- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.601
Gecen aksam kresten ogretmeni aradi okulda sinirliymis filan. Tamam biraz sinirli bir yapisi var ama bu aralar ben evde farkli bir durum hissetmedim. Son zamanlarda hepimiz hasta olduk evimiz da sevimsiz pek disari da cikmadik ondan mi etkilendi bilemiyorum. Bir de ogretmeni degisti onu mu sevmedi bir ara krese gidip konusacagim da ne zaman bilmiyorum.İyiyiz canım çok teşekkürler. Biz de 2 yaş sendromuyla uğraşıyoruz. 3 hafta önce çok kötü durumdaydık. Artık bağırıp bağırıp ağlıyordum. Kreşte de problem çıkarıyormuş, sürekli kucak istiyormuş, kreşin eğitim danışmanıyla görüştüm. Söylediği şey kararlı olun, sakin olun, bağırmayın, çocukla ilgilenen herkes aynı şekilde davransın oldu. Ben sakinliğimi koruyamıyorum, sinirlendirmek için bile yaparmış bu davranışları. Birey olduğunun farkına vardığı için anne-babayı kızdırmak hoşlarına gidermiş. Biz 19 mayısta ufak bir tatil yaptık, hepimize çok iyi geldi. Biraz daha sakinleşti. Hatta öğretmeni bile ne yaptıysanız işe yaramış dediler. Belki çocuk bizimle böyle dolu dolu zaman geçirmek istemiş, 7-24 birlikteydik, hatta birlikte uyuyorduk. Tatilde herkes onunla ilgilendi, sadece yemek konusunda arıza çıkardı. Şimdi de ara ara ağlama krizleri oluyor. Sürekli olarak ağladığı zaman onu anlamadığımı, ağlamadan isterse istediğini yapacağımı söylüyorum. Yavaş yavaş bunu anlamaya başladı.
Tabak atma huyu maalesef bizimkinde de var. En çıldırdığım şey, bazen atacağını anlayıp hemen alıyoruz tabağı. Bu sefer de atamadı diye çıldırıyor. Bizimkinin derdi yemek yememek değil, sırf inat olsun diye yapıyor. Niye az koydun, niye çok koydun, niye koydun gibi nedenlerle çıldırıp tabağı atmaya çalışıyor. Konuştukça, kendini ifade etmeye başladıkça bunlar azalacak diyorlar, inşallah en kısa sürede geçer.
Sagol canim yatiyorum butun gun iste. Ayy ama aksam bi sinirlendim esim haftaya yurtdisina cikacak burada yakinda oturan bir arkadasi var onu aradi durumu anlatti gittiginde bisey olursa bnmle ilgilensinler diye. Adam da esinin numarasini vermis filan biz yarin aksam size gecmis olsuna gelelim demis. Yaa ben rapor aldim yatiyorum butun gun nereye geliyorsunuz bir de size hizmet mi edeyim duydum deli oldum. Esime kizdim soylemedin mi yattigimi diye soyledim diyor. Ne anlayissiz insanlar var yaGecmis olsun canim akinti rengi kırmızı olmadigi müddetçe korkma bol bol dinlenmeye calis. Gecmis olsun
Canim geldiklerinde açıkça söyle ben kalkamiyorum yat dedi doktor diye eşinde Bir meyve suyu ikram etsin kolayca onlarda çok oturma herhalde takma canına yazık evlede uğraşma ben bir kadın buldum temizliğe gitmiyorum ama aradaki kişiyi kirmadi geldi evi toparladı sildi balkonlari akıtti gitti cagirincada gelecek artık ne yapayım ben yapamiyorumSagol canim yatiyorum butun gun iste. Ayy ama aksam bi sinirlendim esim haftaya yurtdisina cikacak burada yakinda oturan bir arkadasi var onu aradi durumu anlatti gittiginde bisey olursa bnmle ilgilensinler diye. Adam da esinin numarasini vermis filan biz yarin aksam size gecmis olsuna gelelim demis. Yaa ben rapor aldim yatiyorum butun gun nereye geliyorsunuz bir de size hizmet mi edeyim duydum deli oldum. Esime kizdim soylemedin mi yattigimi diye soyledim diyor. Ne anlayissiz insanlar var ya
Buzlukta boregim vardi onu cikaracagim belki bi kek yaparim esim gelince de evi toparlar artikCanim geldiklerinde açıkça söyle ben kalkamiyorum yat dedi doktor diye eşinde Bir meyve suyu ikram etsin kolayca onlarda çok oturma herhalde takma canına yazık evlede uğraşma ben bir kadın buldum temizliğe gitmiyorum ama aradaki kişiyi kirmadi geldi evi toparladı sildi balkonlari akıtti gitti cagirincada gelecek artık ne yapayım ben yapamiyorum
İnsan hamileliğin ilk dönemlerini hep endişeli geçiriyor.bende detaylı ultrasona kadar hep endileşelerle yaşadım.sonra rahatladım, rahatlayınca doğumda kolay olduSagol canim mehmeti hep kucagima aldim, oksurugum cok siddetliydi bir de ailevi bir mesele yuzunden hafta sonu cok uzuldum agladim bunlar birlesince de bebek etkilendi sanirim.
Ilk bebegimde de bu haftalarda kahverengi akintim olmustu ama onun kalp atislari hic duzgun duyulmamisti. Bir suru insan hamileligin ilk donemlerinde boyle seyler yasiyor bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina aliyorlar ama benim bir dusuk hikayem oldugu icin endiseleniyorum. Su an uzulmemeye calisiyorum ama her ihtimale de hazirlikli olmaya calisiyorum.
bugun butun gun yattim bi corba kiymali makarna yaptim yedik yine yatiyorum mehmet de erken uyudu. Dr raporun bitmeden gel dedi carsamba kontrole gidecegim tehlike devam ederse raporu uzatacak.
Bakalim kismet artik dr da soyledi biliyorsunuz eger dusecegi varsa her halukarda duser dedi. Elimden geleni yapacagim gerisi Allah'a kalmis.
Ooo hadi hayırlısı bitirdiniz dişleri hayırlısı ileBu arada sağ alt üst en son azilarimiz patladi
Maşallah zeynepe çadırına.brnimkide bayılıyor oynasın şarkı söylesinSagol canim alisir telaslanma bu yaz halledin yinede havalar soguyun ve karnin buyuyunce zorlanirsin lazimligi bosver tuvalete gotur uzunca bir zaman gecirin hadi artik yap deme hadi cis yap alkisliycam seni de yapinca saril öp alkisla benim kiz bunlara tav oldu tuvaletten cikinca kucuk bir seker cikolata ver bir daha buraya yaparsan yine veririm de ben odul vermedim benim kizim sanatci ruhlu alkisa dayanamiyor cis yaparken sarki soyluyor ali babanin ciftligi favorisi (al babanin cipliki var guzu var me me bagriyo) cok tatli bagira bagira bunu soyluyo tuvalette solo konser veriyor cadi
Hayırlı yolculuklar bol eğlenceler bizim yerimizide eğlen canım ben malum haftaya işe başlıyorum bana tatil yok. Bi arada özlüycez seni valla bizde sizi çok öptükTesekkur ederim pamukcum yokum arada geliryim bilmiyorum ama uzunca bir zaman yokum ozliycem sizleri esimde adin gibisin bir varsin bir yoksun cok ozluyorum seni diyor ne yapayim bende boyle desarj oluyorum kışı kafam rahat huzurlu geciriyorum cocuklarimda oyle neyse uzatmayim hepiniz saglikla huzurla ailecek mutlu kalin yaz sonu allahim nasip ederse gorusuruz tekrar
Emin ol aynı şeyleri yaşıyoruz bazen ciddi çıldırıyorum hatta kızıyorum.benim ki biraz kalın derili mi ne valla ben kızdıkça hiç umursamıyorBize gelince..
sizde durumlar ne bilmiyorum ama bu 2 yas sendromu mudur ne karin agrisidir
simdiden havlu attirdi bana
benim cici kiz gitti canavsr geldi sanki
bi sinir bi inat bi aglamaklar yaygaralar tutturmalar ya olamaz boyle bisey
su istiyorum anne derken bile vizildayarak der mi insan allahaskinaaa. Uyumamak icin cildiriyor yine. Gece gunduz boyle. Kumandayi telefonu firlatiyor kizinca elindeyse. Yada sevmedigi bi yemek koyunca ben yemem sen ye deyip ativeriyor yere. Alt acmak giyinmek saatler suruyor sizinde bahsettiginiz gibi. Nasil davransam bilemiyorum sabrim bitiyo bazen bagirip cagiriyorum. Sonra cok uzuluyorum. Bide oyle kurnaz ben kizinca deli gibi agliyor sonra sakinlesip geliyor yanima dudagini bukup cok uzuldum anne ben demiyomu nasil bi tatli nasil bi kiyamiyorum o an tavrini nasil koruyacaksin bilmiyorum. Cok cok bol sabir lazimmis annelere onu anladim. Meger bende de baya varmis suan yetmese de bu kadarini bile tahmin etmezdim...
Mehmet cok alingan hicbir sey soylenmiyor hemen kusuyor. Basini onune egiyor hic konusmuyor bazen ters ters bakiyor biraz fazla kizdiysam da agliyor. Kreste ogretmenine de kusuyormusEmin ol aynı şeyleri yaşıyoruz bazen ciddi çıldırıyorum hatta kızıyorum.benim ki biraz kalın derili mi ne valla ben kızdıkça hiç umursamıyor
Kendim çalıp kendim oynuyorum
Amin annelik garip bisey bebegin varligini ogrendigin anda sahiplenmeye basliyorsunİnsan hamileliğin ilk dönemlerini hep endişeli geçiriyor.bende detaylı ultrasona kadar hep endileşelerle yaşadım.sonra rahatladım, rahatlayınca doğumda kolay oldu
geçmiş olsun canım inşallah bir daha karşılaşmazsın ve hamileliğin su gibi rahat geçer.doktorlar hep der düşük için üzülmeyin zaten sağlıklı bebek olsa tutunurdu diye ama insan oğluyuz üzülmememek insanın elinde değil.Allah herkese hayırlısını versin hakkında.
Var ya şöyle insanlar beni oyle bi cildirtiyor ki kelimelerle ifade edilmez. Çevremde var cunku boyle anlayissizlardan. Napilir da duzeltilir bu tipler bilemiyorum. Hizmet etme tabiki arti ben senin yerine olsam kendim arar baska zaman buyrun sürekli yatıyorum derim. Ayip felan olmaz. Hem anlarlar belki yanlis yaptiklariniSagol canim yatiyorum butun gun iste. Ayy ama aksam bi sinirlendim esim haftaya yurtdisina cikacak burada yakinda oturan bir arkadasi var onu aradi durumu anlatti gittiginde bisey olursa bnmle ilgilensinler diye. Adam da esinin numarasini vermis filan biz yarin aksam size gecmis olsuna gelelim demis. Yaa ben rapor aldim yatiyorum butun gun nereye geliyorsunuz bir de size hizmet mi edeyim duydum deli oldum. Esime kizdim soylemedin mi yattigimi diye soyledim diyor. Ne anlayissiz insanlar var ya
Canım ne denir bilmiyorum. Gerçekten çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki. Alacak nefesi yokmuş miniğin. En azından Mehmet var yanında teselli bulabileceğin.Kizlar bebegimi kaybettim pazartesi kurtaj olacagim.
lekelenmem artmisti kasik agrilarim da devam ediyordu. Bugun goguslerimdeki dolgunluk da birden gidince aksam icim rahat etmedi acile gittik dr bakti kalp atisi yok. Umitlenmeyin ama pazartesi de hoca gorur aliriz dedi.
Ay canım çok üzüldüm, üzülme diycem ama üzülmemek elde değildir.bir evladın var allah ona sağlıklı uzun ömür versin.hayırlı zamanda tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbimKizlar bebegimi kaybettim pazartesi kurtaj olacagim.
lekelenmem artmisti kasik agrilarim da devam ediyordu. Bugun goguslerimdeki dolgunluk da birden gidince aksam icim rahat etmedi acile gittik dr bakti kalp atisi yok. Umitlenmeyin ama pazartesi de hoca gorur aliriz dedi.
Oyle canim yapacak bir sey yok. Saglikli degilmis demekki. Bir cok insan hamileliginde kanama olsa da saglikli bir sekilde dogum yapiyor ama benim oyle olmadi az lekelenmem vardi ama iki seferde de dusuk olduTurtix uzulme canim soylemeside kolay degil yasadim bende biliyorum bir sorun olmasa dusmezdi boyle dusunmeye calis rabbim yine nasip eder bir evladin var rabbim ona saglik versin biliyorsun benimde dusuk riskim var dusecekse yapacak birsey yok ..
Sagolun kizlar insan alisiyor kisa zaman da olsa ultrasondaki son goruntusu gozumun onunden gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?