2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar arada yaziyim buraya bari sayfa hic ilerlememis esma isin hayirli olsun oncelikle ramazan simdilik iyi gidiyo buralar bol yagisli bu sene bunalmiyoruz zeynepin alt azilari cikti ustler kaldi o da ciksa kurtulacak gorkem ve zeynep doyasiya oynuyorlar burada tek sorunumuz emekliler mahallesinde oturdugumuzdan hic cocuk yok arkadas istiyorlar gecenlerde benim 7 yasindaki kuzenim geldi oynadilar kiz gidecekken gorkem basladi aglamaya gitme ece bak bahcemizde kirazimiz var ye burda kal diye yalvariyo resmen oglusum zeynep daha bir dillendi karsilikli sohbet edebiliyoruz artik

Selam kızlar beni en iyi siz anlarsınız :) Bizim yavrular 2 yaşını devirdi. İkinciye hamile olanları imrenerek izliyorum. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Ben de kafayı yiycem düşünmekten 2. çocuk olmalı mı diye. Daha yeni yeni hayatımız, uykularımız rahatlamaya başlamışken başa dönmek çok düşündürüyor. Ama yeni doğmuş bebek görünce de inanılmaz istek duyuyorum. Kızımın hayatta yalnız kalmasını istemiyorum. Maddi manevi hem çok zor hem çok güzel... Fikirleriniz ne 2. çocuk için? Siz nasıl karar verdiniz?

Valla bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum ki bizim uykularımız hala düzene girmedi ve yeni işe döndüm.ben allah izin verirse 2.yi çok istiyorum kardeş çok güzel bi duygu benim çekeceğim zorluklar için kızımı bu duygudan mahrum etmek istemiyorum.sonuçta 2 yaşı bitirdik emme olayı bitti artık daha bağımsız olmaya başladılar. Benim tek olayım ne zaman düşüncesi? İşe dönmemiş olsaydım hemen 2.Ye niyetlenirdim

Maşallah ne güzel ikisini de büyüttün artık onlar arkadaş sana
Arkadaş olmaması kötü olmuş yakında park falan varsa oraya görürsen belki arkadaş ihtiyaçlarını karşılar.

Ay zeynepte aynıydı öyle Yaramaz hareketli bi bebek değildi karnımda hatta ben tekmeleri 23 te hissetmeye başladım zeynep için herkes çok sakin olacak diyordu ama sağ olsun doğduğu andan itibaren başladı acısını çıkarmaya :)

Offf. Offf zeynep hala çok ağlıyor sabahları.kreşe gitmek istemiyor gitmeyelim diye ağlıyor.Onu ağlarken bırakmak içimi parçalıyor.
Ne zaman alışacak bilmiyorum ama ben çok vicdan yapıyorum kendimi
Aslında derdi okul falan değil ben yanında olayım istiyor. Haftasonu çok mutluydu anne baba yanında.sürekli şımarıp durdu

Cumartesi zeynepin saçını kestirdik.saçı bayağı uzadı ve toplatmıyor ama çok terliyor.saçı yemek yerken kaşığa falan giriyordu.cumartesi günü götürdük kuaföre
İlk başta sakindi ama sonraya doğru durmak istemedi.allahtan kuaförde çalışan bi kız oje sürdü falan öyle bitti saçları.ama görseniz oje kurusun diye ellerini hiç kıpırdatmıyor
Kız çocuğu işte süslü olacak Yandı babası :)

Mesele alışmaları değil canım Mehmet kreşe başlayalı 8 ay oldu bazen koşarak biniyor servise bazen de görünce kaçıyor. Bu sabah ağladı ama yavrum hem ağlıyor hem de ablanın kucağına gidiyor öğrenilmiş çaresizlik oldu sanırım.
Ben de kendim bıraktığım zamanlarda onu bırakıyor sonra ağlaya ağlaya işe gidiyordum.
Büyük çocuklar bile ağlıyor hatta biz bile bazen zorla işe geliyoruz orada ağlamıyorsa üzme kendini her şey onların iyiliği için.

Bacak kadar boylarıyla süsten anlıyorlar. Biz de dün Mehmet'e güneş gözlüğü aldık. Benimkiyle oynuyordu takmaya çalışıyordu bir de beyefendi gözüne güneş gelince çok rahatsız oluyor dün de karşımıza çıkınca aldık. Çok tatlı oldu ama görmemiş oğlum avm'nin içinde de öyle dolaştı.

Ben de şöyle düşünüyorum hazır uykusuzluğa rahat gezip dolaşamamaya alışmışken 2. de olsun eğer çocuklar çok büyür rahata alışırsak o zaman daha zor gelir. Şu da var ben iki hafta önce düşük yaptım hamileliğim sırasında oğlum hep kucak istiyordu, ilgi istiyordu hatta ara ara acaba yanlış zaman mı diye de düşünmüştüm. Eğer hamileliğiniz zor geçiyorsa biraz daha düşünün derim ama tabi kendi kararınız

Bu arada cuma kontrole gittim patoloji sonucunu gösterdim dr anormal bir durum yok dedi. Bu arada genetik sonucunu beklediğimizi ondan sonra hangi testler yapılacağını sordum bu arada onlar da yapılsın dedim. Eşimden ve benden genetik test istedi, tiroid, pıhtılaşmaya bakılacak bir de rahim filmi çekilecek. Cumartesi gittik kan verdik. Sonuçları 20 gün sonra çıkacakmış rahim filmini de 2 adetin geçsin öyle çektir dedi. Bakalım ne çıkacak sonuçlarımızda

Ay canım maşallah kuzularına, bu devirde çocukların rahatça oynayabilecekleri bir yer bulmak çok zor. Ben bazen ailemin yanına gideyim diyorum ama onlar da apartmanda oturuyor, çevre biraz yeşil ama çocuğun enerjisini atabileceği çok alan yok. Bazen keşke köyde yaşasalardı diyorum.

Ben de çocukların arkadaş gibi büyümesinden yanayım. Paylaşımları arttıkça kardeş olduklarını daha iyi anlarlar. Eğer eski işime geri dönersem Allah nasip ederse tekrar bebek istiyorum. İş bulamazsam zaman konusunda çok kararsızım yaşım küçük değil benim, fazla geciktirmemek lazım. İki çocukla ne yaparım, nasıl ilgilenirim, hamilelik nasıl geçer kafamda deli sorular var tabi.

Efe de ağlıyor canım hatta geçen Cuma babasının arkasından baba diye diye ağlamış. Eşim dayanamayıp aramış işe gidince, arkadaşlarıyla oynuyor keyfi yerinde demişler zaten uzun süre ağlayınca hemen arıyorlar. Haftasonu ve tatil dönüşleri daha sıkıntılı oluyor.

İnşallah sonuçlarınız iyi olur da sonraki hamileliğinde için rahat eder. Hoş hamile insanı ne rahatlatır bilmiyorum. 9 ay tedirginlikle, korkuyla geçiyor.

Zeynep maşallah bende istiyorum ama eşim kestirme diyor durumun saçlarını ben kesiyorum Kıvırcık olduğu için hata anlasilmiyor

2 çocuğu arada yaş farkı olmasın diye istedim ablamla aram 7 yaş annem zor geldi bana der görümcem doğum yaptı araları 8 yaş ve oynarken culumu yirtmisim diyor kıskançlık her yaşta oluyor birde biri bebekken diğeri okula başlayınca da çok zor oluyor diyorlar ama 2.5 yaşlarına gelmeleri daha iyi bazen durunun hakkını yemisim gibi geliyor

Ay çalışıp ta bide çocukla uğraşmak gerçekten çok zormuş ki ben Zeynepin en zor zamanlarında yanındaydım
Daha küçükken çalışmaya başlayan annelere gerçekten helal olsun.

Buralar yine sakinledi.ramazan rehaveti de çöktü üstümüze
İftardan sonra zeynepi uyutup uyumak uyumak uyumak istiyorum istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…