2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugün doktora gittik kalp atışlarini duyduk allaha şükür duru da aglamistim ilk duyduğumda 6+6 yim ama 7+4 e uyumluymus bol ceviz şu bulantı için zencefil ama fayda etmeyenler var dedi vitamin yazdı birde

Benim kizim 4090 gr 51 cm dogdu simdi 13 kilo 92 cm sizin kizinizin dogum kilosuyla simdiki kilosu uyumlu aslinda minyon olabilir bellide olmaz sonradan boy atip tombiste olabilir

Yarin kardiyolojiye gidicez zeynepe eko cekilecek simdi tuvalete alisti cisini bezede yapmiyo agliyo cisim geldi diye ne yapariz bilmem

Yarin kardiyolojiye gidicez zeynepe eko cekilecek simdi tuvalete alisti cisini bezede yapmiyo agliyo cisim geldi diye ne yapariz bilmem
Bence Bez bağlama orda tutarsın sonra çişe
Oturtmaya gerek yok yukardan tutsan Bike yapar
Zeynepte şimdi bezi asla istemiyor.yada varsa Alıştırma kilodu al en azından kaza durumunda çok uğraştırmaz
Bu arada inşallah hiçbirşey çıkmaz dualarımız sizinle

Bugün doktora gittik kalp atışlarini duyduk allaha şükür duru da aglamistim ilk duyduğumda 6+6 yim ama 7+4 e uyumluymus bol ceviz şu bulantı için zencefil ama fayda etmeyenler var dedi vitamin yazdı birde
Ay maşallah allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Şimdi cinsiyet merakı başlar yyavaştan.

Bende ilk muayenede hep heyecanlanirim sevgiliyle ilk randevu gibi bisey bu cok guzel bir his zeynepte tansiyonum cikmisti heyecandan gorkemde ilk gordugumde fasulye kadarmis demistim dr gulmustu benim minik fasulyem simdi kucaga sigmiyor ayyy ayyyy bebislerim ya durunun annesi zencefili tazesini kullan az kullan bildigin zehir gibi aci cunku ihlamurla ic tadini yumusatirsin bunu
Sagol canim icimden temiz cikar diyorum ama esimin baba tarafi hep kalpten problemli oldugu icin icim icimide yemiyo degil hayirlisi artik baska tuvalete yaparmi acaba biraz secici insallah kisa surer isimiz

Cevaplariniz icin tesekkur ederim. 5 ay once cocuk hastanesinde tahlilleri yapildi rutin yaşinda yapılanlar gibi.. değerleri normal çıkmıştı. Tekrar götürmelimiyim acaba. Boy gelişim tablolarinda normal gidiyor ama kilosu alt seviye düstü. Endişeleniyorum.. maşallah hareketi zekası baktıgım zaman herşey normal ama yeteri kadar kesinlikle beslenmiyo. Ve ne yaptıysam yediremiyorum. Birde 4 bucuk yasinda ablamiz var. Maşallah o cok guzel yiyor belki ablasindan gorurde yer diyorum ama nafile... uzuluyorum.. endokrin bolumunemi goturmeliyim? Orada ne gibi tahliller yapiyolar ve sonrasinda nasil bir tedavi uyguluyorlar? Bilgisi olan arkadaslarim cevaplarsaniz cok memnun olurum. Şimdiden cok teşekkürler...

Senin cocuklarinda benimkiler gibiymis benim oglumda 4 yasinda ben ikisini bir masaya oturtuyorum ikisi birbirine bakarak yiyor benim kiz istahli oldugundan oglumun istahinida aciyo bazen yaris yaptiriyorum kim cabuk bitirirse odul var diyorum gaza getiriyorum odulde bir kase sutlu tatli ev yapimi kek pasta turu seyler ya da bir bardak meyve suyu ikisi beraber yemeyi seviyor ikisini basbasa birakiyorum onlar konusa konusa yiyolar

Oyyy maşallah. Ne tatlı heyecanlar bekliyor sizi.
Bu arada doktorun mutlaka uyarmıştır ama zencefil düşüğe neden olabilir diye biliyorum. Ben hamileyken doktorum mümkün olduğunca bitki çaylarını azaltmamı istemişti. 1-2 fincandan fazla içme demişti.

Biz boy kısalığı için gittik. Tiroid, çölyak hastalığı olup olmadığı, tam kan sayımı gibi tahliller yapıldı. Daha doğrusu bunları çocuk doktorumuz yaptırmıştı, endokrinoloji de yeterli görüp, ekstra birşey istemedi ilk etapta. 2 yaş için tam kan sayımı, büyüme hormonu testleri ve el bilek grafisi istendi. Haftaya doktor inceleyecek sonuçları. Benim oğlum doğduğundan beri zayıf o yüzden kiloyu o kadar dert etmiyorum artık. Bizimki yediği halde kilo almıyor ve boyu az uzuyor. Sıkıntılar biz de daha farklı. Sizin durum için doktor nasıl bir inceleme yapar bilmiyorum ama aklımda kalmasın derseniz götürebilirsiniz. Belki tavsiyeleri olur bu konuda.

Burası da çok hızlıydı. Ben o dönem çalıştığım için düzenli okuyamıyordum. Hamilelikte daha aktif oluyor forumlar.
O zamanlar bir gunde sayfalarca yazi birikiyordu. Burada neler paylasildi ama simdi kimse kalmadi ocak annelerini okurken de aklimdan ileride o konuda da kimsenin kalmayacagi geciyor o yuzden sadece arada okuyup geciyorum

Masallah darisi basima ben de onumuzdeki hafta gideyim hafif bulantilarim var ama cok rahatsiz edici degil

Tesekkur ederim canim. Goturucem birkezdaha kontrole bakalim ne diyecek.

Bir sorumda dişleriniz tamamlandimi? Berayın alt çene tamamlandi. Üst çene tek tarafın ikinci azısi cikti bir taraf kaldi. Sorunsuz atlatıyoruz şükür.

Eko cekildi bugun temiz cikti rahatladik zeynep doktoru gorunce basladi aglamaya doktor hanim zeynepi o kadar guzel sakinlestirdi ki eline oyuncaklar verdi sarki soyledi ninni dinletti bayildim kadinin hastasiyla ilgilenmesine zeynep nerdeyse uyuyacakti nemrut suratli doktorlar cogaldigi icin insan gibi doktor gorunce sasiriyorum zeynep cis diye tutturmadi ordan babama gittim annem memlekette oldugu icin eve gelince basladi cis cis diye tutmus yarin alisveris yapicaz pazar gunude valiz toplarim ancak

O zamanlar bir gunde sayfalarca yazi birikiyordu. Burada neler paylasildi ama simdi kimse kalmadi ocak annelerini okurken de aklimdan ileride o konuda da kimsenin kalmayacagi geciyor o yuzden sadece arada okuyup geciyorum
Ben hamileyken diger mayis hamileleri topicindeydim cok guzel paylasimlar oluyordu herkes dogum yapti ortadan kayboldu uzuldum acikcasi sanki doguma kadar anlasilmis dogumdan sonra kimse birbirine bilgi vermesin diye sozlesilmis gibi burayida okuyordum cok kalabalikti kaldik 6-7kisi 2011 mart annelerine katilmayi dusunuyordum gorkem icin ora dagildi yani turtixcim topicler pek kalici olmayabiliyor bence bildigin yerde kal daha iyi ben yeniden hamile kalsam hicbir topice katilmam onca paylasimin oluyor bag olusturuyorsun hop kimse kalmamis bizim topicimiz yillarca surer beraberce buyuturuz insallah cocuklarimizi ben yaz ayinda kopuyorum ama geri donuyorum
O

Bir sorumda dişleriniz tamamlandimi? Berayın alt çene tamamlandi. Üst çene tek tarafın ikinci azısi cikti bir taraf kaldi. Sorunsuz atlatıyoruz şükür.
Bizim ikinci azılar daha hiç çıkmadı hatta ortada bile yoklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…