2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bebişlerinize hangi oyuncakları aldınız?

birde benim kızım elimi bulunca hemen emmeye başlıyor sizde böyle bir durum varmı?

birde benim kızım elimi bulunca hemen emmeye başlıyor sizde böyle bir durum varmı?

cıngırak böyle sallayınca ses yapıyor onu aldık bız sadece elini sorma ta mutfaktan duyuyorum çapuldamalrını nasıl bırakırbilmem herkes diyor alışırsa büyüyüncede emer

benımkıde kendı yumrugunu emıp yalayıp duruyo
bnm elımde denk gelse hemen acıyo agzını
emme reflekslerını tatmın etmek ıstıyorlarmıs
engel olmıyorum bende oylede tatlı cok cok cekıyo sankı bısı gelıyo gıbı :)

oyuncak konusu bnde arastırıyorum cnm
neler alabılırız artık ılgısını cekıyo ses cıkaran bebegı var
sallıyorum onu cıldırıyo yakalamak ıcın
oyun halısı dusunuyorum ama baska neler olabılır oyuncak olarak

baloncuklar yapmaya basladık bızde
sureklı mendıl agzımızda salya topluyoruz :)
kopuk kopuk oyle tatlı ve komık oluyokı
puskurtuyo bıde onları cok mutlu oluyo :)

benim o kullandığım vitaminler bitti en iyisi bende doktora sorayımda yeniden alayım olmadı lactamil de içiyorum ama yeterli gelmiyor demekki bana anlamadım gitti
ben bu doyma işini anlamadım zaten bazı günleri oluyor hiç mama almadan günü kapatıyor bazı günler ise mama almadan doyamıyor
bu aralar emzik almaya başladı oda uyucaksa karnı açsa direk atıyor ama uyuyacaksa uyuyana kadar ağzında tutuyor sonra atıyor.
bizde d vitamni vermeye devam ediyoruz bize 1 yaşına kadar kullancaksınız demişti doktor.
bizde de çıngıraklar var bu aralar tutmaya başladı elinde alıp bakıp bakıp duruyor anlamaya çalışıyor:)

canım biraz önce emzirdim 20dk kadar...tabi yarım saate kalmadan memede uyuyakaldı......du bakalım ne zaman acıkacak????

23 nisan dogumlu (3970gr 53 cm) oglum var. ilk ayin sonunda kilosu 4000 gr oldugu icin mama takviyesi yapmaya basladik. sonralari kilo alimi iyilesti suan 6600gr ve 62 cm. fakat hala sabah ogle aksam 3er olcek mama veriyorum ve kalan zamanlarda emziriyorum. merak ettigim su, aksamlari 9gibi mamasini yiyor ve uyuyor, sonrasinda ben emzirmek icin uyandirmazsam yaklasik 6-7 saat uyuyor, geceleri 1 -2 kez emip sabah 9 gibi uyaniyor kisacasi herkes uyumamasinda sikayet eder bense cok uyudugu icin endiseleniyorum sizce gunduz yaptigimiz gibi gecede 2 satte bir beslemelimiyim???

Canım ben haziran annelerinde okumuştum. göğüs kalkanı kullananlar var. göğüs bir yere değmediği için iyileşiyormuş

yok canım acıkınca uyanır benim oğlum saat 9,30 gibi emip yatıyor 4-5 saat arası değişiyor gerçi 5 saati geçirmiyorum ben bu haftta az kilo aldığı için gece 3 defa emzirdim ben kilo alımı iyiyse bırak uyusun daha ne istiyorsın haftada en az 200 gr alsın yeter zaten

kilosunu hafta hafta takip etmiyorum,,
doğum:3970
1.ay:4000
2.ay:5600
3.ay:6600 nasıl size normal mi, mama+anne sütü alıyor

Son düzenleme:

dr uyuyyan cocugu uyandırmayın diyor ama mama tok tutuyor bende dun akşam 12 de verdım mamayı saat 5.30 kalktı ama meme ile uyusaydın 2.30 kalkıyor 5 gelirken kalkıyor 7 de bir çok defa uyanıyor artık buyuyorlar uykuları daha çok olucak

Bizim asi yeriniz hala mercimek kadar kormizi ve kabarak sonadan yara oldugunu soylediginiz iyi oldu cunku ben oyle bisey gorsem korkarsim heralde:))
Kusma olayi cok emerse kusiyor bugun memeden ayiramadim bu saate kadar uc kere alt ust degistirdim bi ara 3 saatte emneye alismisti ne kisma ne gaz rahat ediyoduk ama simdi yine kucuk bogaya donustu zeynep buyume atagina girdi sanirim...
Oyuncak meselesine gelince donenecesi var kizimin genellikle sabahalri oynuyor o donup muzik caldikca tekmeler havada ucuyor. Oyun halisi almistik yeni yeni sevmeye basladi eskiden 2 dk yatmazdi simdi yarim saat 45 dk oynuyo icinde hatta dun ters yatirdim renlere bakmak icin kafasini kaldirsin diye icinde uyuya kalmis sipam ustunu orttum baya bi uyuydu:))) birde ilk oyuncagi cingiragi var ben salliyorum o heyecanlaniyo 2 gundur de elini uzatiyo almak icin kollarinin arasinda alarak tutmaya calisiyo :) salincagimiz var hic sevmiyo onu illaki battaniye arasinda sallanaak hatun :)simdilik oyuncak seruvenimiz bu kadar bunlarda baya bi idare edecek gibi bakalim:))

Gayet güzel canım uyandırma kuzuyu bak kilosuda gayet iyi gece uykusunu seviyordur düzenini bozma maşallah diyeyim darısı başımıza

Canim bebeisinin koligi ne alemde bizimki gecti sanirim bayadir aksamlari aglamiyor(masallah) uykusu gelince mizirdaniyor uyutuyorum cok sukur sende cok muzdariptin ins geciyodur seninkide. Tabi fon makinesi ve sallama olayi baki bakalim onlardan ne zaman kurtulacagiz:)

kızlar bende öğretmenim.seminer döneminde bende işe başlayacağım.çünkü 3 saat durup geliyoruz malum.ama okul açılmadan 40 günlük mazeret raporu hakkımı kullanmak istiyorum.daha sonrada heyet raporu alıp aralık ayını bulmayı planlıyorum.en azından 6 aylık olup ek gıdaya başlayabılır böylece.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

süt olayıda benim aklıma takıldı geceleri eskisi gibi sık dolmuyor sanki gündüzleri zaten hiç anlamıyorum
birde geceleri uyuma düzenleri nasıl oldu miniklerinizin belli bir saati dolduruyorlar mı?

bizim gece uykumuz oturdu maşallah.11-12 gibi uyuyor.3te 5te 7de uyanıyor.7de uyanınca alt degiştiriyorm emziriyorm.biraz oynuyorum yine uyuyor

ağlıyor yinede şiddeti azaldı canım ama yine gündüz uykuları gitti hep sallıyorum ayakta birde aç gibi geliyor daha önce saat akşam 7 gibi 90 ml mama veriyordum 3 gündür biberonu ağzına sokayım desem kıyameti koparıyor niye böyle oldu anlamadım ya

offf offf... tam 3 gündür oğlan uyumuyor arkadaş gündüz öğleden önce saat 10 da yatan çocuk 10 da yatıyor 13-14 e kadar uyurdu yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor.. viyak viyak viyak daha yeni uyudu sabah 10 buçuktan beri.. dün de böyle yaptı.. rezene falan veriyorum bir türlü gazını çıkaramadı yapmadığım kalmadı desem yeridir. bebek arabasıyla markete gittik geldik kaka yapıp ancak öyle rahatladı.. kollarım koptu resmen.. bir türlü emziremedim iyice huysuzlaştı.. off yaa gece klimayı açmıyoruz soğuk olur diye camları açıyoruz cereyan yapıyor ondan mı gaz oluyor acaba? rüzgar gaz yapar mı? çok sıcak burası... napayım klimamı açayım camları mı? karşılıklı açarsam çok güzel serin oluyor ev ama o da gaz yapıyor sanırım.. delircem artık ter bi yerimizden akıyor oğlan gaz olcak diye,.. önceden hiç dikkat etmezdim hiç de bişi olmazdı valla.. bıktım artık isyanlardayım bırakcam kendi haline gazı olursa da olmazsa da... kısıtla kısıtla nereye kadar..

bizim gece uyku düzenimiz doğduğundan beri aşağı yukarı aynı... saat 22 de yatıyor 4-4,5 buçuk gibi kalkıyor sonra 6 da uyanıyor... sonra 8-8,5 arası kestiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…