2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
birde kızlar bizim mobilya beşik kv aşağıda kendı evinde bakacak beşik alcaz sallanmalı belide ağrıyor rahat koyabilceceği ve rahat alabileceği beşik arıyoruz :) öyle istiyormuşta bir yerde baktım portatif sökülüp katlanabiliyor felan ama nasıl alsak bilemedim diğer beşikler derin park peşik felan

ablm uzman sorayım kenidisne görüştüğümde yazarım

alıntı :)

kız bebeklerın boy kg aralıkları

1 – 12 aylar arası Türk kız bebekleri için kilo boy çizelgesi

En az

En fazla

1 aylık bebek

2950 g – 50 cm

5400 g – 59 cm

2 aylık bebek

3500 g – 52.5 cm

6400 g – 62 cm

3 aylık bebek

4000 g – 54 cm

7200 g – 64.5 cm

4 aylık bebek

4500 g – 56 cm

8000 g – 67.5 cm

5 aylık bebek

5000 g – 57.5 cm

8700 g – 70 cm

6 aylık bebek

5400 g – 59 cm

9250 g – 72 cm

7 aylık bebek

5800 g – 60.5 cm

9800 g – 73 cm

8 aylık bebek

6150 g – 61.5 cm

10350 g – 75 cm

9 aylık bebek

6500 g – 62.5 cm

10800 g – 77 cm

10 aylık bebek

6750 g – 63.5 cm

11200 g – 78.5 cm

11 aylık bebek

7000 g – 65 cm

11700 g – 79.5 cm

12 aylık bebek

7200 g – 66 cm

12000 g – 81 cm

erkek bebekler için

1 – 12 aylar arası Türk erkek bebekleri için boy kilo çizelgesi

En düşük

En yüksek

1 aylık bebek

3000 g – 51 cm

5750 g – 59.5 cm

2 aylık bebek

3600 g – 53 cm

6600 g – 62.5 cm

3 aylık bebek

4150 g – 55 cm

7500 g – 65 cm

4 aylık bebek

4600 g – 57 cm

8250 g 67.5 cm

5 aylık bebek

5100 g – 58 cm

9000 g – 70 cm

6 aylık bebek

5500 g – 60 cm

9600 g – 72.5 cm

7 aylık bebek

6000 g – 62 cm

10250 g – 75 cm

8 aylık bebek

6300 g – 63 cm

10900 g 77 cm

9 aylık bebek

6700 g – 64.5 cm

11300 g – 78.5 cm

10 aylık bebek

6950 g – 66 cm

11900 g – 80 cm

11 aylık bebek

7200 g – 67.5 cm

12200 g – 81.5 cm

12 aylık bebek

7450 g – 68.5 cm

12500 g 82.5 cm

Selam anneler bugün 91 günlük oldu oğlum. 2 gündür kakasını koyu yapmaya başladı. sayısı ve miktarı aynı ama sulu değil kakasındaki pütürler büyüdü.. acaba yavaştan bizim dışkılarımıza mı benzemeye başlayacak? ben de kabızlık falan yok.. bir de kakası açık sarı beyaza yakın yaptı bir kere.. offf her bez değiştirmedi elimde bez kaka inceliyorum kokluyorum bilmem ne... off valla bu veletler bize her şeyi yaptırıyor..

Kızlar oğlum 3 günde 1 kaka yapıyor benimde rengisarı kokusu normalde eskisine nazaran daha koyu kıvamlı eskiden daha cıvıktı normalmi acaba sizin nasıl

canım benim de koyu yapmaya başladı senin yazdığını görmeden yazmıştım. benim ki günde 3 kere yapıyor genelde ama bazen 1 kere yaptığı da oluyor. yalnız 2 gündür pütürler arttı ve büyüdü.. sulu değil fazla.. ama kokusu bizimkinin artmaya başladı.acı acı kokuyor valla.. kokudan anlaşılıyor kaka yaptığı o derece.. önceden sesten anlardık koku olmazdı kak yaptığında, şimdi ses olmuyor kokudan anlıyoruz.. zinco kullanıyoruz belki ondan bilemiyorum.. rezene de veriyorum bu aralar günde 100-150 arası.. azar azar veriyorum güzel gaz da çıkarıyor arkasından. başta işe yaramıyor gibi gelmişti ama...

Halilefe senin yuzunden bende kafaya taktim hamile miyim diye adetim 1 gun gecti oluyorum korkudan aslinda adet belirtilerim var ama niye boyle oldu analamadim adet olayim hemen sprial taktirmaya gidicem esim de condomlla korunduk ama icimi korku sardi Allah olmayanlara versin cok korkuyorum ya =(

ben kan verdim valla 2 idrar testi... kan da çıkmadı ama hala korkuyorum valla..

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-386458.html bunu okuyunca(zeyl isimli kullanıcı) bunalıma girmiştim.. sabaha kadar uyuyamadım.. hala korkuyorum valla.. çünkü kan değerlerim çok düşmüş, bir de vücutta enfeksiyon halinde yükselen crp diye bir değerim çok yükseek çıktı... hiç kansızlığım yoktu sınıra gelmiş demir falan... pekmez portakal suyu yapıcam bakalım.. hem sütü de arttırır, güzel de kilo yapar yaaa neyse

o değilde hamile olmadığım ortaya çıkınca biz işi baya abarttık.. günde 1-2... hamile çıkmadım belki ama bu gidişle kesin hamile kalcam.. nasıl sevindiysek sevincimize kutlarken kaza kurşununa kurban gitcez zaten buna da sözümüze kutlarken hamile kalmıştım

benimde adetim geçikti tam bir hafta oldu yasmin kullanıyordum ilk kutuda koruyuculuk özelliği yokmuş dün kan tahlili yaptım negatif çıktı ama içimde korkuyo var

yaa ben daha adet bile olmadım siz tekrarını bekliyorsunuz....

haa bi de kankalığa devam hiçç yanaşamıyorum valla bi de ramazan girdi bahanem oldu....

benimde adetim geçikti tam bir hafta oldu yasmin kullanıyordum ilk kutuda koruyuculuk özelliği yokmuş dün kan tahlili yaptım negatif çıktı ama içimde korkuyo var

benim de adet falan yok.. emzirince olmuyor düzenli diyorlar ama bilemiyorum.. benim de kan sonucu negatif ama hormonlar allak bullak zaten şuan bizim.. bilmem ne kadar doğrudur.. zaten haaaalaa midem bulanıyor başım dönüyor... psikolojik hamileyim ben kesin bu arada bayadır gözükmüyordun arkadaşım... işe başlayınca nasıl oluyor? ben de bakıcıyla görüştüm bugün.. içime sindi gibi bakalım..senin kv bakıyordu.. bebeğin nasıl alıştı mı? en çok onu merak ediyorum... evden çıkarken ve gelince nasıl oluyor?

yaa ben daha adet bile olmadım siz tekrarını bekliyorsunuz....

haa bi de kankalığa devam hiçç yanaşamıyorum valla bi de ramazan girdi bahanem oldu....

canım adet olmamak da normalmiş emziriyorsan özellikle... kankalığı da bir an önce bitir bence.. çünkü eski günlere dönünce kendini daha iyi hissediyor insan.. annelik dışında dişilik kadınlık özelliğini hatırlamak iyi geliyor insana.. benimki de ilk başlarda hiç şikayeti yoktu hiç sorun etmedi ama ben huzursuzdum adam şimdi cozuttu geçen günlerin acısını çıkarıyor.. yani sesleri çıkmasa da istiyorlar erkek milleti duramaz zaten

hem iş hem mina fırsat bulamıyorum canım ya ama duzene girdik çok şükür giderken hala çok tuhaf oluyorum zaten iş yerinde hep kızımı özlüyorum iyi bakıyo babanesi gözüm arkada kalmıyor ama çoook özlüyorum :2::2:

bugün bakıcıya bir garip baktı gibi geldi bana da oğlum.. ne bilim kadın aldı kucağına kapıp kaçasım geldi çocuğumu.. bu olay beni çok etkileyecek biliyorum... sanki hissetti gibi.. kadın anneyi bekliycez falan dedi iyi dedim bu kadın olacaklı.. off bebeğim benim yaa nasıl onu bırakıp giderim.. uyanıkken kimsede 10 dk dan fazla durmamıştır.. bırakamam çünkü bırakamadım daha... hep benimle doğduğu andan beri hep ben ilgileniyorum.. kociş e mecbur kalmadıkça veresim bile gelmiyor açıkçası ama şimdi??? ne zormuş ayrılığı düşünmek bile... anne babadan kolay ayrılıyor insan evlat bambaşka oluyor.. bugün ilk ayrılık gününü düşündükçe ağlamaklı oldum.. ilk iş günümde yeni okuluma başlıycam yeni ortam vs. yani.. ve ağlayacağım tüm hafta eminim... şimdiden ağlıyorum Allahım bana ve tüm annelere sabır versin.. evlat yokluğu göstermesin. evlatlarımızla sınamasın.. amin..

amin canım bende hiç istemeye istemeye işe gidiyorum ama ne yapayım eşime destek olmam lazım düğün borçlarımız var şimdi bide kiraya çıkıyoruz bayram sonu kayınvalidemin yanından ayrılıyoruz hem kızıma bakacak birileride var keyfi çalışamam diyemiyorum eşimi yalnz bırakmak üstemiyorum bu zamanda geçinmek çok zor allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…