2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gecmis olsun canim. İnşallah en hayirli zamanda tekrardan hamile kalir bu defa saglikla kucagina alirsin. Kurtajin sikintisiz sekilde bitmiştir ve kolayca toparlanirsin inşallah.

Gecmis olsun turtix cok uzuldum bebeginin kaybina yasin daha cok genc tekrar anne olursun uzulmemeye calis allah mehmete uzun omur versin

Okuyayim diye girmistim uc gundur burdayiz gunumuz cok keyifli geciyor zeyno ve gorkem icin hele yemek uyumak haricinde eve girmiyorlar boyleyiz sizlerde iyisinizdir umarim

Duru bugün çok üzdü beni kendimi zor tuttum baba diye bir saat ağladı kızım giyin gidelim Hayır diyorum ağlıyor kepaze gibi gittik ayağına ayrı ayrı ayakkabı giydi çok bunaltti beni

Bugun sabah erkenden gittik isimiz kisaydi ama saatlerce bekledik drlar ilgiliydi ama beklemekten bunaldim bir de karnim acti.
Ikinci dusuk oldugu icin simdi genetik arastirma yapilacak bebege bir ayi bulurmus sonucun cikmasi ondan sonra bize de testler yapilacak bakalim bisey cikacak mi ona gore gebelik planlayacagiz cok gozum korktu bnm cesaret edebilir miyim bilmiyorum neyse sonuclar bir ciksin da...
su anda iyiyim cok hafif bir agrim var kanama bile baslamadi. Cok sukur ki oglum var onunla teselli oluyorum. Sizler de yanimda oldugunuz icin sagolun bunu da atlatacagim insallah.

Geçmiş olsun canım içini ferah tut bence doktorlarınki tamamen tedbir amaçlı bir incelemedir.allaha şükür allah hepimize sağlıklı birer evlat verdi en zor zamanımızda bile bize Hayat kaynağı oluyorlar.biz hep Yanındayız canım

Duru bugün çok üzdü beni kendimi zor tuttum baba diye bir saat ağladı kızım giyin gidelim Hayır diyorum ağlıyor kepaze gibi gittik ayağına ayrı ayrı ayakkabı giydi çok bunaltti beni
Ay tam en zor zamanları şimdi.bizde aynı konuda sorun yaşıyoruz özellikle sabah giydirip evden çıkarmak tam bir saat sürüyor.onu giymem bunu istemem falan.bazen sabır sabır diyr sürekli kendime söyleniyorum ama bazen bağırıyorum sonrada çok üzülüyorum

Ay,kızlar bu Cuma işe başlıyorum kafam çok karışık belirsizlik beni çok bunaltıyor. Bakalım eve Yakın bir yere göndereceklerdi inşallah gidince değişmez bu kararları. Öyle olursa altüst olurum hem zeynepin düzeni de altüst olur hemde ben hiç istemediğim şekilde kv ye muhtaç olurum ve beni mutsuz günler başlıyor demek olur.ne olur dua edin inşallah kararlarından dönmezler

Okuyayim diye girmistim uc gundur burdayiz gunumuz cok keyifli geciyor zeyno ve gorkem icin hele yemek uyumak haricinde eve girmiyorlar boyleyiz sizlerde iyisinizdir umarim
Ooo çok sevindim sizin için
Arada katıl böyle Aramıza, sizden haberler veer

Allah islerini rast getirsin insallah evine yakin gonderirler

Dun aksam uzeri kapinin onunde cocuklar oynuyordu annem mehmeti de disari cikardi. Onlar kartlarla oynuyordu bizimki de oturdu yanlarina izledi guzel guzel. Bugun de annem keske pijamalarini giydirmeseydik cikarirdim dedi mehmet elinden arabasini birakti hemen kiyafetini getirdi cikardik disari ama uykusu geldi cok durmadi. Bizim kuzucuk da suruye karisti artik

Mehmet de bir kac gecedir uyanip agliyor dun gece deli etti beni. Gunduzleri de bir seye takti mi imkani yok ikna olmuyor yerlere atiyor kendini aglayip aglayip oksuruyor sonra da

Geçmiş olsun. İnşallah istediğin zamanda Allah tekrar nasip eder anne olmayı. Kadınlar bebek haberini öğrenir öğrenmez bağlanıyor yavrusuna, kaybetmek büyük hayal kırıklığı. Cesaretin kırılmasın sonuçta sağlıklı bir gebelik geçirip, yavrunu kucağına almışsın. Allah nasip ederse yine olur.

Ne güzel. Keşke benim de böyle kaçabileceğim bir yer olsa. Ben aynı dört duvar arasında oturup kalıyorum, havalar bir iyi bir kötü. Haftasonu da kv ile kp geliyor, inşallah tatsızlık yaratmadan giderler.

Hayırlı olsun canım. İnşallah yakın yer olur da kuzuyla daha çok vakit geçirirsin, yol gerçekten yoruyor insanı.

Efe'nin de inatçılığı devam ediyor. Allahtan bu aralar biraz daha iyi ama ne zaman neye takacağı hiç belli olmuyor. Kıyafet seçmeye başlamadı ama bazen giysileri giymek veya çıkarmak istemiyor. Bizimki daha çok yeme içme ve oyun konusunda arıza çıkarıyor. Susadığı halde suyu içmek istemiyor, su için ağlıyor, veriyorum almıyor sonra da yere atıyor. Bu sefer de su vermiyorum diye ağlıyor. Evde sürekli koşalım, dans edelim istiyor. Nefes nefese kalıyoruz çocuk yorulmuyor.
Bu aralar yeni kelimeleri kullanmaya çalışıyor, 2 kelimeli cümleler kurmak istiyor, pek beceremiyor ama denemesi bile hoşuma gidiyor.
Boyama yapmayı çok seviyor ama heryeri boyuyor. Sürekli anlatıyorum ama farklı bir yer boyayınca gülmeye başlıyor. Yanlış olduğunu biliyor, sırf inat olsun diye böyle davrandığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…