- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.661
nerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyor? eşinin anne babası geldi mi?Bana doktor 12.haftada, erkek ama alışveriş yapma bir sonraki kontrolde kesin belli olur demişti. Benim doktorumun söylediği gibi oldu ama internette cinsiyeti sürekli farklı söyleyen doktorlar olduğunu okuyorum. Allah gönlüne göre versin.
Evdeyim aslında ama düzenli giremiyorum buraya, okuyorum yazmaya üşeniyorumnerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyor? eşinin anne babası geldi mi?
Öyle canım ben de hiç hoşlanmıyorum ama yapacak bişey yok Allah'tan çok kalmamışlarEvdeyim aslında ama düzenli giremiyorum buraya, okuyorum yazmaya üşeniyorum
Cuma geldiler pazar günü gittiler. Tahammül edemiyorum konuşmalarına, eşimin ve oğlumun hatrına katlanıyorum. Allahtan uzaktalar yoksa işim çok zordu.
ben de ilk defa burada bu rahatlığı yaşadım çok büyük nimet valla senin adına da çok sevindim.Selam kızlar nasılsınız, kusura bakmayın bu sıralar pek giremiyorum haftasonu çok yoğundu cumartesi eltimin çocuklarına doğum günü yaptı ordaydık pazar günü de kardeşimin bebeğin bebek mevlütü vardı bugünde yeni yerinde ilk iş günümdü.sabah taksiyle zeynepi bıraktım ordan geçtim akşamda yine aynı şekilde alıp eve geldim
Yakın olmak çok büyük bir nimetmiş hem çocuğu kendim götürüp getiriyorum hemde eve erken bir saat erken gelmek çok büyük bir şansmış.çok şükür Rabbime.
geçmiş olsun. biz de bugün iş yerinde kahvaltı yaptık ondan sonra kollarımda küçük kızarıklıklar oldu isilik gibi ne dokundu anlamadım. Alerji işi zor.Duru alerji oldu doktora gittik süt dondurma sade olacak duru meyveli süt içiyordu ne yapacağız bakalim
Senin haftan bayağı ilerlemiştir bir şey olmaz inşallah hem duru'da da tehlike yaşayıp sağsalim doğurmuşsun bu sefer de bişey olmaz inşallahBende gittim doktora suan bir sıkıntı yok ama doktor yine söyledi herseye hazırlıklı olun diye düşük olmaz başka birşey olur diye 15 gün sonra kontrol boyu kurtarırsa 2 li tarama testi yapacak
Ben 2'li ve 3'lü tarama öncesi çok gergindim. Benim kuzenim down sendromlu, kp evlendiğimden beri sürekli niye öyle, akraba evliliği mi deyip duruyor. Bir de böyle konularda çok anlayışsız, sorsan okumuş çok kültürlü görür kendisini ama abuk sabuk konuşur. Tahliller kötü çıkarsa başlarlar şimdi konuşmaya, beni suçlamaya diye çok korkmuştum.Bende gittim doktora suan bir sıkıntı yok ama doktor yine söyledi herseye hazırlıklı olun diye düşük olmaz başka birşey olur diye 15 gün sonra kontrol boyu kurtarırsa 2 li tarama testi yapacak
Torunlarına baktıkları için çok kalamıyorlar. Torunlar büyüyünce bakalım ne olacak. Hoş bu sefer de okul telaşı olur diye düşünüyorum. Eşime de söyledim Allahtan uzaktalar diye, aynı şehirde olsak kafayı yerim ben. Sürekli efeyi kızının çocuğuyla kıyaslıyor, çok bilmiş bilmiş konuşuyor ama söylediklerinin çoğu yanlış. Önceden fazla anlamazdım ne çok şey biliyor diyordum ama gerçekten bilmese daha iyi. Bazen dayanamayıp düzeltiyorum, bazen eşim yok öyle olmaz diye müdahale ediyor ama ne kadarını anlıyorlar bilmiyorum.Öyle canım ben de hiç hoşlanmıyorum ama yapacak bişey yok Allah'tan çok kalmamışlar
Öyle valla bakıyorum arada ama sayfa hep aynı yerde. Ben de yazmaya üşeniyorum doğrusu. Çoktandır kitap okuyamadım, okusam ordan birşeyler yazarım ama tembelleştim iyice.Günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar.
Yaz geldi sayfalar yine ilerlememeye başladı.rehavet çöktü hepimizin üstüne
Hamile anneler nasıl gidiyor hamilelik? Bazen çok öZeniyorum bebeklere 2.yi yapalım diyorum sonra kızım sağolsun bana sen beni hallette 2.yi Sonra düşünürsün diyor. Herhalde bi süre bebek isteğimi bizim yeğenle bastıracağım.
Valla bazen ne yapacağım ben diyorum ama İnşallah üstesinden gelirimGünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar.
Yaz geldi sayfalar yine ilerlememeye başladı.rehavet çöktü hepimizin üstüne
Hamile anneler nasıl gidiyor hamilelik? Bazen çok öZeniyorum bebeklere 2.yi yapalım diyorum sonra kızım sağolsun bana sen beni hallette 2.yi Sonra düşünürsün diyor. Herhalde bi süre bebek isteğimi bizim yeğenle bastıracağım.
Ben duruya hamileyken duru çok sakindi tekme attığını hiç bilmem derdim ki bu çocuk bunun acısını çıkaracak ve öyle de oldu hiperaktif e yakın oldu şimdi bu düşünceleri aklımdan bile gecirmek istemiyorum ikincinin önce iştahlı sonrada uslu olduğunu tekrar ediyorum sürekli evren nasıl geri cevap verir bakalımÖyle valla bakıyorum arada ama sayfa hep aynı yerde. Ben de yazmaya üşeniyorum doğrusu. Çoktandır kitap okuyamadım, okusam ordan birşeyler yazarım ama tembelleştim iyice.
Hastalık zamanları ben 2.çocuk fikrinden çok uzaklaşıyorum. Tahammülsüz oluyorum iyice, oğlumun herşeyi batıyor. Yemek yememesi, inatlaşması, mızırdanması. Bazen ya ikinci daha huysuz olursa diyorum.
Inşallah canım doktoru eşime arattirirdim yine aynısı olacak sanırım ben panik oluyorumBen 2'li ve 3'lü tarama öncesi çok gergindim. Benim kuzenim down sendromlu, kp evlendiğimden beri sürekli niye öyle, akraba evliliği mi deyip duruyor. Bir de böyle konularda çok anlayışsız, sorsan okumuş çok kültürlü görür kendisini ama abuk sabuk konuşur. Tahliller kötü çıkarsa başlarlar şimdi konuşmaya, beni suçlamaya diye çok korkmuştum.
İnşallah sonuçların iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?