- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.401
Doğum günü kutlu olsun Elanın.Biz de haftasonu aileler ile dogum gunumuzu kutladik.
bu haftada benim ve kizimin arkadaslariyla kutlayalim istiyoruz bakalim insallah. Iki parti yorgunluk olacak ama bir arada olunca cok kalabalik olup bisey anlamayacaktik.
Ben pek dikkat etmiyorum. Bizim kullandığımız sabunu kullanıyoruz, ama genelde saç ve vücut şampuanı lavabonun yanında oluyor, denk gelirse onunla yıkıyoruz ellerini.Kızlar merhaba nasılsınız
Size birşey soracağım.Siz çocuklara hangi el sabununu kullanıyorsunuz. Ben bi türlü çocuklara özel sabun bulamadım.
Doğru söylüyorsun Mehmet'te çok dikkat ediyordum ağır kaldırmıyordum ama şimdi sürekli Mehmet'i kucağıma alıyorum en basitindenKızlar nerelerdesiniz. Turtix duruismail inşallah ikinci hamilelikleriniz su gibi sorunsuz geçer.ikinci çocuklar hiçbir Zaman ilkleri gibi şanslı olamazlar ama onlar da daha anne karnında zzorluklarla mücadeleyi öğreniyor bence.sizi görünce bende heveslendim valla ama benim işle ilgili bi durumum var onu bekliyorum.olmazsa iki-3 ay içinde düşünüyorum.
Bu arada haziran başı kreşe başlatmayı düşünüyorum hatta bugün birkaç kresten randevu aldım görüşmeye gidicez.vakit yaklaştıkça kafam daha karışıyor tam gün mü yarım gün mü versem yoksa bir süre daha evde mi baktırsam diye.siz ne dersiniz bana fikir verin ne olur
Tedbir amaçlı bakıyorlardır iyi çıkar inşallahZeynepin kan tahlili iyi cikti ama dr zeynepin kardiyolojide eko cekilmesini istedi kalp ritminden suphelendigini soyledi gecen seferde zeynepin gozleri asyalilar gibidir badem gozlu cekiktir biraz o yuzden bobreklerinden suphelendi temiz cikti simdide kalp cikardi onuda cektirecegiz insallah iyi cikar
İş yerinden bir arkadaşım Ufuk üni. hastanesini önerdi onun tanıdığı bir dr ve asistan varmış orada sen gideceğin zaman bana haber ver arar görüşürüm ilgilenirler dedi şimdilik orayı düşünüyorum. ekstra tahlil ücreti almıyorlarmış muayene ücretine dahilmiş ama belli bir drun olmuyormuş o gün kim varsa o muayene ediyormuş doğumda öyle galiba. bir de yoğun bakım ünitesi yokmuş ama riskli durumlarda donanımlı bir yere gönderiyorlarmış. internetten baktım bir tanesi uzman dr diğerleri de doç. yar. doç prof filan farklı drlar olması çok problem değil. Mehmet'te drumu çok seviyordum onun hatırına bir sürü para vermiştim ama kadın kongreye gitti arkadan ben sancılandım mecburen başka bir dr doğumumu yaptırdı o yüzden şimdi de farketmez hangi drun olduğu.Evet bu hastaneler ne yazık ki çok pahalı benim sağlık sigortam olmasaydı daha uygun bir hastane seçerdim herhalde. Devlet memurları için kurum anlaşmaları oluyor diye biliyorum ama fiyat yine de pahalı olabilir. Aslında doğumdan başka rutin kontrolleri de düşünmek lazım. Ben zamanında medicanayı araştırmıştım ama bana çok avantajlı gelmemişti. Fiyatı daha iyiydi ama kalabalık diye okuduğum için vazgeçmiştim. Bir de internetten 100. yıl, lokman hekim gibi hastaneleri tavsiye edenleri okumuştum. Bunların fiyatları bayağı bir uygun. Üniversite hastanelerindeki veya kadın doğum hastanelerindeki hocaların muayenehanelerine gidip tahlil ve doğumu hastanelerde yapanlar da var, bunu da düşünebilirsin ama pahalı olabilir muayene ücretleri. Gerçekten seçim yapmak zor aslında alternatif çok ama insan iyi referans olsun istiyor. Ben hamileyken hastane ve doktorumdan memnun olmama rağmen herkes acil bir durum olursa zekai tahir burak hastanesine gitmemi önermişti. Aslında bana da çok mantıklı geliyor, sonuçta kadın doğum hastanesi ve çok fazla vaka ile karşılaşıyorlar. Özel doktorlar riskli durumlarda risk almak istemeyip hemen yönlendiriyormuş zaten. İnşallah gerek olmaz ama aklında bulunsun. Bu hastaneyi de seçen çok fazla kişi var, özel odaları güzelmiş ama erkek refakatçi kalamıyormuş.
Aynen oyle canim haftaya cuma cekilecek dedigin gibi ikilemde birakiyor insani doktorlarİnşallah iyi çıkar sonucu. Doktorlar bu kadar detaylı muayene edince insan bir taraftan rahatlıyor bir taraftan da çocuğu boşuna mı hırpalıyorum diye düşünüyor.
Amin inşallah hayırlısıHi bu tur isler devlet kurumlarinda zor oluyor ama insallah kalbinden gecen gerceklesir
O bizdede var canım.giyinmek istememe sürekli soyunma kendi istediğini giymek isteme olmayınca kendini yerlere atma falanSabah yine mehmet giyinmek istemedi annemle birlikte zar zor giydirdik bu aralar da bu çıktı giydirmek altını değiştirmek mesele
Biz leventte oturuyorduk kavacikta medistate'te dogum yapmistim. Avcilar hospitali bilirim 15 sene once kuzenimin esi orada dogum yapmisti.Turtix sen ilkini hangi hastanede doğurdun ben avcılar hospital da yaptım.sen bilirsin buraları nil hanim çok kalabalık Ama sanırım ben ikinciyi de aynı hastane aynı doktord Yapmak isterim. Zeynepte herşeyden çok memnun kalmıştım.doktor için sezeryan yanlısı denmesine rağmen ben normal doğurdum hemde o yönlendirdi normal doğuma.Bide gecenin bir yarısı olmasına rağmen çok ilgilendi herkes benimle ve bebekle.
Zorla giydiriyorum aksama da cikarmak istemiyor hatta dolabindan biseyler aliyor giydiriyim diye bana veriyor ust uste tshirt giydigi oluyor meselaO bizdede var canım.giyinmek istememe sürekli soyunma kendi istediğini giymek isteme olmayınca kendini yerlere atma falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?