2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Valla bende kormuyo degılım Artık Allah'a emanet ben de daha hastalanamadım bır an önce spral taktırmalıyım Dr gıttım adet olmadım dıye takmadı çok korkuyorum

bebeşim 78 günlük ilk denemde acıdığı için bıraktım şimdide yaklaşmıyorum daha ne kdar sürecek bilmiyorumda sizin yazıları okuyunca abarttım sanırım bende

Evet yaaa benimkiside az emiyor, emip hemen birakiyor eskisi gibi degil, donemsel birseydir belki, geceleri sutum cok Bol olurdu o da cok Bol olmuyor artik az emdiginden mi acaba? Ama ac olsa belli olur ac Sanip mama veriyorum onuda yemiyor.

Canim az emdigindendir muhtemelen cunku sut bebek emmezse azaliyor o yuzden emmedigi ya da daha azemfigi zamanlarda sagarak memeyi bosaltmak lazim
Canimm nerelerdesin ben de seni dusundum gecen basladin mi calismaya?
Ikinizin de calismaya badlayacagini bilmiyordum destek olalim birbirimize nen de 22 gun sonra baslayacagim ben de ogretmenim seminer domemimiz basliyor. Ama nasil zor geliyor ayrilik dusuncesi anlatamam.

süt olayıda benim aklıma takıldı geceleri eskisi gibi sık dolmuyor sanki gündüzleri zaten hiç anlamıyorum
birde geceleri uyuma düzenleri nasıl oldu miniklerinizin belli bir saati dolduruyorlar mı?

Aynen bizi anlatmissin 2 gundur bizimki de ayni demekki katilasiyor artik

Insan o kadar alisiyor ki bende ilk kizimi birakmistim dadiya ilk gunler hep aklinda resmen kalbin yaniyor , yaptigin isten bisey anlamiyosun , gozunn hep saatte oluyor beynin ici cevapsiz sorularla dolu oluyor , acmi , agladimi , ne yapti acaba diye bi yani sanki bebeginle kalmis hissediyosun ellerin tutmuyor icinde bi sucluluk duygusu ama her sey zamanla hafifliyor merak etme canim evlatlarimuz allaha emanet

Emzirn anne maden suyu tuketebilir mi ben asiri seviyorum fazla icmemeye calisiyorum gunluk iki bardak falan... Gaz yapar mi kizima acaba asitli hic bisey tuketmiyorum

Maşallah Allah nazarlardan korusun

maşallah annesi allah nazardan korusun

Maşallah barekallah cnm :) çok tatlısınız :)

saolun arkdaşlar :)

canım işe başlayınca pek giremiyosun çalışan annelerde şöyle bir psikoloji oluyor zaten işdeyim vaktimin gerini kalanını bebeğimle geçireyim diyosun 1sny yalnz bırakmıyorum 1snynin hesabını yapıyorum minaya babaanesi baktıgı için gözüm arkda kalmıyor çok iyi bakıyo ama çok özlüyorum bakıcıya bırakanların işi biraz daha zor olck tabi hem tedirgin hem özlem ama zamanla alışıyor insan

bebeşim 78 günlük ilk denemde acıdığı için bıraktım şimdide yaklaşmıyorum daha ne kdar sürecek bilmiyorumda sizin yazıları okuyunca abarttım sanırım bende

off evet benim bazen hala acıyor.. niye öyle oldu anlamıyorum ama yapmadıkça daha çıkmaza giriyor insan.. yaptıkça geçiyor

Son düzenleme:
Bende ilk kez dun koydum oyun halisina 45 dk falan oynadi cok sukur islerimi yapabiliyorum tabi donenceside kurtaricimiz bizim artik kendilerini avutuyolar cok sukur:)

biz daha o 45dk. oynamayı göremedik.ne mutlu sana..keske benimki de 45 dk oyun halısında kalabilse..tam bir kucak tiryakisi olmus...kucaktan indirdik mi yıkıyo ortalıgı............buyüzden oyun halısını aldık ama nafile yine kucak istiyorrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…