- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.221
Kizlar prensesim taklit etmeye basladi ben ona dil cikariyorum oda bana cikariyor tabi benimki gibi uzatamiyir yandan yandan siritarak cikartiyor hatta bu sabah fotosunu bile yakaladim :) bi yerde okunustum baait hareketlerinizi ve ses tonunuzu taklit edebilir diye ediyo valla:)) ayy biyuyo sipalar yaa:)))
Evet yaaa benimkiside az emiyor, emip hemen birakiyor eskisi gibi degil, donemsel birseydir belki, geceleri sutum cok Bol olurdu o da cok Bol olmuyor artik az emdiginden mi acaba? Ama ac olsa belli olur ac Sanip mama veriyorum onuda yemiyor.
Merhabalar kızlar.ben de mayıs annesiyim.sütüm yetmediği için kızıma çoğunlukla mama veriyordum ama beni de emiyordu.şimdi biberonualmak istemiyor ve ne yazık ki dün bıngıldağının çöktüğünü fark ettim.moralim çok bozuldubir sürü biberon vs aldım uç aldım kabul eder mi diye ama çok zor alıyor ne yapacağımı şaşırdım.meme vermeyeyim dedim biberonu tekrar alsın diye garibim meme aranıyo,bi de üstüne etraftan ayyy yazık annesi memeni arıyor diye konuşmalar olunca iyice kötü oluyorum.ben istemez miyim dolu dolu süt olsun da emzireyin diye.ilk kızımı hiç emzirememiştim bunu biraz emzirmek bile ne kadar büyük mutluluk ama etraftakiler anlayamıyor.zaten emzireyim süt olsun diye doğumdan sonra verdiğim 6 kg.yi de aldım.
Canim benim bebegim 2900 dogmustu ama cok sukur hizli bi gelisim gosterdi. Rabbim nazarlardan esirgesin 2 ay kontrolunde 6100 gr di( masallah subhanallah) benim doktorum boy olcumu yaptirmiyo kesin sonuc vermiyor diye 6. Ayda yapicaklar bas cevresi ise 40 cm cikmisti. Bebegi erken dogan bi arkadas vardi mayis bebejlerinin biy ve kilolarinda gormustum oda sana detayli bilgi verebilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...bebeklerinin-boy-kilolari-3.html#post31222214
Bu likten de bakabilirsin mayis bebeklerine. Diger yonlerden soracak olursan bircogumuz kolik tarzi aglamalarindan muzdaribiz saatleri var baslayinca durduramiyoruz battaniye arasi sallamalr mi dersin fon makinesi sesiyle uyutmalar mi hepsi var :)) guluyoruz aglanacak halimize iste:)
Arkadaşlar merhaba bende mayıs annesiyim. Haziran beklerken mayıs annesi oldum. geçmişi pek okuyamadım belki konuşulmuştur. Bugün 4. gün oldu kaka yapamıyoruz. en son yaptığında da 4. günde yapmıştı o da ateş ölçerle uyardığım zaman. kendisi yapamıyor. doktor normal dedi 10 güne kadar ama huzursuz çocuğum. sürekli kendini sıkıyor çıkartmaya çalışıyor. yaptığı kaka da daha yoğum kıvamlı ve çok az. Ne yapmamız lazım aynı sorunları yaşayan var mı?
Canım bende senin gibi ilk başlarda yaptırıyordum birde benim oğlum aşırı gazlı ve kolik akşam sebepsiz yere ıkınır sıkınır katılana kadar ağlar dayanamayıp yaptırıyordum ama artıkbekliyorum 3. yada 4. gün kendi kendine yapıyor koyu kıvamlı biraz daha eskisine nazaran dert etme normalmiş 1 hafta bekle bence
kızlar kızıma oyun halısı alıcam. playgro mutlu çiftlik oyun halısı indirimde armağan oyuncakta. 81 tl ye düşmüş.
aranızda kullanan varmı bu oyun halısını.
'Acemi anne'den doğum notları - Acemi Anne- ntvmsnbc.comgüzel bir yazı olmuş...
'Acemi anne'den doğum notları - Acemi Anne- ntvmsnbc.comgüzel bir yazı olmuş...
Arkadaşlar merhaba bende mayıs annesiyim. Haziran beklerken mayıs annesi oldum. geçmişi pek okuyamadım belki konuşulmuştur. Bugün 4. gün oldu kaka yapamıyoruz. en son yaptığında da 4. günde yapmıştı o da ateş ölçerle uyardığım zaman. kendisi yapamıyor. doktor normal dedi 10 güne kadar ama huzursuz çocuğum. sürekli kendini sıkıyor çıkartmaya çalışıyor. yaptığı kaka da daha yoğum kıvamlı ve çok az. Ne yapmamız lazım aynı sorunları yaşayan var mı?
Cnm ben kullanıyorum 2 haftadır bnm oğlumun gayet ilgisini çekiyor oyuncaklar. Onlara dokunmaya çalışıyor gülüyor ses çıkartıyor(bağırıyor ). Fazla oynamıyor keyfi yerinde ise 15-20 dk anca ama ilaç gibi geliyor valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?