- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.321
Hanımlar bebişleriniz emerken terliyorlar mı? Bnm oğlan hiç terlemezdi 2 gündür emerken kafası su içinde kalıyor. Ben emzirirken terlerim çok ama bebeğimde yoktu. İstanbul da havalar çok sıcak ondan mı yoksa böyle bir değişiklik yaşayan varmı aranızda ????
Rota virusu asisi iki doz diyorsunuz eczaneye sordum icinde bir doz var dedi fiyati 142 lira dedi iki dozda 284 lirami odeyecez biri beni aydinlatsin
Arkadaslar siz rota aşısını yaptıracak mısınız? Ben kararsız kaldım bilemiyorum, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, sevgiler...
Hanımlar bebişleriniz emerken terliyorlar mı? Bnm oğlan hiç terlemezdi 2 gündür emerken kafası su içinde kalıyor. Ben emzirirken terlerim çok ama bebeğimde yoktu. İstanbul da havalar çok sıcak ondan mı yoksa böyle bir değişiklik yaşayan varmı aranızda ????
Bugun tmm 3 ayligiz ek biseylere baslasam mi acaba sade anne sutu veriyorum yogurt falan baslayniniz varmi acaba
o değilde hamile olmadığım ortaya çıkınca biz işi baya abarttık.. günde 1-2...hamile çıkmadım belki ama bu gidişle kesin hamile kalcam.. nasıl sevindiysek sevincimize kutlarken kaza kurşununa kurban gitcez zaten buna da sözümüze kutlarken hamile kalmıştım
kızlar size bir önerim olacak kabul ederseniz. benim kızım 75 günlük ve bu dönemlerde neler yapması gerekiyor onları tam bilmiyorum.mesela bu günlerde olup dönmeye başlayan bebişler var mı? yada benim kızımdan daha büyük bebişler şimdi neler yapabiliyor
böylece en azından bebişlerin hareketlerini takip etmiş oluruz diye düşünüyorum. ne dersiniz?
mesela benim kızım son bir haftadır kollarını geriye doğru çevirmeye başladı ama hala birşeylere dokunmaya çok korkuyor.[/QUOTE
bizde yaşayarak öğrendik canım
ilk elini ağzına götürmeler ayaklarını havaya dikmeler
baloncuk yapmalar gülmeler agular seni takip etmeler
tutma refleksi takip etme tv bakma :) kendi kendine dik yatır yana dönmeler bunlar hep zamanla olcak benim kızımda haftaya cuma 3 ayı bitiyor kafasını dik tutmalar şimdi birde yattıgı yerden kalmak istiyor bir zorunu görsen :)
kızlar size bir önerim olacak kabul ederseniz. benim kızım 75 günlük ve bu dönemlerde neler yapması gerekiyor onları tam bilmiyorum.mesela bu günlerde olup dönmeye başlayan bebişler var mı? yada benim kızımdan daha büyük bebişler şimdi neler yapabiliyor
böylece en azından bebişlerin hareketlerini takip etmiş oluruz diye düşünüyorum. ne dersiniz?
mesela benim kızım son bir haftadır kollarını geriye doğru çevirmeye başladı ama hala birşeylere dokunmaya çok korkuyor.[/QUOTE
bizde yaşayarak öğrendik canım
ilk elini ağzına götürmeler ayaklarını havaya dikmeler
baloncuk yapmalar gülmeler agular seni takip etmeler
tutma refleksi takip etme tv bakma :) kendi kendine dik yatır yana dönmeler bunlar hep zamanla olcak benim kızımda haftaya cuma 3 ayı bitiyor kafasını dik tutmalar şimdi birde yattıgı yerden kalmak istiyor bir zorunu görsen :)
Tutma refleksi ne zaman başladı biz daha denemedik hiç 77 günlüğüz çalışmalara başlasammı acaba hiç oyuncak falan göterip tutturmaya çalışmadım ama artık omzuma aldığımda diğer eliyle sarılıyor tutuyor beni onumu kastediyorsunuz
Tutma refleksi ne zaman başladı biz daha denemedik hiç 77 günlüğüz çalışmalara başlasammı acaba hiç oyuncak falan göterip tutturmaya çalışmadım ama artık omzuma aldığımda diğer eliyle sarılıyor tutuyor beni onumu kastediyorsunuz
evet emerken süyteni tutması beni ttması gecen eline tarak verdim baktım tuttu ama tabi bırakıyor şıngır oyuncak almış babası bazen onu tuttuyorum hehe hemen bırakıyor çok zevkli banyo yaparken yüz üstü yatırıyorum küveti fileli onu tutuyor korkuyormu ne sıkı sıkı elini bile açıp zor yıkıyorum yumuk elli kızım
akşama yemeğe misafir var anca temizik yaptık ev düzene girdi balık yapacaklar eşler yanına zaten çorba salata başkada bişey gitmez demi fikri olan
evet emerken süyteni tutması beni ttması gecen eline tarak verdim baktım tuttu ama tabi bırakıyor şıngır oyuncak almış babası bazen onu tuttuyorum hehe hemen bırakıyor çok zevkli banyo yaparken yüz üstü yatırıyorum küveti fileli onu tutuyor korkuyormu ne sıkı sıkı elini bile açıp zor yıkıyorum yumuk elli kızım
Benim oğlumun birde yenii huyu 1 haftadır emerken diğer eliyle saçlarını oynuyor biz baya saçlı doğduk bu arada herkes şaşırmıştı saçlarına zaten hamileliğim boyunca bulantım olmuştu
Bu arada kızlar bebeklerin terlediğini söylemişsiniz biz çanakkaledeyiz benim oğlum 1 aylıkken bile terliyordu ama terlemesi güzel birşey yoksa çok fena isilik oluyorlar terleyen bebekler isilik olmuyor genelde bu arada ben emzirdiğin halde su veriyorum ve çay kaşığıyla ve gerçekten susadığına kanaat getirdim oğlumun 3-4 kaşık içiyor hemde hevesle sonra diliyle itiyor ee ne kadar anne sütünde su olsada saf su gibi olurmu sonuçta oda bizim gibi insan bebek olsada
Rota virusu asisi iki doz diyorsunuz eczaneye sordum icinde bir doz var dedi fiyati 142 lira dedi iki dozda 284 lirami odeyecez biri beni aydinlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?