2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Mehmet'in de günü gününe uymuyor özellikle annem buradayken sabah giyinmek bile istemiyordu bazen servisi görünce kaçıyor mesela bugün de servisi gördü koşarak gitti öğretmenin kucağına gülümseyerek el salladı bana. Kreşe benim bıraktığım zamanlarda daha çok ağlıyordu servise binmeye başlayınca daha iyi oldu ama ağladığı günlerde bile köşeyi dönünce susuyor merak etme diyorlar.
Zeynep de gün içinde ağlamıyorsa merak etme ne yapsınlar kim evden çıkmak ister ki

Doktora gittik bir sorun yok dedi kanama kırmızı olursa gel dedi duru danda biliyorum düşecekse yapacak birsey yok bunu söyledi normal hayatına devam et ama yorulmadan ama durumu kucağa almak yok neyse bunada sukur
Geçmiş olsun tekrar. İnşallah duru kucak seven bir çocuk değildir, benim oğlum en ufak bir şeyde hemen kucağıma gelmek istiyor. Sanırım yeni bebekten önce kucak sorununu çözmem gerek benim.

Biberonla içmeye devam etse olmuyor mu? Çoktandır kitap okumadım, okuduğum kitapta bununla ilgili bir tavsiye olursa yazarım. Çocuklar için bez de çok önemliymiş. Doğduğundan beri bezlendiği için bezi kendi parçası olarak görebiliyormuş. Şimdi ikisini de bıraktırmaya çalışmak çocuk için zorlayıcı olabilir.

Bizimki de 2-3 haftadır sabahları babasından ayrılmak istemiyormuş. Öğretmeni 5-10 dk sonra normale dönüyor aklınız kalmasın diyor ama insan çok üzülüyor ağlayınca. Arada kreşe gidiyorum gerçekten keyfi yerinde oluyor. Artık herşeyin farkındalar tepki göstermeleri çok normal.

Çocuk endokrin doktoruna gittik. Doktor oğlumun tahlil sonuçlarını normal buldu, benim düşük dediğim değerleri Türk bebekleri için referans olan değerlerle karşılaştırdı. Kemik yaşı takvim yaşına göre geri, bu yüzden de boyu kısa olabilirmiş, riskli bir durum olmadığı için 1 yıl sonra tekrar kontrol edecek. Kilo aldırmak için uğraşmayın dedi, ayrıca hiçbir besin, vitamin boyu genetiğinin üstünde uzatmazmış, o yüzden vitamin vermedi. Ama ben yine de eylül ayında vitamin veririm, malum kreşten dolayı çok sık hastalanıyor, bünyesi kuvvetlenir biraz. Bir de öğlen saatinde 15 dk güneş kremi olmadan güneşlensin dedi, bu kış için d vitamini depolamasını sağlıyormuş.

kizlar bnm oglum 30 mays dogmlu iki yasina basti cok az kelime biliyo 20 yakin cokta net degl konustklarda normal mi yasitlari su gibi konusuyo

kizlar bnm oglum 30 mays dogmlu iki yasina basti cok az kelime biliyo 20 yakin cokta net degl konustklarda normal mi yasitlari su gibi konusuyo

Her çocuğun dil gelişimi birbirinden farklıdır. Benim arkadaşımın oğlu 3 yaşında bile 20 kelime ya eduyodu ya etmiyodu... simdi 4 bucuk yasinda tikir tikir konusuyor. Takma kafana bence acilir oda...

Biberon onun icin eglence araci oldugu icin ssureklisu istiyor biberonu agzinda tutmak icin. E ihtiyac fazlasi su ictigi icin de surekli isiyor. Belki biberonu birakirsa isemesi normallesir diye dusundum ama haklisin her ikisini biraktirmaya calismak sıkıntı olacaktir

Isten geldigimde sutlu kahve renginde akintim geldigini gordum canim sikildi bir de kasiklarim agridi hep bir gun once vajinal ultrasonla bakmislardi ondan olabilir mi

merhaba kizlar cuma gunu gidiyoruz nasip olursa esimde 10 gun izin kullanacak zeyneple tuvalet egitimini tamamladik tamamen biraktik bezi kacirma olayimizda olmuyor artik hizlica hallettik kuzucugumla cumle kurabiliyor rahatca gece uyuturkende sallamiyorum benim yatagimda yatip kendi uyuyor bende yaninda oturuyorum uyuyunca yatagina yatiriyorum iki gundur oksuruk ve burun akintisi var zeynepte kalan son alisverisimizide bu aksam tamamladik kocaman dolgu topuklu ayakkabi aldim kendime yillardir cocuklardan dolayi babet ve spor giyiyorum iyi oldu duz taban olucam artik duz giymekten bu arada cok halsizim yorgun hissediyorum kendimi bizden boyle iste

Isten geldigimde sutlu kahve renginde akintim geldigini gordum canim sikildi bir de kasiklarim agridi hep bir gun once vajinal ultrasonla bakmislardi ondan olabilir mi
Benden de kahverengi gelmişti birsey olmaz ama yinede doktoruna sor vajinal ultrason dan da olabilir sen yinede kendine dikkat et mehmet i kucağına almamaya çalış zor biliyorum bebeginin kalp atışlarında duymussun hayırlı olsun

Iyi tatiller biz bezi istemiyoruz ama ne lazımliga nede tuvalete oturmuyor ne yapacağım bilmiyorum

Sabah kalktigimda daha kahverengi ve daha coktu dra gittim dusuk tehlikesi var istersen hastaneye yatirayim dedi evde cocugum var dedim istemedim iki tane igne verdi birini yaptirdim birini de haftaya yaptiracagim. Bir hafta rapor verdi simdi evde yatiyorum. Senin kahverengiler bitti mi

Dün biraz yoruldum çok az vardı ama kan olmadığı sürece korkma istirahat et canım benim kanama alanım yok sana böyle birşey dedi mi alan olmadığı içinde iğne vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…