2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba nasılsınız
Size birşey soracağım.Siz çocuklara hangi el sabununu kullanıyorsunuz. Ben bi türlü çocuklara özel sabun bulamadım.
Ben pek dikkat etmiyorum. Bizim kullandığımız sabunu kullanıyoruz, ama genelde saç ve vücut şampuanı lavabonun yanında oluyor, denk gelirse onunla yıkıyoruz ellerini.

Eshma hersey istediğin gibi olur inşallah zeynep tam gün ver istersen ogleden sonra sabah kalktı kahvaltı evde derken öğlen oluyor oyalamasi daha zor

Zeynepe geçmiş olsun duru içinde çektirdik kalp doktoru seneye yeniden gelin dedi çocuk doktorumuz hiç gerek yok boş yere para vermeyin dedi gitmeyeceGiz

Hamilelik olunca bende hep kötüyü aklıma getiriyorum yine başladım ya birsey olursa diye duruda internet yasaktı doktor yasaklamisti bunda da öyle olacak her halde

Doğru söylüyorsun Mehmet'te çok dikkat ediyordum ağır kaldırmıyordum ama şimdi sürekli Mehmet'i kucağıma alıyorum en basitinden
Canım biliyorsun biz bu sene çok hastalık geçirdik o yüzden çok zorlandım ama hastalık durumlarında rahat izin alabileceksen ya da kv filan bakabilirse kreşe gönder derim. Bir sürü şey öğreniyorlar orada

Tedbir amaçlı bakıyorlardır iyi çıkar inşallah

İş yerinden bir arkadaşım Ufuk üni. hastanesini önerdi onun tanıdığı bir dr ve asistan varmış orada sen gideceğin zaman bana haber ver arar görüşürüm ilgilenirler dedi şimdilik orayı düşünüyorum. ekstra tahlil ücreti almıyorlarmış muayene ücretine dahilmiş ama belli bir drun olmuyormuş o gün kim varsa o muayene ediyormuş doğumda öyle galiba. bir de yoğun bakım ünitesi yokmuş ama riskli durumlarda donanımlı bir yere gönderiyorlarmış. internetten baktım bir tanesi uzman dr diğerleri de doç. yar. doç prof filan farklı drlar olması çok problem değil. Mehmet'te drumu çok seviyordum onun hatırına bir sürü para vermiştim ama kadın kongreye gitti arkadan ben sancılandım mecburen başka bir dr doğumumu yaptırdı o yüzden şimdi de farketmez hangi drun olduğu.

Sabah yine mehmet giyinmek istemedi annemle birlikte zar zor giydirdik bu aralar da bu çıktı giydirmek altını değiştirmek mesele

Turtix sen ilkini hangi hastanede doğurdun ben avcılar hospital da yaptım.sen bilirsin buraları nil hanim çok kalabalık Ama sanırım ben ikinciyi de aynı hastane aynı doktord Yapmak isterim. Zeynepte herşeyden çok memnun kalmıştım.doktor için sezeryan yanlısı denmesine rağmen ben normal doğurdum hemde o yönlendirdi normal doğuma.Bide gecenin bir yarısı olmasına rağmen çok ilgilendi herkes benimle ve bebekle.

Sabah yine mehmet giyinmek istemedi annemle birlikte zar zor giydirdik bu aralar da bu çıktı giydirmek altını değiştirmek mesele
O bizdede var canım.giyinmek istememe sürekli soyunma kendi istediğini giymek isteme olmayınca kendini yerlere atma falan

Biz leventte oturuyorduk kavacikta medistate'te dogum yapmistim. Avcilar hospitali bilirim 15 sene once kuzenimin esi orada dogum yapmisti.
Hastane ve dr ile ilgili guvendigin bi kisiden tavsiye almak lazim yoksa agzi olan konusuyor. Bak senin dogumun ne guzel gecmis.

O bizdede var canım.giyinmek istememe sürekli soyunma kendi istediğini giymek isteme olmayınca kendini yerlere atma falan
Zorla giydiriyorum aksama da cikarmak istemiyor hatta dolabindan biseyler aliyor giydiriyim diye bana veriyor ust uste tshirt giydigi oluyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…