- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.241
bende aldımm 10-15dk duruyo oyun halısının içinde ama o bile rahatlatıyo insanı........yoksa hep kucak istiyorrrrrrrr kollarım kopuyorrrrrrr ev içinde gezdirmekten..........
'Acemi anne'den doğum notları - Acemi Anne- ntvmsnbc.comgüzel bir yazı olmuş...
Asimizi olduk sabah gelince calpol verdim yarim cay kasigi kac saatte calpol veriliyor eger ateslenirse gaz ilaci kullanabiyormuyuz
Canim sen bebek hamagi almistin bebde iistiyorum senin hamagin hangisi nerden ne kadara aldin bilgi veririmisin elimizde sallamakran nasir tuttuk:)
Asimizi olduk sabah gelince calpol verdim yarim cay kasigi kac saatte calpol veriliyor eger ateslenirse gaz ilaci kullanabiyormuyuz
geçmiş olsun cnm ama neden ateşlenmeden calpol verdiniz? doktorunuzmu söyledi? bizim doktorumuz ateşlenmeden kesinlikle calpol yada fitil kullanmamaız gerektiğini söylemişti eğer ateşlenirse de 8 saat arayla kullanılabildiğini söylemişti çok şükür hiç ateşlenmeden atlatmıştık.
Canım ben hamak almadım salıncak aldık hepsi buradada konfor lüks salıncak 141 lira ama içinde anca 2 defa uyudu kv çingene salıncağı kurdu onda daha çok uyuyor ama eşim inat etti eve kurmadı çingene salıncağı tabi kv anca haftada 1-2 defa müsait olacakta sallıcaz
Canım ben ateşi çıkmadan hiç vermedim ilaç sabah 10 vuruldu gece 11 de 37.4 olunca 1 çay kaşığı calpol verdim o kadar 4 saatte 1 kere verebilirsin ilacı
Doktora sormadim oda solemedi.biraz huzirsuzdu agrisi vardir diye yanlismi yaptimki sorun olurmu asiya
Saol umarim atesi cikmaz cok huzursuz ama
canım bizde dün olduk aşımızı. hemşire bana eve gidince bir çay kaşığı calpol ver dedi ağrılarını azaltsın diye. benim kızımda hep huzursuzdu dün . ben gece yatmadan da bir çay kaşığı verdim allah şükür ateşsiz atlatttık geceyi.
ben şunu sorucam aşı kaynakl ateş takibi ne zamana kadar yaapılacak. bugünde ateşinin çıkma riski var mı??
Kızlar oğlum 3 günde 1 kaka yapıyor benimde rengisarı kokusu normalde eskisine nazaran daha koyu kıvamlı eskiden daha cıvıktı normalmi acaba sizin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?