2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gecen aksam kresten ogretmeni aradi okulda sinirliymis filan. Tamam biraz sinirli bir yapisi var ama bu aralar ben evde farkli bir durum hissetmedim. Son zamanlarda hepimiz hasta olduk evimiz da sevimsiz pek disari da cikmadik ondan mi etkilendi bilemiyorum. Bir de ogretmeni degisti onu mu sevmedi bir ara krese gidip konusacagim da ne zaman bilmiyorum.

Gecmis olsun canim akinti rengi kırmızı olmadigi müddetçe korkma bol bol dinlenmeye calis. Gecmis olsun
Sagol canim yatiyorum butun gun iste. Ayy ama aksam bi sinirlendim esim haftaya yurtdisina cikacak burada yakinda oturan bir arkadasi var onu aradi durumu anlatti gittiginde bisey olursa bnmle ilgilensinler diye. Adam da esinin numarasini vermis filan biz yarin aksam size gecmis olsuna gelelim demis. Yaa ben rapor aldim yatiyorum butun gun nereye geliyorsunuz bir de size hizmet mi edeyim duydum deli oldum. Esime kizdim soylemedin mi yattigimi diye soyledim diyor. Ne anlayissiz insanlar var ya

Canim geldiklerinde açıkça söyle ben kalkamiyorum yat dedi doktor diye eşinde Bir meyve suyu ikram etsin kolayca onlarda çok oturma herhalde takma canına yazık evlede uğraşma ben bir kadın buldum temizliğe gitmiyorum ama aradaki kişiyi kirmadi geldi evi toparladı sildi balkonlari akıtti gitti cagirincada gelecek artık ne yapayım ben yapamiyorum

Buzlukta boregim vardi onu cikaracagim belki bi kek yaparim esim gelince de evi toparlar artik

İnsan hamileliğin ilk dönemlerini hep endişeli geçiriyor.bende detaylı ultrasona kadar hep endileşelerle yaşadım.sonra rahatladım, rahatlayınca doğumda kolay oldu
geçmiş olsun canım inşallah bir daha karşılaşmazsın ve hamileliğin su gibi rahat geçer.doktorlar hep der düşük için üzülmeyin zaten sağlıklı bebek olsa tutunurdu diye ama insan oğluyuz üzülmememek insanın elinde değil.Allah herkese hayırlısını versin hakkında.

Maşallah zeynepe çadırına.brnimkide bayılıyor oynasın şarkı söylesin
Trakyalı be ya ne yapsın :)

Hayırlı yolculuklar bol eğlenceler bizim yerimizide eğlen canım ben malum haftaya işe başlıyorum bana tatil yok. Bi arada özlüycez seni valla bizde sizi çok öptük

Emin ol aynı şeyleri yaşıyoruz bazen ciddi çıldırıyorum hatta kızıyorum.benim ki biraz kalın derili mi ne valla ben kızdıkça hiç umursamıyor
Kendim çalıp kendim oynuyorum

Emin ol aynı şeyleri yaşıyoruz bazen ciddi çıldırıyorum hatta kızıyorum.benim ki biraz kalın derili mi ne valla ben kızdıkça hiç umursamıyor
Kendim çalıp kendim oynuyorum
Mehmet cok alingan hicbir sey soylenmiyor hemen kusuyor. Basini onune egiyor hic konusmuyor bazen ters ters bakiyor biraz fazla kizdiysam da agliyor. Kreste ogretmenine de kusuyormus

Amin annelik garip bisey bebegin varligini ogrendigin anda sahiplenmeye basliyorsun

Var ya şöyle insanlar beni oyle bi cildirtiyor ki kelimelerle ifade edilmez. Çevremde var cunku boyle anlayissizlardan. Napilir da duzeltilir bu tipler bilemiyorum. Hizmet etme tabiki arti ben senin yerine olsam kendim arar baska zaman buyrun sürekli yatıyorum derim. Ayip felan olmaz. Hem anlarlar belki yanlis yaptiklarini

Kizlar bebegimi kaybettim pazartesi kurtaj olacagim.
lekelenmem artmisti kasik agrilarim da devam ediyordu. Bugun goguslerimdeki dolgunluk da birden gidince aksam icim rahat etmedi acile gittik dr bakti kalp atisi yok. Umitlenmeyin ama pazartesi de hoca gorur aliriz dedi.

Turtix uzulme canim soylemeside kolay degil yasadim bende biliyorum bir sorun olmasa dusmezdi boyle dusunmeye calis rabbim yine nasip eder bir evladin var rabbim ona saglik versin biliyorsun benimde dusuk riskim var dusecekse yapacak birsey yok ..

Canım ne denir bilmiyorum. Gerçekten çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki. Alacak nefesi yokmuş miniğin. En azından Mehmet var yanında teselli bulabileceğin.

Ay canım çok
Ay canım çok üzüldüm, üzülme diycem ama üzülmemek elde değildir.bir evladın var allah ona sağlıklı uzun ömür versin.hayırlı zamanda tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim

Turtix uzulme canim soylemeside kolay degil yasadim bende biliyorum bir sorun olmasa dusmezdi boyle dusunmeye calis rabbim yine nasip eder bir evladin var rabbim ona saglik versin biliyorsun benimde dusuk riskim var dusecekse yapacak birsey yok ..
Oyle canim yapacak bir sey yok. Saglikli degilmis demekki. Bir cok insan hamileliginde kanama olsa da saglikli bir sekilde dogum yapiyor ama benim oyle olmadi az lekelenmem vardi ama iki seferde de dusuk oldu

Sagolun kizlar insan alisiyor kisa zaman da olsa ultrasondaki son goruntusu gozumun onunden gitmiyor.

Sagolun kizlar insan alisiyor kisa zaman da olsa ultrasondaki son goruntusu gozumun onunden gitmiyor.

Canim ya cok uzuldum cok gecmis olsun
insallah allah saglikla yeniden nasip etsin
Hic kolay degil elbette allah sabir versin
ogluna sana uzun hayirli omur versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…