2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende aldımm 10-15dk duruyo oyun halısının içinde ama o bile rahatlatıyo insanı........yoksa hep kucak istiyorrrrrrrr kollarım kopuyorrrrrrr ev içinde gezdirmekten..........

Bende ilk kez dun koydum oyun halisina 45 dk falan oynadi cok sukur islerimi yapabiliyorum tabi donenceside kurtaricimiz bizim artik kendilerini avutuyolar cok sukur:)

Canim sen bebek hamagi almistin bebde iistiyorum senin hamagin hangisi nerden ne kadara aldin bilgi veririmisin elimizde sallamakran nasir tuttuk:)

Asimizi olduk sabah gelince calpol verdim yarim cay kasigi kac saatte calpol veriliyor eger ateslenirse gaz ilaci kullanabiyormuyuz

geçmiş olsun cnm ama neden ateşlenmeden calpol verdiniz? doktorunuzmu söyledi? bizim doktorumuz ateşlenmeden kesinlikle calpol yada fitil kullanmamaız gerektiğini söylemişti eğer ateşlenirse de 8 saat arayla kullanılabildiğini söylemişti çok şükür hiç ateşlenmeden atlatmıştık.

Canim sen bebek hamagi almistin bebde iistiyorum senin hamagin hangisi nerden ne kadara aldin bilgi veririmisin elimizde sallamakran nasir tuttuk:)

Canım ben hamak almadım salıncak aldık hepsi buradada konfor lüks salıncak 141 lira ama içinde anca 2 defa uyudu kv çingene salıncağı kurdu onda daha çok uyuyor ama eşim inat etti eve kurmadı çingene salıncağı tabi kv anca haftada 1-2 defa müsait olacakta sallıcaz

Asimizi olduk sabah gelince calpol verdim yarim cay kasigi kac saatte calpol veriliyor eger ateslenirse gaz ilaci kullanabiyormuyuz

Canım ben ateşi çıkmadan hiç vermedim ilaç sabah 10 vuruldu gece 11 de 37.4 olunca 1 çay kaşığı calpol verdim o kadar 4 saatte 1 kere verebilirsin ilacı

Doktora sormadim oda solemedi.biraz huzirsuzdu agrisi vardir diye yanlismi yaptimki sorun olurmu asiya

Saol umarim atesi cikmaz cok huzursuz ama

selam kızlar
e-bebek.com u kullanan varmı bilmiyorum ama prima bezlerine kampanya başlamış belki ilgilenirsiniz diye düşündüm
umarım herşey yolundadır sevgiler

Ewet cnm bnm kizimda atopik der.hatfa bugun alerji testi yaptrdk fakutltede ana yetrli gelmedi drmuza paxaryesi sirtina bant yapistirilan testten yaptrvcz bizimkinin daha cok govdede var,allah saglik vetsin bebislerimize onu ole goruncecok uzuluorum ama sanirim kasinmio acimio cunku keyfi yerinde gibi davranio cok sukur,bakalim persemde gibi sonuc alucaz yazarim. Birde haninlarevindebugarcihazi kullanip memnun kakan bana marka soleyebilirmi

Saol umarim atesi cikmaz cok huzursuz ama

canım bizde dün olduk aşımızı. hemşire bana eve gidince bir çay kaşığı calpol ver dedi ağrılarını azaltsın diye. benim kızımda hep huzursuzdu dün . ben gece yatmadan da bir çay kaşığı verdim allah şükür ateşsiz atlatttık geceyi.

ben şunu sorucam aşı kaynakl ateş takibi ne zamana kadar yaapılacak. bugünde ateşinin çıkma riski var mı??

bizde kaka sorunu yaşıyoruz haftada bir kere yapıyor. rengi kıvamı normal ama. aile sağlığındaki ebe hemşire zeytinyağını kaynat soğusun günde üç öğün bir çay kaşığı ver dedi hem bağırsaklarını çalıştırmada yardımcı hem de besleyici olur korkma hiçbir zararı olmaz dedi. bana günde 3 çay kaşığı fazla geldi açıkçası 1 çay kaşığı vermeye başladım 2 günde bir yapmaya başladık:26:

Hayırlı cumalar arkadaslar nasılsınız kımsecıkler yok galıba bende çok fırsat bulamıyorum bı şey soracaktık benım 14 yasında kızım var lazer eplasyon ıstıyo kaç yasında yapılıyor bılen varsa cevap verırse sevınırım bıde nerede yaptırabılırız sevgıler bol bol sütler

Bende geldikten sonra verdim daha vermedim atesi cikmadi artik cikacaginada sanmam ara ara bakiyorum normal huursuzluguda yok gibi insallah bole gider

slm kızlar nasılsınız haftanın son günü ve haftanın yorgunluğu

bende iyim idare eder nedense kendimi yalnız hissediyorum ve hep aynı şeylerden sıkılıyorum sanırım

pazar günü doğum günümdü ablam kraftın süt saklama kabını ve süt sağma makinası almış sağolsun çalışınca sağarım diye ama nedense üç dört gündür sütüm çok az hep aynı beslenme meyve yemek su dikkat ediyorum vw bu duruma üzgünüm göğüslerimin sızlamasını beklemiyorum ama ne bileyim çok fıs yanı sankı daha yeni emmiş gibi ve morelim çok bozuk bu duruma makinayla bile doğru durust deneyemedim

emmekte istmiyor bu ara iki çekiyor bırakıyor oyun oynuyor farındayım ama ne bileyim yinede huzursuz olmama sebep oldu bu durum
biraz işe başlıcam stresı sardı kardeşimi düğün üstü işten çıkardılar uzuldum ondanda mı oldu ki hep kafam da soru işaretleri arada mamada veriyordum tadını bilsin bibereon kullansın diye calışıcam diyerekten

öyle işte ev dama duman yapmak istwmiyorum çamşaır desen ip boş kalmıyor hewp meşgul olacak şeyler var hep aynı hep aynı öfff öfffffffff inş. büyüsünler tutup ellerinden gezsek ya ::))

Kızlar oğlum 3 günde 1 kaka yapıyor benimde rengisarı kokusu normalde eskisine nazaran daha koyu kıvamlı eskiden daha cıvıktı normalmi acaba sizin nasıl

kızlar aşı ateşinden çork korkmayın allah göstermesin bağdemcik veya benzeri bir hatalıkla artan ateş tehlikeli

aşıdan sonra calpol hiç bişey yapmaz ağrı kesici ateş düşürücü zaten rahatlatır cocugu bende ölçtüm sürekli ama eve gelir gelmez verdim uyudu en azından acılarıdindi

ayın 2 de 3 ayımız bitiyor bu sefer kg boy kontrolumuz var bakalım inş. kg almıştır ama sanmıyoum pek gözüme hep aynı geliyor çünkü 800 1 kg arası alsa tartıcaktım sağlık ocağına götürdüm hafta içi merak ettim kapatmışlar bakmadılar 5 di saat tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…