2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim benimki 77 gunluk ve bu hafta oynamaya basladi eskiden koyar koymaz zipliyodu oyuncaklari olgisini cekiyo tutresimli sesli seyler var o oyaliyo tabi aada bende gelip yeni seyler gosterip gidiyorum onada heyecanlaniyor :)

off evet benim bazen hala acıyor.. niye öyle oldu anlamıyorum ama yapmadıkça daha çıkmaza giriyor insan.. yaptıkça geçiyor

Cnm emziren annelerde kuruluk oluyor demişti Dr um bana kayganlaştırıcı önerdi bana. Deneyin isterseniz.

Cnm bnm oğlum da odada yalnız olduğunu hissederse durmak istemiyor halıda. Sıkılmaya başlayınca ben gidiyorum yönünü değiştiriyorum. Oyuncakları sallıyorum biraz daha duruyor. Benceyanında durarak alıştır biraz halıya.

Benim oğlumda gündüz uykusuna daha yeni yeni başladık ama baya zor oluyor arada gözünü açmışsa beni görmesse basıyor feryadı koşuyorum yanına oturup gülümsüyorum oda gülüyor sonrada hiçbirşey olmamış gibi kendi kendine dalıyor uykuya biraz önce mutfaktaydım uyanmış ağladı omzuma aldım burdayım oğlum dememe kalmadı omzumda uyumuş yatağına yatırdım yanında bekledim yine uyudu galiba benimle oynuyor eşşek

aynen canım ben gözlerimi de kapatıyorum karşısında o uyumaya çalışırken o da kapatıyor

bu kendi kendine uyuma doğal bir gelişim halinde mi oluyor nasıl yaptınız ?

canım ben baştan alıştırmadım ayakta sallamayı falan kendi istemedi zaten biraz mizaç sanırım. emerken uyuyor bazen hemen gazını çıkartıp yatıyorum gözlerini açarsa bile kendi haline bırakıyorum bir şekilde uyuyor.. dönencesini açıyorum gece uykusunda hafif sallayıp odadan çıkıyorum. her zaman değil ama çoğunlukla böyle uyuyor.. karnı tok,gazı çıkmış,altı temiz ve uyku saati gelmiş olduğunda hemen uyuyor... önceden uyuyana kadar başınd duruyordum azcık sallayıp uyumasını bekliyordum artık sallayıp başından ayrılıyorum benim gittiğimi görüyor ama hiç pas vermiyorum uyuduğunu zannetsin diye.. o da çoğunlukla kendi kendine uyuyor..

oğlum büyüyorr...kızlar bi sorum olacak iş yerinde sağacağımız sütleri eve nasıl getireceğiz bozulmadan...

Eklentiler

• $1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
oğlum büyüyorr...kızlar bi sorum olacak iş yerinde sağacağımız sütleri eve nasıl getireceğiz bozulmadan getirmek için...

maşallah canım oğluşuna.. sütler için poşete koyup getircem ben.. hava ilk zamanlar sıcak olacağı için de buz torbaları aldım onların arasında bir kutuya koyacağım..

Arkadaslar siz rota aşısını yaptıracak mısınız? Ben kararsız kaldım bilemiyorum, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, sevgiler...

Bıktım artık ben bu doktorlardan. hepsi birbirinin tersi bir çok şey söylüyor.. bizimki de 10 gün bekle diyor..

Canım geç kaldım sanırım ama ben doktorla konuştum 1 gün bekleyeceğiz..

Arkadaslar siz rota aşısını yaptıracak mısınız? Ben kararsız kaldım bilemiyorum, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, sevgiler...

Ben bu konuyu çok araştırdım canım.. en sonunda rotarix i yaptırmaya karar verdim. 3. ve 5. aylarda olan aşısını yaptıracağım. bi çok doktorla görüştüm hepsi yaptırın diyorlar..

cnm biz evde eczaneden alıp kendimiz uyguladık doktor yönlendirmesiyle tabi, 2.,4. ay ayada 3.,5.aylarda yapılıyor ama işte 3. ayı kesinlikle geciktirmemek gerkeiyor yani 2.5 aylıkken falan yapılması daha doğru diyor doktorlar bizde 2. ay aşılarımızla yaptık. Koruyuculuğu %60 ve zehirli ishale yakalanma olasılığı düşük tabi fakat ne olur ne olmaz tedbir almak gerekir diye düşünüyoru ben yaptırdım.

Selam arkadaşlar
Taşınma olayımız olacağı için beşiği almayıp ertelemiştik.Şu an taşındık ve bir an önce almak istiyorum.
Park yatak kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz.Kaç kademeli sizinkiler?3 kademelilerin daha kullanışlı olduğunu duydum.Memnun musunuz?İçine nasıl yatak aldınız?Kullananlar cevap verirse çok sevinirim.

oğlum büyüyorr...kızlar bi sorum olacak iş yerinde sağacağımız sütleri eve nasıl getireceğiz bozulmadan...

Maşallah barekallah oğluna cnm evet hızlı büyüyorlar. Sağlık Ocağı'na 2 aylık aşılarımız için gittiğimizde topuk kanı aldırmak için bir yenidoğan gelmişti. Ne kadar küçük geldi bana o bebiş :) sanki biz hiç o kadar ufak olmadık :)))))

Canım ben de yaptıracağım. Aslında büyük şehirlerde pek sık görülmüyormuş ama Suriye den olan göç ve bunların büyük şehirlere ulaşması sebebiyle salgın hastalıklar yaygınlaşmaya başlamış. Kızamık aşısı da bu yüzden iki doza çıkarılmış.
Sağlık ocağındaki hemşireler söyledi bana. Dikkatli olmakta fayda var bu dönemde dediler.

Son düzenleme:

hum ne güzel rahat oluyordur bakalım ben hiç denemedim genelde memede uyuyor ama gündüzleri salıyor oluyorum bakalım 3 ayını doldursun dıye bekliyorum yapabilecek mi teşekkür ediyorum:)

Rota virusu asisi iki doz diyorsunuz eczaneye sordum icinde bir doz var dedi fiyati 142 lira dedi iki dozda 284 lirami odeyecez biri beni aydinlatsin

Hanımlar bebişleriniz emerken terliyorlar mı? Bnm oğlan hiç terlemezdi 2 gündür emerken kafası su içinde kalıyor. Ben emzirirken terlerim çok ama bebeğimde yoktu. İstanbul da havalar çok sıcak ondan mı yoksa böyle bir değişiklik yaşayan varmı aranızda ????

Sicaktan kaynaklaniyodur bence bizim burasi 37 dereceydi dun emmek bile istemiyordu terden evet genelde kafalari cok terliyor emzirirken koluna yumusak bi havlu koyarsan terini alir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…