- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.261
Hayırlı cumalar arkadaslar nasılsınız kımsecıkler yok galıba bende çok fırsat bulamıyorum bı şey soracaktık benım 14 yasında kızım var lazer eplasyon ıstıyo kaç yasında yapılıyor bılen varsa cevap verırse sevınırım bıde nerede yaptırabılırız sevgıler bol bol sütler
Kızlar oğlum 3 günde 1 kaka yapıyor benimde rengisarı kokusu normalde eskisine nazaran daha koyu kıvamlı eskiden daha cıvıktı normalmi acaba sizin nasıl
Halilefe senin yuzunden bende kafaya taktim hamile miyim diye adetim 1 gun gecti oluyorum korkudan aslinda adet belirtilerim var ama niye boyle oldu analamadim adet olayim hemen sprial taktirmaya gidicem esim de condomlla korunduk ama icimi korku sardi Allah olmayanlara versin cok korkuyorum ya =(
benimde adetim geçikti tam bir hafta oldu yasmin kullanıyordum ilk kutuda koruyuculuk özelliği yokmuş dün kan tahlili yaptım negatif çıktı ama içimde korkuyo var
yaa ben daha adet bile olmadım siz tekrarını bekliyorsunuz....
haa bi de kankalığa devam hiçç yanaşamıyorum valla bi de ramazan girdi bahanem oldu....
benim de adet falan yok.. emzirince olmuyor düzenli diyorlar ama bilemiyorum.. benim de kan sonucu negatif ama hormonlar allak bullak zaten şuan bizim.. bilmem ne kadar doğrudur.. zaten haaaalaa midem bulanıyor başım dönüyor... psikolojik hamileyim ben kesinbu arada bayadır gözükmüyordun arkadaşım... işe başlayınca nasıl oluyor? ben de bakıcıyla görüştüm bugün.. içime sindi gibi bakalım..senin kv bakıyordu.. bebeğin nasıl alıştı mı? en çok onu merak ediyorum... evden çıkarken ve gelince nasıl oluyor?
hem iş hem mina fırsat bulamıyorum canım ya ama duzene girdik çok şükür giderken hala çok tuhaf oluyorum zaten iş yerinde hep kızımı özlüyorum iyi bakıyo babanesi gözüm arkada kalmıyor ama çoook özlüyorum :2::2:
bugün bakıcıya bir garip baktı gibi geldi bana da oğlum.. ne bilim kadın aldı kucağına kapıp kaçasım geldi çocuğumu.. bu olay beni çok etkileyecek biliyorum... sanki hissetti gibi.. kadın anneyi bekliycez falan dedi iyi dedim bu kadın olacaklı.. off bebeğim benim yaa nasıl onu bırakıp giderim.. uyanıkken kimsede 10 dk dan fazla durmamıştır.. bırakamam çünkü bırakamadım daha... hep benimle doğduğu andan beri hep ben ilgileniyorum.. kociş e mecbur kalmadıkça veresim bile gelmiyor açıkçası ama şimdi??? ne zormuş ayrılığı düşünmek bile... anne babadan kolay ayrılıyor insan evlat bambaşka oluyor.. bugün ilk ayrılık gününü düşündükçe ağlamaklı oldum.. ilk iş günümde yeni okuluma başlıycam yeni ortam vs. yani.. ve ağlayacağım tüm hafta eminim... şimdiden ağlıyorum Allahım bana ve tüm annelere sabır versin.. evlat yokluğu göstermesin. evlatlarımızla sınamasın.. amin..
ablm uzman sorayım kenidisne görüştüğümde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?