2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Geçen gün duru için psikolog bir tanıdık var onunla konuştum kararlı olun kuralları olduğunu bilmesi gerekiyor diyor ancak 3 haftada durumu kabil eder diyor bakalım

Bu aralar hepsi ayni sanirim kendilerini kanitlamaya calisiyorlar. Bazen yapma diyorum gozlerini benden hic ayirmadan bildigini okuyor. Sesimi yukseltiyorum bu sefer de yerlere atiyor kendini ya da kusuyor.
cocuk buyutmek zor her donem ayri bir dertleri oluyor

Ben zaman geçtikçe bir önceki dönemi sanki daha kolaymış gibi hissediyorum.aslında kolay olduğundan değil ı dönemi anlatınca insana kolay geliyor.sanki şimdi o bebek günleri en kolay günlerimizmiş gibi geliyor ama o zaman ne zorluklar yaşanıyor insan çabuk unutuyor

İyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar inşallah bakalım cuma günü görücez ne olacak
Bir yandan sanki işe ilk defa dönüyor gibi heyecanlı bir yandan ne olacak diye stresli bir yandanda kızımdan ayrı Kalıcam diye üzgün bir ruh hali içindeyim.

Dün gece yine felaket zor bi gece geçirdik.uyuduktan 2-3 saat sonra uyandı zeynep tamda yeni uyumuştum.ağlıyor bi baktım altına yapmış Son zamanlarda her gece altına kaçırıyor. temizlerken bir baktım kakasını da yapmış tabi ben farkedene kadar her yer battı falan bir yandan zeynepi temizle bir yandan etrafı neyse bir şekilde hallettim ve uyuttum tekrar.sonra burnu tıkanıyor gece yarım saatte bir uyandı
Artık çıldıracak tım
Gel beraber uyuyalım diyorum yok istemiyor salla diye ağlıyor. Sabah elim diyor işe giderken NapıcAn böyle. Napayım dedim tıpış tıpış gidicem.
İnşallah düzelir bu uykular yoksa ben kendime gelemiyorum

Canim krese yeni basladi kalabalik ve onun icin yeni bir ortam o yuzden belki uykusu da etkilenmistir bir de tuvalet egitimini de yeni aldi.
Ilk baslarda zor oluyor tabi ki benim de isteki ilk aylarimda mehmet butun gece emiyordu cok uykusuz kaliyordum ama bi sekilde basa cikiyordum. Aslinda tahmin ettigimizden daha gucluyuz dusunup basima gelirse ne yaparim dedigimiz olaylar gun geliyor basimiza geliyor ama dayaniyoruz.
insallah zeynepin de uykulari en kisa zamanda duzene girer

Kızlar ben işe başladım bugün
Ve eve yakın yere verdiler çok şükür.

Kizlar bugun doktora gittik bebeginiz yuzde 80 kiz dedi. Iki hafta once gittigimizde erkege benzetmisti. 15haftaligim sizce yanilma durumu olur mu? Insan alisiyor cunku

Kizlar bugun doktora gittik bebeginiz yuzde 80 kiz dedi. Iki hafta once gittigimizde erkege benzetmisti. 15haftaligim sizce yanilma durumu olur mu? Insan alisiyor cunku
Canim bilemem 9 ay erkek diyorlar bebek doğuyor kız akrabamizin başına geldi bizim normalde bilen 12 haftada yüzde 90 biliyor duruda öyle olmustu

Hayırlı olsun canım nasıl geçti ilk gun
İlk gün çok garip oldu
Sabah uyurken bıraktım zeynepi babaannesi ile kaldılar.tam evden çıkarken odasına girdim uyurken baktım sonra servise bitene kadar ağladım
Servise binip eski tanıdığım insanları görünce ve de iş yerine gidince sanki dün izne ayrılmış gibi hissettim.unutulmamışım yani. Ortam çok güzeldi sohbet muhabbet çay kahve güzel geçti yani
Zeynepte babaannesi ne zorluk çıkarmamış çok şükür

Bilmiyorum ki canim ben 12. Haftada gitmistim belli olmuyor demisti dr sonra da 17. Haftada gitmistik o zaman da pipiyi biz bile gormustuk. Bir iki hafta sonra farkli bir dra git istersen

Bilmiyorum ki canim ben 12. Haftada gitmistim belli olmuyor demisti dr sonra da 17. Haftada gitmistik o zaman da pipiyi biz bile gormustuk. Bir iki hafta sonra farkli bir dra git istersen
OYle yapacam onumuzdeki cumaya baska bi dr.dan randevu aldim. Cok begenilen bi dr.randevu aldigim. Sirf bayan diye digerini tercih ediyordum begenirsen erkek olana devam edecem.

Bana doktor 12.haftada, erkek ama alışveriş yapma bir sonraki kontrolde kesin belli olur demişti. Benim doktorumun söylediği gibi oldu ama internette cinsiyeti sürekli farklı söyleyen doktorlar olduğunu okuyorum. Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…