2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bizde bugun bezi biraktik hazir halilari toplamisken alissin dedim bir kere kacirdi anne cis dedi gorkemle ilgileniyordum yatak odasina kostu birde geldi anne cis dustu diyo yerleri islatmis dustu diye ona diyo sık sık soruyorum tuvalete goturuyorum bakalim ne olacak bu gece bezlerim yarin gece bezsiz yatiricam carsafinin altina hasta bezi serdim alissin gidince kolaylik olur en azindan

Annen neden bu kadar negatif dogum yapinca kimseden yardim isteme ben istemedim annemden bile istemedim ben annem benim evimde bunaliyo kendi evinden baska yerde kalamiyo esimle arasi iyidir ben yinede uzun kalmasini istemedim sıkılıyor cunku gorkemde bir hafta zeynepte 4 gun kaldi zeynepte daha rahattim kendi islerimi kendim yaptim doktorum cok iyiydi normal dogum dikislerim hic acimadi rahat oturabiliyordum zeynep kucagimda emzirerek islerimi yaptim kv de gelip bende yiyip iciyodu bir gun kuru fasulye pilav yapmistim geldi serap dolapta patlicanin var aksam kizartirsin dedi bende yemegim var kizartma yemiyorum ben istersen gotur evinde kizart dedim esime sikayet etmis patlican istedim yapmadi diye oldu dedim iki gunluk lohusaya gunluk menu versin ona gore hazirlayim o simdi bebek emzirir cocuk bakar ev temizler dikisleri acir yapamaz dedim catlak kadin ya kizi dogum yapti kvsi corba bile yapmamis kendi ne yaptiysa birde senden bekler annem yapti ama onunda evde bunalmasi beni bunaltti sanki esir almisiz kendi annesinin evindede kalamaz onunkide oyle bir huy iste esinizle iyi gecinin gerekirse aglayin acindirin kendinizi sadece ondan yardim isteyin kimseden fayda yok

Daha once de bahsetmistim ya son yillarda boyle negatif oldu. Oglum bu sene cok hasta oldu ondan once de yemek problemi vardi annem hep onun zor bir cocuk oldugunu soyluyor uzerine de yeni bebek haberine bu tepkiyi verdi. Ben de pek yardim istemiyorum da insallah oglumun hastaliklari biter bebek de sakin olur da kendi kendime yeterim

Bu saate kadar 4 kez cis kacirdi zamanlamayi tutturamiyoruz tuvalette yapmiyor 5 dk sonra kaciyor simdi ogle uykusuna bezsiz yatirdim kacirma olasiligi yuksek bakalim ne olacak minimum 10 gun surer alismasi hayirlisi artik

Hamilelik boyunca calisacak misin turtix meslegin neydi senin menopoz kadinlarda huysuzluk yapiyor ondan da olabilir annende benim annem daha girmedi ama onunda oluyor bazen huysuzlugu bizim soyun kadinlari gec giriyor menopoza

Geçmiş olsun canım. Bizimki de üşüttü gibi haftasonu. Hava bir iyi bir kötü şaşırdım valla.
Annen seni düşündüğü için söylemiştir ama söyleme tarzı çok yanlış tabi. Keşke sana güvendim herkesin annesi bakıyor torunlarına artık sıra sende deseydin Şaka bir yana insan ailesinden akrabalarından farklı bir şehirde olunca ister istemez zorlanıyor. Allah sana ve çocuklarına sağlık versin zaten üstesinden gelirsin. İkinci çocuk sakin olursa, Mehmet de kardeşini benimserse sıkıntılar daha az olur. Mutlaka zorluklar olacak ama şimdiden bunları düşünüp üzülme.

Bu saate kadar 4 kez cis kacirdi zamanlamayi tutturamiyoruz tuvalette yapmiyor 5 dk sonra kaciyor simdi ogle uykusuna bezsiz yatirdim kacirma olasiligi yuksek bakalim ne olacak minimum 10 gun surer alismasi hayirlisi artik
Hadi bakalım hayırlısı. Bana çok uzak geliyor daha, tecrübelerinizi paylaşırsınız.

Hayırlı olsun canım. İnşallah Zeynep kreşi, arkadaşlarını ve öğretmenlerini sever. Notların işe yaradığına çok sevindim. Bazen ilk kayıt sırasında söylenenler ile farklılıklar olabilir. Böyle birşey gözlemlersen hemen konuş. İçinde kalanları paylaş çünkü biriktikçe insan huzursuz oluyor. Bazı şeylerin çözüldüğünü görünce insan doğru karar vermişim deyip daha da rahatlıyor.

Hadi bakalım hayırlısı. Bana çok uzak geliyor daha, tecrübelerinizi paylaşırsınız.
Sizde baslayin ufaktan haftasonlari falan bugun hep dusurduk cisimizi zeynepin degisiylecadi ya benim yatagima cikmis cantami karistirirken kacirmis carsafi alezi attim makinaya allahtan yataga gecmemis merakli kedi ya ne yaptin dedim islandi dedi simdi uyuyor birde su secim cilesi bitse bangir bangir seslerden illallah ettik halkinizi dusunseniz zaten kafa sisirmezsiniz hasta bebek dusunen yok karnim doysun cebim dolsun tek idealleri sinir oluyorum

Allah yardımcınız olsun bizim bugün 8.gün ve kaçırma olayı devam dün akşam hatta gece altına yapmış bide kakasını kaçırmış mı yapmış mı bilmiyorum
Gece bizTe tam curcuna vardı
Bir yandan zeynep temizle bir yandàn odayı bir yandan zeynepin ağlaması ağlaması. Ama çok sabır gerekiyor bunu anladım
Kendime inanamıyorum bende bu kadar sabır varmış ben bilmiyordum

Ayy ben çok korkuyorum bu tuvalet eğitiminden Zeynep arada söylüyordu onunki on gün sürerse bizimki aylar sürer

Hamilelik boyunca calisacak misin turtix meslegin neydi senin menopoz kadinlarda huysuzluk yapiyor ondan da olabilir annende benim annem daha girmedi ama onunda oluyor bazen huysuzlugu bizim soyun kadinlari gec giriyor menopoza
Ekstra bir durum olmazsa çalışacağım memurum işim masa başı pek stresli değil. Annem adetten kesileli yıllar oldu babam çok huysuzdur annem de yaşından dolayı kaldıramıyor artık onun sıkıntısını bize yansıtıyor.

Ay allah nasıl kv bu ya.lohusaya yardım ededeceğine daha çok yemek mi istiyor.Bide kadın olacak.bu arada seni takdir ettim 2 çocuk ve tek başına helal olsun.benim ilkinde annem kaldı 40 gün kv gitti geldi ama annem olmasa ben çuvallardım
En azından ben sadece çocukla ilgilendim o diğer herşeyi yaptı ve beni dinlendirdi.
Ben kv yi sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver demişler böyle bir.durumda gelip yarın eder en azından yemeğimi yapar

Amin hepimizin sağlığı yerinde olsun da zorluklar bir şekilde aşılır. Evet beni düşünüyor ama ne yapayım olan olmuş artık sürekli başa kakmasına ne gerek var. Mehmet'te aylarca hamile kalmak için uğraşmıştım gözyaşı dökmüştüm bu sefer de hemen oldu vardır bunda da bir hayır

Bugün başladık hayırlısı ile
2 saat kaldık tam oyun saatinde
Zeynep öğretmeniyle ağlamadan sınıfa girince öğretmen siz bekleyin ben huzursuz Olursa çağırırım dedi arada geldi öğretmen bana zeynepin videosunu çekmiş onu gösterdi içim rahat olsun Diye.öğle yemeğini de yedirmişler.bugünkü bu kadar bıbıktırmadan.yarın bakalım nasıl olacak inşallah çabuk ve sancısız alışır kuzum

Ayy ben çok korkuyorum bu tuvalet eğitiminden Zeynep arada söylüyordu onunki on gün sürerse bizimki aylar sürer
Hazır olduğunu sen anlarsın mehmetin.yada kresten söylerler bence

Hazır olunca başlarsan yavaş yavaş daha kolay olur

alışır alışır merak etme hadi hayırlı olsun. bugün beklemişsin yarın öbür gün sen git beklemene gerek yok diyecekler o zaman insan bi garip hissediyor boşluğa düşmüş gibi oluyorsun

Benim şahsi fikrim bende masa başı iş yaptığım için 2. Ye hamile kaldığımda da Çalışmak.Zaten hep derdim eğer kazara bile hamile kalsam ücretsizi böler işe dönerim.iş yerinde hamilelik bence daha kolay
Yemeğin hazır oturuyorsun işle uğraşırken zaman çabuk geçiyor ve en önemlisi herşeyi kafaya takacak zamanın olmuyor
Tek dezavantaj erken kalkmak sanırım

Her işte vardır bir hayır allah sağlıkla kucağınıza aldırsın allah herşeyin kolayına verir inşallah.sen canını sıkma mutlu hamilelik eşittir huzurlu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…