2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sorma canım bız hep terleriz kızım saçlarıda var azcıkın su içinde kalıyoruz ikimizde boncuk boncuk terler

Rota virusu asisi iki doz diyorsunuz eczaneye sordum icinde bir doz var dedi fiyati 142 lira dedi iki dozda 284 lirami odeyecez biri beni aydinlatsin

canım bız rota v. karma aşılarının oldugunda birlikte özel dr ağızdan oldu tek doz ikinciside diğer karma aşılarla yanı dört ayında 2 mayısta doğdu kzım temmuzun 4 rota ve karma aşılar oldu şimdi ikinci karma ve rotası 2 eylulde bu sekilde ikinci doz deniliyor

Arkadaslar siz rota aşısını yaptıracak mısınız? Ben kararsız kaldım bilemiyorum, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, sevgiler...

hiç düşünmeden yaptırdım herşey Allahtan ama yine fırsatımız var durumumuz müsait içinde kalmasın keşke dememek için yaptırdım ishal çocukların karşılaştıgı durum hafif atlatacağını düşünüyorum öyle durumda bence yaptır sonra keşke deme komşumuzda çok gereksiz bulmuştu ve bana o kadar para ne verdin dedi ama sonra oda duymuş bir yerlerden aaa iyiki yaptırdın dedi

benim kızımda sürekli boncuk boncuk terliyor. babasına çekmiş benim kızım:))

Bugun tmm 3 ayligiz ek biseylere baslasam mi acaba sade anne sutu veriyorum yogurt falan baslayniniz varmi acaba

yanı ne kadar doğru bilmiyorum ama ben karpuz suyuna kavun suyuna emziğin batırıyorum vede öyle 6 ayı beklemicem 4 ayı içinde yavaş yavaş vericem bebelac kitapcıgındada verin alışşın diyordu ama bende bir araştırma yapacağım bu konuda ne verilebilir çünkü bağırsakları da zorlamamak lazım

kızlar size bir önerim olacak kabul ederseniz. benim kızım 75 günlük ve bu dönemlerde neler yapması gerekiyor onları tam bilmiyorum.mesela bu günlerde olup dönmeye başlayan bebişler var mı? yada benim kızımdan daha büyük bebişler şimdi neler yapabiliyor

böylece en azından bebişlerin hareketlerini takip etmiş oluruz diye düşünüyorum. ne dersiniz?

mesela benim kızım son bir haftadır kollarını geriye doğru çevirmeye başladı ama hala birşeylere dokunmaya çok korkuyor.

maşallahhh diyelim romantızmınız devam etsin ben çok isteksizim zaten ayrı yatıyoruz halen daha kızım doğdu doğalı

Valla yeni hareket olarak benim oğlum kimin kucağında olursa olsun sürekli beni takip ediyor hatta sağlık ocağındaki ebeler bile güldüler bu senden bakışlarını alamıyor diye gülücüklerimiz agucuklarımız devam kafasını zaten çoktandır sağa sola çeviriyor eğer gazı varsa yatağın diğer tarafına bile atıyor kendini zorlanırken birde şu sıra sürekli ağzımızda tükürüklerimiz var köpürüyoruz siliyorum yine yapıyor sonra elini ağzına sokuyor bi güzel yiyor engel olmuyorum hiç yaptıklarına zaten araştırmalarıma göre 3 ayında tükürükleriyle balon yapmayı öğrenirlermiş çok mutlu olurlarmış o harakete bizde 77 günlüğüz belki yakında bir baloncuk görürüzKaka sıkıntımız hala devam 3 günde 1 yapıyoruz bu arada kızlar hergün yeni bir mimik yapıyorum çok şaşırıyor hoşuna gidiyor mesela yüzüne doğru üflüyorum ellerini açıp gülüyor yada dilimle haraket yapıyorum hemen dilini çıkarıyor bu ay basit mimikleri taklit etmeye çalışırlarmış zaten dil olayını deneyin bak çok komik oluyor ben sürekli öptüğüm için çok uzun devam edemiyoruz çok sevimli oluyor

akşama yemeğe misafir var anca temizik yaptık ev düzene girdi balık yapacaklar eşler yanına zaten çorba salata başkada bişey gitmez demi fikri olan

Bu arada kızlar bebeklerin terlediğini söylemişsiniz biz çanakkaledeyiz benim oğlum 1 aylıkken bile terliyordu ama terlemesi güzel birşey yoksa çok fena isilik oluyorlar terleyen bebekler isilik olmuyor genelde bu arada ben emzirdiğin halde su veriyorum ve çay kaşığıyla ve gerçekten susadığına kanaat getirdim oğlumun 3-4 kaşık içiyor hemde hevesle sonra diliyle itiyor ee ne kadar anne sütünde su olsada saf su gibi olurmu sonuçta oda bizim gibi insan bebek olsada

akşama yemeğe misafir var anca temizik yaptık ev düzene girdi balık yapacaklar eşler yanına zaten çorba salata başkada bişey gitmez demi fikri olan

Valla varda deniz börülcesi,yada patlıcan salatası(şakşuka) güzel olur biz genelde öyle yaparız yada karides kalamar yada ahtapot ben hepsini çok sevdiğim için gerçi ramazanda siz yermisiniz bilmem

bende su verdim tadını garipsedi geçen bibreno koydum azcık yüzü değişti hahahaha

Rota virusu asisi iki doz diyorsunuz eczaneye sordum icinde bir doz var dedi fiyati 142 lira dedi iki dozda 284 lirami odeyecez biri beni aydinlatsin

evet cnm aynen öyle:)) iki doz yani iki kere yapılacak bi kutudan bir tane çıkıyor yani tek doz ikinciyide vakti gelince yaptırıcaz toplam 284 :)) önce tekini alın zamanı gelince 2. alırsınız sonuçta canlı aşı olduğu için onların saklama koşulları daha güvenilir biz öyle yaptık tek aldık.

Maşallah barekallah canım :) bnm oğlum kel yaaa hem sarı hemde çok az saçlarımız

Köpük yapma olayı bizde de var ama ben susadığı için oluyor sanmıştım. Ben de su verdim bi kaç kere sevmedi tadını hiç :) bu aralar pek vermedim sık sık emziriyorum onun yerine. Konuştuğumuzda hemen gülücükler saçıyor oğlum. Ses çıkarıyor kendince. Tutma refleksi daha yok sadece emerken beni sıkıca tutuyor bide küvetinin kenarına yapışıyor. Kollar bacaklar hiç durmuyor hep havada yüzüstü yatırdığımda kafayı kaldırıp ayakları ile kendini ittiriyor ama kollarını kullanamıyor.
Şimdilik bizden bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…