- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.461
ilk hamileliğimde son haftaya kadar çalışmıştım iznimi aktarmak için şimdi de öyle yaparım bütün söylediklerine katılıyorum. iş yerim eve çok yakın olduğu için çok erken kalkmıyorum 7'de uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum rahat rahat hazırlanmama vakit kalıyorBenim şahsi fikrim bende masa başı iş yaptığım için 2. Ye hamile kaldığımda da Çalışmak.Zaten hep derdim eğer kazara bile hamile kalsam ücretsizi böler işe dönerim.iş yerinde hamilelik bence daha kolay
Yemeğin hazır oturuyorsun işle uğraşırken zaman çabuk geçiyor ve en önemlisi herşeyi kafaya takacak zamanın olmuyor
Tek dezavantaj erken kalkmak sanırım
Sagol canim sizinde bezsiz olmak hosuna gitti aslinda hala uyuyo arada bakiyorum yapmamis kaka yapmasi kotu olmus zeynep gorkemden daha inatci ve umursamaz ali babanin cifligi sarkisini ogrendi yaramazlik yapinca siritarak onu soyleyip beni yumusatiyor birde ben zeynosum minnosum diye sarki soyluyordum o da sarkiyi bana uyarlamis annecim minnosum diyo uyanik cisi kacirinca basliyo annecim minnosum bende ne minnosum ya tatli cadiAllah yardımcınız olsun bizim bugün 8.gün ve kaçırma olayı devam dün akşam hatta gece altına yapmış bide kakasını kaçırmış mı yapmış mı bilmiyorum
Gece bizTe tam curcuna vardı
Bir yandan zeynep temizle bir yandàn odayı bir yandan zeynepin ağlaması ağlaması. Ama çok sabır gerekiyor bunu anladım
Kendime inanamıyorum bende bu kadar sabır varmış ben bilmiyordum
Hic belli olmaz bu isler oyle deme erkek cocuklari daha cabuk alisiyor aslinda etrafimda kiz cocuklari 3 4 yasina kadar bezli geziyorAyy ben çok korkuyorum bu tuvalet eğitiminden Zeynep arada söylüyordu onunki on gün sürerse bizimki aylar sürer
Iyi isin rahatmis ben calismadim hamileyken kimyasallarla ugrastigim icin calisirsin rahatca iyi olur senin icin annenide artik duymamaya calisican artikEkstra bir durum olmazsa çalışacağım memurum işim masa başı pek stresli değil. Annem adetten kesileli yıllar oldu babam çok huysuzdur annem de yaşından dolayı kaldıramıyor artık onun sıkıntısını bize yansıtıyor.
Canım benim iş yerinde yer değişikliği oldu şimdiki bölümün büyükçekmece de bölümü var oraya geçmek istiyorum başkan olabilir demiş onun sözüne güvenip bu işe giriştim.öyle olursa ben götüreceğim yoksa başka çareler bakacağım artık. Servis var ama zeynep küçük diye korkuyorumilk hamileliğimde son haftaya kadar çalışmıştım iznimi aktarmak için şimdi de öyle yaparım bütün söylediklerine katılıyorum. iş yerim eve çok yakın olduğu için çok erken kalkmıyorum 7'de uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum rahat rahat hazırlanmama vakit kalıyor
zeynep kaçta gidecek kreşe sen erken çıkıyorsan onu kim bırakacak?
Ayy olursa cok iyi olur sizin icin insallah olurCanım benim iş yerinde yer değişikliği oldu şimdiki bölümün büyükçekmece de bölümü var oraya geçmek istiyorum başkan olabilir demiş onun sözüne güvenip bu işe giriştim.öyle olursa ben götüreceğim yoksa başka çareler bakacağım artık. Servis var ama zeynep küçük diye korkuyorum
Canım sen hamilesin senin duran kabul olur benim içinde dua edersen çok mutlu olurum.İnşallah olurda en azından kızımı kendim götürüp getiririm. Kreş beykentte büyükçekmece ye inerken villalarda.Ayy olursa cok iyi olur sizin icin insallah olur
Ay maşallah zeynepe.bizde iyi çok şükürSu saate kadar 2 kez kacirdik ogle uykusundan kuru uyandik iyi gidiyoruz simdilik ev isleriyle pek ilgilenemiyorum yemek disinda aksam esim gelince disari cikariyor bende evle ilgileniyorum arada soyluyor cis var diye keske daha erken baslasaydim zeynep coktan hazirmis tuvalet egitimine kizlar sizlere de tesvik olur diye yaziyorum esma siz ne yapiyorsunuz evde krese bezsiz mi goturuyorsun
Hayirli olsun yegenin saglikla buyusun darisi basima benim kardesim 25 yasinda insaat yuksek muhendisi hic evlenmeyi dusunmuyo kiz arkadasi var bende evlende hala olayim diyorum sen dayi oldun bende hala olayim diyorum yok zeynep kreste onca saat nasil tutuyo peki kakayi bugun zeynepte kendi odasina gidip yapti altina cadi aksam kv gitti bezledim iki saat oyalandilar eve geldi telasli telasli anne cis dedi goturdum bir yapti cisini tutmus bezine hic yapmamis sevindim iradesi gelisiyor iki gundur hizli ilerledik kakayi yaparken utaniyormu ne gizli yapmasi suphelendirdi beni birde buyuk olasili kla yazliga gidiyoruz haziranin 5 i gibi ozluycem sizleri kizlar ben ve benim bebisler yazin duramiyoruz istanbulda gecen sene 8 kilo vermistim orda sabah aksam yuruyus yaptigim icin girtlagimi tutsaydim daha cok verirdim ya neyse bu sene yine yuruyuse baslarim insallahAy maşallah zeynepe.bizde iyi çok şükür
Biz 9 gün olduk hala arada kaçak oluyor
Ama buna da şükür.bizde şu An 2 sorun var biri kaka yapmaya korkuyor diğeri kreşte 2 gündür çiş yapmıyor.
Ben bezi gece gündüz hiç takmıyorum kreşe giderken yaptırıp götürüyorum ordada sürekli öğretmeni soruyor
Bide ben potetto lazımlık aldım portatif yanımda onu taşıyorum.sonuçta kız çocuğu her yerde tuvalete götüremem hastalık falan kapar allah korusun.
Dua ederim tabi. Allah butun annelere yardim etsin islerini kolaylastirsinCanım sen hamilesin senin duran kabul olur benim içinde dua edersen çok mutlu olurum.İnşallah olurda en azından kızımı kendim götürüp getiririm. Kreş beykentte büyükçekmece ye inerken villalarda.
Basta bi test filan yapilmisti bebek nasil?Kızlar Size bi haberim var hala oldum bugün kardeşimin çocuğu dünyaya geldi çok şükür.Allah sağlıkla büyüksün inşallah.bi aksilik olmazsa haftasonu gidicez görmeye
Çok şükür canım aminosentez sonuçları iyi çıkmıştı bebekte iyi şükür şimdi.Basta bi test filan yapilmisti bebek nasil?
Hayirli olsun Allah saglikli uzun omur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?