- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.541
Gecmis olsun ciddi birsey yoktur umarim. Yatman gerekirse de anneni cagirirsin zor olacak ama insallah gerek kalmazDün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Sorma bir gunde ev aldi basini gidiyor.Yorma kendini gunluk yemegini yap diger isleri agirdan al bu donemde bel kasik agrilari cok oluyor mehmetle ilgilen oglun oglen uyuyunca sende uyu aman ev islerinin sonu yok dun temizlik yaptim bugunde evde bir saat kadar bostum evi bir daha sileyim dedim yine toz cikiyo camlar hep acik yagiyor resmen keske dinlenseydim yap yap hep ayni evde cocuklar var diye temiz tutmaya calisiyorum bosa kurek cekmek gibi geliyo bazen
Gözünaydın, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Çocuklara güzel yaklaşan doktor ve hemşireleri ben de çok seviyorum.Eko cekildi bugun temiz cikti rahatladik zeynep doktoru gorunce basladi aglamaya doktor hanim zeynepi o kadar guzel sakinlestirdi ki eline oyuncaklar verdi sarki soyledi ninni dinletti bayildim kadinin hastasiyla ilgilenmesine zeynep nerdeyse uyuyacakti nemrut suratli doktorlar cogaldigi icin insan gibi doktor gorunce sasiriyorum zeynep cis diye tutturmadi ordan babama gittim annem memlekette oldugu icin eve gelince basladi cis cis diye tutmus yarin alisveris yapicaz pazar gunude valiz toplarim ancak
Geçmiş olsun. Doktor dinlenmeni söylerse yardım iste mutlaka. Eşinin izni varsa o bir süre baksın size. Canını sıkma, insanlık hali her zaman kendi kendimize yetemeyebiliriz.Dün akşam kahverengi bir iki damla kanamam oldu çok canım sıkkın duru da da olmuştu 1 ay yatmistim duruyla ne yaparım hiç bilmiyorum yarın doktora gidecegiz
Sana da geçmiş olsun turtix. Hasta olduğun için daha fazla halsiz hissediyor olabilirsin. İhmal etme doktora git bence.Sorma bir gunde ev aldi basini gidiyor.
Mehmet'te de boyle olmusmuydum hatirlamiyorum ama bu sefer cok halsizim bir de iki haftadir filan oksuruyorum dun burun akintisi basladi gece yarisina kadar uyuyamadim oksurmekten sinirlerim bozuldu artik. Ic organlarim agriyor insallah bebege bisey olmamistir.
Iyi bakalim gecmis olsun. Benimki cok kucakci kilosunun az olmasinin avantajini bugunlerde yasiyorumDoktora gittik bir sorun yok dedi kanama kırmızı olursa gel dedi duru danda biliyorum düşecekse yapacak birsey yok bunu söyledi normal hayatına devam et ama yorulmadan ama durumu kucağa almak yok neyse bunada sukur
Tesekkur ederim canim mesleginin hakkini veren her insan benim gozumde de cok degerlidirGözünaydın, sonucun iyi çıkmasına sevindim. Çocuklara güzel yaklaşan doktor ve hemşireleri ben de çok seviyorum.
Hadi gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahMerhaba kizlar ben drdan geldim minigimi gordum kalp atislari da vardi cok sukur
Hadi gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
Sagolun kizlar aminIkinci bebeğini bekleyen mayıs anneleri kutlarım sizleri.. allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Bence biberon olayına pek takılma tuvalet eğitimindeBenim elimde bi tane kitapcik var tuvalet egitimi ile ilgili.baya yararli seyler yaziyor. Onda da ogle uykusundan kuru kalkmasi gerektigini soyluyor. Benimkisi suyunu biberon la icmeyi seviyor hatta ihtiyaci olmasa da biberonla su iciyor. Tuvalet eğitimi ne baslamadan biberon biraktirmam lazım ama acikcasi sabah erken saatlerde biberonla sut veriyorum ve kilosu bile duzeldi süte baslayali. Ben ve kardeslerim de 4-5 yaslarina kadar biberonla sut icmisiz. Ben hatırlamıyorum ama kardeslerim sabah erkenden biberonla süt icmenin zevki hala aklimizda derler. Bende onu bu mutluluktan mahrum etmek istemiyorum. Napsam bilemedim
Valla gün geçtikçe daha zorluk çıkarıyor bizim cadıEshma kres nasil gidiyor bu hafta da gidiyor musun zeyneple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?