2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Dün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Gecmis olsun ciddi birsey yoktur umarim. Yatman gerekirse de anneni cagirirsin zor olacak ama insallah gerek kalmaz

Sorma bir gunde ev aldi basini gidiyor.
Mehmet'te de boyle olmusmuydum hatirlamiyorum ama bu sefer cok halsizim bir de iki haftadir filan oksuruyorum dun burun akintisi basladi gece yarisina kadar uyuyamadim oksurmekten sinirlerim bozuldu artik. Ic organlarim agriyor insallah bebege bisey olmamistir.

Gözünaydın, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Çocuklara güzel yaklaşan doktor ve hemşireleri ben de çok seviyorum.

Dün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Geçmiş olsun. Doktor dinlenmeni söylerse yardım iste mutlaka. Eşinin izni varsa o bir süre baksın size. Canını sıkma, insanlık hali her zaman kendi kendimize yetemeyebiliriz.

Sana da geçmiş olsun turtix. Hasta olduğun için daha fazla halsiz hissediyor olabilirsin. İhmal etme doktora git bence.

Geçen hafta kreşte toplantı vardı. Korkular ve tuvalet eğitimi popüler konulardı. Tuvalet eğitimi için en uygun zamanın 26. ay olduğunu söylediler. Kreşle görüşmeden sakın başlamayın, biz bazı gözlemler yapıyoruz buna göre sizinle konuşup başlıyoruz dediler. Tuvalet eğitimi için en önemli kriterin öğle uykusundan kuru kalkma olduğunu, birkez başladıktan sonra geri dönülmemesi gerektiğini, gece bez bağlamanın sana güvenmiyorum mesajı verdiği için kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylediler. Geçen gün kreşte tuvalet eğitimine hazır olup olmadığını anlamak için yapılan anketi görmüştüm ama henüz böyle birşey düşünmediğim için detaylı sormadım.

Doktora gittik bir sorun yok dedi kanama kırmızı olursa gel dedi duru danda biliyorum düşecekse yapacak birsey yok bunu söyledi normal hayatına devam et ama yorulmadan ama durumu kucağa almak yok neyse bunada sukur

Doktora gittik bir sorun yok dedi kanama kırmızı olursa gel dedi duru danda biliyorum düşecekse yapacak birsey yok bunu söyledi normal hayatına devam et ama yorulmadan ama durumu kucağa almak yok neyse bunada sukur
Iyi bakalim gecmis olsun. Benimki cok kucakci kilosunun az olmasinin avantajini bugunlerde yasiyorum

Ikinci bebeğini bekleyen mayıs anneleri kutlarım sizleri.. allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Benim elimde bi tane kitapcik var tuvalet egitimi ile ilgili.baya yararli seyler yaziyor. Onda da ogle uykusundan kuru kalkmasi gerektigini soyluyor. Benimkisi suyunu biberon la icmeyi seviyor hatta ihtiyaci olmasa da biberonla su iciyor. Tuvalet eğitimi ne baslamadan biberon biraktirmam lazım ama acikcasi sabah erken saatlerde biberonla sut veriyorum ve kilosu bile duzeldi süte baslayali. Ben ve kardeslerim de 4-5 yaslarina kadar biberonla sut icmisiz. Ben hatırlamıyorum ama kardeslerim sabah erkenden biberonla süt icmenin zevki hala aklimizda derler. Bende onu bu mutluluktan mahrum etmek istemiyorum. Napsam bilemedim

Bence biberon olayına pek takılma tuvalet eğitiminde
Hatta yazın bol su İçmesi çok daha iyi böbrekleri için.diş gelişimi dışında biberonun bir zararı olacağını düşünmüyorum ben.sen ne zaman hazır hissedersen bıraktır bence.belki bu arada kendi bırakır.yada pipetli bardağa başla o zaman kendi bırakır belki biberonu.

Kızlar zeynep kreşe giderken çok ağlıyor. Daha evde ben bebek okuluna gitmeyeceğim diyor.okula yaklaşınca da ağlamaya başlıyor.öğretmenleri alışacak siz kararlı olun yeter diyor ama onu bırakınca bende ağlıyorum. Eşimle verdiğimiz kararın en doğru olduğu konusunda hem fikiriz ama işte bilmiyorum aklım çok karışıyor. İnşallah çabuk alışır.kiminle konuştuysam çocukların ilk başta çok ağladığını ama zamanla alıştığını söylüyor.dün doktor bi bayanla görüştüm bizim sitede oturuyor
Kızı 7,5 aylıkken başlamış.Benimkide ağlıyor ama Sizinki yaşı büyüdükçe daha farkında o sebeple bu tepkiyi vermesi normal diyor.bakalım ne olacak

Eshma kres nasil gidiyor bu hafta da gidiyor musun zeyneple
Valla gün geçtikçe daha zorluk çıkarıyor bizim cadı
Ama okulda keyfi yerinde diyor öğretmeni.ben sabah bırakıyorum akşam üstü alıyorum bu hafta
Akşam buluşma iyi ama sabah ayrılıkta fenalardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…