- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.441
Kanzda da var %50 indirim ben dun internet sitesinden sepetimi doldurdum ama satin almadim gidip bakip alsam mi diye. Esofman altlari 14,90 filan gecen yil almistim bayagi ise yaramistiKızlar indirimler başlamış. Dün mothercare'de %50'ye varan indirim vardı. T-shirt aldım 2-3 yaş 2 tane 27,5 tl ama eşofman altı kalmamıştı. Olanlarda da fazla indirim yoktu. Diğer mağazalara da bakmayı düşünüyorum. Kreşe gittiği için bunlara çok ihtiyaç oluyor. Hoş benim minik oğlum 2 yaş kıyafetlerini seneye de giyer bence ama ucuz bulursam alıp kenara koymayı düşünüyorum. Sezonda çok pahalı herşey.
Kanzda da var %50 indirim ben dun internet sitesinden sepetimi doldurdum ama satin almadim gidip bakip alsam mi diye. Esofman altlari 14,90 filan gecen yil almistim bayagi ise yaramisti
Ben de bakayım buralara. Aslında dün c&a'ya baktım ama sadece bebek ürünleri kalmıştı. Bizimkine göre bir şey bulamadım. Daha indirim olur gibi geliyor bana ama bu sefer de beden kalmıyor. Geçen sene 2 tane mont almıştım. Birisi büyük olduğu için hiç giyemedi, diğeri de biraz büyük geliyor ama idare ediyor. Seneye bile giyebilir bizimkiBende haftasonu c&a ile bluekey den çok uygun şeyler aldım seneye için. Normal sezonunda fiyatlar oldukça yüksek oluyor indirimde buldukça alıyorum.bende özellikle eşofman altı, kadife tayt, fermuarlı sweat ve hırka alıyorum.seneye kreşte giysin diye.biraz daha geçsin badiler de iyice ucuzlar o zamanda badi ile pijama takımı alırım.elbise etek pantolon genelde az alındığı için sezondada alsam çom koymaz.Bide bu seneki montunu geçen sezon sonunda aldım çok uyguna
Bu senede aynı taktiği uyguluycam inşallah.tek almayacağım ayakkabı çünkü numara tutturmak zor yoksa şimdiden seneye için bor alırdım
Ben de ayakkabi almaya cesaret edemiyorum. Bize pediped ayakkabi hediye gelmisti tabani yumusak deri cok memnunum kreste onu giyiyor. Suanda da trendyolda kampanyasi var ben oradan hic alisveris yapmadim ama bi bak istersen.Ben de bakayım buralara. Aslında dün c&a'ya baktım ama sadece bebek ürünleri kalmıştı. Bizimkine göre bir şey bulamadım. Daha indirim olur gibi geliyor bana ama bu sefer de beden kalmıyor. Geçen sene 2 tane mont almıştım. Birisi büyük olduğu için hiç giyemedi, diğeri de biraz büyük geliyor ama idare ediyor. Seneye bile giyebilir bizimki
Özellikle sandaletlerde çok indirim görüyorum ama ben de almayı düşünmüyorum numarası hiç belli olmuyor. Yaza doğru pahalı pahalı alırım artık, ya da alışveriş sitelerinde biraz uyguna bulurum. Aslında kışlık ayakkabılarını trendyoldan aldım çok memnunum. 20-21 numara almıştım, kalın çorapla 21 numara da oluyor artık. Yaza kadar idare eder bunlar diye düşünüyorum. Kreşte giydiği ayakkabısı biraz küçük geliyor gibi dün ayakkabı baktık ama çok pahalı. Kreşte giydiği ayakkabılar yumuşak, ilk adım ayakkabısı gibi onlarda da indirim yoktu.
Kampanyayı gördüm canım 2 gündür bakıyorum ama numara konusunda hala karar veremedim. Bir de kargo ücreti ödemek istemiyorum. Çocuk moda haftası olduğu için indirim yapıyorlar ama 2 tane de almak istemiyorum. Çok kararsız kaldım, kararsız olunca hiç alasım gelmiyor.Ben de ayakkabi almaya cesaret edemiyorum. Bize pediped ayakkabi hediye gelmisti tabani yumusak deri cok memnunum kreste onu giyiyor. Suanda da trendyolda kampanyasi var ben oradan hic alisveris yapmadim ama bi bak istersen.
montu gecen kis 2 yas almistim bu sene buyuk buyuk giydi seneye de giyer
Bizimki evde olunca beni çıldırtıyor. Ben de internetten araştırayım diyordum bu dönemde neler yapılıyor diye. Geçen gün portakal sıktık biz, çok hoşuna gitti. Normalde meyve suyu içmez ama sıktığı portakalın suyunu da içti. Tırmanma, çekmece karıştırma, gürültü yapma en büyük eğlencesi. Kalemi çok seviyor ama duvarları çizmeye başladı. Odasında ona özel duvar ayırdık ama arada salona da geliyor.Hanımlar evde bebekleri nasıl oyaliyorsunuz allah aşkına anlatın duru son günlerde çok fena odanin içinde merdiven var en. Son masa getirdik. Yan. Yatırıyoruz. Masayı tırmanmaya çalışıyor geçen gün kalorifer sorusuna basıp duvara tırmanmayı denedi. Nerde olmayacak. Sey ben sakladıkca buluyor yastıkları yerediziyoruz ikimiz üstünde ziplayacakmisiz oyuncak istemiyor. Tv nin olduğu konsola tırmandı kaldırma imkanından yok yazı yazmayı seviyor kalemi çok güzel tutuyor ama sıkılıyor son bir haftadır sadece dışarı çıkamadık enerjisini nasıl atacağını sasirdi
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsinDuru doğduğunda beri sinemayi. Bizde unuttuk.2 gündür. De hastayım boğazların şişti
Ben 2 seferdir sanbe ayakkabı alıyorum çok memnunum hem içi yumuşak hemde sıcak tutuyor yazında terletmiyor.ebebekte Kampanya vardı 29,90 a aldım yeni bi tane sanbe marka spor ayakkabıBen de ayakkabi almaya cesaret edemiyorum. Bize pediped ayakkabi hediye gelmisti tabani yumusak deri cok memnunum kreste onu giyiyor. Suanda da trendyolda kampanyasi var ben oradan hic alisveris yapmadim ama bi bak istersen.
montu gecen kis 2 yas almistim bu sene buyuk buyuk giydi seneye de giyer
Bizde de durumlar farksız.şimdi sandalyeden mutfak masasına çıkmaya başladı.geçen tezgahta uğraşıyorum arkamı bi döndüm masanın tepesinde.düşse allah korusun düşünemiyorum Bile.Oyuncak konusunda aynen o kadar oyuncağı var inan hepsi ile birer dakika anca oynuyor.çok sıkılgan. Ben artık yanında durup koltukta yatakta zıplamasına izin veriyorum enerjisini atsın diye.Bide saklanbaç falan oynuyoruz ki koşsun biraz. Bi de biz bu sıralar doktorculuk oynuyoruz ben yatıyorum o doktor oluyor.manayla ben dinlemiyorum.Hanımlar evde bebekleri nasıl oyaliyorsunuz allah aşkına anlatın duru son günlerde çok fena odanin içinde merdiven var en. Son masa getirdik. Yan. Yatırıyoruz. Masayı tırmanmaya çalışıyor geçen gün kalorifer sorusuna basıp duvara tırmanmayı denedi. Nerde olmayacak. Sey ben sakladıkca buluyor yastıkları yerediziyoruz ikimiz üstünde ziplayacakmisiz oyuncak istemiyor. Tv nin olduğu konsola tırmandı kaldırma imkanından yok yazı yazmayı seviyor kalemi çok güzel tutuyor ama sıkılıyor son bir haftadır sadece dışarı çıkamadık enerjisini nasıl atacağını sasirdi
Güle güle giysin canım. Dün biz de e bebekten baktık ama mağazada numara kalmamış. Sanbe panduf aldık, o da büyük geldi biraz. Kreşte gün boyu ayağında olduğu için panduf rahat olur mu bilemedim. Bugün limangodan pediped aldım 39 liraya. Sabahtan beri bekliyorum abartmıyorum 2 saatten fazla sürekli sepette gözüküyordu, en sonunda alabildim. İnşallah doğru düzgün gönderirler. En son limangodan aldığım ürünlerde sorun çıkmıştı, bazen stokta yok deyip göndermiyorlarmış.Ben 2 seferdir sanbe ayakkabı alıyorum çok memnunum hem içi yumuşak hemde sıcak tutuyor yazında terletmiyor.ebebekte Kampanya vardı 29,90 a aldım yeni bi tane sanbe marka spor ayakkabı
Geçmiş olsun canım. Sabah hiç farketmemişim mesajını, eshma yazınca gördüm.Duru doğduğunda beri sinemayi. Bizde unuttuk.2 gündür. De hastayım boğazların şişti
Dün bende bir arkadaşım ile görüştüm onunda 3 yaşında kızı var.oda Hala gece uyandiğını söylüyor malesefTesekkurler cevaplar için koltuklarda ziplamaktan bıktı artık bugün avı deki oyun alanlarına götüreceğiz enerjisini atsın.arkadaşımın 3 yaşında kızı var halagece uyanıp mama yiyip uyuyor yeni yeni düzene giriyor diyor
Tesekkurler cevaplar için koltuklarda ziplamaktan bıktı artık bugün avı deki oyun alanlarına götüreceğiz enerjisini atsın.arkadaşımın 3 yaşında kızı var halagece uyanıp mama yiyip uyuyor yeni yeni düzene giriyor diyor
Bizim doktorumuz 7.aydan itibaren gece kesintisiz uyumalı diyor. Hatta gece beslenmesini biz çok küçükken kesmiştik uyku daha değerli diye. 4-5 ay çok güzel uyuyordu. Gece ya hiç uyanmıyor ya da 1 kez kalkıyordu. Burda dertleştiğimiz gece çok uyandığı zamanlarda bile haftada 1 kez hiç uyanmadığı olurdu. Düzeni böyleyken bu kadar değişmesi normal gelmiyor bana. Alışkanlıktan uyanıyor bence bu alışkanlığı kırmak lazım ama yöntemi bulamıyorum. Bazen kreşte bizi özlediği için mi uyanıyor diye düşünüyorum ama kaç ay oldu, niye hala böyle yapıyor ki.Dün bende bir arkadaşım ile görüştüm onunda 3 yaşında kızı var.oda Hala gece uyandiğını söylüyor malesef
Biz de adidastan yumuşak bir ayakkabı aldık, 2-3 ay giydi. Bence de güzel ama pahalı indirimde bulmak lazım. Dün adidas botları gördüm aklım gitti. Nasıl tatlılar, bayıldım valla.Zeynep ve abisine adidas tan aldik e zeyno artik genc bir kucuk hanim gayet rahat ayakkabilari yarin bizim asimiz var menenjitin ikinci dozu olacak benimkilerde bir saniye rahat durmuyolar hop zıp arada kavga ediyolar arada birbirlerine sarilip opuyolar gunduz beni aksam babayi paylasamiyolar gorkem erkenden uyuyo ama birkac kez uyaniyo ya su ister ya cisi gelir ya babasini kontrol eder ise gitmesini istemiyo giderken goruyo bazen gitme diye agliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?