- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.521
Ay çok sevindim hadi gözünüz aydın.zeynepi götürdüğümüz göz doktorada öyleydi zeynep Hatta çıkmak istemedi doktordan.doktorların iyisi her zaman makbuldur.Eko cekildi bugun temiz cikti rahatladik zeynep doktoru gorunce basladi aglamaya doktor hanim zeynepi o kadar guzel sakinlestirdi ki eline oyuncaklar verdi sarki soyledi ninni dinletti bayildim kadinin hastasiyla ilgilenmesine zeynep nerdeyse uyuyacakti nemrut suratli doktorlar cogaldigi icin insan gibi doktor gorunce sasiriyorum zeynep cis diye tutturmadi ordan babama gittim annem memlekette oldugu icin eve gelince basladi cis cis diye tutmus yarin alisveris yapicaz pazar gunude valiz toplarim ancak
Ay özletme kendini geçen ramazanda gelmiştin bu ramazanda burda olmayacak mısınBen hamileyken diger mayis hamileleri topicindeydim cok guzel paylasimlar oluyordu herkes dogum yapti ortadan kayboldu uzuldum acikcasi sanki doguma kadar anlasilmis dogumdan sonra kimse birbirine bilgi vermesin diye sozlesilmis gibi burayida okuyordum cok kalabalikti kaldik 6-7kisi 2011 mart annelerine katilmayi dusunuyordum gorkem icin ora dagildi yani turtixcim topicler pek kalici olmayabiliyor bence bildigin yerde kal daha iyi ben yeniden hamile kalsam hicbir topice katilmam onca paylasimin oluyor bag olusturuyorsun hop kimse kalmamis bizim topicimiz yillarca surer beraberce buyuturuz insallah cocuklarimizi ben yaz ayinda kopuyorum ama geri donuyorum
O
Bizim son dort kaldi disleri hep cok zor cikti her seferinde hasta oldu o yuzden cok korkuyorum bu dislerdenBir sorumda dişleriniz tamamlandimi? Berayın alt çene tamamlandi. Üst çene tek tarafın ikinci azısi cikti bir taraf kaldi. Sorunsuz atlatıyoruz şükür.
Temiz cikmasina sevindim drun da olmasi gerektigi gibi olmasi iyi olmus hep insan olsalar keske.Eko cekildi bugun temiz cikti rahatladik zeynep doktoru gorunce basladi aglamaya doktor hanim zeynepi o kadar guzel sakinlestirdi ki eline oyuncaklar verdi sarki soyledi ninni dinletti bayildim kadinin hastasiyla ilgilenmesine zeynep nerdeyse uyuyacakti nemrut suratli doktorlar cogaldigi icin insan gibi doktor gorunce sasiriyorum zeynep cis diye tutturmadi ordan babama gittim annem memlekette oldugu icin eve gelince basladi cis cis diye tutmus yarin alisveris yapicaz pazar gunude valiz toplarim ancak
Aynen paylasimlar bicak gibi kesildi bari arada bir yazsalardi face grubu kurdular herkes oraya kacti. Insallah burasi hic dagilmazBen hamileyken diger mayis hamileleri topicindeydim cok guzel paylasimlar oluyordu herkes dogum yapti ortadan kayboldu uzuldum acikcasi sanki doguma kadar anlasilmis dogumdan sonra kimse birbirine bilgi vermesin diye sozlesilmis gibi burayida okuyordum cok kalabalikti kaldik 6-7kisi 2011 mart annelerine katilmayi dusunuyordum gorkem icin ora dagildi yani turtixcim topicler pek kalici olmayabiliyor bence bildigin yerde kal daha iyi ben yeniden hamile kalsam hicbir topice katilmam onca paylasimin oluyor bag olusturuyorsun hop kimse kalmamis bizim topicimiz yillarca surer beraberce buyuturuz insallah cocuklarimizi ben yaz ayinda kopuyorum ama geri donuyorum
O
Ben de cin takvimine baktim erkek cikti oglumda da dogru cikmisti. Kiz cocugun da tadini almak isterim ama saglikli olsun hayirli evlat olsun yeter. Bazen esimle sakalasiyoruz kiz olursa iki cocukla kaliriz ama erkek olursa kiz olana kadar devam ederiz diye. Ama saka tabiSelam kizlar telefonumdan giriyorum sayfa cok yavas ve surekli donuyor. O yuzden pek takip edemiyorum. Evde olsam bilgisayardan girerim de annemlerde yasiyorum. Artik 13 haftalik olduk ama hala mide bulantisi yasiyorum ve asiri derecede tukruk salgiliyorum posetle geziyorum. 2 gun once dr.daydik. sanki oglana benziyor kesin cevabi bir ay sonra soyleyebilirim dedi.ilk oglumu 11 haftalikken ogrenmistik o yuzden ben kesin erkek gozuyle bakiyorum. Alllah bilir tabi. Belki kiz istedigimi dusundu o yuzden bu kadar cekingen davrandi bilemiyorum ama saglikli hayirli olsun ben zaten ogluma destekci bi erkek kardes istiyordum
Çin takvimi bende tutmadı.erkek diyordu kız oldu.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.bugün kardeşimin oğlunu gördüm ilk Defa ay bebeği özlemişim onu anladım. Çok küçük ama yerim ben onu maşallah.Ben de cin takvimine baktim erkek cikti oglumda da dogru cikmisti. Kiz cocugun da tadini almak isterim ama saglikli olsun hayirli evlat olsun yeter. Bazen esimle sakalasiyoruz kiz olursa iki cocukla kaliriz ama erkek olursa kiz olana kadar devam ederiz diye. Ama saka tabi
Ilkinde cin takvimi tutmustu bunda kiz diyordu. Bende tam tersi erkek olursa 3.yu düşünmüyorum ama bi kiz olursa tek kiz kalmasin diye 3.yu dusunebilirdimBen de cin takvimine baktim erkek cikti oglumda da dogru cikmisti. Kiz cocugun da tadini almak isterim ama saglikli olsun hayirli evlat olsun yeter. Bazen esimle sakalasiyoruz kiz olursa iki cocukla kaliriz ama erkek olursa kiz olana kadar devam ederiz diye. Ama saka tabi
Canını sıkma canım oluyor arada böyle kanamalar.İnşallah yatman Gereken bi durum olmaz bu hamileliğinde çünkü çocukla çok zor gerçektenDün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Bizim ikinci azılar daha hiç çıkmadı hatta ortada bile yoklar
Bizim son dort kaldi disleri hep cok zor cikti her seferinde hasta oldu o yuzden cok korkuyorum bu dislerden
Inşallah canım yatmak en büyük korkum zatenCanını sıkma canım oluyor arada böyle kanamalar.İnşallah yatman Gereken bi durum olmaz bu hamileliğinde çünkü çocukla çok zor gerçekten
Bir ara bende takmistim duruyu zorlamaya başlamıştım 18 ay kontrolünde sıra beklerken bizden önceki kız çocuğu 3 yaşındaymis otistik ve Çölyak varmış doktor bana sağlığı yerinde ne istiyorsun sen diye çıkışınca aklım başıma geldi tanıyorum ama eskisi kadar değilim canlari sağ olsun ne yapalım yemeyen çocuk gerçekten çok zorBizimde iştah falan kalmıyor zaten yemiyen bir çocuk hepten yemiyor. hava ve suyla yaşıyor diyorum ben.... takviye devam sütü veriyorum geceleri.. birde nezle gibi oldu bu 3. Çıkanda... offff şu kilosu acayip takıntı oldu bende.. yememekten hasta olucak diye cok korkuyorum
MOralini bozma hemen inşallah durudaki gibi olmazsin. Afedersin birliktelik yasadiysan oluyor boyle seyler. 8 haftalikken birliktelik yasadigimiz icin bende de olmustu ve oglumda da olmustu ama oglumdaki gibi uzun surmedi. Bence dusuk riski olmasa bile ilk 11hafta kesinlikle birliktelik yasanmamaliDün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
O konuda eşim hassastır yaklaşmaz birsey olacak diye duru da da sebepsiz di budaMOralini bozma hemen inşallah durudaki gibi olmazsin. Afedersin birliktelik yasadiysan oluyor boyle seyler. 8 haftalikken birliktelik yasadigimiz icin bende de olmustu ve oglumda da olmustu ama oglumdaki gibi uzun surmedi. Bence dusuk riski olmasa bile ilk 11hafta kesinlikle birliktelik yasanmamali
Esim haftasonlari geliyor gecen ramazan kvde memleketine gidince esime yemek yapacak kimse kalmayinca ben gelmistim esim oruclu oluyor iside yogun oldugu icin yemek yapamiyor bende kiyamadim bu sene belli olmaz gelebilirim deAy özletme kendini geçen ramazanda gelmiştin bu ramazanda burda olmayacak mısın
Yerlesme kanamasi olabilir banada olmustu birgun yattim hastanede bir daha olmadi doktorum onemsiz birsey ilk gebelikte olur genelde demisti aglaya aglaya hastaneye gitmistim dusuk yapiyorum sandim cok korktum ama dogal biseymis korkma bence ama yinede muayene olDün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Bende ikisindede tuttu hatta beklenilen tarihlerde dogum yaptim hep suni sanci zoruyla olsada ay daha dun dugunde ne giysem muhabbeti yapiyordun simdi hala bile oldun esma bebek candir ya bazen ben bile ozeniyorum ama istemem sut kokuyolar ay olsada minciklasakÇin takvimi bende tutmadı.erkek diyordu kız oldu.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.bugün kardeşimin oğlunu gördüm ilk Defa ay bebeği özlemişim onu anladım. Çok küçük ama yerim ben onu maşallah.
Yorma kendini gunluk yemegini yap diger isleri agirdan al bu donemde bel kasik agrilari cok oluyor mehmetle ilgilen oglun oglen uyuyunca sende uyu aman ev islerinin sonu yok dun temizlik yaptim bugunde evde bir saat kadar bostum evi bir daha sileyim dedim yine toz cikiyo camlar hep acik yagiyor resmen keske dinlenseydim yap yap hep ayni evde cocuklar var diye temiz tutmaya calisiyorum bosa kurek cekmek gibi geliyo bazenTemiz cikmasina sevindim drun da olmasi gerektigi gibi olmasi iyi olmus hep insan olsalar keske.
ohh ne guzel sizin tatil basliyor. Benim annem de bugun gitti tatilim de bitti yemek temizlige geri donus mars
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?