2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet yaaa benimkiside az emiyor, emip hemen birakiyor eskisi gibi degil, donemsel birseydir belki, geceleri sutum cok Bol olurdu o da cok Bol olmuyor artik az emdiginden mi acaba? Ama ac olsa belli olur ac Sanip mama veriyorum onuda yemiyor.

Bence kizlar cene kaslari kuvetlen mis tir hemen cekiyordur sutu doymsa memeyi birakmaz merak etmeyin

günaydın kızlar bebegınıze yastık kullanıyor musunuz artık bı de benım kı her seyden cok korkuyor hapsırıyosun korkuyor oksuruyosun korkuyor bı de oyle cok ağlıyor kı korkunca cok zor sakınlestırıyorum ıcını ceke ceke aglıyo yavrum yaa

Merhabalar kızlar.ben de mayıs annesiyim.sütüm yetmediği için kızıma çoğunlukla mama veriyordum ama beni de emiyordu.şimdi biberonualmak istemiyor ve ne yazık ki dün bıngıldağının çöktüğünü fark ettim.moralim çok bozuldu bir sürü biberon vs aldım uç aldım kabul eder mi diye ama çok zor alıyor ne yapacağımı şaşırdım.meme vermeyeyim dedim biberonu tekrar alsın diye garibim meme aranıyo,bi de üstüne etraftan ayyy yazık annesi memeni arıyor diye konuşmalar olunca iyice kötü oluyorum.ben istemez miyim dolu dolu süt olsun da emzireyin diye.ilk kızımı hiç emzirememiştim bunu biraz emzirmek bile ne kadar büyük mutluluk ama etraftakiler anlayamıyor.zaten emzireyim süt olsun diye doğumdan sonra verdiğim 6 kg.yi de aldım.

kızlar kızıma oyun halısı alıcam. playgro mutlu çiftlik oyun halısı indirimde armağan oyuncakta. 81 tl ye düşmüş.

aranızda kullanan varmı bu oyun halısını.

Arkadaşlar merhaba bende mayıs annesiyim. Haziran beklerken mayıs annesi oldum. geçmişi pek okuyamadım belki konuşulmuştur. Bugün 4. gün oldu kaka yapamıyoruz. en son yaptığında da 4. günde yapmıştı o da ateş ölçerle uyardığım zaman. kendisi yapamıyor. doktor normal dedi 10 güne kadar ama huzursuz çocuğum. sürekli kendini sıkıyor çıkartmaya çalışıyor. yaptığı kaka da daha yoğum kıvamlı ve çok az. Ne yapmamız lazım aynı sorunları yaşayan var mı?

merhaba kızlar,,dün sağlıkocağına gttk.bıngıldağı 1.5 cm , erken kapanabilir dedi. sizinkiler nasıl .kafa çapının artması önemliymiş ama bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak...

Bıngıldak aşırı sıvı kaybında çöker. Kaşık ya da şırınga ile vermeyi deneyin kaybettiği sıvıyı kısa sürede kazansın. Meme emmeyi seviyorsa ve yeterli sütünüz yoksa o memeyi emerken şırınga ucuyla ağzının kenarından şırınga ucunu sokup mama vermeyi deneyin belki bu başarılı olabilir.

çok sağol canım verdiğin bilgiler için masallah bebeğine kolik saatleri bizdede var malsef ınsa 4.ayda gaz sancıları gıdıcekmıs

Canım bende senin gibi ilk başlarda yaptırıyordum birde benim oğlum aşırı gazlı ve kolik akşam sebepsiz yere ıkınır sıkınır katılana kadar ağlar dayanamayıp yaptırıyordum ama artıkbekliyorum 3. yada 4. gün kendi kendine yapıyor koyu kıvamlı biraz daha eskisine nazaran dert etme normalmiş 1 hafta bekle bence

Merhaba kızlar
bizde gündüz modu tam gaz devam ediyor emmek ve vakit geçirmek adına elimizden geleni yapıyoruz
ev yerleştirmede tam gaz devam ediyor daha bir adam oldu sanki hem taşınma hem bebek zor oluyor
vakit buldukça sizlerin yazdıklarını okuyorum çok iyi oluyor

Kizlar kilolariniz nasil durumda ben 19 kilonun hepsini vermisim :)) acayip sevindim ama cok halsizim guzel yiyorumda aslinda biribci kizimda kilolari vermem 3 senemi almisti tabi 30 kilo bunda gitti allah tan :):)

Kizlar bende kulak cubugunu zeytin yagina batirip uyariyodum su vermeyi denediniz mi ben bol su veriyorum hava sarti dolayisiyla eger emziriyosaniz kayisi erik falan yiyin bence karpuz da fena degil

kızlar kızıma oyun halısı alıcam. playgro mutlu çiftlik oyun halısı indirimde armağan oyuncakta. 81 tl ye düşmüş.

aranızda kullanan varmı bu oyun halısını.

Cnm ben kullanıyorum 2 haftadır bnm oğlumun gayet ilgisini çekiyor oyuncaklar. Onlara dokunmaya çalışıyor gülüyor ses çıkartıyor(bağırıyor ). Fazla oynamıyor keyfi yerinde ise 15-20 dk anca ama ilaç gibi geliyor valla :)

Bende de aynı sorun vardı. Doktora götürdüm 2 günden fazla beklememem gerektiğini, çocuk için iyi olmadığını söyledi. Banyodan sonra biraz uzun süren masaj yapıyorum ve 2.günü akşamına kadar da yapmazsa gliserinli fitil veriyorum mecburen. Şimdi şimdi günlük yapmaya başladı. Fitil sayesinde oldu sanırım.

bende aldımm 10-15dk duruyo oyun halısının içinde ama o bile rahatlatıyo insanı........yoksa hep kucak istiyorrrrrrrr kollarım kopuyorrrrrrr ev içinde gezdirmekten..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…