2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bizde nasip olursa seneye gorkeme sunnet yaptirmak istiyoruz evde de kalabalik bir mevlut yapmayi istiyorum gelenlere vermek icin hediyeleri simdiden dusunuyorum ne olsa diye sizin onerileriniz varmi aklimda kucuk cüz tesbih lavanta kesesi bas ortusu gibi secenekler var baska ne olabilir

Esma ul Hüsna dağıtmislardi damla şeklinde kartlar onu arkası isim yazıyor birde bildiğim küçük seccade var

Serap paşa tam paşa olacak demekki seneye buralarda doktor az olduğu için herkes randevusu kışın alıyor aklında olsun görumcemin oğluda bu yaz olacak 2 aydan önce gün yokmuş okullar açık olduğu halde

Serap paşa tam paşa olacak demekki seneye buralarda doktor az olduğu için herkes randevusu kışın alıyor aklında olsun görumcemin oğluda bu yaz olacak 2 aydan önce gün yokmuş okullar açık olduğu halde
Evet oyle olacak insallah buralarda derken neyi kastettin anlamadim canim sunnet olacagi yer gorkemin dogdugu asisini kontrolunu oldugu buyukbabasinin calistigi hastane olacak randevu sorunumuz olmuyor ora olmazsa da esimin ozel saglik sigortasi var ozeldede olabilir hastane dert degilde cani kiymetli gorkemle ne yapariz bilmiyorum

Kızlar pazartesi zeynep kreşe başlıyor.bugün kafamda olan bir yer vardı eltimin kızıda gitmişti oraya orası ile görüştük ve pazartesi başlayacağız kısmetse.ilk bir hafta birkaç saat gidicez güven ortamı oluşsun diye.sonra tam gün diye konuştuK
Aslında ben yarım gün düşünüyordum ama müdüre hanım tam günün Daha Faydalı olacağı konusunda İkna etti.Tabi ne olacak zaman gösterecek.okul çok temiz ve güzel Villa zaten.bu yaş grubu tamamen oyun ağırlıklı dediler.öğle uykusu olacak.sınıf 12 kişi bir sınıf öğretmeni 2 tane de yardımcı öğretmen var.
Pamukprensinannesi senin daha önce yazdığın bir msj vardı kreş araştırırken dikkat edilmesi gerekenler diye.onu ben kaydetmiştim bilgisayara lazım olur diye ve çok sağol çok işe yaradı.benim aklıma gelmeyen şeyleri bile aklıma getirdin.
Bakalım hayırlısı artık.
Herkes yaş için çok erken diyor kreş için.ben işe başlıyorum annem burda yok kv de hem bacağından özürlü hemde Romantizmadan yerinden kalkamıyor.Bide Onunla aynı evi paylaşmak fikri.zaten bakıcı olayına sıcak bakmıyorum ne kaldı elimde kresten başka.keşke imkanım olsa kendim bakabilsem Yavruma ama işte şartlar. Neyse çok uzattım bizden haberler böyle.

Bu arada bayanlar tuvalet olayı sanırım en zor süreçlerden biri.büyük sabır istiyor
Sürekli Takipte sürekli bi bahane ile tuval et é götürmek gerekiyor.uzaklara gidemiyoruz bi süre.Kaza olmasın diye Ama kazalarda bi hayli oluyor.çiş kaka sürekli kıyafet değiştiriyoruz. Aslında soyunuyoruz Ama zeynep hanım giyinmek istemiyor.
Bizimki kız çocuğu olduğunu ve her yerde tuvalete oturtmak istemediğim için potetto portatif Lazımlık aldım
Birde kızlar bol bol külot alın
Bizde 12 tane vardı inanın ilk gün bir günde tükettik.gecede ben bağlamıyorum her uyandığında odasına oturağı koydum hemen oturtuyorum.yatağa da hasta bezi serdim.Bide kaka olayı için bi kitap vardı güle güle kakalar diye o kitabı biz birkaç aydır okuyoruz kaka yaparken o çok işe yarıyor.
Ama hala çişini gelince söylemiyor bizde tuvalet eğitimi yavaş yavaş gidiyor.inş kreşe başlayınca geri adım olmaz

Hayirli olsun Zeynep hemen alisir insallah. Efe 11 aylik basladi, Mehmet 17 o yuzden zeynep icin erken gelmedi bana. Tabi kucukler ama yapacak bisey yok calisan anneleriz sonucta.
senin is yerin uzak ya evden erken cikman gerekiyordur zeynepi kim birakacak krese

Kreste de tuvalete gotururlerse geri adim olmaz hatta daha bile hizli ilerler. Bu sureci de kolaylikla atlatirsiniz insallah

Zeynepe ve sana hayirli olsun insallah cabuk alisir ve sever kresi siz baya baslamissiniz tuvalet egitimine ben bazen goturuyorum cisini yapiyor seviniyor yaptim diye ama tamamen baslamadik gidince basliycaz zorlanacagimi sanmiyorum istekli aslinda ama ben bosluyorum ben senin yerinde olsam tuvalette alistiririm lazimliga alisinca normal tuvalete yapmak istemiyorlar hatta mumkunse hem alaturka hem alafranga tuvalete alistir bastan sen rahat edersin bir akrabamizin oglu 4 yasindaydi hala lazimliga yapiyordu tuvalete duserim diye korkuyormus e yarin birgun okula baslasa zorlanir bu cocuk dedim sonra zorda olsa alistirdilar

Bulanti az var agzimin tadi yok ama cok halsizim, keyifsizim kolumu kaldiracak halimdışı mehmet'te boyle degildim sanki
Oyle oluyor ilk uc ay bende 6 kilo kadar veriyordum snra almaya basliyordum bebegi etkilemiyormus kilo vermek o donemde zaten istem dışı veriyordum her hamilelik birbirinden farkli oluyor

Hayırli olsun umarım kolay alısır bence en doğru karar kreş

pazartesi annem gelmisti dun de esimin koyune gittik mehmet butun gun disaridaydi usudu mu bilmiyorum gece ateslendi. Annem bir suru sey soyledi bebek gelince sen ne yapacaksin yetisemeyeceksin sonra kocanla birbirinize gireceksiniz diye. Sabah sabah canimi sikti zaten hamileligime de pek sevinmemisti

Boşver diyeceğim ama elde değil biliyorum ben kimseye söylemedim başıma geleceği bildiğim için hem bebeğide görelim alıştık artık annelerimizin huyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…