı konuş ankara numarası bu sana yardımcı olacak bı yakının arkadasın vardır belkı 0 312 418 41 29
benım kızımda ıdrar yolu enf. var su an onun gecmesını bekliyorum uyanıkken sabahları ve gece emıyo aksama doğru emmıyo artık ve cok ac degılse bıberon da almıyor uykuda beslıyorum bıberonla buna rağmen gecen hafta 270 gr aldı ondan oncekı 2 hafta toplamda 180 gr almıştı cok uzuldum ısı gucu bıraktım tek bebebgımle ılgılendım gecen hafta 270 gr alınca cok mutlu oldum cocugu yemeyınce üzülenlere derdım kı acıkınca yer zorlama derdım oyle olmuyomus anne olmak baskaymıs
ıyılesınce bıberonu kesıp meme verecegım sadece kamp yapıcam yanı ama bı kac gun daha beklıycem en gec onumuzdekı cumartesı yaparım esım evde olur haftasonu
cok tesekkur ederım cnm allah razı olsun gercektengüç verdın bana..
benım ememk ıstemdiği sağ göğsüm ,sütü boşaltaamdığı ıcın mastıt oldu benım sağma seruvenımde oyle başladı cnm..aslında doğdugundA almadı hiç ozanmandan berı sagıorum onu..
sonra benım kızımda ıdrar yolu enfeksıyonu oldu..ozaman cok azaldı iştahı..sutum az oldugu halde boşaltamıodu..yıne sağmaya döndük...sonra ben hasta oldum bısey yıyemedım sutum bıtmek uzereydı..bu kez hiç emmek ıstemdı..yanı yazıdakı doktor hanım gıbı emmekle ılgılı basıma gelmeyen kalmadı..başlarda hiç almıodu bile zaten..bagrı cagrıs verıodum lohusayken..
sonunda pes etmek uzereydım dedımkı bıseyı nekadar cok ıstersen o senın ımtıhanın olurmus,,tamam ya vazgecıorum dedım..2-3 gundur sadece sabahları göğsum doluyken verıodum..dun drumla konustum bıraz o cesretlendırdı sonrada senın verdiğin lınkı okudum..yenıden bı güç geldı..allah yardım edecek ınsallah bu kez olacak..aynen cnm anne olmak başkaymıs ben cok prensıplıyımdır..ama yapmam dediğim herseyıı yaptımm,eleştırdığım her yolu denedım,ozellıkle kolık çığlıkları başlayınca..
senınkıde emer cnm bak hiç emmıo değilmiş cok şükür eğer bı kaç gunde aldıramazsam kıralarım bende cnm..hersey bebeklerımız ıcınbende hemen bugun başlayamam..kadın gelsın yarın bı evı temzılesın..haftasonu battı:)
bı kaç gun su yemek olayına bıraz onem vereyım yumurta etvs hıç yemıorum..esımede o yazıları okutmama lazım su koyvermesın dıe..ozaman tamamen başlarım bende bı kaç güne ınsallah
benım emzırmemem nedenım bıde sık sık emzırınce gaz olur dedıklerı ıcındı kolık zaten bıde doymaz bıde onun ıcın aglar dıe
benım ememk ıstemdiği sağ göğsüm ,sütü boşaltaamdığı ıcın mastıt oldu benım sağma seruvenımde oyle başladı cnm..aslında doğdugundA almadı hiç ozanmandan berı sagıorum onu..
sonra benım kızımda ıdrar yolu enfeksıyonu oldu..ozaman cok azaldı iştahı..sutum az oldugu halde boşaltamıodu..yıne sağmaya döndük...sonra ben hasta oldum bısey yıyemedım sutum bıtmek uzereydı..bu kez hiç emmek ıstemdı..yanı yazıdakı doktor hanım gıbı emmekle ılgılı basıma gelmeyen kalmadı..başlarda hiç almıodu bile zaten..bagrı cagrıs verıodum lohusayken..
sonunda pes etmek uzereydım dedımkı bıseyı nekadar cok ıstersen o senın ımtıhanın olurmus,,tamam ya vazgecıorum dedım..2-3 gundur sadece sabahları göğsum doluyken verıodum..dun drumla konustum bıraz o cesretlendırdı sonrada senın verdiğin lınkı okudum..yenıden bı güç geldı..allah yardım edecek ınsallah bu kez olacak..aynen cnm anne olmak başkaymıs ben cok prensıplıyımdır..ama yapmam dediğim herseyıı yaptımm,eleştırdığım her yolu denedım,ozellıkle kolık çığlıkları başlayınca..
senınkıde emer cnm bak hiç emmıo değilmiş cok şükür eğer bı kaç gunde aldıramazsam kıralarım bende cnm..hersey bebeklerımız ıcınbende hemen bugun başlayamam..kadın gelsın yarın bı evı temzılesın..haftasonu battı:)
bı kaç gun su yemek olayına bıraz onem vereyım yumurta etvs hıç yemıorum..esımede o yazıları okutmama lazım su koyvermesın dıe..ozaman tamamen başlarım bende bı kaç güne ınsallah
benım emzırmemem nedenım bıde sık sık emzırınce gaz olur dedıklerı ıcındı kolık zaten bıde doymaz bıde onun ıcın aglar dıe
verdıgım lınklerdekı yazıların altında yorumlar var su an onları okuyorum hala bıtıremedım dr hanım bı cok anneye yardımcı olmuş ben durumumu ona yazıp kontrollü sekılde bılınclı kamp yapayım dıyorum sen de onunla ıletısıme gecebılırsın ne dersın
Ayyyy hadi gecmis olsun canim ayni gun dogum yapmistik seninle bende ayni durmdayim bugun yine bayildim merdimenden dustum allahtan son iki basamak kala kolum tutmuyor simdi midem cok kotu adetim gelmiyor korkuyorum dr gorustum cok dikkat et emzirirken kolay hamile kalabiliyosun dedi hatta bi test yap dedi cok korktum yaptirmadim hamile olsam anlarim hemen ama lkafamda kurcalan miyor degil napcam bilmiyorum(
Firocum ama neden sadece sol gogsum bide bole uca dogru bi yanma gibi dayanamiom sanki seninde dolarkn olemi oluo
Canim sakin strese girme hamileysende dunyanin sonu degil ya annemde kvalidemde bebekleri 3 aylikken hamile kalmislar hatta diyorlarki iyi du cikti aradan bir cirpida sen bi test al bak belki de degilsi dir gecen benimde cok midem bulaniyordu ben daha adet olmadim hic yorgunluktan heralde.emzirme konusunda anemedoktor biramtirmis hamile kinca diye hatirliyorum emindegilim
malesef bende varım canım eylül 2 de tamda o gun aşısı var karmalar pöffffffff sabah kahvaltı da aklıma geldi ağladım nasıl dayanacĞIM nasıl atlatırız ilk zamanları sonra alışılıyormus diyorlar ama ben çok zorlanacağım sanırım
Kizlar ben de araniza katilsam:) bana da destek olur musunuz:) benimksi dogdugundan beri emmiyor profesyonel yardim da aldim olmadi emmeleri sayilir. Tomrisin emxzirme gunluklerini okudum hatta kendisine mesaj attim . cevapta verdi saolsun fakat hic emmeyen bir bebek icin sihirli bir firmul yok sanirimverdıgım lınklerdekı yazıların altında yorumlar var su an onları okuyorum hala bıtıremedım dr hanım bı cok anneye yardımcı olmuş ben durumumu ona yazıp kontrollü sekılde bılınclı kamp yapayım dıyorum sen de onunla ıletısıme gecebılırsın ne dersınama emmesini cok isterxim simdi 3-4 saatte bir sagiyorum.
Kizlar ben de araniza katilsam:) bana da destek olur musunuz:) benimksi dogdugundan beri emmiyor profesyonel yardim da aldim olmadi emmeleri sayilir. Tomrisin emxzirme gunluklerini okudum hatta kendisine mesaj attim . cevapta verdi saolsun fakat hic emmeyen bir bebek icin sihirli bir firmul yok sanirimama emmesini cok isterxim simdi 3-4 saatte bir sagiyorum.
cnm nene dede formulu komostu suyu fılan sursen,sekerlı seylerı sever cocukları
tamam doğru degıl ama bebeğe alıştıracaksa denemeye dener..yada gögüs kalkanı deneyıp ıcınden mama doktunmu
özlııkle uykudan uyandıgında hatta tam uyasnmadan kıprasırken al kucağına dene bakalım cnm
ya da abdest al 2 rekat namaz kılıp bu sekılde dene bakalım cnm yere gök dua ıle
sonucta allah ol derse olmayack bişey yok,
burda deney yanıla alıscak bu sıpalar baska yolu yok cnm sağmayada zaman ayırmak cok güç
sen daha afzla buyumeden kımden ne duyarsan dene belkı bırı tutar ama sınrılendırme bebeği sınırlenınce bırak
bide sana ve diper kapcı kızlara tavsıyem aykut oğutun evrenden torpılımm var kıtaını okuyun acaıp gaz verıo
ben bu bebeğime hamıle akldıgım tedavıu oncesı okudum once allah sonrada olacagına ınanmak8okıtp sayesınde)i,şe yaradı bence
verdıgım lınklerdekı yazıların altında yorumlar var su an onları okuyorum hala bıtıremedım dr hanım bı cok anneye yardımcı olmuş ben durumumu ona yazıp kontrollü sekılde bılınclı kamp yapayım dıyorum sen de onunla ıletısıme gecebılırsın ne dersın
bende okudum cnm bıraz bende bı yazıcam bakalım,uye olmakmı gerekıo maıl mı atıoruz
benım bebegım kolık cunku hiç oyle bı anne yorumu gormrdım sımdılık
belkı baska tavsıyeelrı olur bana da..
canım çok geçmiş olsun.. testi ben idrardan yaptım çıkmadı ama doğumdan hemen sonra hamile kalınca çabuk belli olmuyormuş sanırım.. hala mide bulantısı baş dönmesi var ama her zaman olmuyor.. geceleri ve sabah emzirmeye kalktığımda tavan yapıyor.. her şeyden tiksiniyorum bir anda. gece sütümü sağarken sütümden tiksindim ,gece yatmadan önce tv de tereyağı gördüm ondan tiksindim.. yani bir tiksinti geliyor bana, sonra geçiyor.. akıntım arttı falan.. ama hep midem bulanmıyor.. hamileyken de böyle miydim bilemiyorum... ama çok midem bulanmazdı onu biliyorum.. doktora gideceğim son çare..
kızlar bugün yine test yaptım ben.. bişi çıkmadı.. ebeyi aradım sağlık ocağını olabilir falan dedi.. idrar sonuçları çok sağlıklı olmuyormuş sanırım.. dün rüyamda okula gideceğim üst üste 2 gömlek giydimbu sabah baktım ki çiçeğim yaprağını açmış ama diğer yaprağın üstüne.. yani asla öyle açmayan çiçek üst üste yaprak verdi.. kociş bunlar bebek gelecek diyor.. bir de şunu öğrendim ilişkinin olduğu yaklaşık yumurtlama günü kahverengi bir kanama olmuştu bir damla kadar o yumurtalama kanaması olabilirmiş.. bugün bulantım çok yok ama her an olcak diye korkuyorum.. dün tiksindiğimi bugün yiyorum bugün yediğimden yarın tiksinebiliyorum.. bu nasıl bir şey. hamileyken böyle olan var mı? bunalıma gircem valla.. oğluma bakamıyorum kaç gündür kaldırcak halim olmuyor.. emzirirken midem bulanıyor başım dönüyor.. hamile gibi hissediyorum ama hissetmemek istiyorum bulantım geçiyor gibi oluyor sonra yine aynı... adet olmasam hiç şüphelenmezdim ama kırkım çıkmadan adet de oldum.. offf offf... bir yorum yapın lütfen hamileyken nasıl oluyordu bir senede unutmuşum ya..
Kizlar bende emzirmeden cok yoruldum bazén disari cikinca cok zor oluyor makine kiralayip disarda biberon vereyim diyorum ama biberon aldiramiyorum illa beni emcek ama cok sicak 3 4 defa banyo yapiyorum gunluk fayda etmiyor acayip terliyorum
Canım bu kadar kendini sıkıntıya niye sokuyorsun ki kanda gebelik baktırsana en kesin sonucu o verir. Ona göre düşünürsün gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?