- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.561
Mehmet'in de günü gününe uymuyor özellikle annem buradayken sabah giyinmek bile istemiyordu bazen servisi görünce kaçıyor mesela bugün de servisi gördü koşarak gitti öğretmenin kucağına gülümseyerek el salladı bana. Kreşe benim bıraktığım zamanlarda daha çok ağlıyordu servise binmeye başlayınca daha iyi oldu ama ağladığı günlerde bile köşeyi dönünce susuyor merak etme diyorlar.Valla gün geçtikçe daha zorluk çıkarıyor bizim cadı
Ama okulda keyfi yerinde diyor öğretmeni.ben sabah bırakıyorum akşam üstü alıyorum bu hafta
Akşam buluşma iyi ama sabah ayrılıkta fenalardayız
Geçmiş olsun tekrar. İnşallah duru kucak seven bir çocuk değildir, benim oğlum en ufak bir şeyde hemen kucağıma gelmek istiyor. Sanırım yeni bebekten önce kucak sorununu çözmem gerek benim.Doktora gittik bir sorun yok dedi kanama kırmızı olursa gel dedi duru danda biliyorum düşecekse yapacak birsey yok bunu söyledi normal hayatına devam et ama yorulmadan ama durumu kucağa almak yok neyse bunada sukur
Ay gözünaydın. Şimdi sıra cinsiyette heyecanla bebişlerinizin cinsiyetini ve isimlerini bekliyorum.Merhaba kizlar ben drdan geldim minigimi gordum kalp atislari da vardi cok sukur
Biberonla içmeye devam etse olmuyor mu? Çoktandır kitap okumadım, okuduğum kitapta bununla ilgili bir tavsiye olursa yazarım. Çocuklar için bez de çok önemliymiş. Doğduğundan beri bezlendiği için bezi kendi parçası olarak görebiliyormuş. Şimdi ikisini de bıraktırmaya çalışmak çocuk için zorlayıcı olabilir.Benim elimde bi tane kitapcik var tuvalet egitimi ile ilgili.baya yararli seyler yaziyor. Onda da ogle uykusundan kuru kalkmasi gerektigini soyluyor. Benimkisi suyunu biberon la icmeyi seviyor hatta ihtiyaci olmasa da biberonla su iciyor. Tuvalet eğitimi ne baslamadan biberon biraktirmam lazım ama acikcasi sabah erken saatlerde biberonla sut veriyorum ve kilosu bile duzeldi süte baslayali. Ben ve kardeslerim de 4-5 yaslarina kadar biberonla sut icmisiz. Ben hatırlamıyorum ama kardeslerim sabah erkenden biberonla süt icmenin zevki hala aklimizda derler. Bende onu bu mutluluktan mahrum etmek istemiyorum. Napsam bilemedim
Bizimki de 2-3 haftadır sabahları babasından ayrılmak istemiyormuş. Öğretmeni 5-10 dk sonra normale dönüyor aklınız kalmasın diyor ama insan çok üzülüyor ağlayınca. Arada kreşe gidiyorum gerçekten keyfi yerinde oluyor. Artık herşeyin farkındalar tepki göstermeleri çok normal.Valla gün geçtikçe daha zorluk çıkarıyor bizim cadı
Ama okulda keyfi yerinde diyor öğretmeni.ben sabah bırakıyorum akşam üstü alıyorum bu hafta
Akşam buluşma iyi ama sabah ayrılıkta fenalardayız
kizlar bnm oglum 30 mays dogmlu iki yasina basti cok az kelime biliyo 20 yakin cokta net degl konustklarda normal mi yasitlari su gibi konusuyo
Biberon onun icin eglence araci oldugu icin ssureklisu istiyor biberonu agzinda tutmak icin. E ihtiyac fazlasi su ictigi icin de surekli isiyor. Belki biberonu birakirsa isemesi normallesir diye dusundum ama haklisin her ikisini biraktirmaya calismak sıkıntı olacaktirBiberonla içmeye devam etse olmuyor mu? Çoktandır kitap okumadım, okuduğum kitapta bununla ilgili bir tavsiye olursa yazarım. Çocuklar için bez de çok önemliymiş. Doğduğundan beri bezlendiği için bezi kendi parçası olarak görebiliyormuş. Şimdi ikisini de bıraktırmaya çalışmak çocuk için zorlayıcı olabilir.
Benden de kahverengi gelmişti birsey olmaz ama yinede doktoruna sor vajinal ultrason dan da olabilir sen yinede kendine dikkat et mehmet i kucağına almamaya çalış zor biliyorum bebeginin kalp atışlarında duymussun hayırlı olsunIsten geldigimde sutlu kahve renginde akintim geldigini gordum canim sikildi bir de kasiklarim agridi hep bir gun once vajinal ultrasonla bakmislardi ondan olabilir mi
Erkek çocukları daha geç konuşuyor merak etmekizlar bnm oglum 30 mays dogmlu iki yasina basti cok az kelime biliyo 20 yakin cokta net degl konustklarda normal mi yasitlari su gibi konusuyo
Iyi tatiller biz bezi istemiyoruz ama ne lazımliga nede tuvalete oturmuyor ne yapacağım bilmiyorummerhaba kizlar cuma gunu gidiyoruz nasip olursa esimde 10 gun izin kullanacak zeyneple tuvalet egitimini tamamladik tamamen biraktik bezi kacirma olayimizda olmuyor artik hizlica hallettik kuzucugumla cumle kurabiliyor rahatca gece uyuturkende sallamiyorum benim yatagimda yatip kendi uyuyor bende yaninda oturuyorum uyuyunca yatagina yatiriyorum iki gundur oksuruk ve burun akintisi var zeynepte kalan son alisverisimizide bu aksam tamamladik kocaman dolgu topuklu ayakkabi aldim kendime yillardir cocuklardan dolayi babet ve spor giyiyorum iyi oldu duz taban olucam artik duz giymekten bu arada cok halsizim yorgun hissediyorum kendimi bizden boyle iste
Sabah kalktigimda daha kahverengi ve daha coktu dra gittim dusuk tehlikesi var istersen hastaneye yatirayim dedi evde cocugum var dedim istemedim iki tane igne verdi birini yaptirdim birini de haftaya yaptiracagim. Bir hafta rapor verdi simdi evde yatiyorum. Senin kahverengiler bitti miBenden de kahverengi gelmişti birsey olmaz ama yinede doktoruna sor vajinal ultrason dan da olabilir sen yinede kendine dikkat et mehmet i kucağına almamaya çalış zor biliyorum bebeginin kalp atışlarında duymussun hayırlı olsun
Oyle bisey soylemedi aklima geldi ama soramadimDün biraz yoruldum çok az vardı ama kan olmadığı sürece korkma istirahat et canım benim kanama alanım yok sana böyle birşey dedi mi alan olmadığı içinde iğne vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?