2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benimkide bezi hiç istemiyor artık birde durunun tersine çişini yapsa bile o ıslaklıktan hiç rahatsız olmuyor .uyumaya devam etmek istiyor. zorla değiştiriyorum üstünü

Anladim kizlar tesekkurler
bende bahsettiginiz gibi basladim aslinda
ama bizde sorun su ki sik sik otutmama ramen asla lazimliga yapmadi cisi oldugundan emin oldugum cok zaman oldu hepsinde de once oturup sonra kalkip 1 dk olmadan disari saldi bu yuzden kasitli yaptigini dusundum acikcasi. Yoksa lazimlik icine yarisinida olsa yakaladigimiz cis ve kakalari ki sayisi cok az hep bi seramoniyle ugurladik bu kisim hosuna gitsede inat etti iste. 2 gnde lazimliktan sikilip klozete otumak istedi. Gordumki o da sadece oyunmus 5 10 sn oturup anne popo yika suyu ac sifon cek deyip isemeden yikanmaya basladi her seferinde
5 gun boyunca hic bezi baglamadim kafasini karistirmamak icin ama son gun pek bi ilerleme goremeyip tamda biz iftar sofrasindayken mutfagin orta yerine kakasini birakinca bana gelenler geldi

Allah yardimcin olsun mutlaka bi kolaylik gonderir Rabbim. Ben de 30 yasindayim gec kalmadan olsun istedim.

Merhaba kizlar her sabah okula gitmiycem sesiyle uyanip okulda yarim saat nazlanip birakip geliyorum gorkem pasayi ogretmeni cok uyumlu oldugunu katilimci oldugunu soyluyor uzaktan gozlemledigim kadariyla ogretmenini iyi dinliyor ama gidene kadar cile zeyneple almaya gidiyoruz zeynepte okulu sevdi cikmak istemiyo alem benimkiler simdi bahcede suyla oynuyorlar yagmur ciseliyor benimkiler eve girmek istemiyor bugun visne receli yaptik bahceden topladik visneleri burda buyuklerinde aktiviteleri sınırsız ay sunlari eve sokayim usuyecekler

Dün akşam itibariyle anladım ki duru cimri olacak akşam parka giderken babasından para istedi babası da cebine para koydu dönüşte dondurma istedi senin paran var onunla al dedik benim param biter almam dedi agzimiz açık kaldı

Günaydın kızlar,
Biz cumartesi yola çıkıyoruz bir hafta kaynanamdayız umarım kavgasız gürültüsüz geçer günler.
Pazar akşam misafirim geldi eşimin arkadaşları iki gece kaldılar dün gittiler.
Geçen gün kreşe gittim öğretmeniyle görüşmeye tatilde Mehmet'e tuvalet eğitimi vermeyi düşündüğümü söyledim olur bence yapabilir dedi. Eğer istemezse üstelemeyin daha sonra birlikte deneriz dediler ben de şaşırdım ben bizim alıştırmamızı beklerler diye düşünmüştüm. Siz evde biz de burada alıştıracağız rahat olun izin almanıza gerek yok dediler. Şimdilik tuvalete gittiğimizde bak oğlum biz buraya çişimizi yapıyoruz sen de yakında yapacaksın diyorum. Bir de lazımlık alacağım yazlığa gittiğimizde de başlayacağız.

Merhaba,
Ne zamandır yazayım diyorum hep aksilik çıkıyor. Oğlumun kulağında sıvı var diye antibiyotik kullanıyorduk ama kullandığımız ilaç hiç işe yaramamış. Pazartesi günü çocuk resmen çıldırdı, bu sefer iki kulağı da iltihaplanmış, başka bir ilaca başladık. Kbb doktoru kontrole çağırdığı halde anlayamadı, hatta ilaca devam edin eylül ayında tekrar görüşelim dedi. Dün iyiydi ama gece 2-3 kez uyandı. İnşallah iyileşir de bayramda sıkıntı yaşamayız.

İyi yolculuklar turtix. Seni düşününce biraz olsun teselli buluyorum, 4 gün katlanabilirim inşallah. Yine inceden inceye laf sokmalara başlar bizimki. Cevap vermeyince üstüme üstüme geliyor, hiç bak ne kadar olgun muhatap olmuyor benle demiyor. Cevap versen gelinsin ya göze batıyorsun şaşırdım kaldım valla. Psikolog şakayla karışık söyleyeceksin diyor ama sinir olduğum için yapamıyorum bunu.
Ben de bir ara denemek istiyorum, ramazandan sonra sorarım belki. Eşim boşver 1 haftada hallediyoruz diyorlar düşünme diyor. Kreştekiler cumartesi günü başlanıyor, 2 gün sizde haftaiçi bizde zaten 1 haftada biter diyorlar ama pek inanamıyorum.

Ay maşallah kuzuya. Cimri deme annesi tutumlu o Bizimki daha para nedir bilmiyor. Markete gidince süt içme vakti geldiyse sütü bulup açıp içiyor. Biz de para ödemeden açılmayacağını anlatmaya çalışıyoruz ama alışverişin başındaysak çıldırıyor tabi.

Geçmiş olsun canım yaa ağrı da yapıyordur şimdi o. Ateşi var mı? İnşallah iyileşir hemen. Mehmet'in sıkıntı çıkarmadan içtiği antibiyotik ilerlemiş kbb hastalıklarında bayağı etkili ama tabi ilaç hele de antibiyotik tavsiyesi vermek haddime değil

Ben sataşmalarına cevap vermemeye çalışıyorum çünkü cevap verince iş uzuyor daha çok sinirleniyorum ve onun eline koz vermiş oluyorum böylece turtix de bana böyle dedi diye millete anlatıyor. O an ha gayret sabır diyorum.
Tuvalet olayında şu sıralar bol bol reklam yapmakla yetiniyorum. Biz tuvalete girdiğimizde kapımızda ağlıyor çıkınca oğlum ben çişimi yaptım biz buraya yapıyoruz yakında bezini çıkaracağız sen de buraya yapacaksın diyorum hatta bir kaç defa klozette otururken beni görmesine izin verdim ilk etapta lazımlık kullanacağım ama klozetten korkabilir diye düşünüyorum o yüzden böyle yaptım. Bir de Neşe hanım dikkat edin bakalım gece uykusundan bezi kuru kalkıyor mu dedi normalde yatmadan bir kaç saat önce değiştiriyorum sabah da uyanır uyanmaz bakmadığım için bilemiyordum ama dün gece yatmadan bağladım sabah baktım bezi kuru gibiydi ya da çok çok az yapmış anlayamadım bir kaç kere daha bakacağım.

Bizimki parayı bilmiyor ama kart delisi cüzdanımdan alır elinde gezdirir. Bazen kasada hadi kartı uzat ablaya filan diyoruz ödemeyi o yapıyor para da cüzdanımda eline geçerse bi kenara atar.

Geçen gün yanıma geldi ağlayarak parmağıyla göz kapağına dokunarak bi şeyler anlattı ben de babası elinden güneş gözlüğümü aldı sandım elinden tuttum babasının yanına gittim ne oldu dedim. Meğer bizim oğlan benim far fırçamı almış eline, gözünün üstüne sürüyormuş ne ara gördü beni artık daha dikkatli olacağım her gördüğünü yapıyor.
Pazartesi de sabah altını değiştiriyordum alyansımı istedi ben de verdim sonra üstünü giydirirken filan telaşla unutmuşum servise bindirdim gitti. 10 dk sonra neşe hnm aradı açamadım araba kullanıyordum eyvah dedim kesin kötü bişey oldu yoksa çocuk gider gitmez beni neden arasınlar ya düştü ya ateşlendi aklıma hiç yüzüğüm gelmedi yokluğunu da fark etmedim. İş yerine zor attım kendimi aklımda türlü kötü senaryolar aradım hemen merak etmeyin mehmetle ilgili bir şey yok ama sabah elinde altın bir alyansla geldi sizin sanırım dedi. Ayy nasıl rahatladım sıpa iyi düşürmemiş elinden

Teşekkürler. İlk gün gerçekten çok sıkıntılıydı, yavrum kendini ordan oraya attı. Ateşi hiç olmadı. Dün gece yine ağlayarak uyandı. Ağrıdan mı, sıcaktan mı, susuzluktan mı uyanıyor anlamadım.
Bu sefer doktorun verdiği ilaç ilk orta kulak iltihabı olduğunda diğer doktorun verdiği ilaç ile aynı. İlk kullandığımızda işe yaramıştı, inşallah tekrar yarar kuzuma. Çocuk doktorumuza da sordum iyi bir ilaç kullanın dedi. Zaten ilaçlar etki etmezse kulağa tüp takıyorlarmış, inşallah o duruma gelmeyiz. Burnu yine akıyor, bana da bulaştırdı benim de burnum akmaya başladı.

Ben de evlendiğimizden beri hiç muhatap olmadım hep güldüm geçtim ama benim kv'ye aslında cevap vermek gerekiyormuş, gittiğimiz psikologlar hep aynı şeyi söyledi çünkü bizimki hem başkalarını kışkırtıyor hem de aptal yerine koyuyor beni. Oğlum doğmadan önce odasını almıştık. Geldi, uzun uzun inceledi ama kıskandığı için en iyisi park yatak, biz çok rahat ettik, bu yatağı doğru düzgün kullanmadık di mi deyip eşimin babası ile eniştesine topu attı. Onlar da başladı şöyle kötü böyle kötü demeye, ben de saf saf anlatıyorum avrupa standartlarında filan diye. Kv ordan gevrek gevrek gülüyor, beni inceliyor. Eşimin de hiç sesi çıkmıyor, ona da sorduğum halde. Sonra kv amannnn olsun kızım alınmış işte deyip olayı bitiren konuşmayı yapıyor. Eşim de annem ne iyi tartışmaya noktayı koydu diye düşünüyor. Bizim hep böyle oluyor, milyon tane örnek verebilirim böyle. Mesela böyle bir durumda topu hemen eşe atmak gerekiyormuş, ayyy anne ben de senin gibi düşünüyorum ama oğlun çok ısrar etti, ille bu olsun dedi, kırılmasın diye aldım demek gerekiyormuş. Oğlunu eleştiremeyeceği ve eşim o anda cevap vermeyeceği için sinir stres olmadan konu kapanacakmış. Keşke böyle yapabilsem ben de.
Tuvalet konusunda ben de başladım senin gibi yapmaya. Biz tuvalete gidince çok ilgisini çekiyor, kapı kapanıyor ne yapıyoruz orda diye. Anlatıyordum ama şimdi sen de böyle yapacaksın diyorum. Bizimkinin gece bezi hiç belli olmuyor, bazen gece bez taştığı için uyanıyor, 2 gündür bayağı az yapmış oluyor.

Ay mehmet'e de bak alyansa göz koymuş. İyiki düşürmemiş valla. Efe de çok seviyor alyansı, parmağımdan çıkarttırıyor, ben çok takı takmam taksam kimbilir ne yapar, herşeyi sahiplenir. Ben saçımı tararken, allığı sürerken çok inceliyor. Aslında erkek çocuğun yanında makyaj yapmamak lazımmış, kıyafet bile değiştirilmemeliymiş ama bizimki hemen damlıyor odaya, kapıyı kilitleyince sinirleniyor.

Dün kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı. Hemen acile gittik, ovülasyon dönemimmiş, folikül çatlıyormuş, o ağrı yapıyormuş. Bunca sene hiç böyle birşey olamamıştı, her ay bu ağrıyı çekenlere Allah sabır versin.

Merhaba kizlar pamukcum gecmis olsun yarin iki hafta olacak gorkem baya alisti okula ogretmenine ogretmenim diye seslenmesi cok hosuma gidiyo sabah kahvaltiyi yapip 9.30 da okulda oluyoruz orda kahvalti yapiyorlarmis tekrar benimki yine yiyor galiba cunku yemeyenlere paket yapip geri veriyorlar bizde geri donus olmadi zeynepte her sabah bende gidicem diye agliyo esime okullara bakmasini soyledim isinden firsat bulamiyorda nasil olacak bilmiyorum bu arada zeynep renkleri ogrendi bu ne renk diye soruyordu hep giyinirken bende kirmizi girdin sari giydin pembe giydin diyordum bir gun bana anne kirmizi mi giydin sen dedi bende sormaya basladim baktim ki ogrenmis kirmizi sari pembe mor yesil biliyor masallah ogrenmeye cok acik tuvalet isinide cabuk halletmistik turtix ve pamukprensinannesi lazimlik yerine direkt tuvalette alistirin derim size klozet aparatlari var daha rahat zeynep klozet ve alaturkayada yapabiliyor sizin icin daha rahat olur

Oo masallah gorkeme okula alismis bile insallah hep boyle devam eder.
benim oglan biraz tirsak ya klozetten korkabilir diye dusunuyorum once biraz lazimlikla takilsin sonra klozet aparati alirim. Zaten kreste de klozete yapacagi icin gecis kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…