2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ay çok sevindim hadi gözünüz aydın.zeynepi götürdüğümüz göz doktorada öyleydi zeynep Hatta çıkmak istemedi doktordan.doktorların iyisi her zaman makbuldur.

Ay özletme kendini geçen ramazanda gelmiştin bu ramazanda burda olmayacak mısın

Selam kizlar telefonumdan giriyorum sayfa cok yavas ve surekli donuyor. O yuzden pek takip edemiyorum. Evde olsam bilgisayardan girerim de annemlerde yasiyorum. Artik 13 haftalik olduk ama hala mide bulantisi yasiyorum ve asiri derecede tukruk salgiliyorum posetle geziyorum. 2 gun once dr.daydik. sanki oglana benziyor kesin cevabi bir ay sonra soyleyebilirim dedi.ilk oglumu 11 haftalikken ogrenmistik o yuzden ben kesin erkek gozuyle bakiyorum. Alllah bilir tabi. Belki kiz istedigimi dusundu o yuzden bu kadar cekingen davrandi bilemiyorum ama saglikli hayirli olsun ben zaten ogluma destekci bi erkek kardes istiyordum

Bir sorumda dişleriniz tamamlandimi? Berayın alt çene tamamlandi. Üst çene tek tarafın ikinci azısi cikti bir taraf kaldi. Sorunsuz atlatıyoruz şükür.
Bizim son dort kaldi disleri hep cok zor cikti her seferinde hasta oldu o yuzden cok korkuyorum bu dislerden

Temiz cikmasina sevindim drun da olmasi gerektigi gibi olmasi iyi olmus hep insan olsalar keske.
ohh ne guzel sizin tatil basliyor. Benim annem de bugun gitti tatilim de bitti yemek temizlige geri donus mars

Aynen paylasimlar bicak gibi kesildi bari arada bir yazsalardi face grubu kurdular herkes oraya kacti. Insallah burasi hic dagilmaz

Ben de cin takvimine baktim erkek cikti oglumda da dogru cikmisti. Kiz cocugun da tadini almak isterim ama saglikli olsun hayirli evlat olsun yeter. Bazen esimle sakalasiyoruz kiz olursa iki cocukla kaliriz ama erkek olursa kiz olana kadar devam ederiz diye. Ama saka tabi

Çin takvimi bende tutmadı.erkek diyordu kız oldu.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.bugün kardeşimin oğlunu gördüm ilk Defa ay bebeği özlemişim onu anladım. Çok küçük ama yerim ben onu maşallah.

Ilkinde cin takvimi tutmustu bunda kiz diyordu. Bende tam tersi erkek olursa 3.yu düşünmüyorum ama bi kiz olursa tek kiz kalmasin diye 3.yu dusunebilirdim

Dün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz

Dün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Canını sıkma canım oluyor arada böyle kanamalar.İnşallah yatman Gereken bi durum olmaz bu hamileliğinde çünkü çocukla çok zor gerçekten

Bizim ikinci azılar daha hiç çıkmadı hatta ortada bile yoklar

Bizim son dort kaldi disleri hep cok zor cikti her seferinde hasta oldu o yuzden cok korkuyorum bu dislerden

Bizimde iştah falan kalmıyor zaten yemiyen bir çocuk hepten yemiyor. hava ve suyla yaşıyor diyorum ben.... takviye devam sütü veriyorum geceleri.. birde nezle gibi oldu bu 3. Çıkanda... offff şu kilosu acayip takıntı oldu bende.. yememekten hasta olucak diye cok korkuyorum

Bir ara bende takmistim duruyu zorlamaya başlamıştım 18 ay kontrolünde sıra beklerken bizden önceki kız çocuğu 3 yaşındaymis otistik ve Çölyak varmış doktor bana sağlığı yerinde ne istiyorsun sen diye çıkışınca aklım başıma geldi tanıyorum ama eskisi kadar değilim canlari sağ olsun ne yapalım yemeyen çocuk gerçekten çok zor

MOralini bozma hemen inşallah durudaki gibi olmazsin. Afedersin birliktelik yasadiysan oluyor boyle seyler. 8 haftalikken birliktelik yasadigimiz icin bende de olmustu ve oglumda da olmustu ama oglumdaki gibi uzun surmedi. Bence dusuk riski olmasa bile ilk 11hafta kesinlikle birliktelik yasanmamali

O konuda eşim hassastır yaklaşmaz birsey olacak diye duru da da sebepsiz di buda

Ay özletme kendini geçen ramazanda gelmiştin bu ramazanda burda olmayacak mısın
Esim haftasonlari geliyor gecen ramazan kvde memleketine gidince esime yemek yapacak kimse kalmayinca ben gelmistim esim oruclu oluyor iside yogun oldugu icin yemek yapamiyor bende kiyamadim bu sene belli olmaz gelebilirim de

Yerlesme kanamasi olabilir banada olmustu birgun yattim hastanede bir daha olmadi doktorum onemsiz birsey ilk gebelikte olur genelde demisti aglaya aglaya hastaneye gitmistim dusuk yapiyorum sandim cok korktum ama dogal biseymis korkma bence ama yinede muayene ol

Bende ikisindede tuttu hatta beklenilen tarihlerde dogum yaptim hep suni sanci zoruyla olsada ay daha dun dugunde ne giysem muhabbeti yapiyordun simdi hala bile oldun esma bebek candir ya bazen ben bile ozeniyorum ama istemem sut kokuyolar ay olsada minciklasak

Temiz cikmasina sevindim drun da olmasi gerektigi gibi olmasi iyi olmus hep insan olsalar keske.
ohh ne guzel sizin tatil basliyor. Benim annem de bugun gitti tatilim de bitti yemek temizlige geri donus mars
Yorma kendini gunluk yemegini yap diger isleri agirdan al bu donemde bel kasik agrilari cok oluyor mehmetle ilgilen oglun oglen uyuyunca sende uyu aman ev islerinin sonu yok dun temizlik yaptim bugunde evde bir saat kadar bostum evi bir daha sileyim dedim yine toz cikiyo camlar hep acik yagiyor resmen keske dinlenseydim yap yap hep ayni evde cocuklar var diye temiz tutmaya calisiyorum bosa kurek cekmek gibi geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…