2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Tuvalet konusunda Zeynepleri tebrik ediyorum darisi basimiza
Mehmetide baslat dogumdan sonra rahat edersin ucuncu gundeyiz artik cisini soyluyor bugun kakasinida soyledi yapti sabah kuru uyandi cok seviniyorum sorunsuz ve hizli ilerledik cok sukur lazimligida cope aticam zeynepte kullanmak istemiyor bosuna almisim

Maşallah bayağı uzun kalmışsınız, sevmiş demek ki. Bırakıp gitmek en zoru, insan ne yapacağını bilemiyor. Eşim de bana sık sık git izle diyor ama insan sarılmak istiyor, yüzünü görmek istiyor yapamayınca kötü oluyor. Bir de bazen oyuncak kavgası yapıyorlar birbirlerini itince içim gidiyor benim.

Yazin tatile ciktigimizda deneyecegim kolaylikla atlatiriz insallah

Serap85 maşallah Zeynep çabuk adapte oldu. Keşke biz de rahat halledebilsek. Görkem'in bezi bırakması nasıl olmuştu? Daha geç mi alışmıştı?
Evet hazirmis dunden zeynep hanim gorkemi anlatmistim o da kolay alisti bende tam 18 aylikken birakmisim cabucak annem cocuklar sana cekmis diyor bugun bir kere cis kacirdi oyuna dalmisti unuttu soylemeyi galiba

Mayıs anneleri merhaba. Sizlerden ricam bebişleriniz kaç kilo ve boyları kaç cm yazabilirmisiniz.. benim minnak kızım 9.400 ve 84 cm kilo almiyor ama hicbirşeyde yemiyor malesef... aile hekimi boyu nirmal ama kilosu düşük diyor ama doğum kilosu 2500 boyu 47 cm di minyon oldugunu soyluyorlar..

benim oğlum 4220 gr 54,5 cm doğdu ama dün tartıldı 10 kilo çıktı boyu da 82 cm. Aslında 11 kiloya yaklaşmıştı ama bir hafta arayla ateşlenince zayıfladı yine. Benimki de yemiyor 3 gün iyi yiyorsa 4 gün yemiyor dolayısıyla kilosu da artamıyor.

Mehmet maşallah uzun boylu doğmuş kilosu da iyiymiş uzun boylu bir delikanlı olacak demekki

duruismail dra ne zaman gideceksin sen benden ileridesin kalp atışı duyulur artık ben haftaya gitmeyi düşünüyorum.

Benim oğlum da aynı kiloda ve boyu 81 cm. Tatildeyken oğlumu özel bir hastanenin aciline götürdük. Hastanedeki çocuk doktoru tutturdu 3 kilo eksiği var diye. Çocuğun boyunu ölçmüyor sadece kilosuna bakıp 3 kilo eksik diyor. Eşim sinir oldu, tartışma olmasın diye hehe deyip geçtim. Ankara'ya dönünce kendi doktoruna söyledik, neye göre böyle bir değerlendirme yapmış diye şaşırdı adam. Biz çocuk endokrin uzmanına da gidiyoruz, ordaki doktor kilosuna dikkat edin genetik olarak boyu fazla uzamayacak ama kilo alımına dikkat etmezseniz obez olur dedi. Aynı şeyi doğduğundan beri kontrollerini yapan doktoru da söylüyor. O yüzden her doktorun söylediğini pek fazla dikkate almamak gerekiyor. Bence sizin durumda kilodan ziyade yemek yememesi problem. Doğal yollardan vitaminleri alamıyorsa belki dışardan desteklemek gerekebilir. Ciddi yemek problemi varsa onu doktorla görüşmek daha doğru bence.

Bizimki de öyle. Tam düzene girdi diyorum bir hastalık çıkıyor. Geçen sonbaharda 2 ay süren ishal, kusma çocuğu çok yordu.
2 yaş tahlillerini yaptırdık bu arada. Haftaya endokrin doktoruna götürecez onun istediği tahliller de vardı. Ne diyecek merak ediyorum çünkü bazı değerleri düşük gözüküyor.

Ay turtix çok heyecanlı ya, duruismail ile seni takipteyim :)
Bu arada bebiş için Ocak 2016 anneleri konusunu takip ediyor musun? Bizi unutma sonra.
Oraya hic yazmadim ama arada okuyorum insan heyecan yapiyor kese, kalp atisi muhabbetlerini okuyunca. Bir de cok hizli ilerliyor sayfalar yetisemem onlara

Efe'nin yemeyle ilgili problemi yok degil mi? Ben de bazen Mehmet'te baska bir problem mi var acaba diyorum ama bize de cocuk dru gunluk 1200 kalori almasi gerekir demisti o ara dikkat ettik hesapladik filan yok o kadar yemiyor

Efe'nin yemeyle ilgili problemi yok degil mi? Ben de bazen Mehmet'te baska bir problem mi var acaba diyorum ama bize de cocuk dru gunluk 1200 kalori almasi gerekir demisti o ara dikkat ettik hesapladik filan yok o kadar yemiyor
Genel olarak yok canım. Herşeyden vermeye çalışıyorum. Eskisi kadar çok ve iştahlı yemiyor. Nerdeyse yarı yarıya azaldı yediği miktar ama önceden gerçekten çok yiyordu. Tabi yine de kilo almıyordu, bu kadar yemeyle nasıl olacak ben de merak ediyorum. Bize doktor belirli bir miktar vermedi, çok kilo almadığı için istediği kadar verin demişti. Bakalım belki endokrin doktoru tavsiyelerde bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…