2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bilerek yaptıgın bir durum değilki bu kadar caresız olma strese girme çok şükür iyi oldunda çocugunla ilgileniyorsun mamada zehir değil mecbur oldukmu veriyoruz ben veriyorum arada sütüm olsun olmasın tadını bilsin işe başlıcam bir ay sonrA sütü her daim içemicek kusacak acıkacak yekrar mecbur mama vericeğiz sen kendine iyi bak şu durumda sütünde gelir öyle psikloj,k azldı deme var de olcak de

smone benim kızım dogdu doğalı kusuyor her memede ya ıkınacagı tutuyor bişey oluyor çok geliyor yada deviriyor nasıl iş anlamadım dr olur kusar bebek bu diyor :)

Bende oğluma hergün d vitamini veriyorum nasıl olsa 5 dk güneşe soyup yatırıyorum diye ilk zamanlar aksatmıştım ama dr diş çıkarması ve kemiikleri için çok önemli aksatma yine güneşede yatır ama dedi ikisinide yapıyorum ben doğumdan beri elevite devam ettim ebem devam et dedi 6 ay boyunca ama artık devlet ödemiyor kendim alıyorum birde milupanın lactamil ürününü kullanıyorum ondada demir dahil bütün vitaminler var içinde tavsiye ederim bu arada geceleri çok güzel emen oğlum gündüzleri galiba sıcaktan emme istemiyor günde 2 defa banyo yapıyoruz rahatlasın diye elimde olsa sudan çıkarmıycam ılık suda hem gazını rahat çıkarıyor hemde huzurlu oluyor

off kızlar meme yarasıyla basım fena dertte
acaıp tahrıs oldular cok canım yanıyo
2,5 aylık olduk sımdıye kdr hıc boyle olmamıstı artıkta olmaz sanıyodum
ama nerdde... Sabah agladm emzırırken napıcam bılmıyorum
1 haftada garmastan bıtırdım bı tup. Tahın yagı zeytın yagı surdum
ama dınlendıremeyınce yıne tekrarlıyo
mucıze bı cozumu yokmu bu ısın

anneler siz kendiniz için herhangi bir vitAMin kullanıyormusunuz? ben bu aralar bayağı yorgun hissetmeye başladım

kullanmıyorum ama her emzirme sonrası tatlı bişyler yşiyorum yoksa ayakta devrilcem gibi başım gözüm dönüyor kansızım günde yumurta yeşil iber felan yiyiorum ama yinede fayda etmiyor o kadar su içerim gün içerisinde sulu gıdalar hariç bir iki kere anca wc gidiyorum bu kadar su içmeye ne ilginç

canım geçmiş olsun . malsef gecirmek zor oluyor ama tekrarlamasının nedeni yanlıs sekilde emzirmen. emzirirken dikkat etmelisin sadece memenın basını sadece almasın kahverengı kısımın coğunu agzına alsın. birde karbonatlı su ıle falan yıkma sade su ıle yıka sureklı. bepanten de iyi geliyor denemediysen bir dene .

çok zor ya mem yarası benimde yumusamış birkaç kez makina ile sağdım mafetti beni bende çok sey denedim ilk meme yaram kırkımız çıktıığında geçmişti kırk gun boyuncahep ağladım her emzirmede uyanmasın diye da ederdim o kadar canım yaanrdı

Ya kizlar oglum 17 temmuzda asi oldu kolundaki asi yeri hic belli bile degil yara olmasi gerekmez miydi?

1 ağustosta iznim bitiyor yıllık ıznımı de kullanacagım ay aklıma geldikçe ağlıyoum ruyama bile girdi kv iş yerine geliyor çok ağladı felan düşünüp yatınca psikolojim yerle bir ne zor bir durum yapacagım iştende hayır gelmez zaten kafam dagıldı nasıl işi toparlarım bilmiyorum

Ya kizlar oglum 17 temmuzda asi oldu kolundaki asi yeri hic belli bile degil yara olmasi gerekmez miydi?

eskıden değişik izler oluyordu geniş geniş ama şimdi olmuyormu benimde dikkatimi çekti bizim aşı olalı bir ay olcak cuma gunu kontrolde soracagım tutup tutmadıgı anlaşılıyormus

smone benim kızım dogdu doğalı kusuyor her memede ya ıkınacagı tutuyor bişey oluyor çok geliyor yada deviriyor nasıl iş anlamadım dr olur kusar bebek bu diyor :)

Benim oğlumda hem çok gazlı hemde 3 günde 1 kaka yapıyor onlarda sıkıntı yapıyor olabilir diyr düşünüyorum bakalım bu hafta kilosunu kontrol ettim haftada 180 gr almış ilk defa bu kadar az aldı bu hafta yine kontrol edicem hayır 1 hafta önce akşamları 90 ml mama veriyordum yiyordu şimdi ağzına bile sokmuyor dün ml zorla içti gazını çakarayım derken heryere kustu zorlamıycam artık yesin diye napayım gece 1 defa kalkıyordu emmeye şimdi gece güzel emdiği için 3 kere kalktım emzirdim tabi benim uykular yine gözlerden akıyor gündüz sıpam uykuyu sevmiyor çünkü aman kilo alsın sağlıklı olsunda sonra uyurum napayım

eskıden değişik izler oluyordu geniş geniş ama şimdi olmuyormu benimde dikkatimi çekti bizim aşı olalı bir ay olcak cuma gunu kontrolde soracagım tutup tutmadıgı anlaşılıyormus

İlk vurundugunda asinin yeri mercimek gbi kkabariyor ilk bende korktum ama olmasi gereken buymus bu asinin dogru yapildigini yani cilt altina yaildigini gosteriyoe.sonra bu mercimek gibi yuvarlak kizariklik geciyor artik kabuklanmasi icin bekliyecegiz internette iki ila alti aya kadar kabuklanir diyor

Benim oğlumunda minicik bir kızarıklık var orda ama yara falan yok anneme sorum bizimkiler nasıldı diye ufacık yara gibi olmuştu hemen iyileşti dedi ama bizimki yara olmadı hiç

benım kızım sallanmalı uyuyor saatlerce değil allahtan uyksu gelince ağlanır acıkınca ağlanır kv diyorki ağlıyor ama aclıktanmı uykudanmı artık onlarda çözdu ne bileyim kızımın dilinden iyi anladım bu kadar performanslı bir anne olacagıım düşünmemiştim ben bakarsam herkes bakar diyordum ama yasayarak öğrendiğimi düşündüm işte burdaki anlatımlar akıl akıldan üstndür diye denedim felan filan anlıcagınız hayatımda şimdiye kadar kucaga bebek almamış biriydim iyi bir anne olduğumu hissettiriyor benim kızım ya kendimidemotive ediyorum :)))))) hep aynı saatlerde alıştı 10.30 oldu çalar saat dın dın uyku modu ağlamalı haller yorgun bakışlar çekyatta gözleriin kaapdım uyudu kaldırsam uyanacak gündüz uykusu birer saat birazdan uyanır bende açılmya calışıyorum bu arada ilk yazılarım aklıma geliyor bir haftalıgız şu kadarlığız koca br üç ay geçti 4 aya giriyoruzz

birde ben üstünü öyle acık bırakamıyorum ya atletini değişeceğim cıplak oluyor ya hapsu hapsu hapsu kv de diyorkı usutuyorsun apor topar giydiriyorum detaylı ınceleyemiyorum bile :) banyo sonrası yağlarken işte bir bakıyorum kAkasını bol yapınca beline kdar batırıyor üstünü basını :)

prş sgk evraklarımı vermeye gideceğim çrşıdan alıcam bir kaç bişey olmuyor artık çok şyi

canım ya anlamadım aslında guzel tutuyor en basından berı
dedıgın gıbı kahverengı kısmı verıyorum agzına tamamen
ama bı yerde bı yanlıs oldu demekkı bı ara cok meme ıstedı
hep memede duruncada boyle olduk
bepanten surmek bnmde aklıma geldı ama onu yıkamam gerek dımı emzırırken
dıger kremler gıbı sılmeden emzıremem sanırım
deneyeyım bakalım care yok baska

Kizlar ben hergun kizima vitamin d veriyorum anne sutunde d haric butun vitaminler varmis dogumdan bu zamana devam ediyoruz sizler veriyomusunuz onemliymis galiba haftada bir gunde vitamin k veriyorum

evet bizde d vit veriyoruz raşitizm hastalığında koruyor ve kemik gelişimine önemli katkısı var biz ilk ay 2-3 gün aksatmıştık kemik gelişimi biraz geride çıkmıştı çok önemli her gün 3-4 damla veriyoruz.

Ilk once bisey yoktu 2 ay sonra sisti patladi yara oldu cok kotu simdi arkasimin kizi 6 aya gircek yeni sismis zamani vardir belki

yara olması 2-6 ay arası oluyormuş.6 ayda yara olmazsa o zaman tutmamış demektir. ben öyle biliyorum

bu arada benim kızımda çok kusuyor , her beslenmenin ardından mutlaka kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…