- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.361
Kizlar mrb. Bizde 72 gunluk olduk. Ama cok sikintili zor gunler gecirdik. Rabbim kimseye yasatmasin. Bebegim 50 gunlukken acik safra kesesi ameliyati olmam gerekti. Iki gece hastanede kaldik. O sure icunde bebegimi emziremedim maama verduk. Ameliyattan sonra emzirmeye devam ettim ama kizim bu defa doymamaya baasladi. Nerdeyse yarimsar saat iki gogsunden emziriyirum ama yine agliyo. Bugun gene emzirdikten sonra uykuluyken 90 ml mama verdim hepsini yedi. Sanirim ameliyatan sibra stresten sutum azaldi. Oysa en az 6 ay emzirnek istiyidum kizlar nolur yarddim edin cok caresiz kaldim mamada vermek istemiyorum
Canım bende 2-3 saatte bir emziriyorum benimkide sadece uyumak istediğinde alıyor yalancı emziği uyanıkken almaz ama illa 2 saati beklemiyorum bazen yarım saat 1 saat araylada emzirebiliyorum ama toksa benimki memeyi mümkün değin almıyor hatta ben yastıkla destek yapıp emziriyorum bazen yastığa koyunca bile kıyameti koparıyor memeyi vereyim diyorum ağzına sokup geri bırakıyor bana sanki az emiyor gibi geliyor birde 1 haftadır çok kusuyor neden acaba bebeği çok kusan varmı aranızda
anneler siz kendiniz için herhangi bir vitAMin kullanıyormusunuz? ben bu aralar bayağı yorgun hissetmeye başladım
Kizlar ben hergun kizima vitamin d veriyorum anne sutunde d haric butun vitaminler varmis dogumdan bu zamana devam ediyoruz sizler veriyomusunuz onemliymis galiba haftada bir gunde vitamin k veriyorum
off kızlar meme yarasıyla basım fena dertte
acaıp tahrıs oldular cok canım yanıyo
2,5 aylık olduk sımdıye kdr hıc boyle olmamıstı artıkta olmaz sanıyodum
ama nerdde... Sabah agladm emzırırken napıcam bılmıyorum
1 haftada garmastan bıtırdım bı tup. Tahın yagı zeytın yagı surdum
ama dınlendıremeyınce yıne tekrarlıyo
mucıze bı cozumu yokmu bu ısın
Ya kizlar oglum 17 temmuzda asi oldu kolundaki asi yeri hic belli bile degil yara olmasi gerekmez miydi?
smone benim kızım dogdu doğalı kusuyor her memede ya ıkınacagı tutuyor bişey oluyor çok geliyor yada deviriyor nasıl iş anlamadım dr olur kusar bebek bu diyor :)
eskıden değişik izler oluyordu geniş geniş ama şimdi olmuyormu benimde dikkatimi çekti bizim aşı olalı bir ay olcak cuma gunu kontrolde soracagım tutup tutmadıgı anlaşılıyormus
İlk vurundugunda asinin yeri mercimek gbi kkabariyor ilk bende korktum ama olmasi gereken buymus bu asinin dogru yapildigini yani cilt altina yaildigini gosteriyoe.sonra bu mercimek gibi yuvarlak kizariklik geciyor artik kabuklanmasi icin bekliyecegiz internette iki ila alti aya kadar kabuklanir diyor
canım geçmiş olsun . malsef gecirmek zor oluyor ama tekrarlamasının nedeni yanlıs sekilde emzirmen. emzirirken dikkat etmelisin sadece memenın basını sadece almasın kahverengı kısımın coğunu agzına alsın. birde karbonatlı su ıle falan yıkma sade su ıle yıka sureklı. bepanten de iyi geliyor denemediysen bir dene .
Kizlar ben hergun kizima vitamin d veriyorum anne sutunde d haric butun vitaminler varmis dogumdan bu zamana devam ediyoruz sizler veriyomusunuz onemliymis galiba haftada bir gunde vitamin k veriyorum
Ilk once bisey yoktu 2 ay sonra sisti patladi yara oldu cok kotu simdi arkasimin kizi 6 aya gircek yeni sismis zamani vardir belkiYa kizlar oglum 17 temmuzda asi oldu kolundaki asi yeri hic belli bile degil yara olmasi gerekmez miydi?
Ilk once bisey yoktu 2 ay sonra sisti patladi yara oldu cok kotu simdi arkasimin kizi 6 aya gircek yeni sismis zamani vardir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?