- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.301
biz daha o 45dk. oynamayı göremedik.ne mutlu sana..keske benimki de 45 dk oyun halısında kalabilse..tam bir kucak tiryakisi olmus...kucaktan indirdik mi yıkıyo ortalıgı............buyüzden oyun halısını aldık ama nafile yine kucak istiyorrrrrrrrr
off evet benim bazen hala acıyor.. niye öyle oldu anlamıyorum ama yapmadıkça daha çıkmaza giriyor insan.. yaptıkça geçiyor
biz daha o 45dk. oynamayı göremedik.ne mutlu sana..keske benimki de 45 dk oyun halısında kalabilse..tam bir kucak tiryakisi olmus...kucaktan indirdik mi yıkıyo ortalıgı............buyüzden oyun halısını aldık ama nafile yine kucak istiyorrrrrrrrr
Benim oğlumda gündüz uykusuna daha yeni yeni başladık ama baya zor oluyor arada gözünü açmışsa beni görmesse basıyor feryadı koşuyorum yanına oturup gülümsüyorum oda gülüyor sonrada hiçbirşey olmamış gibi kendi kendine dalıyor uykuya biraz önce mutfaktaydım uyanmış ağladı omzuma aldım burdayım oğlum dememe kalmadı omzumda uyumuş yatağına yatırdım yanında bekledim yine uyudu galiba benimle oynuyor eşşek
aynen canım ben gözlerimi de kapatıyorum karşısında o uyumaya çalışırken o da kapatıyor
bu kendi kendine uyuma doğal bir gelişim halinde mi oluyor nasıl yaptınız ?
oğlum büyüyorr...kızlar bi sorum olacak iş yerinde sağacağımız sütleri eve nasıl getireceğiz bozulmadan getirmek için...
Bende de aynı sorun vardı. Doktora götürdüm 2 günden fazla beklememem gerektiğini, çocuk için iyi olmadığını söyledi. Banyodan sonra biraz uzun süren masaj yapıyorum ve 2.günü akşamına kadar da yapmazsa gliserinli fitil veriyorum mecburen. Şimdi şimdi günlük yapmaya başladı. Fitil sayesinde oldu sanırım.
canım bizde dün olduk aşımızı. hemşire bana eve gidince bir çay kaşığı calpol ver dedi ağrılarını azaltsın diye. benim kızımda hep huzursuzdu dün . ben gece yatmadan da bir çay kaşığı verdim allah şükür ateşsiz atlatttık geceyi.
ben şunu sorucam aşı kaynakl ateş takibi ne zamana kadar yaapılacak. bugünde ateşinin çıkma riski var mı??
Arkadaslar siz rota aşısını yaptıracak mısınız? Ben kararsız kaldım bilemiyorum, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, sevgiler...
Arkadaslar siz rota aşısını yaptıracak mısınız? Ben kararsız kaldım bilemiyorum, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, sevgiler...
Canim az emdigindendir muhtemelen cunku sut bebek emmezse azaliyor o yuzden emmedigi ya da daha azemfigi zamanlarda sagarak memeyi bosaltmak lazim
Canimm nerelerdesin ben de seni dusundum gecen basladin mi calismaya?
Ikinizin de calismaya badlayacagini bilmiyordum destek olalim birbirimize nen de 22 gun sonra baslayacagim ben de ogretmenim seminer domemimiz basliyor. Ama nasil zor geliyor ayrilik dusuncesi anlatamam. Canim bende ing ogretmeniyim ozel okuldayim dolayisiyla calisma saatleri daha uzun sabah 9 aksam 4 ama ben erken cikacagim okul zamaninda cikis 5 her gun 2 saat sut iznimiz oldugu icin 3te cikarim diye dusunuyorum bakalim konusucam ders programimi ona gore ayarlasinlar. Kizimada annem ve kvalidem bakicam gozum arkada kalmiycak fakat istet istemez ayrilmak cok zorliycak ama zamanla ona da alisicaz sanirimcanım ben okul öncesi öğretmeniyim.. ilkokula istedim il içi.. köy okulunda çalışcam öğrenci falan az olacak sanırım.. seminer döneminiz kaç saat sürüyor? saat 9-13 arası olacak ya.. acaba izin falan olur mu? ders yok sonuçta.. buranın milli eğitimi de berbat.. gerçi hazırlığı yapıp dönem içi rahat etmek gerek ama eve uçarak geleceğim kesin.. ders biter bitmez pırrr yapcam bebeğime kavuşmak için o yollar nasıl biter diye kara kara düşünüyorum... maddi açıdan rahat olsak çalışmayacağım ama iş hayatını da toptan bırakmak istemiyorum.. bakıcı buldum işte sadece oğluşa bakıcak burada bi doktorun işini yapmış çocuklarına bakmış falan 400 tl dedim bakalım kabul ederse iyi gibi.. kv başlarında olcak zaten.. arada temizliğe de yardım ederse ona göre extra vercem.. 15 tatil bayram falan kesmiycem maaşını.. yani 10 ay bakıcak 4000 alacak.. süt konusu beni korkutuyor.. okulda sağacak yer yok sınıfta öğrenci olacak, sağmazsam saat 8 den 14 e kadar mahvolurum.. sütüm azalacak gibi geliyor emmekle sağmak aynı değil sonuçta.. offf offf neyseki o zamana baya büyümüş olacak.. 128 günlük olmuş olcak. dolaba süt falan koydum baya korkumdan sağıp duruyorum zaten. Allah hepimize kolaylık versin.. bugün de erkek kardeşim gelecek ankaradan. geçen sene düğünümüz olmuştu ondan beri ilk defa bir akrabamı göreceğim bakalım..
Ben okulda sagip orada buz dolabina koyacagim gelirkende buz jelleri aldim onlarin icine koyup aluminyum folyoyla sarip getirecegim. Baya soguk tutuyo hatta buzlaniyor birazoğlum büyüyorr...kızlar bi sorum olacak iş yerinde sağacağımız sütleri eve nasıl getireceğiz bozulmadan...
oğlum büyüyorr...kızlar bi sorum olacak iş yerinde sağacağımız sütleri eve nasıl getireceğiz bozulmadan...
canım ben baştan alıştırmadım ayakta sallamayı falan kendi istemedi zaten biraz mizaç sanırım. emerken uyuyor bazen hemen gazını çıkartıp yatıyorum gözlerini açarsa bile kendi haline bırakıyorum bir şekilde uyuyor.. dönencesini açıyorum gece uykusunda hafif sallayıp odadan çıkıyorum. her zaman değil ama çoğunlukla böyle uyuyor.. karnı tok,gazı çıkmış,altı temiz ve uyku saati gelmiş olduğunda hemen uyuyor... önceden uyuyana kadar başınd duruyordum azcık sallayıp uyumasını bekliyordum artık sallayıp başından ayrılıyorum benim gittiğimi görüyor ama hiç pas vermiyorum uyuduğunu zannetsin diye.. o da çoğunlukla kendi kendine uyuyor..
Hanımlar bebişleriniz emerken terliyorlar mı? Bnm oğlan hiç terlemezdi 2 gündür emerken kafası su içinde kalıyor. Ben emzirirken terlerim çok ama bebeğimde yoktu. İstanbul da havalar çok sıcak ondan mı yoksa böyle bir değişiklik yaşayan varmı aranızda ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?