- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.621
Gecmis olsun canim. İnşallah en hayirli zamanda tekrardan hamile kalir bu defa saglikla kucagina alirsin. Kurtajin sikintisiz sekilde bitmiştir ve kolayca toparlanirsin inşallah.Kizlar bebegimi kaybettim pazartesi kurtaj olacagim.
lekelenmem artmisti kasik agrilarim da devam ediyordu. Bugun goguslerimdeki dolgunluk da birden gidince aksam icim rahat etmedi acile gittik dr bakti kalp atisi yok. Umitlenmeyin ama pazartesi de hoca gorur aliriz dedi.
Geçmiş olsun canım içini ferah tut bence doktorlarınki tamamen tedbir amaçlı bir incelemedir.allaha şükür allah hepimize sağlıklı birer evlat verdi en zor zamanımızda bile bize Hayat kaynağı oluyorlar.biz hep Yanındayız canımBugun sabah erkenden gittik isimiz kisaydi ama saatlerce bekledik drlar ilgiliydi ama beklemekten bunaldim bir de karnim acti.
Ikinci dusuk oldugu icin simdi genetik arastirma yapilacak bebege bir ayi bulurmus sonucun cikmasi ondan sonra bize de testler yapilacak bakalim bisey cikacak mi ona gore gebelik planlayacagiz cok gozum korktu bnm cesaret edebilir miyim bilmiyorum neyse sonuclar bir ciksin da...
su anda iyiyim cok hafif bir agrim var kanama bile baslamadi. Cok sukur ki oglum var onunla teselli oluyorum. Sizler de yanimda oldugunuz icin sagolun bunu da atlatacagim insallah.
Ay tam en zor zamanları şimdi.bizde aynı konuda sorun yaşıyoruz özellikle sabah giydirip evden çıkarmak tam bir saat sürüyor.onu giymem bunu istemem falan.bazen sabır sabır diyr sürekli kendime söyleniyorum ama bazen bağırıyorum sonrada çok üzülüyorumDuru bugün çok üzdü beni kendimi zor tuttum baba diye bir saat ağladı kızım giyin gidelim Hayır diyorum ağlıyor kepaze gibi gittik ayağına ayrı ayrı ayakkabı giydi çok bunaltti beni
Ooo çok sevindim sizin içinOkuyayim diye girmistim uc gundur burdayiz gunumuz cok keyifli geciyor zeyno ve gorkem icin hele yemek uyumak haricinde eve girmiyorlar boyleyiz sizlerde iyisinizdir umarim
Allah islerini rast getirsin insallah evine yakin gonderirlerAy,kızlar bu Cuma işe başlıyorum kafam çok karışık belirsizlik beni çok bunaltıyor. Bakalım eve Yakın bir yere göndereceklerdi inşallah gidince değişmez bu kararları. Öyle olursa altüst olurum hem zeynepin düzeni de altüst olur hemde ben hiç istemediğim şekilde kv ye muhtaç olurum ve beni mutsuz günler başlıyor demek olur.ne olur dua edin inşallah kararlarından dönmezler
Insallah canim sagolTurtix geçmiş olsun canım incelemeyide takma kafana Rabbim yine senin istediğin zamanda nasip eder
Geçmiş olsun. İnşallah istediğin zamanda Allah tekrar nasip eder anne olmayı. Kadınlar bebek haberini öğrenir öğrenmez bağlanıyor yavrusuna, kaybetmek büyük hayal kırıklığı. Cesaretin kırılmasın sonuçta sağlıklı bir gebelik geçirip, yavrunu kucağına almışsın. Allah nasip ederse yine olur.Bugun sabah erkenden gittik isimiz kisaydi ama saatlerce bekledik drlar ilgiliydi ama beklemekten bunaldim bir de karnim acti.
Ikinci dusuk oldugu icin simdi genetik arastirma yapilacak bebege bir ayi bulurmus sonucun cikmasi ondan sonra bize de testler yapilacak bakalim bisey cikacak mi ona gore gebelik planlayacagiz cok gozum korktu bnm cesaret edebilir miyim bilmiyorum neyse sonuclar bir ciksin da...
su anda iyiyim cok hafif bir agrim var kanama bile baslamadi. Cok sukur ki oglum var onunla teselli oluyorum. Sizler de yanimda oldugunuz icin sagolun bunu da atlatacagim insallah.
Ne güzel. Keşke benim de böyle kaçabileceğim bir yer olsa. Ben aynı dört duvar arasında oturup kalıyorum, havalar bir iyi bir kötü. Haftasonu da kv ile kp geliyor, inşallah tatsızlık yaratmadan giderler.Okuyayim diye girmistim uc gundur burdayiz gunumuz cok keyifli geciyor zeyno ve gorkem icin hele yemek uyumak haricinde eve girmiyorlar boyleyiz sizlerde iyisinizdir umarim
Hayırlı olsun canım. İnşallah yakın yer olur da kuzuyla daha çok vakit geçirirsin, yol gerçekten yoruyor insanı.Ay,kızlar bu Cuma işe başlıyorum kafam çok karışık belirsizlik beni çok bunaltıyor. Bakalım eve Yakın bir yere göndereceklerdi inşallah gidince değişmez bu kararları. Öyle olursa altüst olurum hem zeynepin düzeni de altüst olur hemde ben hiç istemediğim şekilde kv ye muhtaç olurum ve beni mutsuz günler başlıyor demek olur.ne olur dua edin inşallah kararlarından dönmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?