- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.281
o değilde hamile olmadığım ortaya çıkınca biz işi baya abarttık.. günde 1-2...hamile çıkmadım belki ama bu gidişle kesin hamile kalcam.. nasıl sevindiysek sevincimize kutlarken kaza kurşununa kurban gitcez zaten buna da sözümüze kutlarken hamile kalmıştım
o değilde hamile olmadığım ortaya çıkınca biz işi baya abarttık.. günde 1-2...hamile çıkmadım belki ama bu gidişle kesin hamile kalcam.. nasıl sevindiysek sevincimize kutlarken kaza kurşununa kurban gitcez zaten buna da sözümüze kutlarken hamile kalmıştım
Evet yaaa benimkiside az emiyor, emip hemen birakiyor eskisi gibi degil, donemsel birseydir belki, geceleri sutum cok Bol olurdu o da cok Bol olmuyor artik az emdiginden mi acaba? Ama ac olsa belli olur ac Sanip mama veriyorum onuda yemiyor.
Canimm nerelerdesin ben de seni dusundum gecen basladin mi calismaya?hem iş hem mina fırsat bulamıyorum canım ya ama duzene girdik çok şükür giderken hala çok tuhaf oluyorum zaten iş yerinde hep kızımı özlüyorum iyi bakıyo babanesi gözüm arkada kalmıyor ama çoook özlüyorum :2::2:
Ikinizin de calismaya badlayacagini bilmiyordum destek olalim birbirimize nen de 22 gun sonra baslayacagim ben de ogretmenim seminer domemimiz basliyor. Ama nasil zor geliyor ayrilik dusuncesi anlatamam.bugün bakıcıya bir garip baktı gibi geldi bana da oğlum.. ne bilim kadın aldı kucağına kapıp kaçasım geldi çocuğumu.. bu olay beni çok etkileyecek biliyorum... sanki hissetti gibi.. kadın anneyi bekliycez falan dedi iyi dedim bu kadın olacaklı.. off bebeğim benim yaa nasıl onu bırakıp giderim.. uyanıkken kimsede 10 dk dan fazla durmamıştır.. bırakamam çünkü bırakamadım daha... hep benimle doğduğu andan beri hep ben ilgileniyorum.. kociş e mecbur kalmadıkça veresim bile gelmiyor açıkçası ama şimdi??? ne zormuş ayrılığı düşünmek bile... anne babadan kolay ayrılıyor insan evlat bambaşka oluyor.. bugün ilk ayrılık gününü düşündükçe ağlamaklı oldum.. ilk iş günümde yeni okuluma başlıycam yeni ortam vs. yani.. ve ağlayacağım tüm hafta eminim... şimdiden ağlıyorum Allahım bana ve tüm annelere sabır versin.. evlat yokluğu göstermesin. evlatlarımızla sınamasın.. amin..
Selam anneler bugün 91 günlük oldu oğlum. 2 gündür kakasını koyu yapmaya başladı. sayısı ve miktarı aynı ama sulu değil kakasındaki pütürler büyüdü.. acaba yavaştan bizim dışkılarımıza mı benzemeye başlayacak? ben de kabızlık falan yok.. bir de kakası açık sarı beyaza yakın yaptı bir kere.. offf her bez değiştirmedi elimde bez kaka inceliyorum kokluyorum bilmem ne... off valla bu veletler bize her şeyi yaptırıyor..
maşallahannesi allah nazardan korusun
Bugun tmm 3 ayligiz ek biseylere baslasam mi acaba sade anne sutu veriyorum yogurt falan baslayniniz varmi acaba
bugün bakıcıya bir garip baktı gibi geldi bana da oğlum.. ne bilim kadın aldı kucağına kapıp kaçasım geldi çocuğumu.. bu olay beni çok etkileyecek biliyorum... sanki hissetti gibi.. kadın anneyi bekliycez falan dedi iyi dedim bu kadın olacaklı.. off bebeğim benim yaa nasıl onu bırakıp giderim.. uyanıkken kimsede 10 dk dan fazla durmamıştır.. bırakamam çünkü bırakamadım daha... hep benimle doğduğu andan beri hep ben ilgileniyorum.. kociş e mecbur kalmadıkça veresim bile gelmiyor açıkçası ama şimdi??? ne zormuş ayrılığı düşünmek bile... anne babadan kolay ayrılıyor insan evlat bambaşka oluyor.. bugün ilk ayrılık gününü düşündükçe ağlamaklı oldum.. ilk iş günümde yeni okuluma başlıycam yeni ortam vs. yani.. ve ağlayacağım tüm hafta eminim... şimdiden ağlıyorum Allahım bana ve tüm annelere sabır versin.. evlat yokluğu göstermesin. evlatlarımızla sınamasın.. amin..
ben daha başlamadım erken sanırım
Maşallah Allah nazarlardan korusun
maşallahannesi allah nazardan korusun
Maşallah barekallah cnm :) çok tatlısınız :)
Canim az emdigindendir muhtemelen cunku sut bebek emmezse azaliyor o yuzden emmedigi ya da daha azemfigi zamanlarda sagarak memeyi bosaltmak lazim
Canimm nerelerdesin ben de seni dusundum gecen basladin mi calismaya?
Ikinizin de calismaya badlayacagini bilmiyordum destek olalim birbirimize nen de 22 gun sonra baslayacagim ben de ogretmenim seminer domemimiz basliyor. Ama nasil zor geliyor ayrilik dusuncesi anlatamam.
Bugun tmm 3 ayligiz ek biseylere baslasam mi acaba sade anne sutu veriyorum yogurt falan baslayniniz varmi acaba
bebeşim 78 günlük ilk denemde acıdığı için bıraktım şimdide yaklaşmıyorum daha ne kdar sürecek bilmiyorumdasizin yazıları okuyunca abarttım sanırım bende
Canim az emdigindendir muhtemelen cunku sut bebek emmezse azaliyor o yuzden emmedigi ya da daha azemfigi zamanlarda sagarak memeyi bosaltmak lazim
Canimm nerelerdesin ben de seni dusundum gecen basladin mi calismaya?
Ikinizin de calismaya badlayacagini bilmiyordum destek olalim birbirimize nen de 22 gun sonra baslayacagim ben de ogretmenim seminer domemimiz basliyor. Ama nasil zor geliyor ayrilik dusuncesi anlatamam. canım ben okul öncesi öğretmeniyim.. ilkokula istedim il içi.. köy okulunda çalışcam öğrenci falan az olacak sanırım.. seminer döneminiz kaç saat sürüyor? saat 9-13 arası olacak ya.. acaba izin falan olur mu? ders yok sonuçta.. buranın milli eğitimi de berbat.. gerçi hazırlığı yapıp dönem içi rahat etmek gerek ama eve uçarak geleceğim kesin.. ders biter bitmez pırrr yapcam bebeğime kavuşmak için o yollar nasıl biter diye kara kara düşünüyorum... maddi açıdan rahat olsak çalışmayacağım ama iş hayatını da toptan bırakmak istemiyorum.. bakıcı buldum işte sadece oğluşa bakıcak burada bi doktorun işini yapmış çocuklarına bakmış falan 400 tl dedim bakalım kabul ederse iyi gibi.. kv başlarında olcak zaten.. arada temizliğe de yardım ederse ona göre extra vercem.. 15 tatil bayram falan kesmiycem maaşını.. yani 10 ay bakıcak 4000 alacak.. süt konusu beni korkutuyor.. okulda sağacak yer yok sınıfta öğrenci olacak, sağmazsam saat 8 den 14 e kadar mahvolurum.. sütüm azalacak gibi geliyor emmekle sağmak aynı değil sonuçta.. offf offf neyseki o zamana baya büyümüş olacak.. 128 günlük olmuş olcak. dolaba süt falan koydum baya korkumdan sağıp duruyorum zaten. Allah hepimize kolaylık versin.. bugün de erkek kardeşim gelecek ankaradan. geçen sene düğünümüz olmuştu ondan beri ilk defa bir akrabamı göreceğim bakalım..
Bende ilk kez dun koydum oyun halisina 45 dk falan oynadi cok sukur islerimi yapabiliyorum tabi donenceside kurtaricimiz bizim artik kendilerini avutuyolar cok sukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?