- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.381
kızlar bebişlerinize hangi oyuncakları aldınız?
birde benim kızım elimi bulunca hemen emmeye başlıyor sizde böyle bir durum varmı?
kızlar bebişlerinize hangi oyuncakları aldınız?
birde benim kızım elimi bulunca hemen emmeye başlıyor sizde böyle bir durum varmı?
cnm bizimkisi doktor takibiyle 3 saate çıkardık emmesini yaklaşık 3 haftadır 3 saatte bir emiyor gece 5 saat kesintisiz uyuyor emmeden hatta. Nasıl olduğuna gelince 15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüs olmak üzere toplam yarım saat her iki göğsüde dolu dolu emzirdim ilk başladığında o zaten tıka basa öyle bir doyuyorki gerçkten 3 saat acıkmıyor he acıkırsada 3 saati beklemeyip veriyorum ama en fazla 2 saatte acıkıyor yaz aylarında olduğumuz için susuyor tabi, su vermediğim için 2 saattede emziriyorum arada. Birde kendi memeyi bırakmadan asla ayırmıyorum ne zaman bırakırsa ve diğer göğüse geçerken mutlaka gazını alıyoruz. Ben doktor sağolsun çok rahat ettim beslenme ve uyku düzenimiz çok iyi oldu, arada kolik ağlamalarımız tutuyor özellikle rüzgar aldığında ama olsun şuan hayatımız bayağı düzene girdi. Tavsiye ederim bu yöntemleri:))
off kızlar meme yarasıyla basım fena dertte
acaıp tahrıs oldular cok canım yanıyo
2,5 aylık olduk sımdıye kdr hıc boyle olmamıstı artıkta olmaz sanıyodum
ama nerdde... Sabah agladm emzırırken napıcam bılmıyorum
1 haftada garmastan bıtırdım bı tup. Tahın yagı zeytın yagı surdum
ama dınlendıremeyınce yıne tekrarlıyo
mucıze bı cozumu yokmu bu ısın
23 nisan dogumlu (3970gr 53 cm) oglum var. ilk ayin sonunda kilosu 4000 gr oldugu icin mama takviyesi yapmaya basladik. sonralari kilo alimi iyilesti suan 6600gr ve 62 cm. fakat hala sabah ogle aksam 3er olcek mama veriyorum ve kalan zamanlarda emziriyorum. merak ettigim su, aksamlari 9gibi mamasini yiyor ve uyuyor, sonrasinda ben emzirmek icin uyandirmazsam yaklasik 6-7 saat uyuyor, geceleri 1 -2 kez emip sabah 9 gibi uyaniyor kisacasi herkes uyumamasinda sikayet eder bense cok uyudugu icin endiseleniyorumsizce gunduz yaptigimiz gibi gecede 2 satte bir beslemelimiyim???
kilosunu hafta hafta takip etmiyorum,,
doğum:3970
1.ay:4000
2.ay:5600
3.ay:6600 nasıl size normal mi, mama+anne sütü alıyor
23 nisan dogumlu (3970gr 53 cm) oglum var. ilk ayin sonunda kilosu 4000 gr oldugu icin mama takviyesi yapmaya basladik. sonralari kilo alimi iyilesti suan 6600gr ve 62 cm. fakat hala sabah ogle aksam 3er olcek mama veriyorum ve kalan zamanlarda emziriyorum. merak ettigim su, aksamlari 9gibi mamasini yiyor ve uyuyor, sonrasinda ben emzirmek icin uyandirmazsam yaklasik 6-7 saat uyuyor, geceleri 1 -2 kez emip sabah 9 gibi uyaniyor kisacasi herkes uyumamasinda sikayet eder bense cok uyudugu icin endiseleniyorumsizce gunduz yaptigimiz gibi gecede 2 satte bir beslemelimiyim???
Gayet güzel canım uyandırma kuzuyu bak kilosuda gayet iyi gece uykusunu seviyordur düzenini bozma maşallah diyeyim darısı başımıza
Canim az emdigindendir muhtemelen cunku sut bebek emmezse azaliyor o yuzden emmedigi ya da daha azemfigi zamanlarda sagarak memeyi bosaltmak lazim
Canimm nerelerdesin ben de seni dusundum gecen basladin mi calismaya?
Ikinizin de calismaya badlayacagini bilmiyordum destek olalim birbirimize nen de 22 gun sonra baslayacagim ben de ogretmenim seminer domemimiz basliyor. Ama nasil zor geliyor ayrilik dusuncesi anlatamam.
süt olayıda benim aklıma takıldı geceleri eskisi gibi sık dolmuyor sanki gündüzleri zaten hiç anlamıyorum
birde geceleri uyuma düzenleri nasıl oldu miniklerinizin belli bir saati dolduruyorlar mı?
Canim bebeisinin koligi ne alemde bizimki gecti sanirim bayadir aksamlari aglamiyor(masallah) uykusu gelince mizirdaniyor uyutuyorum cok sukur sende cok muzdariptin ins geciyodur seninkide. Tabi fon makinesi ve sallama olayi baki bakalim onlardan ne zaman kurtulacagiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?