- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.381
Ahh canim ben de cok rahat oldugumdan degil. Mehmete hemen hamile kalamamistim bu da oyle olur dedim ama ilk ayda hamile kaldim yumurtlama gunume filan da denk getirmemistim. Allah'in isi iste. Valla is yerindekilere nasil soyleyecegim bilmiyorum utaniyorum butun sene oglum cok hasta oldugu icin sik sik izin aldim. Sen neyine guvendin de bi daha doguracaksin derler diye korkuyorum. Oglumun kardesi olsun istiyordum hayirlisiyla olur insallah. Hadi sen de gelselam kizlarrr
ayy bikac gun giremedim neler olmus oylee
cok sevindim
turtix ve duruismail hayirli olsun bebisleriniz
saglikla kucaklayin insallah
vallahi masallah cok cesur gordum sizi
ben bir turlu cesaret edemiyorum
oysa daha fazla gecikmeden yapmak en dogrusu
ela okdr yoruyorki beni birtane daha ilsa yigilip kalicakmisim gibime geliyor
bir an olsun sakin dursun 1 dk otursun yokkk...
Tesekkur ederim canim amin Bugun olduk asiyi kanda verdik idrara iki ay once bakildi temiz cikti 13 kilo 92 cm olmus kilo alimi durdu sanki iki ayda yarim kilo almis masallah istahi iyi aslinda ama cok hareketli ondan pek kilo tutmuyo galibaMutlu yıllar zeynepe. Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin
Yarın içinde allah yardımcın olsun aşı kan tahlili iyide idrar tahlili bence em zor biz 3 saat bekledik.perşembe Tekrar vericez şimdiden Kara kara düşünüyorum
Sende erken baslamis bulantilar bende ikinci aydan sonra baslayip 6 aylikken bitti zorlandim soyle zorlandim bulanti halsizlik kusmanin en yogun oldugu donemde kendinden baska bir cocugunda sorumlulugu cok zor saatinde yemeye aliskin oglumu ihmal etmeyim diye mahvoldum etten igrenme basladi oglum eti cok sever kofte yapmak bana zulum haline geldi portakal suyu sıkmak oyle oglumu elimden geldigince ikinci plana atmamaya calistim hergun parka goturdum alisverise goturdum eve gelene kadar perisan oluyordum ama hafif atlattim yinede cunku kendimi hep faal tutmaya calistim gorkemde midem bulaniyo diye oglene kadar yatardimzeynepte 6 da kalkardim cunku gorkem o saatte uyanirdi zeynepte 10 kilo aldim 4 kilo dogdu gayette saglikliydim cunku hareket halindeydim bu da zeynepe yaradi zor bir bebekte olmadi cok sukursuan sana tavsiyem bol su ic hareket et iyi beslen kafani rahat tut cok kolay su gibi bir hamilelik gecirirsin ama kizini ihmal etme ona kardesi olacagini onunla oyunlar oynayacagini hep anlat ben anlattim gorkem zeynepi ilk gordu anne biraz daha buyudugunde mi oynayacagiz dedi tabi dedim yadirgamadi sevmesine izin verdim birde bulantilar arttiginda ben taze zencefilden ihlamurla karisik cay yapip ictimbenim doktorum ikisini icebilirsin baska bitki cayi icme ama demisti bulantiyi durduruyor bulanti icin ilac hic kullanmadim doktorumda tavsiye etmedi zaten olayin dogal akisina mudahale etmek sacma geliyo bana once kaygilari at kafandan evin gerekirse pis kalsin sen kizini kendini besle gerisi muhim degilSerap zeynepe hamileliğin nasıl geçmişti görkemle zor oldu mu biraz anlatırken iyi olur valla bendeyorgunluk bulantı başladı siz ve eşim biliyor 2 aydan önce söylemek istemiyorum
Esma sen memur degilmiydin tayin mi istedin yoksa kurumlar arasi gecis mi istedinKızlar nerelerdesiniz. Turtix duruismail inşallah ikinci hamilelikleriniz su gibi sorunsuz geçer.ikinci çocuklar hiçbir Zaman ilkleri gibi şanslı olamazlar ama onlar da daha anne karnında zzorluklarla mücadeleyi öğreniyor bence.sizi görünce bende heveslendim valla ama benim işle ilgili bi durumum var onu bekliyorum.olmazsa iki-3 ay içinde düşünüyorum.
Bu arada haziran başı kreşe başlatmayı düşünüyorum hatta bugün birkaç kresten randevu aldım görüşmeye gidicez.vakit yaklaştıkça kafam daha karışıyor tam gün mü yarım gün mü versem yoksa bir süre daha evde mi baktırsam diye.siz ne dersiniz bana fikir verin ne olur
Evet canım memurun aynı kurumda değişiklik istedim ama bu işler bizim kurumda çok zorEsma sen memur degilmiydin tayin mi istedin yoksa kurumlar arasi gecis mi istedin
Ay inşallah Ondada bi sorun çıkmaz canımZeynepin kan tahlili iyi cikti ama dr zeynepin kardiyolojide eko cekilmesini istedi kalp ritminden suphelendigini soyledi gecen seferde zeynepin gozleri asyalilar gibidir badem gozlu cekiktir biraz o yuzden bobreklerinden suphelendi temiz cikti simdide kalp cikardi onuda cektirecegiz insallah iyi cikar
Ne güzel senin ve çocukların adına çok seviniyorum.istanbuldan bende sıkıldım istanbul da yaşıyorum sözde nedense sadece çilesi ni görüyorum sefası nerde öğrencilikten sonra unuttumArtik bende yazliga gitme planlari yapmaya basladim havalar ısınınca istanbul bana dar geliyor esim iznini ayarlayinca gidicez gorkem bahcede bisiklete binmeyi ozlemis birde toprakla oynamayi
Hi bu tur isler devlet kurumlarinda zor oluyor ama insallah kalbinden gecen gerceklesirEvet canım memurun aynı kurumda değişiklik istedim ama bu işler bizim kurumda çok zor
Sadece şansımı denedim.inşallah olur.
Insallah her kontrolde doktor bizi paranoyak ediyo univ.hastanelerinin genel huyu zatenAy inşallah Ondada bi sorun çıkmaz canım
Sagol canim iyi oluyor bizim icin desarj oluyoruz kisi relax geciriyoruzNe güzel senin ve çocukların adına çok seviniyorum.istanbuldan bende sıkıldım istanbul da yaşıyorum sözde nedense sadece çilesi ni görüyorum sefası nerde öğrencilikten sonra unuttum
Evet bu hastaneler ne yazık ki çok pahalı benim sağlık sigortam olmasaydı daha uygun bir hastane seçerdim herhalde. Devlet memurları için kurum anlaşmaları oluyor diye biliyorum ama fiyat yine de pahalı olabilir. Aslında doğumdan başka rutin kontrolleri de düşünmek lazım. Ben zamanında medicanayı araştırmıştım ama bana çok avantajlı gelmemişti. Fiyatı daha iyiydi ama kalabalık diye okuduğum için vazgeçmiştim. Bir de internetten 100. yıl, lokman hekim gibi hastaneleri tavsiye edenleri okumuştum. Bunların fiyatları bayağı bir uygun. Üniversite hastanelerindeki veya kadın doğum hastanelerindeki hocaların muayenehanelerine gidip tahlil ve doğumu hastanelerde yapanlar da var, bunu da düşünebilirsin ama pahalı olabilir muayene ücretleri. Gerçekten seçim yapmak zor aslında alternatif çok ama insan iyi referans olsun istiyor. Ben hamileyken hastane ve doktorumdan memnun olmama rağmen herkes acil bir durum olursa zekai tahir burak hastanesine gitmemi önermişti. Aslında bana da çok mantıklı geliyor, sonuçta kadın doğum hastanesi ve çok fazla vaka ile karşılaşıyorlar. Özel doktorlar riskli durumlarda risk almak istemeyip hemen yönlendiriyormuş zaten. İnşallah gerek olmaz ama aklında bulunsun. Bu hastaneyi de seçen çok fazla kişi var, özel odaları güzelmiş ama erkek refakatçi kalamıyormuş.bu söylediklerin pahalı geldi bana mehmet de kıymıştım paraya ama bu sefer çok geliyor gözüme. doğum paketi diye bir şey çıkmış muayene ücretleri doğum filan dahilmiş onu araştırıyorum.
İnşallah iyi çıkar sonucu. Doktorlar bu kadar detaylı muayene edince insan bir taraftan rahatlıyor bir taraftan da çocuğu boşuna mı hırpalıyorum diye düşünüyor.Zeynepin kan tahlili iyi cikti ama dr zeynepin kardiyolojide eko cekilmesini istedi kalp ritminden suphelendigini soyledi gecen seferde zeynepin gozleri asyalilar gibidir badem gozlu cekiktir biraz o yuzden bobreklerinden suphelendi temiz cikti simdide kalp cikardi onuda cektirecegiz insallah iyi cikar
Ay eshma dur biz de aynı zamana denk getirelimKızlar nerelerdesiniz. Turtix duruismail inşallah ikinci hamilelikleriniz su gibi sorunsuz geçer.ikinci çocuklar hiçbir Zaman ilkleri gibi şanslı olamazlar ama onlar da daha anne karnında zzorluklarla mücadeleyi öğreniyor bence.sizi görünce bende heveslendim valla ama benim işle ilgili bi durumum var onu bekliyorum.olmazsa iki-3 ay içinde düşünüyorum.
Bu arada haziran başı kreşe başlatmayı düşünüyorum hatta bugün birkaç kresten randevu aldım görüşmeye gidicez.vakit yaklaştıkça kafam daha karışıyor tam gün mü yarım gün mü versem yoksa bir süre daha evde mi baktırsam diye.siz ne dersiniz bana fikir verin ne olur
Milleti düşünme boşver, konuşacak birşey mutlaka bulurlar. İkisi bir arada büyüsün istedik dersin geçersin. Konuşacak olan varsa 3 yıl sonra da hamile kalsan yine konuşur.Ahh canim ben de cok rahat oldugumdan degil. Mehmete hemen hamile kalamamistim bu da oyle olur dedim ama ilk ayda hamile kaldim yumurtlama gunume filan da denk getirmemistim. Allah'in isi iste. Valla is yerindekilere nasil soyleyecegim bilmiyorum utaniyorum butun sene oglum cok hasta oldugu icin sik sik izin aldim. Sen neyine guvendin de bi daha doguracaksin derler diye korkuyorum. Oglumun kardesi olsun istiyordum hayirlisiyla olur insallah. Hadi sen de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?